Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
1. Πόλη των κρατών 

Μήπως οι παγκόσμιοι πόλεμοι, οι επαναστάσεις και άλλα μεγάλα γεγονότα της ανθρώπινης ιστορίας δεν έχουν συμβεί φυσικά ή συμπτωματικά, μήπως τα είχαν προγραμματιστεί;

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό μπορεί να βρεθεί μέσα στα όρια των τριών ισχυρών πόλεων σε όλο τον κόσμο. Οι τρεις πόλεις που δεν ανήκουν σε καμία χώρα και δεν πληρώνουν φόρους. Είναι η Περιφέρεια της Ουάσιγκτον της Κολούμπια, η οποία δεν αποτελεί μέρος της πόλης της Ουάσιγκτον ή των Ηνωμένων Πολιτειών. Το κέντρο της πόλης του Λονδίνου, το οποίο δεν είναι μέρος του Λονδίνο ή της Αγγλίας, και Πόλη του Βατικανού, η οποία δεν αποτελεί μέρος της Ρώμης ή της Ιταλίας. 

Αυτές οι πόλεις, ονομάζονται Πόλεις των κρατών, και έχουν τη δική τους ανεξάρτητη σημαία, τους δικούς τους ξεχωριστούς νόμους,και τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα. 



2. Βατικανό 

Κοσμεί τους τοίχους της βασιλικής του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό είναι η απο το Βατικανό-εγκεκριμένη εικόνα του Θεού.   Ένας οργισμένος γενειοφόρος άνδρας στον ουρανό, ζωγραφισμένος από τον Michael Angelo. Οι σκληρές και βίαιες εικόνες του βασανισμένου γιου του Θεού,  που υποφέρει αιμορραγώντας και πεθαίνοντας με τα αγκάθια μέσα στο κρανίο του, και τα καρφιά που σφυροκοπιούνται στα πόδια και τα χέρια του, βρίσκονται στη διάθεση του κοινού καθ 'όλο το Βατικανό.Αυτές οι εικόνες χρησιμεύουν ως υπενθύμιση ότι ο Θεός επέτρεψε στον Υιό Του  να βασανίζεται και να θανατωθεί για να σώσει τις ψυχές των ανθρώπων οι οποίοι είναι όλοι γεννημένοι αμαρτωλοί. 


Το Βατικανό κυβερνά περίπου 2 δισ. ανθρώπους στον κόσμο. Η κολοσσιαία περιουσία του Βατικανού περιλαμβάνει τεράστιες επενδύσεις με τον Ρότσιλντ στη Βρετανία, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ και με γιγαντιαίες εταιρείες πετρελαίου και όπλων όπως η Shell και η General Electric. Η στερεά χρυσή ράβδος του Βατικάνου, αξίας δισεκατομμυρίων, φυλάσεται απο τον Rothschild σε ελεγχόμενη Τράπεζα της Αγγλίας και την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ.


Η Καθολική Εκκλησία είναι η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη, σε συσσώρευση πλούτου και  ιδιοκτησίας ακινήτων, κατέχοντας τον πιό υλικό πλούτο από οποιαδήποτε τράπεζα,  εταιρία, ή οποιαδήποτε κυβέρνησηοπουδήποτε στον κόσμο. 


Ενώ τα 2/3 του κόσμου κερδίζει λιγότερα από 2 δολάρια την ημέρα, και το 1/5 του κόσμου υποσιτίζεται ή πεθαίνει από την πείνα, οι συσσωρεύσεις του Βατικάνου σε παγκόσμιο πλούτο, τα κέρδη από το χρηματιστήριο, και την ίδια στιγμή νουθετεί τον κόσμο για χορηγία.


Λοιπόν, πώς έκανε το Βατικανό όλο αυτό τον πλούτο κατά τη διάρκεια της χιλιετίας; Μία μέθοδος ήταν να βάλει μια τιμή-ετικέττα στην αμαρτία. Πολλοί επίσκοποι και πάπες εμπορεύτηκαν ενεργά την αμαρτία και τον φόβο  για το κέρδος, πουλώντας συγχωροχάρτια. Οι προσκυνητές είχαν ενθαρρυνθεί να προπληρώσουν  για τις αμαρτίες που δεν είχαν διαπράξει ακόμη και να πάρουν χάρη μπροστά από το χρόνο. Όσοι δεν πληρώνουν απειλούνται με αιώνια καταδίκη. Μια άλλη μέθοδος ήταν οι πλούσιοι ιδιοκτήτες γης να παραδώσουν τη γή και την τύχη τους στην εκκλησία στο κρεβάτι του θανάτου τους, σε αντάλλαγμα μιας ευλογίας  που υποτίθεται θα τους επιτρέψει να πάνε στον παράδεισο. 




Ο Πάπας ο Λέων ο πέμπτος αναδιοργανώνει την Βασιλική του Αγίου Πέτρου, με την πώληση εισιτηρίων από την κόλαση στον παράδεισο. 

Η καθολική εκκλησία έχει καταστεί η μεγαλύτερη μαφία στη γη, για την προστασία των ανθρώπων με την "συγχώρεση για τις αμαρτίες". Πώς μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να συγχωρούν αμαρτίες, ενδεχομένως, όταν κάνουν και διδάσκουν το αντίθετο από ό, τι ο Θεός και ο Χριστός διδάσκει στην Αγία Γραφή και που προφανώς δεν εργάζεται γι 'αυτούς; 

Η πρακτική της Καθολικής εκκλησίας στη διδασκαλία των ανθρώπων, είναι ότι μπορούν να είναι αμαρτωλοί όλη τους τη ζωή,  και το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι μια αμοιβή για την εκκλησία για «τη συγχώρεση».  Είναι μία από τις κύριες αιτίες όλων των κακών και ανεντιμότητας στον κόσμο, καθώς οι άνθρωποι πραγματικά διδάσκονται και ενθαρρύνονται να είναι αμαρτωλοί και κακοί, παρά να εξαγνιστούν και να προσπαθήσουν να γίνουν τέλειοι, δεδομένου ότι μόνο ο Θεός είναι τέλειος όπως διδάσκει η Αγία Γραφή. 


Το πιο θλιβερό σημείο είναι ότι πολλοί άνθρωποι αγοράζουν πραγματικά τα ψέματα της εκκλησίας και σκέφτονται ότι μπορούν να μείνουν ατιμώρητοι με την ύπαρξη κακίας σε όλη τους τη ζωή, και το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να επιδιώκουν τη συγχώρεση από έναν ιερέα.

Κατά τη διάρκεια των σκοτεινών χρόνων, η Καθολική Εκκλησία όχι μόνο  συσσώρευσε τον πλούτο που συνέλεξε από τους φτωχούς, αλλά συσσώρευσε και τη γνώση. κρατώντας τις μάζες ανίδεες και στο σκοτάδι, στερόντας τους την βασική εκπαίδευση.

Μεταξύ 1095 και 1291 μ.Χ. ο Πάπας ξεκίνησε 7 λουτρά αίματος που ονομάζονται χριστιανικές σταυροφορίες, βασανιστήρια, δολοφονίες, αποκεφαλισμό και μαζική δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων στο όνομα του Θεού. Βάναυσοι στρατιώτες του Πάπα Ναϊτών Ιπποτών ή Ιππότες του Ναού του Σολομώντα, που έξελίχθηκαν σε μυστική αδελφότητα που σήμερα ονομάζονται Ελευθεροτέκτονες.

Μεταξύ 1450 και 1700 μ.Χ. η Καθολική Εκκλησία ακολούθησε τον ιερό τρόμο τους με την Ιερά Εξέταση. 
Η Καθολική Εκκλησία κυνήγησε, βασάνισε και έκαψε ζωντανές-δεκάδες χιλιάδες αθώες γυναίκες στην πυρά. 

Κατά τη διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου, το βατικανό επικρίθηκε για την υποστήριξη του Χίτλερ και του ναζιστικού καθεστώτος, τον οποίο ο Πάπας ευλόγησε και τον ονόμασε «τον απεσταλμένο του Θεού».  

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 5 δεκαετιών  περισσότεροι από χίλιοι πεντακόσιοι ιερείς και επίσκοποι  έχουν εντοπιστεί για σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων χιλιάδων αγοριών και κοριτσιών σε κοινότητες εμπιστοσύνης και στα ορφανοτροφεία τους. 

3. Η πόλη του Λονδίνου 


Όπως η πόλη του Βατικανού, η καρδιά της πόλης του Λονδίνου είναι επίσης ιδιόκτητη εταιρεία πόλεων η κρατών, που βρίσκεται στο κέντρο του  Λονδίνου.
Σήμερα, το κράτος της Πόλης του Λονδίνου είναι το οικονομικό κέντρο εξουσίας του κόσμου, και το πλουσιότερο τετραγωνικό μίλι στην επιφάνεια της Γης. Στεγάζει την ελεγχόμενη Τράπεζα του Rothschild  της Αγγλίας, Lloyds του Λονδίνου, το London Stock Exchange, όλες τις βρετανικές τράπεζες, τα υποκαταστήματα 385 ξένων τραπεζών και 70 αμερικανικών τραπεζών. Διαθέτει δικά της δικαστήρια, τους δικούς της νόμους, τη δική της σημαία και την δική της αστυνομική δύναμη. Δεν είναι μέρος του μεγαλύτερου Λονδίνου, ή της Αγγλίας, ή της βρετανικής Κοινοπολιτείας και δεν πληρώνει κανέναν φόρο. Το Κράτος Πόλη του Λονδίνου  στεγάζει τα μονοπώλια εφημερίδων. Είναι επίσης η έδρα του παγκόσμιου Αγγλικού Τεκτονισμού, και έδρα για το παγκόσμιο καρτέλ χρημάτων γνωστό ως The Crown " Κορώνα"

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, The Crown δεν είναι η βασιλική οικογένεια ή ο βρετανικός μονάρχης. Το Crown είναι το κράτος ιδιωτικών εταιριών της πόλης του Λονδίνου. Έχει ένα συμβούλιο από 12 μέλη, κάτω από ένα δήμαρχο, που ονομάζεται ο Λόρδος δήμαρχος. Ο δήμαρχος και το συμβούλιο των 12 μελών χρησιμεύουν ως τα πληρεξούσια ή οι αντιπρόσωποι για των 12 παγκοσμίως πλουσιότερων, οι τις περισσότερες ισχυρές τραπεζικές οικογένειες, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας των Rothschild, της οικογένειας Warburg, της οικογένειας Oppenheimer και της οικογένειας Schiff. Αυτές οι οικογένειες και οι απόγονοί τους τρέχουν την εταιρία κορωνών του Λονδίνου.   

Το Crown Corporation κατέχει τον τίτλο  για να στέψει παγκοσμίως το έδαφος στις αποικίες κορωνών όπως τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Το βρετανικό Κοινοβούλιο και ο βρετανός πρωθυπουργός χρησιμεύουν ως ένα δημόσιο μέτωπο για την κρυμμένη δύναμη των κυβερνόντων οικογενειών των κορωνών. 


4. Η Περιφέρεια της Κολούμπια 

Όπως τις πόλεις κράτη του Λονδίνου και του Βατικάνου, το ένα τρίτο πόλεων κρατών δημιουργήθηκε επίσημα το 1871, με τη μετάβαση του νόμου του 1871.  Αυτή η κατάσταση ονομάζεται πόλη της Περιφέρειας της Κολούμπια και βρίσκεται 10sq μίλια από την ακτή, στην καρδιά της Ουάσιγκτον. Η Περιφέρεια της Κολούμπια φέρει δική της σημαία, και έχει το δικό της ανεξάρτητο σύνταγμα. 


Το σύνταγμα για τη Περιοχή της Κολούμπια λειτουργεί βάσει ενός τυραννικού ρωμαϊκού νόμου γνωστού ως Lex Fori, η οποία δεν φέρει καμία ομοιότητα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ. Όταν συνέδριο πέρασε την πράξη του 1871 δημιούργησε μια ξεχωριστή εταιρεία γνωστή ως οι Ηνωμένες Πολιτείες και εταιρική διακυβέρνηση για την Περιφέρεια της Κολούμπια.   Αυτή η πράξη επέτρεψε στη Περιοχή της Κολούμπια να λειτουργήσει ως εταιρία έξω από το αρχικό σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών και έξω από το συμφέρον των αμερικανικών πολιτών.  

Αν και γεωγραφικά χωριστές, οι πόλεις κράτη του Λονδίνου, του Βατικάνου και της Περιοχής της Κολούμπια είναι μια ενδασφαλίζοντας αυτοκρατορία αποκαλούμενη αυτοκρατορία της πόλης. 

Η σημαία της περιοχής της Ουάσιγκτον της Κολούμπια έχει τρία κόκκινα αστέρια. Ένα για κάθε πόλη-κράτος στην αυτοκρατορία των τριών πόλεων. Αυτή η εταιρική αυτοκρατορία των τριών πόλεων κρατών ελέγχει τον κόσμο οικονομικά, μέσα από κέντρο της πόλης του Λονδίνου, στρατιωτικά μέσω της Περιφέρειας της Κολούμπια, και πνευματικά μέσα από το Βατικανό. 


5. Οι ΗΠΑ - Μια αποικία του Στέμματος 

Μια νηφάλια μελέτη των υπογεγραμμένων συνθηκών και των χαρτών μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών εκθέτει μια συγκλονιστική αλήθεια. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν πάντα και εξακολουθούν να είναι μια βρετανική αποικία του Στέμματος. 


Ο βασιλιάς James ο πρώτος ήταν διάσημος όχι μόνο για τη μετάφραση της Αγίας Γραφής στην έκδοση King James.  Αλλά για την επιχείρηση του υπογραφής του πρώτου χάρτη της Βιρτζίνια το 1606.  Εκείνος ο χάρτης χορήγησε οι Βρετανοί προγόνοι της Αμερικής την άδεια να εγκατασταθούν και να κατοικήσουν στην Αμερική. Ο χάρτης επίσης εγγυάται ότι οι μελλοντικοί βασιλιάδες και βασίλισσες της Αγγλίας θα έχουν κυρίαρχη εξουσία πάνω σε όλους τους πολίτες και το αποικισμένο έδαφος στην Αμερική, που κλέβεται από τους Ινδούς.

Αφότου δήλωσε η Αμερική την ανεξαρτησία της από τη Μεγάλη Βρετανία, η Συνθήκη του 1783 υπεγράφη. Εκείνη η συνθήκη προσδιορίζει συγκεκριμένα το βασιλιά της Αγγλίας ως πρίγκηπας των Ηνωμένων Πολιτειών και έρχεται σε αντίθεση με την πεποίθηση ότι η Αμερική κέρδισε την επανάσταση.  

Παρά το γεγονός ότι ο βασιλιάς Γεώργιος ο 3ος. της Αγγλίας έδωσε το μεγαλύτερο μέρος των απαιτήσεών του σε αμερικανικές αποικίες, κράτησε το δικαίωμά του να συνεχίσει να λαμβάνει πληρωμή για το επιχειρηματικό εγχείρημα του αποικισμού της Αμερικής. 

Αν η Αμερική είχε κερδίσει πραγματικά τον πόλεμο της ανεξαρτησίας, δεν θα είχαν συμφωνήσει ποτέ να πληρώσουν τα χρέη  και τις αποζημιώσεις στο βασιλιά της Αγγλίας. . 

Το αίμα της Αμερικής ενυδάτωσε την επανάσταση ενάντια στην οδηγημένη βρετανική χρεοκοπημένη Αμερική και γύρισε τους πολίτες της σε μόνιμους σκλάβους χρέους του βασιλιά. Στον πόλεμο του 1812  οι Βρετανοί έκαψαν ολοσχερώς το Λευκό Οίκο και όλα τα κτίρια της αμερικανικής κυβέρνησης. Καταστρέφοντας τα αρχεία επικύρωσης του Συντάγματος των ΗΠΑ. 

Οι περισσότεροι πολίτες των ΗΠΑ πιστεύουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο πρόεδρος της είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στη γη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι μια χώρα, είναι μια εταιρεία. Και ο πρόεδρος είναι πρόεδρος της εταιρείας των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο ίδιος και οι αιρετοί του εργάζονται για την εταιρεία, όχι για τον αμερικανικό λαό. Δεδομένου ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια εταιρεία, η οποία είναι κύρια εταιρία των Ηνωμένων Πολιτειών.


6. Οβελίσκοι 


Στο κέντρο της κάθε πόλης-κράτους υπάρχει ένα φαλλικό σχήμα ένος πανύψηλου πέτρινου μνημείου που ονομάζεται οβελίσκος, και  δείχνει προς τον ουρανό.  ο οβελίσκος γνωστός ως μνημείο της Ουάσιγκτον  ήταν αφιερωμένος στον μασόνο George Washington από το μασονικό οίκημα της Περιφέρειας της Κολούμπια. 250  μασονικά οικήματα χρηματοδότησαν το μνημείο οβελίσκων της Ουάσιγκτον, συμπεριλαμβανομένων των Ιπποτών του Ναού. 

Στην καρδιά του Λονδίνου πόλεων κρατών, είναι ένας 187 τόνων και  69 πόδια - ψηλός αιγυπτιακός οβελίσκος αποκαλούμενος βελόνα της Κλεοπάτρας. Είχε μεταφερθεί από την Αίγυπτο και στήθηκε στις όχθες του ποταμού Τάμεση. 

Στην πόλη του Βατικανού, ένας άλλος αιγυπτιακός οβελίσκος δεσπόζει ψηλά πάνω απο την πλατεία του Αγίου Πέτρου. 

Οι Οβελίσκοι με το φαλλικό σχήμα είναι μνημεία προς τιμήν του ειδωλολατρικού θεού Ήλιου της αρχαίας Αιγύπτου που ονομάζεται Amen Ra. Το πνεύμα αυτού του ειδωλολατρικού Θεού λέγεται οτι θα κατοικήσει μέσα στον οβελίσκο. 

http://atheatignosi.blogspot.gr



Από την Διοτίμα και τον Μεγιστία

2 σχόλια :

  1. Ο ΑΜΜΩΝ ΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΑΤΑΚΙΑ .....ΕΙΝΑΙ Ο......ΕΤΟΙΜΑΣΤΙΤΕ ΝΑ ΜΙΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ...............................................ΓΙΑΧΒΕ !!!!!!!!!!!!!! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΠΑΡΑΛΗΛΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ !!! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ...ΜΠΕΙΤΕ ΓΟΟΓΛΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣ ...ΤΥΧΑΙΟ ???? ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ GOD ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ DOG ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΕ Ο ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΥΛΟΣ !!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΚΑΘΩΣ ΣΚΕΥΤΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΚΡΙΦΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΛΙΣ-ΚΡΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...