Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΗΚΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΙΣΛΑΜ, Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, Η ΒΙΑ και ο δολοφόνος της Νορβηγίας

Το βίντεο αυτό του David Duke το μεταφράσαμε και το ανεβάσαμε για να δούν οι Έλληνες ποιά είναι η αλήθεια για τον δολοφόνο της Νορβηγίας. Η αλήθεια όμως πονάει τους περιούσιους και έτσι προχώρησαν στην συνηθισμένη τακτική τους.. Κατήγγειλαν το βίντεο για "ρητορική μίσους" και το έριξαν.. Προωθήστε το παντού για να μάθουν όλοι την αλήθεια! 







http://antipliroforisi.blogspot.com

Σημείωση: Οι Ελευθερίες δεν κερδίζονται παραμένοντας στην αδράνεια, καθηλωμένοι σε προφητείες εξ, ουρανού σωτηρίας, αλλά με πνευματική ανάταση, ψυχική κάθαρση και ουσιαστικούς αγώνες, σε ατομικό επίπεδο πρωτίστως κι έπειτα σε συλλογικό.
Ιφιγένεια

1 σχόλιο :

  1. Οι Ελευθερίες δεν κερδίζονται παραμένοντας στην αδράνεια, καθηλωμένοι σε προφητείες εξ' ουρανού σωτηρίας, αλλά με πνευματική ανάταση, ψυχική κάθαρση και ουσιαστικούς αγώνες, σε ατομικό επίπεδο πρωτίστως κι έπειτα σε συλλογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...