Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

«ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΙΡΒΙΝΓΚ». ΣΤ΄ ΜΕΡΟΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

Διαβάστε επίσης: ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ: «Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΒΑΪΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ». ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΙΡΒΙΝΓΚ Α΄ ΜΕΡΟΣ

Ο ΑΓΓΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΙΡΒΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ Β΄ ΜΕΡΟΣ


Η «ΝΕΑ» ΜΟΔΑ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ: «Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ». ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΙΡΒΙΝΓΚ Γ΄ ΜΕΡΟΣ


Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΙΡΒΙΝΓΚ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΑΙΔΕΙΑ Δ΄ ΜΕΡΟΣ

Η  ΑΡΝΗΣΗ  ΤΟΥ  ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ  ΣΥΜΦΩΝΑ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ. ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ  ΝΤΕΪΒΙΝΤ  ΙΡΒΙΝΓΚ   Ε΄ ΜΕΡΟΣ
«Παίρνω μηνύματα από άτομα 14, 15 και 16 ετών από την Αμερική. Με βρίσκουν στο YouTube. Υπάρχουν 220 διαλέξεις μου στο YouTube, πιστεύω, και αυτοί οι νέοι άνθρωποι μου λένε πως ξενυχτάνε βλέποντάς τες. Παίρνω έως 300 και 400 ηλεκτρονικά μηνύματα την ημέρα. Και εγώ τους απαντώ σε όλα. Χτίζω μια σχέση μαζί τους.  Υπάρχει μια γενική πεποίθηση μεταξύ των ανθρώπων εκεί έξω ότι τους έχουν παραπλανήσει. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται ό, τι τους λένε οι κυβερνήσεις και οι εφημερίδες τους. Ψάχνουν γύρω για να βρουν κάποιον που παρέχει κάποια λύση σε αυτό. Και με βρίσκουν».
Τι  σημαίνει  ο  αριθμός  του  "Θηρίου"  666;


Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017  (Από  τον  Κόκκινο  Ουρανό").

David Irving: "Τα τελευταία χρόνια οι νέοι δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον για τις ομιλίες μου".


                        ΕΝΑ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ  ΒΙΒΛΙΟ:



Στην ηλεκτρονική έκδοση του Independent υπάρχει συνέντευξη του Άγγλου ιστορικού David Irving, ο οποίος ισχυρίζεται ότι εμπνέει μια «νέα γενιά αρνητών του Ολοκαυτώματος» μέσα από τα βίντεο με τις ομιλίες του στο YouTube 

Ο συγγραφέας, που χαρακτηρίστηκε «αντισημίτης και ρατσιστής» από Άγγλο δικαστή το 2000, ανέφερε ότι λαμβάνει εκατοντάδες ηλεκτρονικά μηνύματα την ημέρα από νέους ανθρώπους που υποστηρίζουν τις απόψεις του - πολλοί από τους οποίους δηλώνουν υποστηρικτές του Donald Trump. 

Ο 78χρονος είπε στον Guardian: «Το ενδιαφέρον για την δουλειά μου έχει αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια. Και είναι ως επί το πλείστον νέοι άνθρωποι αυτοί που ενδιαφέρονται.


 ΜΙΚΡΟΙ  ΕΦΗΒΟΙ  ΜΟΥ  ΣΤΕΛΝΟΥΝ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ

«Παίρνω μηνύματα από άτομα 14, 15 και 16 ετών από την Αμερική. Με βρίσκουν στο YouTube. Υπάρχουν 220 διαλέξεις μου στο YouTube, πιστεύω, και αυτοί οι νέοι άνθρωποι μου λένε πως ξενυχτάνε βλέποντάς τες. 

«Έρχονται σε επαφή, επειδή θέλουν να μάθουν την αλήθεια για τον Χίτλερ και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Κάνουν όλα τα είδη των ερωτήσεων. Παίρνω έως 300 και 400 ηλεκτρονικά μηνύματα την ημέρα. Και εγώ τους απαντώ σε όλα. Χτίζω μια σχέση μαζί τους».  

Το άρθρο στη συνέχεια υποστηρίζει ότι ο Irving πιστεύει ότι λίγοι Εβραίοι σκοτώθηκαν από τους ναζί και ότι οι θάλαμοι αερίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ήταν μια φάρσα. 

Ο Irving έχει συλληφθεί σε μια σειρά από χώρες όπου η άρνηση του Ολοκαυτώματος αποτελεί έγκλημα και έκανε ένα χρόνο σε φυλακή της Αυστρία για τις απόψεις του.



 "Η  ΑΛΗΘΕΙΑ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ  ΒΓΑΙΝΕΙ"

Ο ίδιος λέει ότι παρατηρεί ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για το έργο του και ότι σιγά - σιγά «η αλήθεια για το Ολοκαύτωμα βγαίνει» και αυτό «χάρη στο Διαδίκτυο. Έτσι με βρίσκει η νέα γενιά. Υπάρχει μια γενική πεποίθηση μεταξύ των ανθρώπων εκεί έξω ότι τους έχουν παραπλανήσει».


Είπε ότι οι θαυμαστές του υποστηρίζουν κυρίως τον εκλεγέντα Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, που νομίζει ότι θα είναι ένας καλός πρόεδρος και ότι «έχει την καρδιά του στη σωστή θέση». Επαίνεσε επίσης τον ηγέτη των Εργατικών Jeremy Corbyn, περιγράφοντάς τον ως «έναν πολύ καλό άνδρα» και παραδέχθηκε ότι τον εντυπωσίασε.

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται ό, τι τους λένε οι κυβερνήσεις και οι εφημερίδες τους. Ψάχνουν γύρω για να βρουν κάποιον που παρέχει κάποια λύση σε αυτό. Και με βρίσκουν», είπε. 

ΠΟΥΛΩ  ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ  ΑΡΙΘΜΟΥΣ  ΒΙΒΛΙΩΝ  ΣΕ  ΟΛΟ  ΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ.

«Είμαι μέρος της λύσης.

Δεν είναι μόνο ότι πουλώ τεράστιους αριθμούς βιβλίων σε όλο τον κόσμο. Μία από τις μεγάλες αλλαγές τα τελευταία δύο χρόνια είναι το ποσό που παίρνω σε δωρεές. 

«Κάποτε ήταν μικρά ποσά, και εξακολουθούν να έρχονται, αλλά οι άνθρωποι τώρα μου δίνουν πολύ μεγάλα ποσά όντως - πενταψήφια ποσά.
Τώρα οδηγώ μια Rolls-Royce. Ένα όμορφο αυτοκίνητο.
Αν και τα χρήματα είναι εντελώς ασήμαντα για μένα».






ΣΗΜΕΙΩΣΗ  ΕΝΟΣ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: 
«Οι εβραίοι είχαν ένα κόλλημα με τον αριθμό 6.000.000. Προσπάθησαν πολλές φορές από το 1870 να περάσουν "ολοκαύτωμα" 6.000.000 από διάφορα καθεστώτα και τελικά τα κατάφεραν μετά τον 2ο ΠΠ.
        6.000.000.

1.    Εβραίοι, ολοκαύτωμα στη Ρωσία το 1905 : New York Times 25 Μαρτίου 1906, κατηγορούν την Ρωσία για εξόντωση 6.000.000 εβραίων!
2.    6 εκατ. Εβραίοι μετά τον ΑΠΠ : Ο Martin H. Glynn κατηγορεί Ευρωπαϊκές χώρες για εξόντωση 6.000.000 εβραίων.
3.    6 εκατ. Εβραίοι πάλι στη Ρωσία το 1910 : Στις 13 Νοεμβρίου 1910 δημοσιεύεται η annual report of jewish commitee και κατηγορεί την Ρωσία ότι το σχέδιο εξόντωσης 6.000.000 εβραίων που δολοφονήθηκαν γιατί δεν έγιναν χριστιανοί είχε σχεδιαστεί από το 1890!!!
4.    6 εκατ. Εβραίοι το 1936 : Η ανακοίνωση του εβραϊκού κογκρέσου που συγκεντρώθηκε στην Γενεύη, μιλά για 6 - 7 εκατομ. θύματα σε 32 χώρες και επισημαίνει ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα για τα δικαιώματα τους
5.    6 εκατ. Εβραίοι το 1938 : Εννέα μήνες Πρίν την νύχτα των "κρυστάλλων" (έχει Μεγάλη Σημασία) οι εβραίοι - θύματα είναι 6.000.000!  Στους New York Times [αναδημοσίευση 9 Ιανουαρίου 1938] κατηγορούν την κυβέρνηση της Ρουμανίας για την εξόντωση 6.000.000 εβραίων.
6.    6 εκατ. Εβραίοι το 1939 : Στην εφημερίδα St. Petersbourg Florida (Των ΗΠΑ) στις 22 Φεβρουαρίου 1939 υπάρχει δημοσίευμα για 6.000.000 θύματα εβραίοι
7.    6 εκατομύρια το 1940: Στην εφημερίδα Palm Beach Post 25 Ιουνίου 1940 και New York Times 24/6/1940 ο πρόεδρος της εβραϊκής επιτροπής κατηγορεί τους Γερμανούς ότι έχουν σχέδιο εξόντωσης 6.000.000 εβραίων!!! Μιλάμε για την αρχή του πολέμου! Πως πέτυχαν ΑΚΡΙΒΩΣ τον αριθμό θάθελα να ήξερα…


ΣΗΜΕΙΩΣΗ  Ζ.Π.
Ο  αριθμός  6  έχει  αποκτήσει  ειδική   σημασία  στην  ιουδαιοχριστιανική  φιλοσοφία  και  στον  ταλμουδικό - καμπαλιστικό  μυστικισμό,  όπως  και  ο  αριθμός  7  άλλωστε.  Ολόκληρο  βιβλίο  της  Καινής  Διαθήκης,   η  Αποκάλυψη,  στηρίζεται  στον  αριθμό  666,  ο  οποίος είναι  ο  αριθμός  του  "Θηρίου".  Και  τι   δεν  γράφεται  σήμερα  για  τον  περιβόητο  αριθμό  666  και  τι  σημαίνει.  Τελικά  έγινε  αντιληπτό  ότι  ο  αριθμός  666  ήταν  τμήμα  του  αριθμού  6.666.  Την  εποχή  εκείνη  οι  άνδρες  μιας  τυπικής  ρωμαϊκής  λεγεώνος  είχαν  6.666  άνδρες.  Έτσι  η  ρωμαϊκή  εξουσία  ήταν  το  θηρίο,  που  είχε  την  ισχύ  των  6.666  ανδρών.

  Η  ΛΕΓΕΩΝΑ  ΤΩΝ  6.666  ΑΝΔΡΩΝ
   Η  λεγεώνα  την  πρωτοχριστιανική  εποχή  είχε  6.666  άνδρες.  Ήταν  το  "θηρίο"  της  Αποκάλυψης.  Ο  Ησύχιος  στα  γραπτά  του  αναφέρει  ξεκάθαρα  ότι  η  Λεγεώνα  συνέκειτο  από  6.666  άνδρες.  Ο Άγιος  Μαυρίκιος, ο χριστιανός αρχηγός της Λεγεώνας των Θηβών, ξεψύχησε μαζί με τους 6.666 άνδρες της  Λεγεώνας  του.  Ακόμη  και  οι  δαίμονες  πήγαιναν  κατά  λεγεώνες  των  6.666  δαιμόνων. Ο Γιόχανν Weyer, στο βιβλίο  του  Pseudomonarchia Daemonum (1583) μετά από ένα περίπλοκο σύστημα των ιεραρχιών, υπολόγισε τον αριθμό δαιμόνων σε 44.435.622, διαιρεμένος σε 666 λεγεώνες, κάθε λεγεώνα που συντίθεται από 6.666 δαίμονες, και όλοι τους που κυβερνιούνται από 66 καταχθόνιους δούκες, πρίγκηπες, βασιλιάδες, κ.λπ....


Βέβαια  αυτοί  που  ασχολούνται  με  την  αποκρυφολογία  και  την  αριθμοσοφία  μας  αναφέρουν  ότι  ο    Μέγας Αλέξανδρος  είχε  επισκεφθεί, το όρος Kailash,   που   είναι μια εντυπωσιακή κορυφή των Ιμαλαΐων,  στο δυτικό Θιβέτ.  Ανέρχεται σε ύψος 6.666  μέτρα, σε μια από τις ψηλότερες και πιο απόκρημνες περιοχές των  Ιμαλαΐων.  Είναι η πηγή για μερικά από τα μεγαλύτερα ποτάμια της Ασίας, όπως ο Ινδός, ο Βραχμαπούτρας κ.ά. Θεωρείται τόπος ιερός σε τέσσερις θρησκείες: Βουδισμό, Ζαϊνισμό, Ινδουισμό και της θρησκείας Bön.
Το Kailash (Κάι-Λας) σημαίνει κορυφή, ή αλλιώς ο Βράχος του Απόλλωνα, αφού στην τοπική διάλεκτο ο «Κάι» ήταν ο Απολλώνιος  τοξοβόλος, ακερσεκόμης Φοίβος.  Ενώ η λέξη "Λας" - "Λάας", στα  αρχαία  Ελληνικά,  σημαίνει λίθος, πέτρα/βράχος  π.χ.  λατομείο. 
Το  περίεργο  όμως,  είναι το γεγονός ότι το όρος  αυτό  του Θιβέτ έχει ύψος 6.666 μ., απέχει από το μνημείο του Stonehenge  6.666 χιλιόμετρα και από το Βόρειο Πόλο άλλα 6.666 χιλιόμετρα.  Ενώ, από τα βουνά του Νότιου Πόλου διπλάσιο των 6.666 χιλιόμετρων. Αναφέρουν  οι  αποκρυφιστές  ότι  όταν κάθονται κοντά στο βουνό Kailash οι άνθρωποι, γερνούν γρηγορότερα (12 ώρες  περίπου σε 2 εβδομάδες), και αποδεικνύεται  αυτό  λένε  από την ανάπτυξη των μαλλιών και των νυχιών. Αν υπάρχει ένα μέρος στον πλανήτη πιο ασυνήθιστο είναι ακριβώς αυτό.


Υ.Γ.  ακερσεκόμης






ἀκερσεκόμης, ο (Α)
1. ο ακούρευτος, αυτός που διατηρεί μακριά, κυματίζουσα κόμη, ο πάντα νέος (γιατί οι νέοι έκοβαν τα μαλλιά τους όταν έφταναν στην αντρική ηλικία)
«Φοῑβος ἀκερσεκόμης» (Όμ. Υ 39, Ύμν. εις Απόλ. 134)
2. νεανίας, νέος.
[ΕΤΥΜΟΛ. Επίθετο τού Απόλλωνος, που απαντά ήδη στον Όμηρο και σημαίνει «αυτόν που δεν κόβει τα μαλλιά του» και κατ' επέκταση «τον πάντα νέο». Η λ. σχηματίζεται από - στερητ., από το θ. τού ενσίγμου αορίστου ἔκερσα τού ρήματος κείρω και από το ουσ. κόμη. Ο παράλληλος τ. τής λέξεως ἀκειρεκόμης, που απαντά στον Πίνδαρο, σχηματίζεται από το ενεστωτικό θ. τού ρήματος κείρω].

Έτσι  όρεξη  να  έχει  κανείς  και  η  αποκρυφιστική  αριθμολογία  είναι  ατελείωτη.-



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
      



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...