Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Mια αληθινή ιστορία συνομωσίας...


"...Βρείτε μου μια πιο πειστική εξήγηση από τη θεωρία συνομωσίας έστω, που θέλει τους Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Χριστοδούλου και Γεωργίου να αποτελούν πολιορκητικό κριό του αμερικανικού κατεστημένου κόντρα στην Ευρωπαική Ένωση και ειδικότερα τη Γερμανία;"

Σαν πραγματική θεωρία συνομωσίας μοιάζουν όλα αυτά. 
Ο πρωθυπουργός συνομιλεί κρυφά με τον Ντομινίκ Στρος Καν για την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, την ίδια ώρα που στις συνεντεύξεις του παραδέχεται το κακό που προξένησε το Ταμείο στις χώρες που βρέθηκαν στο έλεός του.
Ανακόλουθη συμπεριφορά το λιγότερο. Κι ενώ ο ίδιος ξορκίζει δημόσια το ΔΝΤ τοποθετεί επικεφαλής της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας τον Ανδρέα Γεωργίου –Κύπριος;-ο οποίος είχε υπηρετήσει στο ΔΝΤ.
Διαβάζουμε στις 20-11-2010 στην ηλεκτρονική έκδοση του "Πρώτου Θέματος": Την ημέρα που αναθεωρήθηκε το ελληνικό έλλειμμα του 2009 σε 15,4%, ο νέος υπεύθυνος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) κ. Ανδρέας Γεωργίου φάσκει και αντιφάσκει σε συνέντευξή του προς γερμανικό περιοδικό (ιντερνετική έκδοση) Der Spiegel.
Ο υπάλληλος του IMF επί 21 χρόνια στην Ουάσινγκτον λέει αρχικά ότι βρήκε ένα επίσημο οργανισμό με καλά οργανωμένες υπηρεσίες και τμήματα και καλή θέληση μεταξύ των υπαλλήλων.
Όταν, όμως, τον ρωτά ο δημοσιογράφος πως εξηγεί ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βρήκε μια σειρά από αλλαγές και στατιστικά στοιχεία επηρεασμένα από πολιτικούς, απαντά ότι «υπήρχαν προβλήματα με την ελληνική στατιστική τα οποία δεν μπορούσα να τα φανταστώ. Και είναι σωστό που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μας επέπληξε για σοβαρές ανωμαλίες και ελαττώματα και κακή συνεργασία. Θα κάνω οτιδήποτε για να φέρω μια εξαιρετική κουλτούρα» λέει ο κ. Γεωργίου ο οποίος συμπληρώνει ότι για πρώτη φορά η ΕΛΣΤΑΤ θα είναι ανεξάρτητη με νόμο.!
Φοβερό, ε; Σημειώστε ότι από τα νούμερα της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας-Αρχής διαμορφώθηκε η πεποίθηση στη παγκόσμια κοινή γνώμη ότι η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν αλχημιστές και μας αξίζει το ΔΝΤ και η χρεοκοπία...
Ταυτόχρονα εκείνο το διάστημα απανωτά δημοσιεύματα στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό κάνουν λόγο για τον σκοτεινό ρόλο της Goldman Sachs στις χρεοκοπίες των κρατών, τα CDS κι όχι μόνο.
Κι ενώ η Goldman βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα ο Παπανδρέου τοποθετεί επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους ένα πρώην στέλεχός της, τον κ. Ανδρέα Χριστοδούλου, για τον οποίο στο βραβευμένο βιβλίο του «Η Τράπεζα-Πως η Goldman Sachs κυβερνά τον κόσμο», ο Γάλλος δημοσιογράφος-ερευνητής Marc Roche έγραφε ανάμεσα στα άλλα:
Το 2001, η κυρία Αντιγόνη Λουδιάδη, ένα στέλεχος της Goldman στο Λονδίνο, πρότεινε στα αφεντικά της, να πλησιάσουν την ελληνική κυβέρνηση και να της προτείνουν να αποκρύψουν το ελληνικό χρέος για να καταφέρει να μπει στην ΟΝΕ. Η κυβέρνηση Σημίτη δέχτηκε. Tμήμα των δαπανών Άμυνας, μετατράπηκαν σε ένα swap και μέσω της Εθνικής Τράπεζας, πουλήθηκαν και αγοράστηκαν. Με έναν πολύπλοκο τρόπο το χρέος εμφανίστηκε μικρότερο. Μπήκαμε στην ΟΝΕ με όλες τις ψεύτικες προυποθέσεις και τους ούριους ανέμους της Goldman Sachs και σήμερα θερίζουμε θύελλες. Η Goldman πήρε 330 εκατομμύρια αμοιβή. Κανένας δεν γνωρίζει όμως τι υποθήκες μπήκαν για τα swaps.
Τι ξεπουλήσαμε δηλαδή προκειμένου να «εξυπηρετηθούμε».
Η Goldman από την άλλη,όταν ξεκίνησε η κρίση, δημιούργησε στο Λονδίνο τον πρώτο λογαριασμό όπου κάποιος μπορούσε να ποντάρει υπέρ της χρεωκοπίας της Ελλάδας. Τρελά κέρδη. Και το μήνυμα σαφές: «ο πρώην πελάτης καταρρέει, εμείς ξέρουμε καλύτερα»
Τον Νοέμβριο του 2009, η Goldman , έστειλε ένα από τα πιο ισχυρά στελέχη της ,να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό και να προτείνει την αγορά ενός νέου προιόντος για να βoηθηθούμε στην κρίση.
Ο Παπανδρέου αρνήθηκε και μετά από μέρες το βασικότερο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας με συνέντευξή του παρουσίασε την οικονομία της Ελλάδας υπό κατάρρευση. Το στέλεχος αυτό της Ευρωπαϊκής Τράπεζας ήταν βέβαια πρώην στέλεχος της Goldman Sachs, απ αυτά που προωθούνται στις κυβερνήσεις και τους μηχανισμούς εξουσίας. Οι οίκοι αξιολόγησης, με πρώτο την Moodys, του οποίοι οι μέτοχοι είναι και μέτοχοι της Goldman, άρχισαν στη συνέχεια,την υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας.
Τα υπόλοιπα μάλλον είναι γνωστά. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι πως ο χρηματιστής της Goldman, Πέτρος Χριστοδούλου-Κύπριος;-, στέλεχος της Εθνικής την εποχή που έγινε η απόκρυψη χρέους με τα swaps, είναι σήμερα διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.
Η καταγγελία της Ζωής Γεωργαντά έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά των σατανικών συμπτώσεων που οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ, έτοιμη να τινάξει την Ευρωπαική Κοινότητα και το ευρώ στον αέρα.
Και υπάρχει και κάτι περίεργο που δεν χωράει ο μέσος νους.
Πως είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός μιας χώρας που είναι έτοιμη να την καταπιεί η Χρεοκοπία να περνάει ανέμελος το καλοκαίρι του, να μην κάνει καμία μεταρρύθμιση, καμία αποκρατικοποίηση και αντί όλων αυτών οι υπουργοί του να προσλαμβάνουν νέους δημοσίους υπαλλήλους!
Βρείτε μου μια πιο πειστική εξήγηση από τη θεωρία συνομωσίας έστω, που θέλει τους Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Χριστοδούλου και Γεωργίου να αποτελούν πολιορκητικό κριό του αμερικανικού κατεστημένου κόντρα στην Ευρωπαική Ένωση και ειδικότερα τη Γερμανία;
kourdistoportocali
gianniotis



http://anaxfiles.blogspot.com

1 σχόλιο :

  1. η συνομωσία έχει περιεχόμενο το χρήμα και η σημασία του όχι για επενδύσεις στην Ελλάδα, αλλά για βιασμούς και πειράματα σε ανθρώπους, όπου είναι στόχοι επιλεγμένοι. Στο σχέδιο αυτό συμμετέχουν οι εντολείς και οι εκτελεστές. Οι εκτελεστές πρέπει να εκτελούν τα μαρτύρια στα πειραματόζωά τους, έχουν επάγγελμα αυτό ακριβώς και αμοίβονται από την εξουσία. Οι εντολείς είναι άτομα της εξουσίας και εάν διαρρεύσει αυτή η σύμπραξη μεταξύ εξουσιαστικών προσώπων και εκτελεστών ή αυτών που αποτελούν απειλή για την διαρροή της μυστικότητας αυτού του πειράματος σε στοχευμένους ανθρώπους πεθαινουν με αιτιολογία κρίσης, κατάθλιψης, αιφνιδίως, κοκ. Οσον αφορά τους συγγενείς των θυμάτων που γίνονται πειραματόζωα της εξουσίας εξαγοράζονται να συμμετέχουν και να σωπαίνουν επίσης, για τα θύματα που είναι οικογενειακά τους πρόσωπα. Τους τρελαίνουν ακόμα και μέσα στα ίδια τους τα σπίτια, τους βασανίζουν και τους έχουν σε απομόνωση αλλά τους αφήνουν να κυκλοφορούν και να εργάζονται, παρακολουθώντας τους ως εξέλιξη, καθώς η συμμετοχή αυτή αφορά και τους χώρους εκτός της οικίας τους. Η επιδίωξη τρέλας των θυμάτων τους, έχει μεθόδους που αποτελούν αποτέλεσμα ξενόφερτων πρακτικών και πρωτόγνωρων για τα ελληνικά δεδομενα, τρόπους φρυκιαστικούς και αηδιαστικούς. Το σχέδιό τους έχει οργάνωση τέτοια που γνωστοποιούν στο θύμα τους τι πρόκειται να πάθει ως "απειλή" και στην συνέχεια γίνεται και εφαρμογή στη πράξη ότι του γνωστοποίησαν. Το θύμα δεν μπορεί να απευθυνθεί σε κανένα δικαστήριο αφου όπου απευθύνεται και εφόσον παρακολουθείτεαι όλο το 24ωρο, πιάνονται δικαστές και δικηγόροι επίσης ώστε να μην αναλαμβάνουν υποθέσεις που καταγγέλουν ακόμα και με στοιχεία οπτικοακουστικά, εφόσον οι μάρτυρες έχουν απειληθεί ή έχουν αμοιφθεί για να απέχουν σε οποιοδήποτε αίτημα του παθούντος. Η συνεργασία αυτή συνομωσίας έχει διεθνείς διαστάσεις και συζητήσεις και συμφωνίες με άτομα υψηλών αξιωμάτων άλλων κρατών. Οι συμφωνίες αφορούν εκτός των άλλων και οικονομική ενίσχυση διότι οι μετέχοντες αφορά πλήθος μελών ημεδαπών και αλλοδαπών που άλλοι ζούνε από αυτή την αποστολή και άλλοι αυξάνουν το εισόδημά τους με υλικά αγαθά, σπίτια, αυτοκίνητα και ζωή που δεν θα μπορούσαν διαφορετικάω να έχουν. Υλικό διαθέτω και για συνεργασίες διθενώς από συζητήσεις που γίνονται σε χώρους σκευωρίας για το τι πρόκειται να συμβεί, με ποιον θα συνεργαστούν, ποιον θα σκοτώσουν, τι μαρτύρια θα γίνουν στα θύματα πειράματα τα οποία αυτά δεν τα σκοτώνουν, γιατί ο ρόλος που παίζουν για την εγκληματική οργάνωση που περιγράφω είναι διαφορετικός, είναι στόχος να ζουν και να πειραματίζονται επάνω τους. Αυτά που γράφω είναι η απόλυτη αλήθεια, και η γραφή μου δεν νομίζω να αποτελεί για εσάς που τα διαβάζετε ένδειξη ανθρώπου που δεν καταλαβαίνει τι γράφει, πως τα γράφει και την δυνατότητα σύνθεσης και συνοχής της σκέψης και της περιγραφής που κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...