Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ), ΟΜΟΛΟΓΕΙ: "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ".

nikopoulos
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΑΡΕΙΟΥ  ΠΑΓΟΥ  (2007 - 2009)
ΚΑΤΑΓΩΓΗ:  ΧΩΡΙΟ  ΠΩΓΩΝΙΣΚΟΣ  ΚΟΝΙΤΣΗΣ
Στο βιβλίο   του  κ.  Βασιλείου  Νικόπουλου,  με τον τίτλο «Αγαπημένο μου… Σύνταγμα ή αντισυνταγματικοί παραλογισμοί – Η αλήθεια για την σημερινή αντισυνταγματική κατάσταση της Ελλάδας» που  κυκλοφορεί  από τις Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ,  τονίζεται  ιδιαίτερα  ότι:    "η Κυβέρνηση λειτουργεί ως εντολοδόχος της τρόϊκας ενώ η Ιστορία δεν θα συγχωρήσει ποτέ το κατάπτυστο ΝΑΙ στους οικονομικούς εισβολείς”.
Επίσης  σημειώνεται   ότι πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου, το Σύνταγμα  έγινε κουρελόχαρτο.

Ο ανώτατος δικαστικός λειτουργός καταγγέλλει ότι έχει αυτοκαταλυθεί το κράτος ενώ είμαστε εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια υποτελείς στους δανειστές.

Πρόκειται για διαπιστώσεις ενός ανώτατου δικαστή, τις οποίες με ζηλευτό θάρρος και γενναιότητα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όταν άλλες γνωστές προσωπικότητες του δημόσιου βίου έχουν κρυφθεί.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ  ΤΟΥ  ΑΞΙΟΥ  ΗΠΕΙΡΩΤΗ  ΔΙΚΑΣΤΗ. 

«Ο λαός δεν είναι “ο αφέντης του σπιτιού του”, στο οποίο κανένας δεν μπορεί να μπει χωρίς την άδειά του.

Ο λαός έχει τεθεί στην μπάντα.

 Η Ελλάδα δεν έχει πλέον το κυριαρχικό δικαίωμα, το οποίο έχει εξ ορισμού κάθε ανεξάρτητο κράτος, να διαχειρίζεται όπως αυτή θέλει τον όποιο εθνικό της πλούτο, αλλά ως υποτελής πλέον χώρα οφείλει να ακολουθεί τις εντολές των δανειστών της, οι οποίοι είναι οι οικονομικώς αλλά και πολιτικώς κυρίαρχοι αυτού του τόπου.

Η Ελλάδα έχει παραιτηθεί από την εθνική της κυριαρχία, αυτοκαταλύεται ως ανεξάρτητο κράτος και γίνεται υποτελής στους δανειστές της, αυτοκαταλύεται ένα κράτος χωρίς πόλεμο εν καιρώ ειρήνης.

 Πρόκειται για πρωτοφανές ιστορικό γεγονός.

 Με την εφαρμογή του αγγλικού δικαίου και όχι του ελληνικού, επέρχεται και η απώλεια της νομικής μας κυριαρχίας. Οι δανειακές συμβάσεις έπρεπε να είχαν γίνει από την αυξημένη πλειοψηφία των τριών πέμπτων του αριθμού των βουλευτών, δηλαδή από εκατόν ογδόντα βουλευτές.

Οι συμβάσεις αυτές είναι νομικώς ανυπόστατες και ως τέτοιες δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα. Την πραγματική εξουσία στην υποτελή πλέον αυτή χώρα ασκούν από κοινού το περίφημο ΔΝΤ, η αυτοαποκαλούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Οι τρεις αυτοί νέοι κατακτητές μας, προκειμένου να ασκούν αποτελεσματικότερα την κατοχική τους εξουσία στη χώρα μας, συνέστησαν την “τρόικα”, στην οποία λογοδοτεί η κυβέρνηση για την πιστή εφαρμογή των υποδειχθέντων και δέχεται τις παρατηρήσεις της και λαμβάνει νέες εντολές, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να ενεργήσει ως κυβέρνηση ανεξάρτητου κράτους,

αλλά ενεργεί ως εντολοδόχος κυβέρνηση των δανειστών.

Η παρουσία της «τρόικας» στη χώρα μας είναι αντισυνταγματική και παράνομη και ως τέτοια θα έπρεπε να είχε εξαρχής αποκρουσθεί.

Δεν είναι δυνατόν η Ιστορία της Ελλάδας, που είναι γεμάτη από “ΟΧΙ” και αντιστάσεις κατά του οποιουδήποτε σφετεριστή της εθνικής μας κυριαρχίας, να συγχωρήσει το κατάπτυστο “ΝΑΙ”, το οποίο εν καιρώ ειρήνης είπε η ελληνική κυβέρνηση στους ειρηνικούς οικονομικούς εισβολείς.

 Ο πόλεμος είναι η μεγαλύτερη απειλή για ένα κράτος. Και όμως, τούτη η χώρα δεν δίστασε ανά τους αιώνες να αντιστέκεται και να λέει “ΟΧΙ” και σε πολεμικούς κινδύνους ακόμα, οι οποίοι την απειλούσαν με αφανισμό. Ακόμη και οι ξένοι ομολογούν ότι η “τρόικα” της Ελλάδος είναι “οι άνδρες με τα μαύρα”, όπως έγραψε η γαλλική εφημερίδα “Le Monde”, που θυμίζουν στους Έλληνες παλιές κατοχικές μέρες. Η αλήθεια είναι πως η “τρόικα” είναι ο εφιάλτης της ελληνικής κυβέρνησης, ο μπαμπούλας που απειλεί κάθε τόσο με πτώχευση τη χώρα αν τολμήσει να της αντισταθεί.

Δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που να μη δανείζεται, καμία όμως χώρα στον κόσμο δεν έχει παραδώσει -άνευ όρων μάλιστα- την κυριαρχία της στους δανειστές, όπως έκανε η Ελλάδα.

 Η κυβέρνηση όφειλε να υπερασπισθεί την εθνική μας κυριαρχία, να σεβασθεί το Σύνταγμα που την κατοχυρώνει και να το αντιτάξει στους εταίρους δανειστές μας ως ασπίδα του Έθνους κατά πάσης εκ μέρους τους απειλής.

Έφεραν έναν τόσο περήφανο και αξιοπρεπή λαό στο χείλος του κρημνού. Οδήγησαν τους Έλληνες στην απόγνωση και πολλούς και στην αυτοκτονία ακόμη.

Ποιος Έλληνας θα μπορούσε να φαντασθεί ότι μια δημοκρατική κυβέρνηση θα λεηλατούσε τα εισοδήματά του με αλλεπάλληλες φορολογικές επιβαρύνσεις σε βάρος μόνο των μισθωτών, των συνταξιούχων και των μικρομεσαίων, που είναι αντίθετες με το Σύνταγμα, το οποίο προβλέπει τη συνεισφορά στα δημόσια βάρη όλων των Ελλήνων χωρίς διακρίσεις, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

Και όλα αυτά και τόσα άλλα συνέβησαν στην Ελλάδα κατά την τετραετία 2010-2013 και θα εξακολουθούν δυστυχώς να συμβαίνουν τις οίδε μέχρι πότε, κατά παράβαση του Συντάγματος, το οποίο πρώτη φορά στην Ιστορία αυτού του τόπου γνώρισε τέτοια περιφρόνηση από το ίδιο το κράτος, που φάνηκε ανάξιο ενός τόσο δημοκρατικού και ανθρώπινου Συντάγματος».





Ο  ΠΡΩΤΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ  ΑΡΕΙΟΥ  ΠΑΓΟΥ
 


ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ  ΚΛΩΝΑΡΗΣ  (1788-1849)
Ο  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ  

ΤΟΥ  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

ΠΡΩΤΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ  ΑΡΕΙΟΥ  ΠΑΓΟΥ

ΚΑΤΑΓΩΓΗ:   ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ  

ΖΑΓΟΡΙΟΥ

ΑΙΩΝΙΑ  ΑΥΤΟΥ  Η  ΜΝΗΜΗ






Ο  Ηπειρώτης  Νομικός,  καταγόμενος  από  το  ορεινό  χωριό  της  βόρειας  

Πίνδου  ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ  ΖΑΓΟΡΙΟΥ,  μερικά  χιλιόμετρα  δυτικά  του  Μετσόβου,  δικηγόρος  υπεράσπισής του  Κολοκοτρώνη,  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ  ΚΛΩΝΑΡΗΣ  (1788-1849),  

ο  οποίος  το  1835  έγινε  ο  ΠΡΩΤΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ  ΑΡΕΙΟΥ  ΠΑΓΟΥ  και  ΤΙΜΙΟΣ  υπουργός  της  Δικαιοσύνης. 
Ο πρώτος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ήταν ο Χριστόδουλος Κλωνάρης (1788-1849), δικηγόρος στην πόλη του Ναυπλίου και Υπουργός της Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση του Ιωάννου Καποδίστρια και ο πρώτος Εισαγγελέας αυτού ο Ανδρόνικος Πάϊκος, μέχρι τότε Πρόεδρος του προσωρινού δικαστηρίου Μεσολογγίου.
 Μεταξύ των Αρεοπαγιτών ήταν και ο Mακεδόνας  Αναστάσιος Πολυζωΐδης, μέχρι τότε Πρόεδρος του προσωρινού δικαστηρίου Ναυπλίου (ο ιστορικός δικαστής που μειοψηφήσας αρνήθηκε να υπογράψει την καταδικαστική απόφαση του ήρωα της Ελληνικής Επαναστάσεως Θεοδώρου Κολοκοτρώνη). Η πρώτη απόφαση του Αρείου Πάγου (1/1835) κρίθηκε και αποφασίσθηκε στις 30 Απριλίου 1835 και δημοσιεύθηκε την 1η Μαΐου 1835.





Ο  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ  ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ  ΑΡΕΙΟΥ  ΠΑΓΟΥ








"Η  ελληνική  κυβέρνηση  δεν  είναι  κυβέρνηση  ανεξάρτητου  κράτους αλλά ενεργεί ως εντολοδόχος κυβέρνηση των δανειστών".
Ο Βασίλειος Νικόπουλος γεννήθηκε το 1942 στο χωριό Πωγωνίσκος της επαρχίας  Κονίτσης, του Νομού Ιωαννίνων. (Κοντοχωριανός  του  πρώτου  Προέδρου  του  Αρείου  Πάγου   Χριστόδουλου  Κλωνάρη). 

Είναι έγγαμος με δύο τέκνα. Αποφοίτησε από το  Γυμνάσιο Κονίτσης με άριστα και εισήχθη στη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. επιτυχών  πρώτος στις εισαγωγικές εξετάσεις. Πήρε το πτυχίο της Νομικής με άριστα, εν  συνεχεία έλαβε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Ποινικό Δίκαιο με άριστα και  αναγορεύτηκε διδάκτωρ της ίδιας σχολής του Α.Π.Θ.  Το 1971 εισήλθε στο Δικαστικό Σώμα, επιτυχών πρώτος  στις παρεδρικές εξετάσεις και διορίσθηκε έμμισθος πάρεδρος παρά Πρωτοδίκαις στο  Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Διήλθε επιτυχώς όλες τις βαθμίδες της δικαστικής  ιεραρχίας και το 2007 επελέγη Πρόεδρος του Αρείου Πάγου.  Εκτός  από  τις  αξιόλογες  νομικές  μελέτες  και  άρθρα,  ασχολήθηκε  και  με  την  λογοτεχνία. 

Στα Γράμματα πρωτοεφανίσθηκε από φοιτητής ακόμη με διηγήματα στο περιοδικό  ΚΟΝΙΤΣΑ» και στη συνέχεια σε μεγάλα φιλολογικά περιοδικά όπως «την ΝΕΑ  ΕΣΤΙΑ» του Πέτρου Χάρη και του Ε. Μόσχου, την «ΠΑΡΑΔΟΣΗ» του Ι. Μ.  Χατζηφώτη, την «ΣΥΖΗΤΗΣΗ» του Α. Τσιριντάνη κ.ά. Το 2009 εξέδωσε την 

συλλογή διηγημάτων «ΤΟ ΤΑΜΑ» από τις εκδόσεις «Κέδρος», ενώ το 2009 επίσης  δημοσιεύει τα απομνημονεύματά του με τίτλο «Στην υπηρεσία της Δικαιοσύνης» από  τις εκδόσεις «Αντ. Ν. Σάκκουλα». Το 2011 εξέδωσε το μυθιστόρημα «ΑΔΕΙΑ  ΓΑΜΟΥ» από τις εκδόσεις «Αφοι ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ Α.Ε.», ενώ το ίδιο έτος τη νομική  μελέτη «ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ», από την «Εταιρία των φίλων του λαού».

Βασίλης Νικόπουλος: Έλληνες πολιτικοί έχουν πράξει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας εξακολουθητικώς
20.03.2015
«Την τελευταία 5ετία έχουμε προγραμματισμένες παραβιάσεις του Συντάγματος»
«Οι δύο κυβερνήσεις, του Παπανδρέου και του Σαμαρά, ήταν οι δύο κυβερνήσεις που κατέλυσαν την εθνική κυριαρχία την οποία κατοχυρώνει στο άρθρο 1 το Σύνταγμά μας. Ψηφίζοντας τα μνημόνια παρεχώρησαν στους δανειστές –όχι σε κράτη- την κυριαρχία»
«Ο Ποινικός Κώδικας μιλάει για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας: αυτοί έχουν πράξει αυτό το έγκλημα εξακολουθητικώς, αφού παραχώρησαν την εθνική κυριαρχία στους ξένους. Εσχάτη προδοσία με απλά λόγια, όταν τα βασικά όργανα του κράτους, στερούνται του δικαιώματος της ελεύθερης άσκησης των καθηκόντων τους από έναν τρίτο. Αυτό συνέβη στην Ελλάδα»
Άρα τίθεται θέμα ερμηνείας, γιατί το Συμβούλιο Επικρατείας αποφάνθηκε ότι το μνημόνιο είναι Συνταγματικό;
-Δεν φτάνει η γνώση των ανθρώπων και των δικαστικών, αλλά και η θέληση και η ψυχή για να το πει κανείς σε ένα καθεστώς, που είναι πραγματικά κοινοβουλευτικά δικτατορικό. Υπήρχαν πιέσεις και μπορεί μεν αυτές να μην είναι συγκεκριμένες υποκειμενικά, αλλά το γενικό κλίμα που καλλιεργείτο οδηγεί την συνείδηση του δικαστή προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτός είναι ο χειρότερος τρόπος εκμαυλισμού της δικαστικής συνείδησης και κατεύθυνσης της δικαστικής εξουσίας προς το κανάλι που θέλουμε. Όταν ο δικαστής πηγαίνει στη δουλειά του και στην πορεία βλέπει όλες τις εφημερίδες, που είναι ενορχηστρωμένες με το πρόγραμμα της κυβέρνησης, μέχρι να φτάσει στο δικαστικό μέγαρο, έχει διαμορφώσει μια συνείδηση, κάτι που είναι ανθρωπίνως αναπόφευκτο. Γι’ αυτό έλεγα στους δικαστές, όταν ήμουν πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ότι η ανεξαρτησία σας δεν εξαρτάται από το Σύνταγμα. Η δικαστική ανεξαρτησία εξαρτάται από τον συγκεκριμένο δικαστή, είναι θέμα ψυχής και αντοχής του κάθε δικαστή. 
Είναι αντισυνταγματική και η έλευση της Τρόικα;
-Οι δύο κυβερνήσεις, του Παπανδρέου και του Σαμαρά, ήταν οι δύο κυβερνήσεις που κατέλυσαν την εθνική κυριαρχία την οποία κατοχυρώνει στο άρθρο 1 το Σύνταγμά μας. Ψηφίζοντας τα μνημόνια παρεχώρησαν στους δανειστές –όχι σε κράτη- την κυριαρχία. Και σήμερα δεν κυβερνάει η κυβέρνηση, αλλά οι εκπρόσωποι των τριών δανειστών μας: της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εκπρόσωποί τους ήταν οι τρεις κύριοι, οι γνωστοί σε όλους μας ως «Τρόικα». Αυτοί έρχονταν μέχρι προχθές στην Ελλάδα και με θράσος τους ανοίγαμε μέχρι και την πόρτα, για να ανέβουν τα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου, που σημαίνει να μπουν μέσα στο Μέγαρο της Κυβέρνησης και να καθίσουν με τον πρωθυπουργό να του πουν τι θα κάνει. Και μετά από τρεις μήνες, θα ξανάρθουμε να δούμε αν κάνατε αυτά τα πράγματα, για να δώσουμε τη δόση. Και ο πρωθυπουργός αναίσχυντα και επαίσχυντα δεχόταν αυτό τον εξευτελιστικό ρόλο. 
Γίνεται όμως ένας άμεσος και ωμός εκβιασμός από όλους τους δανειστές.
-Αυτό είναι αναμενόμενο. Μέχρι το 2010 –εδώ και 3000 χρόνια- η Ελλάδα ήταν στοιχημένη στην πολιτική του «όχι». Όταν βρισκόταν στα στενά και τις δυσκολίες, έλεγε «όχι», σε στιγμές ασυγκρίτως χειρότερες από αυτές που διανύουμε σήμερα. Πότε είπε «ναι» η Ελλάδα; Το έμαθε να το λέει το 2010. Χωρίς να έχουμε πόλεμο, χωρίς να έχουμε κινδύνους τέτοιους που να αφανίζουν το κράτος, αλλά σε καιρό ειρήνης και στους δανειστές.
Άρα τι ισχύει τελικά με το νόμο περί ευθύνης των υπουργών; 
-Είναι ένα επαίσχυντο νομοθέτημα, αντιδημοκρατικό και αντίκειται στην ισότητα που καθιερώνει το άρθρο 4 του Συντάγματος, διότι μεταχειρίζεται διαφορετικά μια κάστα ανθρώπων, δηλαδή τους υπουργούς κυρίως αλλά και τους βουλευτές, σε σχέση με τους υπόλοιπους Έλληνες. Τους αφήνει στο ποινικό απυρόβλητο και κατοχυρώνει το ανεύθυνό τους, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει για κανέναν άλλο Έλληνα. Είναι αντισυνταγματικός και πρέπει να καταργηθεί. Το Σύνταγμα έχει πρόβλεψη για την ευθύνη των υπουργών, ότι δεν μπορεί να καταργηθεί χωρίς αναθεώρησή του. Αυτός είναι ίσως και ο κυριότερος λόγος που κατά την άποψή μου θα έπρεπε να γίνει μια αναθεώρηση. Αν γίνει όμως, αυτή η διάταξη δεν θα θιγεί, αλλά θα θιγούν ίσως άλλες που δεν θα πρέπει να θιγούν. Γι’ αυτό είμαι κατά της όποιας αναθεώρησης, έστω κι αν υπάρχει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Αν, όμως, λειτουργήσει κανονικά ο Ποινικός Κώδικας, δεν θα τολμήσει κανένας υπουργός να κάνει πράξεις που να συγκαλύπτονται από το νόμο περί ευθύνης υπουργών. Ο Ποινικός Κώδικας μιλάει για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας: αυτοί έχουν πράξει αυτό το έγκλημα εξακολουθητικώς, αφού παραχώρησαν την εθνική κυριαρχία στους ξένους. Εσχάτη προδοσία με απλά λόγια, όταν τα βασικά όργανα του κράτους, στερούνται του δικαιώματος της ελεύθερης άσκησης των καθηκόντων τους από έναν τρίτο. Αυτό συνέβη στην Ελλάδα. 
Βασίλειος Νικόπουλος: Αντισυνταγματικό το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων

Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλειος Νικόπουλος, τοποθετήθηκε για το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων το οποίο έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις το τελευταίο διάστημα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Νικόπουλος αναφέρει πως " Μπορεί η κοινωνική οργάνωση να εξελίσσεται και η πρόοδος της κοινωνίας να αναπτύσσεται, όμως ο πυρήνας της παραμένει ο ίδιος και καμία απολύτως επέμβαση του ανθρώπου δεν μπορεί να τον αλλοιώσει , χωρίς βλάβη στην ίδια την οργανωμένη κοινωνία (...) Νομικώς δεν νοείται γάμος μη ετεροφυλικός ".


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


ΑΚΟΥΣΤΕ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΟΥ  Κ.  ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ


Ο επίτιμος πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Νικόπουλος δίνει  συνέντευξη  στον δημοσιογράφο 
κ.  Κώστα Ουίλς       29 10 2016 
https://youtu.be/mqPWK5txquA




4.   ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

5.   ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ «ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ»;

 

6.   ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

7.   ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ»;

8.    ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

9.    ΜΕ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ; 


10.   "ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" 

11.   ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ KAI TOY ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ (Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ») - Ο κομμουνισμός, οι εβραίοι και η Ελλάδα

 
12.   ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ KAI TOY ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ (Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ») - Ο κομμουνισμός και οι εβραίοι
 
13.   Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ KANEI ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
 
14.   ΕΛΛΑΣ: ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
 
15.   ΤΟ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
 
16.   ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA: «ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ»
 
17.   ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
 
18.   ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ CIA ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΕΝΤΥΠΑ.
 
19.   ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
 
20.   ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ «ΔΙΚΗΣ» ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ
 
21.   Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ: «Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΣΕ ΚΡΥΦΕΣ, ΑΠΡΟΣΩΠΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ».
 
22.   ΣΠΥΡΟΣ ΑΓΚΝΙΟΥ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ: «ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΛΙΚΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ».
 
23.  Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: «ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΣΥΝΤΡΙΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ».
 
 
24.   ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ».

25.   ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (ΤΕΩΣ) ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

26.   ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.

27.  ΕΙΝΑΙ   ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ; ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ. ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.



28.   Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ  


29.   Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

30.   43.060 ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ‏
 
 
 
 
 
 
 


       






















































27 σχόλια :

  1. ΒΑΣΙΛΕΙΕ ΝΙΚΟΠΟΥΛΕ;

    ΟΙ ΛΟΦΟΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΑ ΦΑΡΑΓΓΙΑ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΙ Η ΜΙΑ ΔΡΥΣ ΤΟΥ ΔΩΔΩΝΑΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ Η ΠΡΟΤΟΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΕ ΩΣ ΕΝΑΣ ΖΗΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑΠΟΨΕ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣ'ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ ΕΝΑΣ ΠΑΝΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΛΟΓΕΡΑ ΤΟΥ ΕΚΣΤΑΤΙΚΑ.ΚΙ ΟΙ "ΛΥΚΟΙ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ" ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ!
    ΑΠ'ΑΚΡΟΥ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΓΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ,ΕΣΕ!

    ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΑ ΓΗ ΤΩΝ "ΛΥΚΩΝ", ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ....

    ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΥΡΜΙΔΟΝΑΣ ΑΠΟΤΕΙΕΙ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΕΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ "ΚΟΥΚΩΝ" ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ/ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ/ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ/ΔΙΚΑΣΤΕΣ/ΕΚΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΗΤΩΝ.ΠΟΙΟΙ;;;ΟΙ ΚΟΥΚΟΙ!!!!!

    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ "ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ"!

    ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ, ΟΙ'αλλοι',ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ(πως λεμε θα κλαψει καθε...,πικραμμενος;ετσι)ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΝΑ ΜΕΣΙΤΕΨΕΙΣ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΠΟΔΙΤΣΟΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΤΣ/ΣΑΜΑΕΛ/ΚΡΟΝΟΥ.....

    ΕΚΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ,ΚΙ Ο ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΓΕ ΦΙΛΕ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΕΙΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ....ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΣΕΝΑ....ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΤΡΟΠΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

      Διαγραφή
  2. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ.

    "Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ) ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ". "Η πλειοψηφία των δημοσιογράφων που δουλεύουν στα εταιρικά ΜΜΕ σε ΗΠΑ και Ευρώπη, εργάζονται και για κάποια μυστική υπηρεσία και η δημοσιογραφία είναι μια κάλυψη". "Η CIA, οι τραπεζίτες και οι μεγάλες εταιρείες, όπως, π.χ., η Shell, κανονίζουν, ποιοι δημοσιογράφοι θα καλύψουν τα ρεπορτάζ, τα οποία συνήθως ήταν πλουσιοπάροχα καλυμμένα με πεντάστερα ξενοδοχεία, δωρεάν μετακινήσεις με ελικόπτερα, πάντα πρώτη θέση στο αεροπλάνο και φαγητά στα καλύτερα εστιατόρια, συν τα δώρα (χρηματικά ή άλλα, όπως πανάκριβα ρολόγια) στο τέλος της αποστολής»…«Για κάθε «καλό ρεπορτάζ» και ανάλογα με το πόσο αυτό επηρεάζει την κοινή γνώμη, ο Αμερικανός πρέσβης στην Γερμανία πληρώνει από 3.670 μέχρι και 14.700 ευρώ τους δημοσιογράφους». Γερμανός δημοσιογράφος, πρώην αρχισυντάκτης της “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) Ούντο Ούλφκοτε (Udo Ulfkotte).

    ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΣΑΝΤ – ΜΙΝΕΪΚΟ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΣ 8/2/2010:

    «Με το προσχέδιο νόμου που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών, δίνουμε προοπτική στους μετανάστες που ζουν μακροχρόνια στη χώρα μας. Δεν υπάρχει, βέβαια, εδώ μαύρο και άσπρο. Δεν υπάρχουν τέλειες λύσεις. Υπάρχουν καλύτερες και υπάρχουν χειρότερες λύσεις. Θεωρούμε ότι αυτό το νομοσχέδιο μας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσουμε ένα μέλλον ομαλότητας, ασφάλειας και συνοχής. Θεωρούμε ότι ανοίγει και νέες δυνατότητες. Ελληνας ινδικής καταγωγής, Ελληνας αλβανικής καταγωγής, Ελληνας φιλιππινέζικης καταγωγής, Ελληνας ουκρανικής καταγωγής και ούτω καθ’ εξής, περήφανοι για την ελληνική τους ιθαγένεια».-

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΠΥΡΟΣ ΑΓΚΝΙΟΥ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ: «ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΛΙΚΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ».‏ Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016, «ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ».
      Επιστολή του Έλληνα, τέως ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ,προς τον Hans Schmidt που δημοσιεύθηκε από το National Vanguard:
      M. Hans Schmidt
      303 E. San Rafael Drive
      Palm Springs, California 92262
      Αγαπητέ κ. Schmidt:
      Σας ευχαριστώ που μου στείλατε την επιστολή σας στις 26 Αυγούστου. Καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα βρισκόμουν ανάμεσα στους πρωτοπόρους όσων διαμαρτύρονται για την κυριαρχία της χώρας αυτής από τους Σιωνιστές, πάντοτε παρηγορούμαι όταν βλέπω και άλλους να μοιράζονται την οργή μου.
      Ακόμη και μπροστά σε αυτές τις φρικτές ενέργειες αυτού του αλαζονικού κράτους του Ισραήλ, το ευρύ φάσμα της αμερικανικής κοινής γνώμης φαίνεται ότι έχει προσκολληθεί στην πλάνη ότι οι Εβραίοι, λόγω του λεγόμενου Ολοκαυτώματος, δεν μπορεί να κάνουν λάθος. Τα 70 χρόνια της πολιτικής κατήχησης η οποία άρχισε τα χρόνια που ακολούθησαν αμέσως μετά την Διακήρυξη Balfour, έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου στον δυτικό κόσμο, και ο σιωνιστικός έλεγχος των μέσων μαζικής ενημέρωσής μας έχει δημιουργήσει το τέλειο κλίμα για το Ισραήλ. (στο αγγλικό λέει: has kept the fields green for Israel).
      Η ύβρις του Οργανωμένου Εβραϊσμού είναι ενθουσιώδης για να πούμε το λιγότερο. Ως κάποιος που έχει περάσει 10 χρόνια της ζωής του από καλά οργανωμένες επιθέσεις στα μέσα ενημέρωσης και στα δικαστήρια, μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό.
      Κάποιος μπορεί μόνο να υποθέσει ότι το Ισραήλ είναι πιο σημαντικό σε αυτούς τους ανθρώπους από τη δική τους χώρα.
      Μου αρέσει επίσης, ο πρόεδρος Reagan, όμως, οφείλει να αναπτύξει μια πιο θετική στάση για το θέμα αυτό. Ο Ρέιγκαν πρέπει να πληροφορηθεί ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει ότι δεν βλέπει (στα αγγλικά: the tail cannot continue to wag the dog). Οι Αμερικανοί είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν έναν ισχυρό ηγέτη που θα αρνηθεί την προστασία ενός προνομιακού κράτους που υβρίζει τον υποστηρικτή του.
      Με φιλικούς χαιρετισμούς.
      Ειλικρινά
      Spiro T. Agnew

      ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

      Διαγραφή
  4. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ CIA, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ;

    «Υπήρξα δημοσιογράφος επί 25 χρόνια. Είχα σπουδάσει για να γράφω ψέματα, να προδίδω τις αρχές μου και να μην λέω την αλήθεια στον κόσμο. Αποφάσισα να σηκωθώ όρθιος και να πω ότι δεν είναι σωστό εκείνο που έχω κάνει στο παρελθόν: Να χειραγωγήσω τους ανθρώπους. Δεν είναι σωστό αυτό που έχουν κάνει συνάδελφοί μου στο παρελθόν, επειδή δωροδοκήθηκαν για να προδώσουν τον λαό, όχι μόνο στην Γερμανία, αλλά σ΄ ολόκληρη την Ευρώπη».
    «Μια ημέρα, η BND (η γερμανική Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών) ήρθε στο γραφείο μου στην εφημερίδα “Frankfurter Allgemeine”. Και να θυμάστε ότι η γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών, ή BND έχει δημιουργηθεί απευθείας από τη CIA. Παρά το γεγονός ότι ουδεμία είχα ιδιαίτερη πληροφορία ή ειδήσεις για τον Καντάφι, ήθελαν να γράψω ένα άρθρο για τον συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι και τη Λιβύη… Μου έδωσαν όλες τις μυστικές πληροφορίες και το μόνο που μου ζήτησαν ήταν να υπογράψω το άρθρο». Την άλλη ημέρα δημοσιεύθηκε στην Frankfurter Allgemeine, αλλά ήταν εξ ολοκλήρου το έργο της BND, είπε ο Ulfkotte στην RT. Το άρθρο αναφερόταν στα σχέδια του Καντάφι να κατασκευάσει μυστικά εργοστάσιο παραγωγής δηλητηριωδών αερίων στην Rabtha. «Η είδηση την επομένη είχε κάνει το γύρο του κόσμου. Μπορείτε να το θεωρήσετε αυτό δημοσιογραφία;».

    Γερμανός δημοσιογράφος, πρώην αρχισυντάκτης της “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) Ούντο Ούλφκοτε (Udo Ulfkotte).

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΟΥΝΤΟ ΟΥΛΦΚΟΤΕ. Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

      Στις 13 Ιανουαρίου, πέθανε ο Ούντο Ουλφκότε, όπως ανακοινώθηκε, από καρδιακή προσβολή. Ήταν 56 χρόνων.
      Ο Ουφκότε, είχε προκαλέσει μεγάλο θόρυβο με την έκδοση του αποκαλυπτικού βιβλίου του (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: https://vk.com/doc248335662_408414194?hash=aab49a1c19b6d6943c&dl=ca9f4f37f43041be9d)
      στο οποίο περιέγραφε πως «η CIA είχε βάλει στο χέρι συγκεκριμένους σημαίνοντες Ευρωπαίους δημοσιογράφους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Ουάσιγκτον να ελέγχει σημαντικά τμήματα της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης». Ακόμη έκανε δριμύτατη κριτική στην ευρωπαϊκή ηγεσία, υποστηρίζοντας πως δεν υφίστανται ανεξάρτητες από την Ουάσινγκτον ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. Σ΄αυτές συμπεριλάμβανε την γερμανική καγκελαρία, την γαλλική προεδρία και την βρετανική πρωθυπουργία.
      «H CIA έχει στην ιδιοκτησία της όποιον έχει σημασία στα ΜΕΓΑΛΑ MEDIA» είχε δηλώσει ο διατελέσας διευθυντής της υπηρεσίας William Colby. Στελέχη του CBS, των New York Times, του Associated Press, United Press International, Reuters, Hearst Newspapers, Scripps Howard, του περιοδικού Newsweek, του Mutual Broadcasting System, της Miami Herald, της παλιάς Saturday Evening Post, της New York Herald Tribune και του περιοδικού Time συνεργάζονται στενά με τη CIA.
      «Η διαφθορά αυτή των δημοσιογράφων οδηγεί την Ευρώπη στα πρόθυρα του πυρηνικού πολέμου με τη Ρωσία». «Deutsche Wirtschafts Nachrichten»: «H Γερμανία αποτελεί ένα προπύργιο της αμερικάνικης αυτοκρατορίας, υποχρεώνοντας τα γερμανικά Μέσα να προωθούν ψευδείς ειδήσεις, μόνο και μόνο για να υποστηρίζουν τις αμερικανικές πολιτικές».

      ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

      Διαγραφή
  5. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, Η ΑΙΤΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

    Σύμφωνα με το άρθρο 2 της Σύμβασης για την Πρόληψη και Καταστολή Εγκλημάτων Γενοκτονίας, η Γενοκτονία ορίζεται και ως:

    "Σκόπιμη επιβολή συνθηκών ζωής με στόχο το φυσικό αφανισμό, ολικό ή μερικό, μελών της ομάδας".

    Π.χ. προώθηση της λαθρομετανάστευσης, με ψεύτικους λόγους, εμφανίζοντάς την σαν 'προσφυγική κρίση", την στιγμή που ολόκληρος ο Ελληνικός λαός είναι αντίθετος στην πολιτική αυτή.

    Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» ΟΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. H ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΑΥΤΗ:

    "Συστηματική εξασθένιση μιας φυλής (με διάφορα μέσα) μέχρι την βαθμιαία εξάλειψή της.

    Στα μέσα αυτά περιλαμβάνονται και σειρά απαγορευτικών μέτρων (που άρχισαν να ψηφίζονται και να εφαρμόζονται) επί εθνικών, θρησκευτικών, γλωσσικών, ηθικών, ιστορικών ή άλλων ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ προκειμένου να επέλθει διαφοροποίηση ή αλλοίωση της καταδιωκόμενης φυλής με βέβαιη την συν τω χρόνω ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ".

    Για τον λόγο αυτό οι Τσίπρας, Φίλης, Μητσοτάκης, Σαμαράς, Θεοδωράκης, Κουτσούμπας, αργά ή γρήγορα, θα καθίσουν στο σκαμνί, κατηγορούμενοι για σκόπιμη και συνειδητή γενοκτονία του Ελληνικού λαού.

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ;
    Α΄ ΜΕΡΟΣ

    Η ΒΑΛΕΡΙ ΠΛΕΪΜ, μία πράκτορας της CIA, σε βιβλίο της ισχυρίστηκε, ότι στρατολόγησε στην CIA, εκατοντάδες Έλληνες πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιστήμονες και επιχειρηματίες. Το βιβλίο της, ανάρπαστο στις ΗΠΑ, δεν μεταφράστηκε, για άγνωστους λόγους, στα ελληνικά.

    Η Βάλερι Πλέιμ, δουλεύοντας για τη CΙΑ στην πρεσβεία της Αθήνας, ήταν υπό την καθοδήγηση του «σταθμάρχη» Νταγκ Σμιθ και είχε σαν βασικό καθήκον να στρατολογεί στην CIA, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

    «Κάθε ημέρα στο γραφείο, συγκρίναμε με τους συναδέλφους μου τις σημειώσεις μας για το ποιούς πολιτικούς κλπ. είχαμε συναντήσει και με ποιούς θα έπρεπε να επιδιώξουμε να συνεχίσουμε τις επαφές μας».

    Μετά ο Τζιμ (υψηλόβαθμο στέλεχος της CIA στην Αθήνα) μας ρωτούσε ποιούς είχαμε συναντήσει το περασμένο βράδυ.
    Του δείχναμε με περηφάνια τη μικρή στοίβα με τις επαγγελματικές κάρτες, τις κοίταζε στα γρήγορα, απορρίπτοντας κάθε μία λέγοντας:

    «τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – μην ασχολείστε – αναξιόπιστος – τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – ίσως».

    Εντύπωση προκαλεί η προθυμία με την οποία «Έλληνες πολιτικοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και κοσμικοί της συμφοράς, σπεύδουν να παραδοθούν στην αγκαλιά της CΙΑ, για να αποκομίσουν τα κέρδη της επιτυχίας και της ανέλιξης».

    Σήμερα, όπως έχει γραφεί για την πατρίδα μας: «Ευρισκόμενη η Ελλάδα σε ελεύθερη πτώση εδώ και καιρό και έχοντας απωλέσει την εθνική της κυριαρχία μέσα από μια διαδικασία που ελάχιστα διαφέρει επί της ουσίας ως προς τα αποτελέσματά της από την ήττα και την Κατοχή του 1941-1944, πλέον υφίσταται λεηλασία από επιχειρήσεις της, κατά τεκμήριο, "μη φιλικής" χώρας στα ανατολικά της.

    Και δεν θα πούμε "εχθρικής" γιατί η Τουρκία δεν αντιμετωπίζει πλέον την Ελλάδα ως "εχθρική" χώρα. Την αντιμετωπίζει ως "ενδοχώρα" και "δορυφόρο εν αναμονή".
    Π.χ. ο "Αστέρας" Βουλιαγμένης που απέκτησε ο τουρκικός όμιλος Dogus. Με αντίτιμο κάτι λιγότερο από 400 εκατ. ευρώ, η τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ θα έχει πλέον προσβάσεις στην ελληνική κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή μέσω του ελέγχου του Αστέρα, που ούτε καν ονειρευόταν…»



    ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ:
    Πως μπορεί ένας ξένος πράκτορας να πλησιάσει και να στρατολογήσει έναν Έλληνα πολιτικό ή δημοσιογράφο;
    ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ:
    Τι είδους άνθρωπος είναι ένας «έλληνας» που γίνεται πράκτορας ξένων μυστικών υπηρεσιών; Τι γονιδιακό φορτίο κουβαλάει. Τι εμπειρίες έχει από την ζωή του. Σε τι στηρίζεται μία ξένη μυστική υπηρεσία και τον πατάει γερά πάνω στον κάλο. Τι ανυπόφορο έκανε τέλος πάντων στην ζωή του και ζει έκτοτε με τον βραχνά του ισόβιου πράκτορα και προδότη της χώρας του;

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ;
    Β΄ ΜΕΡΟΣ


    Παρακάτω παρουσιάζω μία - ίσως αφελή - ανάπτυξη του θέματος, που όπως έλεγαν παλιά οι καθηγητές μου μπορεί να επανεκδοθεί «βελτιωμένη και επηυξημένη».

    Ας πάρουμε μερικά υποθετικά παραδείγματα.

    Έχουμε έναν φιλόδοξο και κενού περιεχομένου έλληνα διπλωματικό υπάλληλο, με ενδιαφέρον όνομα, π.χ τον κ. Ιακωβ-ίδη. Έχουμε έναν γιο ενός εκδότη εφημερίδων, παλιού κομμουνιστή, που θέλει εξουσία και πολιτική ισχύ, π.χ. τον κ. Πεταλουδ-άρη. Έχουμε, π.χ. τον
    κ. Κρασ-άτο, έναν αριστούχο απόφοιτο μιας ταλμουδικής σχολής, αδούλευτο γιο πλούσιας οικογένειας, κατά βάση ρηχού, ανόητου και μονοδιάστατου ατόμου, που έμαθε να συλλαβίζει μερικά ταλμουδικά ρητά και νομίζει ότι ερμηνεύει μ’ αυτά το σύμπαν, τύπος πολύ εύκολα χειραγωγούμενος από έξυπνους πράκτορες.

    Τι θα πράξει μ’ αυτούς τους τύπους ένας έξυπνος πράκτορας;

    Στην αρχή βέβαια η γνωριμία τους θα αναφέρεται στα "υψηλά ιδανικά". Θα τονίζονται στις αρχικές συνομιλίες τους, η κοινότητα των ιδεών, οι συμμαχικές σχέσεις των χωρών τους, το πνεύμα της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όλες οι γνωστές αρλούμπες. Στην πορεία ο πράκτορας μπορεί να επιδείξει (με έμμεσο ή άμεσο τρόπο) και το εκβιαστικό υλικό που η υπηρεσία του διαθέτει για τον στρατολογούμενο (π.χ. σεξουαλικές διαστροφές, διπλή ζωή, απατεωνίες κλπ).

    Στην συνέχεια ο τύπος και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ θα αρχίσουν να εξυμνούν τους συγκεκριμένους τύπους. Ο πράκτορας θα υποσχεθεί βοήθεια, πάντα με "καλές προθέσεις", στους υποψήφιους. Ίσως τους τονίσει ότι δεν εγγυάται τίποτε, αλλά ανάλογα με τις πολιτικές περιστάσεις και τις ιστορικές συγκυρίες, θα τους υποστηρίξει στην σταδιοδρομία τους, είτε αυτή είναι πολιτική, είτε επιχειρηματική. Δεν θα ζητήσει στην αρχή ανταλλάγματα. Πιθανόν μάλιστα να τους αφήσει λυτούς ή με μακρύ σχοινί δεμένους. Μπορεί να τους προτρέψει να κάνουν, συνεχώς δημόσια, τον αντίπαλο της πρεσβείας, (την γνωστή πλέον ψεύτικη - στημένη - αντιπαλότητα για τους αφελείς). Ίσως τους υπενθυμίσει διακριτικά, αν είναι τόσο μπούφοι και δεν καταλαβαίνουν, ότι λίγα μόνο θέματα πρέπει να μην αγγίζουν αρνητικά, τα λεγόμενα ιερά θέματα της νέας εποχής, δηλαδή την αγία τριάδα: εβραίοι – ομοφυλόφιλοι – λαθρομετανάστες. Βέβαια καμιά μυστική υπηρεσία δεν θέλει να στρατολογεί και τελείως ανόητους. Θέλουν ο υποψήφιος πράκτορας να διαθέτει ένα ελάχιστο διανοητικής ισχύος.

    Τα υπόλοιπα έρχονται σιγά σιγά. Ο τύπος, τα ΜΜΕ, οι δημοσκόποι, οι τηλεοράσεις αρχίζουν να ξεφαντώνουν για τον πράκτορα - πολιτικό. Πόσο έξυπνος, πόσο όμορφος, πόσο ικανός, με ποιόν τρόπο θα σώσει τον λαό - και αυτός. Το ενδιαφέρον του κοινού αρχίζει να ξυπνά. Φωτογραφίες, συνεντεύξεις, ταξίδια, ομιλίες, χτυπήματα στην πλάτη, καθημερινά άρθρα, όλα για τον ανερχόμενο πολιτικό γίγαντα.

    Έτσι διάφορες συγκυρίες και εξελίξεις, (το παιγνίδι είναι μακροχρόνιο - μπορεί να κρατήσει μια ζωή), φέρνουν εναλλαγές στην ζωή του πράκτορα και ξαφνικά τον βλέπουμε δήμαρχο, βουλευτή, μεγαλοδημοσιογράφο, μεγαλοεπιχειρηματία, υπουργό, πρωθυπουργό, πρόεδρο δημοκρατίας.
    Ο λαός, και εδώ και στην Ευρώπη, αποτελείται βέβαια, από τον διπλανό κ. ηλίθιο.

    Την εξέλιξη των πρακτόρων περιέγραψε παλιά ο Σουρής:

    "Νάχεις εφτά πρωθυπουργούς

    Που να σε κλέβουν φανερά.

    Και ενώ αυτοί σε κλέβουνε,

    Τον κλέφτη να γυρεύουνε".

    Στην διαμόρφωση και εξέλιξη ενός πράκτορα μπορούμε να προσθέσουμε πολλά. Ο αναγνώστης καλείται να συμβάλλει σ' αυτό.-



    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ»
    «Οι έλληνες δημοσιογράφοι και πολιτικοί» μέσα από ένα πρόσφατο μικρό κείμενο που έγραψε ο Ῥούσσης Νῖκος.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΝΟΗ
    Σιωποῦντες συνένοχοι…
    26 Σεπτεμβρίου 2016
    Δεν αντέχω άλλο ρεεεεεε….
    • Ο Θέμος, που είχε από κοντά τον …Βλάκα προεκλογικά, έγινε άνθρωπος (εκδότης και με βίλα στην Ελβετία), χάρη σ’ ένα βίντεο που υπέκλεψε από μια φουκαριάρα και έδειχνε τον ανάπηρο, σήμερα, Ζαχόπουλο να της δείχνει τ’ αρχί… του και να της λέει ότι από «εδώ πέρασε και ο Καραμανλής»!
    • Ο άλλος, ο Ρουμπάτης, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Ανδρέα και κοσκωτάνθρωπος από τους πρώτους, εξαργύρωσε τις «γνώσεις» του περί του …κοσκωτισμού και το πώς να φτιάξεις μια τράπεζα που να δανείζει δικούς μας, με την θέση του επικεφαλής της ΕΥΠ.!
    • Ο Ματζουράνης, δικηγόρος του Κοσκωτά, θεωρήθηκε ως ο πλέον κατάλληλος από το σύνολο του νομικού κόσμου, για να τεθεί νομικός εκπρόσωπος του δημοσίου, στον διαγωνισμό-φιάσκο, με τις τηλεοπτικές άδειες.!
    • Τρείς υπουργοί (Σταθάκης-Φλαμπουράρης-Δρίτσας) με την συνενοχή της ΕΡΤ (που την ξανάνοιξαν για να κάνει τέτοιες δουλειές), κουκούλωσαν το φονικό της Αίγινας και ο …Κούγιας κτενίζεται.
    • Ένας εκδοροσφαγέας, που παριστάνει τον υφυπουργό υγείας, κουκούλωσε τις ευθύνες της εξαδέλφης του της πρεζούς, για το πώς ένα κοριτσάκι που πήγε να εγχειρισθεί για αμυγδαλές, το πήρε ο Χάρος, μετά την …αναισθησία.
    • Ο υπουργός Επικρατείας της τραβεστί αυτής κυβερνήσεως, που «χάθηκε» δέκα ημέρες στο Γιουνάϊτεν Στέϊτς οφ Αμέρικα, εμφανίζεται στην Βουλή και δεν λέει κουβέντα, για το πόσο κόστισε αυτό το ταξιδάκι, πόσοι και ποιοί τον συνόδευαν και εντέλει, εκτός από το να μαλακίζεται με την γκόμενα στο Σέντραλ Πάρκ, τι αποτέλεσμα είχε αυτή η επίσκεψή του.
    • Όλοι μάθαμε τι είπε, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο …Βλάκας (ένας είναι ο βλάκας) στον ΟΗΕ, σ’ ένα αμφιλεγομένης εγκυρότητας φόρουμ και στην ομογένεια της Αστόριας, αλλά δεν μάθαμε τι είπαν οι άλλοι γι’ αυτόν και γι’ αυτά που είπε, αν τα είπε.
    • Δύο κατ’ ευφημισμόν δημοσιογράφοι-ανταποκριτές, που τους ξευτίλισε ο «δοτός» επικεφαλής του ΑΠΕ, ισχυριζόμενος ότι είχαν βάλει περούκες σαν τραβεστί και παρακολουθούσαν τον ….Παππά, δήλωσαν ότι, μ’ αυτή την στημένη μεθόδευση, ήθελαν να τους εκβιάσουνε για την …σιωπή τους. Δεν μας είπαν όμως τι ξέρουν, τι έχουν φωτογραφίσει και προφανώς προσπαθούν να εξαργυρώσουν την σιωπή τους, μέ κάποια θεσούλα είτε στην ΕΡΤ είτε στα νέα κανάλια.
    • Ο Κούλης και ο …Λούλης έχουν λέει ραντεβού προσεχώς στην Βουλή, προκειμένου να ψηφίσουν από κοινού τα προαπαιτούμενα, που σημαίνουν κι’ άλλα αγγούρια στον κώλο του κοσμάκη και οι υπόλοιποι του δημοκρατικού τόξου …ξύνονται.
    Ειλικρινά, δεν αντέχω άλλο, θα πάρω πέτρα….

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α. Κείμενο της Χαράς Νικοπούλου, κόρης του Βασιλείου Νικοπούλου:
    ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΝΑΡΧΙΑΣ...

    Eίμαι παιδί του '74... Όχι μη γελιέσαι Έλληνα… Δεν είμαι παιδί του πολυτεχνείου… δεν γεννήθηκα 17 Νοεμβρίου… Τη μέρα που γεννιόμουνα χανόταν για εμένα Έλληνες λοκατζήδες... εκεί στον τύμβο της Μακεδονίτισσας… 22 Ιουλίου 1974… Ελλάδα είμαι δημιούργημά σου…
    Μου είπες πως είμαι...
    τυχερή, γιατί δεν γνώρισα τη χούντα... Μα με υποχρέωσες να ζω σε μια δημοκρατία που τη χούντα της κρατούσαν καλά οι δημοκράτες πολιτικοί της…
    Μου έμαθες τα πρώτα Ελληνικά, με δασείες-περισπωμένες,... μα πριν καλά-καλά τα μάθω τα κατήργησες. ενώ ήμουν Δευτέρα δημοτικού...

    Με έντυσες με μπλε ποδιά... αυτή για το σχολείο με τ’ άσπρο γιακαδάκι... κι όταν άρχισε να μου αρέσει την κατήργησες. Πάντα για το καλό μου, χωρίς να με ρωτήσεις...

    Με έμαθες να λέω τον εθνικό ύμνο και πλήρωνες δασκάλους για να με μάθουν πως τιμιότερον απάντων εστί η πατρίς. Μα σαν μεγάλωσα άφησες τη σημαία να χαθεί στον βράχο των Ιμίων...

    Με έβαλες να μάθω ιστορία για να μπω στο πανεπιστήμιο και αρχαία ελληνικά. Μα σήμερα μου λες πως η Μακεδονία είναι τα Σκόπια και η Θράκη μας Τουρκία...

    Σαν έγινα έφηβη με έβαλες να δω τον Λάλα αλυσοδεμένο να χάνει τη ζωή του για εσένα... Και σήμερα εσύ δίνεις ιθαγένεια στον κάθε αλλοδαπό μα όχι στον Έλληνα τον σταυρό... για φαντάσου...
    Μου δίδαξες σαν ήρωα και εθνάρχη τον Βενιζέλο... μα σαν έγινα δασκάλα τον βρήκα να προδίδει εσένα Έλληνα ...θυμάσαι τον Γενάρη του 34...εκεί στη Σουηδία... προτείνει για το Νόμπελ της Ειρήνης τον σφαγέα των προγονών μου Κεμάλ...!!!

    Μου ζήτησες να έχω κριτική σκέψη... μα έκοψες την έκθεση ως μάθημα και λογοκρίνεις τη σκέψη μου... Βλέπεις εγώ για εσένα είμαι ακραία...

    Μου έμαθες στο σχολείο πως πρέπει να υπάρχει αξιοκρατία κι όταν σου ζήτησα να με αφήσεις στου χάρτη την πινέζα... εκεί στο Δέρειο... κι οχι στο Κολωνάκι... με ανάγκασες να βάλω μέσο τον πατέρα μου για να μη με διώξεις από εκεί...

    Μου έμαθες προσευχή... μα τώρα πια μόνο για Χριστό δε θες να μου μιλήσεις..
    Σου ζήτησα να πάω στην πρώτη τη γραμμή και μ’ άφησες μονάχη...
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Β. Κείμενο της Χαράς Νικοπούλου, κόρης του Βασιλείου Νικοπούλου:
    ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΝΑΡΧΙΑΣ...




    Μου έμαθες όμως καλά πως το Προξενείο κι όχι εσύ είναι εκεί και έχει όνομα... ε;… Ιλμή… ε;… Απτουραχήμ..ε;... Αλή..ε;… Μουαρέμ… ε;...

    Μου ζήτησες να εργάζομαι σκληρά... για εθελοντισμό μιλούσες... μα όταν το 'κανα κι αυτό έστειλες τους ''δραγουμάνους'' να μου πουν πως δε θέλουν να κάνω επιπλέον μαθήματα στα πομακόπουλα γιατί σε ενοχλεί... τα παίρνω βλέπεις από την αγκαλιά του Προξενείου...

    Και εγώ... εγώ μεγάλωνα μέσα σε μια αντίφαση... στο μαύρο και το άσπρο...

    Μα χθες βρέθηκα κάτω στο υπόγειο του σχολείου... σε είδα εκεί κάτω Ελλάδα... ήσουν εκεί... πίσω απ' τις κουτές. σκονισμένη... κοιτώ το άγαλμα του Αλέξανδρου αραχνιασμένο... μόνο εγώ και εσύ...η προτομή του μέγα Αλέξανδρου...

    Δάκρυσα... πόνεσα...μα σε άκουσα Ελλάδα απ' τη φωνή του...
    ''Ποιος είναι εθνάρχης'' με ρωτά...''ο Βενιζέλος;.. ποιος αγωνίζεται σκληρά... ο Γιώργος απ' τα ξένα;

    Για σκέψου εσύ δασκάλα... με ξαναρωτά... αν τώρα εδώ μέσα, από την πόρτα έμπαινε και ερχόταν κι ο Κολοκοτρώνης... και μας ρωτούσες και τους δυο ποιο μέρος της Ελλάδας θα θυσιάζαμε στο χθες για χάρη της ειρήνης... Μακεδονία ή Ήπειρο... Θράκη ή το Αιγαίο...

    Αναλογίσου εσύ δασκάλα... θα το σκεφτόμασταν πολύ;
    Τι να διαπραγματευτώ... τη γη μου ή το νερό μου;... μα εσύ δασκάλα δίδαξες εκείνον ως εθνάρχη... και όχι εμάς ...εμάς κλειδώνεις στα ''μπουντρούμια''...

    Ελλάδα μες στις αντιφάσεις σου... ξεχνάς τα σύνορά σου και τον εχθρό ποτίζεις εδώ μέσα... προδότες ελληνόφωνοι... διαλέξτε επιτέλους τον Λεωνίδα αρχηγό...ή μήπως εφιάλτη;... κι ιστορία θα φερθεί ανάλογα εις τον καθένα...

    Γέμισαν τάφοι με κορμιά πιλοτών... γιατί έχουμε ειρήνη!!!!
    Γέμισε και η βουλή ελληνόφωνους απ’ την ελληνοτουρκική φιλία...
    Φτάνει, δε θέλω πια να ακούω τη φωνή σας ...γιατί πιστεύω στο έθνος μου κι όχι στο ''nation'' που θα ’λεγε και ο ''μέγας'' ο Γιωργάκης... το έθνος είναι ελληνικό, είναι ήθος και έθος ρωμιοσύνης... το ''nation'' είναι η ''φύση'' του... εκ γενετής προδότης...

    Κι' αν όλα αυτά δε σ’ άρεσαν ''λόγιε'', ''πολιτικέ'' δημοκρατίας, να το θυμάσαι ...

    είμαι δημιούργημα της πιο παράλογης... δικής σου αναρχίας..

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α. ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ.
    ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΖΗΝΩΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΥ, 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ (ΤΕΩΣ) ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.


    Υπάρχουν στην Ελλάδα ατελείωτοι, εξαγορασμένοι με άφθονο χρήμα,
    «ανεξάρτητοι» δημοσιογράφοι,
    «πανεπιστημιακοί»,
    δήθεν ειδικοί ιστορικοί,
    κοινωνιολόγοι,
    ψυχολόγοι κλπ,
    πάντα έτοιμοι (και πληρωμένοι) για να
    θολώσουν τα νερά για να φαίνονται βαθειά.
    Όλοι τους αυτοαποκαλούνται «προοδευτικοί» και έχουν στο μέτωπό τους εμφανές το «αριστερό πρόσημο». Μόλις οι οικονομικοί αφέντες τους πατήσουν το κατάλληλο κουμπί,
    μπορεί να ξεράσουν και να σερβίρουν
    στον άσχετο λαό ό,τι χρειάζεται για τον πνευματικό έλεγχό του.
    Οι πουλημένοι «δημοσιογράφοι» παίρνουν
    «συνεντεύξεις» από πολιτικούς, από τις οποίες παραπληροφορείται συνεχώς, με μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέματα, ο εύπιστος λαός.
    Η τακτική που εφαρμόζεται από τους πολιτικούς και την όπισθεν αυτών κρυπτόμενη οικονομική δύναμη, έχει να κάνει με την ρήση, που εφάρμοζε πάντοτε στις συνεντεύξεις του ο Ανδρέας Παπανδρέου: «αν δεν θέλεις να βρεθείς στην δυσάρεστη θέση, να απαντάς σε δύσκολες ερωτήσεις, φρόντισε ώστε αυτές να μην γίνονται ποτέ».
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Β. ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ.
    ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΖΗΝΩΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΥ, 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ (ΤΕΩΣ) ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΒΑΛΕΡΙ ΠΛΕΪΜ
    Η ΒΑΛΕΡΙ ΠΛΕΪΜ, η πράκτορας της CIA, σε βιβλίο της ισχυρίστηκε, ότι στρατολόγησε στην CIA, εκατοντάδες Έλληνες πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιστήμονες και επιχειρηματίες. Το βιβλίο της, ανάρπαστο στις ΗΠΑ, δεν μεταφράστηκε στα ελληνικά.
    Η ΠΛΕΪΜ, γράφει στο βιβλίο της για τον ρόλο που της ανέθεσε η CIA στην Ελλάδα:
    «Η αποστολή μου ήταν να βρίσκω πηγές και να στρατολογώ πράκτορες που θα βοηθούσαν την κυβέρνηση των ΗΠΑ να κατανοήσει, να προβλέψει και να επηρεάσει καλύτερα τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα»
    «Κάθε ημέρα στο γραφείο, συγκρίναμε με τους συναδέλφους μου τις σημειώσεις μας για το ποιούς πολιτικούς κλπ. είχαμε συναντήσει και με ποιούς θα έπρεπε να επιδιώξουμε να συνεχίσουμε τις επαφές μας».

    Μετά ο Τζιμ (υψηλόβαθμο στέλεχος της CIA στην Αθήνα) μας ρωτούσε ποιούς είχαμε συναντήσει το περασμένο βράδυ.
    Του δείχναμε με περηφάνια τη μικρή στοίβα με τις επαγγελματικές κάρτες, τις κοίταζε στα γρήγορα, απορρίπτοντας κάθε μία λέγοντας:
    «τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – μην ασχολείστε – αναξιόπιστος – τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – ίσως».

    ΤΖΩΝ ΣΟΥΙΝΤΟΝ, ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΩΝ New York Times
    «Η ιστορία της εργασίας», του Richard O. Bayer, εκδόσεις: United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY 1979.
    «Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο. Είμαστε υποτελείς. ΄Οργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωή μας , οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών
    των ανθρώπων.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ:
    "Ο αμερικανικός έλεγχος επί των ελληνικών μέσων ενημέρωσης ουδέποτε ήταν τόσο ισχυρός όσο σήμερα. Οι Αμερικανοί ασχολούνται μεθοδικά με το να διασπείρουν τους πράκτορές τους στον ευρύτερο δυνατό αριθμό εντύπων, αποφεύγοντας άχρηστες υπερσυγκεντρώσεις ανθρώπων τους σε ορισμένα έντυπα, όσο σημαντικά και αν είναι αυτά. Αναδιατάσσουν τους πράκτορες τους στα ελληνικά ΜΜΕ τοποθετώντας τους σε θέσεις κλειδιά τηλεοπτικών σταθμών και πρωτίστως εφημερίδων. Τους μετακινούν μεθοδικά από το ένα έντυπο στο άλλο, επιδιώκοντας να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες προβολής των αμερικανικών θέσεων".
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γ. ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ.
    ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΖΗΝΩΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΥ, 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ (ΤΕΩΣ) ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ΜΠΕΗΡ
    Σε συνέντευξή του, που δημοσιεύει το ebritic.com, προέβη σε εκπληκτικές αποκαλύψεις: «ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ».

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ 31/5/2016
    Ο Στέφανος Χίος για πολιτικούς και δημοσιογράφους που μπαινοβγαίνουν στην Αμερικανική πρεσβεία:

    «Θα πάθετε πλάκα άμα δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες των δημοσιογράφων που μπαινοβγαίνουν στην αμερικάνικη πρεσβεία. Και πολιτικών φυσικά. Ξέρετε, εκεί που δεν πιάνουν κινητά.»

    50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΩΞΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ.
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΕΙΣΗΓΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2.000.000 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    Ο ΜΑΣΟΝΟΣ «ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».
    Ο μασόνος «πρόεδρος της δημοκρατίας» Παυλόπουλος, πριν μερικά χρόνια, ύπανδρος και μεστός ηλικιακά, συνευρίσκετο εξωσυζυγικώς στην Κυψέλη με ώριμη επίσης νυμφευμένη κυρία. Τους συνέλαβε στα πράσα ο απατημένος σύζυγος, ξυλοκόπησε τον εραστή Παυλόπουλο, τον έστειλε με δύο δόντια λιγότερα για ρεκτιφιέ σε ιδιωτική κλινική φίλου του στο Περιστέρι (γναθοχειρουργική πλαστική), και αν δεν επενέβαιναν οι φρουροί για να αποτρέψουν τα χειρότερα, τότε η υπόθεση θα γινόταν από πρώτη είδηση έως ερωτική ταινία. Το δυσάρεστο για τον ίδιο, όπως διοχετεύεται και στο Διαδίκτυο, είναι ότι κατά την επάνοδό του στο υπουργείο του, ο σεξουαλικά υπερδραστήριος και δαρθείς υπουργός, υπέστη νέα χειροδικία από...αντίζηλο ερωμένη με την οποία επίσης διατηρεί ερωτικές σχέσεις).

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ (ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    «Κάποιες φορές δεν είναι ξεκάθαρο εάν μιλάμε
    με τις αρχές μια χώρας ή με τους Αμερικανούς
    αφέντες τους. Δυστυχώς για πολλές ευρωπαϊκές
    χώρες ανεξαρτησία και εθνική υπερηφάνεια
    είναι ξεχασμένες έννοιες και πολυτέλεια.
    Έχουν παραχωρήσει την εθνική κυριαρχία
    τους στους ξένους, έστω και αν αυτό
    αντιβαίνει στα συμφέροντά τους».
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΙΑΒΑΣΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να διαβάσουμε να δούμε τι μας κάνανε ωραία όλα αυτά που γράφει ο αγαπητός πρόεδρος παραιτήθηκε έγραψε και εναν βιβλίο να βγάλει τα προς το ζην και καθάρισε μέχρι τώρα δεν μιλαγε κανένας.
    Αυτή είναι που ξέρουν το σύνταγμα και αυτή είναι που σου βγάζουν εισαγγελική απόφαση για να σου παρουν το σπίτι του χωράφι τα πάντα και τώρα βγαίνουν και μιλάνε αφού καταστρεψανε το χώρα και ένα βιβλίο για το τι γίνεται λες και ο λαός δεν ξέρει τι γίνεται και καθάρισε όλα μια χαρά.
    συγνώμη αλλά κατά τη γνώμη μου είναι αυτή που από την την αρχή θα έπρεπε να αντισταθουν . Και ας το κάνουμε και προτομή τώρα να το θαυμαζουμε .
    Βέβαια ο λαός μιλάει πάντα τελευταίος αλλά θα εινσι αργά τοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενημερωθείτε, μελετήστε προσεκτικά , υπογράψτε , κοινοποιήστε , μαζέψτε και άλλες υπογραφές, καταθέστε είναι υποχρέωση σου να πάρεις θέση http://ieridilosi.blogspot.gr/

    Η παρόν ιστοσελίδα σας ενημερώνει, Ελληνες και Ελληνίδες για τα παραπάνω.

    Η σιωπή λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα.

    Ήρθε η ώρα της ΕΝΩΣΗΣ όλων των Ελλήνων, προστατεύστε την Ελλάδα, το Σύνταγμα, τη Γλώσσα και τον Πολιτισμό μας.

    https://www.scribd.com/collections/17235140/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΡΡΙΧΟΜΕΝΑ
    ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ
    ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΝΝΟΩ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ !
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ !
    Η ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ,
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΡΡΙΧΟΜΕΝΟΣ !
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ !
    ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΝΑΡΡΙΧΟΜΕΝΟ ;;;;;;;;;;;;
    ΑΡΠΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ
    ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΝΙΓΕΙ ……………..
    ΚΑΘΩΣ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ , ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΟΥ
    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ.
    ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ
    ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΙΜΑΤΣ…………
    =====================
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ !
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΟΥ.
    ==============================
    =========================================
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ
    ΠΡΟΔΟΤΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    =======================================
    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…
    ====================================================================
    Με πλειοψηφία 151 βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα της χώρας.
    ====================
    Άρθρο: 27 Παράγραφος 1.
    Με πλειοψηφία 151 βουλευτών ξένα στρατεύματα εγκαθίσταται στη χώρα.
    ===
    Άρθρο: 27 Παράγραφος 2.
    Με πλειοψηφία 180 βουλευτών εκχωρούνται συνταγματικές αρμοδιότητες
    σε διεθνή όργανα.
    ===
    Άρθρο: 28 Παράγραφος 2
    Με πλειοψηφία 180 βουλευτών γίνεται περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας.
    ===
    Άρθρο: 28 Παράγραφος 3.
    Απαγορεύεται πρόταση νόμων από τους πολίτες που δεν είναι Βουλευτές ή
    μέλη της κυβέρνησης.
    ===
    Άρθρο: 73 Παράγραφος 1.
    Απαγορεύονται δημοψηφίσματα με πρωτοβουλία πολιτών.
    ===
    Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
    Απαγορεύονται δημοψηφίσματα για νόμους που έχουν ήδη ψηφιστεί και αφορούν δημοσιονομικά θέματα.
    ===
    Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
    Μόνο η Βουλή αναθεωρεί το Σύνταγμα.
    ===
    Άρθρο: 110 Παράγραφος 2.
    Η αστυνομία μπορεί να απαγορεύσει τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.
    ===
    Άρθρο 11. Παράγραφος 2.
    Η Βουλή με πλειοψηφία 180 βουλευτών κηρύσσει κατάσταση πολιορκίας και
    αναστέλλει άρθρα του Συντάγματος που αφορούν ατομικά δικαιώματα.
    ===
    Άρθρο 48. Παράγραφοι 1,6.
    Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το σύστημα κοινωνικής
    ασφάλισης.
    ===
    Άρθρο 22. Παράγραφος 5.
    Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει τον εκλογικό νόμο.
    ===
    Άρθρο 54 Παράγραφος 1.
    Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το νόμισμα της χώρας.
    ===
    Άρθρο 80. Παράγραφος 2.
    Η κυβέρνηση επιλέγει τους προέδρους και αντιπροέδρους του
    Συμβουλίου Επικρατείας, Αρείου Πάγου και Ελεγκτικού Συνεδρίου.
    ===
    Άρθρο: 90 Παράγραφος 5.
    Η κυβέρνηση μπορεί να προσβάλλει τις προαγωγές,τοποθετήσεις,
    μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετατάξεις των δικαστικών λειτουργών.
    ===
    Άρθρο: 90 Παράγραφος 3.
    Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη των Βουλευτών.
    Άρθρο 61 Παράγραφος 2.
    ===
    Άρθρο 62 Παράγραφος 1.
    Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη μελών της κυβέρνησης ή όσων στο
    παρελθόν διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης.
    ===
    Άρθρο 86 Παράγραφος 1.
    Μόνο η Βουλή αποφασίζει για το ύψος των αποδοχών των Βουλευτών.
    ===
    Άρθρο 63 Παράγραφοι 1,2.
    Παρέχει ειδική προστασία στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις και στα
    κεφάλαια εξωτερικού που εισάγονται στη χώρα μας.
    ===
    Άρθρο 107 Παράγραφος 1.
    Δεν προβλέπεται καμία κύρωση σε Βουλευτές που ψήφισαν αντισυνταγματικούς νόμους.
    ===
    Δείτε το Σύνταγμα της Ελλάδος στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων:
    ===
    http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/
    ===
    http://feronymos.wordpress.com/2012/11/29/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ================================================
    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ 7 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    =====
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/7_26.html
    Νοεμβρίου 30, 2012
    ===
    http://olympia.gr/2012/11/30/%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BF%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CF%84/
    ==========================================
    ΑΣ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΡΙΧΟΜΕΝΩΝ
    ===
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΑ ΑΡΘΡΑ ;;;;;;;;;;;;
    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ================
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

    «Μεγάλη αντικατάσταση»

    Προχθές η Βουλευτής της Χριστιανοδημοκρατικής Ενωσης της Αγγελα Μέρκελ, η Μπετίνα Κούντλα, προκάλεσε διαμάχη όταν ζήτησε με tweet από την καγκελάριο να σταματήσει το κίνημα της «Umvolkung» στη Γερμανία.

    Ο όρος, κοντινός στην έννοια «μεγάλη αντικατάσταση» σήμερα χρησιμοποιείται για να ορίσει τη θεωρία συνωμοσίας, σύμφωνα με την οποία υπάρχει σχέδιο για την υποκατάσταση των «γηγενών» ευρωπαϊκών πληθυσμών από μετανάστες…

    Η βουλευτής απέσυρε το tweet, αλλά αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη.

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟ: «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ»:
    21/10/2016. Επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε σε ομιλία της στην Γαλλία η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», ΖΩΗ ΝΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.
    «Τον Ιούλιο του 2015 έγινε πραξικόπημα, αλλά αυτό το πραξικόπημα ολοκληρώθηκε και συνεχίζει να υπηρετείται από την ελληνική Κυβέρνηση, από την Κυβέρνηση Τσίπρα. Δεν πρόκειται για μία Κυβέρνηση Αριστερών, δεν πρόκειται για μία Κυβέρνηση Δεξιών, είναι μία Κυβέρνηση προδοτών», είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντοπούλου.
    Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας βρέθηκε στη Γαλλία στις αρχές της εβδομάδας, προσκεκλημένη, του υποψηφίου για τις Προεδρικές Εκλογές, Ζαν Λυκ Μελανσόν, στην Παν - γαλλική Συνδιάσκεψη της καμπάνιας του «Γαλλία Ανυπότακτη».

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Απόρρητη έκθεση της ΜΟΣΑΝΤ από ιδιωτική συνομιλία του Χένρυ Κίσινγκερ με εκπροσώπους γερμανικών εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψη του στη Γερμανία (1983).
    «At the beginning of the 21st century, Israel must succeed in the integral control of the energy deposits, which exist in the maritime area of the East Mediterranean. Concerning the future exploiters, Israel should negotiate only with Turkey and, if circumstances make it necessary, yield to Turkey parts of the deposits. Arab nations in the Middle East will be locked on the vicious circle of civil wars. Greece and Cyprus, will be confronted with directed economic crisis. The only consolation for the Greek people might be receiving the long over due WWII German compensations. In this demanding judiciary struggle, Greece deserve our full support, in order to make vulnerable the ever dangerous for us German prestige, and its economic, future reconstruction».
    (CONFIDENTIAL ESSAY, GERMANY, 1983)

    «Στις αρχές του 21ου αιώνα το Ισραήλ πρέπει να ελέγχει όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Αν. Μεσογείου. Από τους συνδικαιούχους μόνο με την Τουρκία πρέπει να διαπραγματευτεί και στην ανάγκη να παραχωρήσει ένα μέρος. Οι Αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής θα είναι απασχολημένες σε εμφύλιες συρράξεις. Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται από δρομολογημένη οικονομική κρίση. Η μόνη παρηγοριά για τους Έλληνες ίσως να είναι η δικαίωση τους για την αποπληρωμή των Γερμανικών αποζημιώσεων από το Β΄ παγκόσμιο πόλεμο. Σε αυτή τη δικαστική διεκδίκηση τους πρέπει να τους στηρίξουμε, για να τρωθεί η οικονομική επανάκαμψη και το γόητρο της, πάντοτε επικίνδυνης για μας, Γερμανίας».

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: «Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ: ΣΟΡΟΣ, ΣΟΪΜΠΛΕ, ΓΑΠ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ». «Πόνταραν στην πτώχευση της χώρας και κέρδισαν δισεκατομμύρια». ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;
    Σε χθεσινές του δηλώσεις ο Καμμένος χαρακτήρισε «συμμορία» τους Βαρουφάκη - Παπανδρέου - Σόρος - Σόιμπλε με υπαινιγμούς για κερδοσκοπία.
    «Ο Βαρουφάκης απεδείχθη στο τέλος, και εκείνη τη νύχτα στις Βρυξέλλες, ότι ήταν με τη μεριά του Σόιμπλε και του Τόμσεν» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον realfm 97,8.
    «Όταν μας είπε ότι θα αποδεχτεί το σχέδιο Σόιμπλε και ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να τον απομακρύνει και με παρέμβαση των ΗΠΑ, του Προέδρου Ομπάμα και του Προέδρου Ολάντ κατατέθηκε η δική μας πρόταση και μπήκαμε σε αυτόν τον συμβιβασμό, που πήραμε την έγκριση του ελληνικού λαού τον Σεπτέμβριο ήταν καθοριστικό το ποιοι ήταν με ποια πλευρά» σημείωσε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:
    Η συμμορία Βαρουφάκη-Παπανδρέου-Σόιμπλε-Σόρος
    «Υπήρξε παρέμβαση του Προέδρου Ομπάμα με τον Πρωθυπουργό και του Προέδρου Ολάντ εν συνεχεία και έτσι προχώρησε η ανατροπή του σχεδίου Σόιμπλε. Ο Βαρουφάκης δεν μπορώ να πω ότι το έκανε αυτό γιατί ήταν μέλος μίας συμμορίας».
    Οπως είπε ο Πάνος Καμμένος «ο Τόμσεν και ο Σόιμπλε ήταν μία ομάδα από την αρχή και παραμένουν ομάδα. Βρήκαν Έλληνες συνεργούς, πρώτα τον Γιώργο Παπανδρέου με τη συγκεκριμένη πολιτική την οποία άσκησε και την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων για να οδηγήσει τη χώρα εκεί που την οδήγησε. Και βεβαίως οι μεγάλοι κερδοσκόποι οι οποίοι κέρδισαν» για να συμπληρώσει: «Το βράδυ στις Κάννες, ο Σόρος κέρδισε πολλά δισεκατομμύρια, από τη σχέση ευρώ με δολάριο. Αυτοί οι κερδοσκόποι που πόνταραν στην πτώχευση της χώρας μας είναι αυτοί που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σαν πυροκροτητές τα κράτη για να βγάζουν χρήματα».-
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...