Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.


ΕΔΙΩΞΑΝ    500.000  ΕΥΦΥΕΙΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ   ΜΑΚΡΥΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΙ  ΑΦΗΣΑΝ  ΠΙΣΩ  ΤΟΥΣ  ΜΟΝΟ  ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ  ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ  ΤΟΥΣ,  ΤΟΥΣ  ΟΠΟΙΟΥΣ  ΚΑΙ  ΑΥΤΟΥΣ  ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ  ΣΤΑΔΙΑΚΑ.

ΟΡΙΣΜΟΣ  ΤΗΣ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ  


Ο ελληνικός όρος γενοκτονία είναι ταυτόσημος με τον διεθνώς χρησιμοποιούμενο όρο genocide που προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις γένος και κτείνω (=φονεύω).


Με αυτόν τον όρο αποδίδεται κυριολεκτικά η από τους αρχαιότατους χρόνους υφιστάμενη έννοια και ακριβέστερα ένα από τα αρχαιότερα μαζικά εγκλήματα που αποβλέπουν στη συστηματική, με βίαια ως επί το πλείστον μέσα, επιδιωκόμενη εξόντωση ολόκληρης φυλής ή τμήματος αυτής σε ορισμένο τόπο.


Η γενοκτονία μπορεί να επιδιωχθεί είτε με σειρά ομαδικών φόνων, όλων ή σχεδόν όλων των μελών μιας φυλής, είτε με συστηματική εξασθένιση αυτής (με διάφορα μέσα) μέχρι τη βαθμιαία εξάλειψή της φυλής. Στα βίαια δε μέσα αυτά περιλαμβάνονται και σειρά απαγορευτικών μέτρων επί εθνικών, θρησκευτικών, γλωσσικών, ηθικών, ιστορικών ή άλλων παραδόσεων προκειμένου να επέλθει διαφοροποίηση ή αλλοίωση της καταδιωκόμενης φυλής με βέβαιη την συν τω χρόνω απώλεια του εθνικού και φυλετικού γνωρίσματος της. Σύμφωνα με το άρθρο 2 της Σύμβασης για την Πρόληψη και Καταστολή Εγκλημάτων Γενοκτονίας, η Γενοκτονία ορίζεται ως


" ...οποιαδήποτε από τις παρακάτω πράξεις με στόχο τον μερικό ή ολικό αφανισμό μιας φυλετικής, εθνικής ή θρησκευτικής ομάδας, όπως:


1.   Θανάτωση των μελών της ομάδας

2.   Πρόκληση σοβαρής σωματικής ή ψυχικής βλάβης σε μέλη της ομάδας

3.   Σκόπιμη επιβολή συνθηκών ζωής με στόχο το φυσικό αφανισμό, ολικό ή μερικό, μελών της ομάδας

4.   Επιβολή μέτρων που αποσκοπούν στην παρεμπόδιση γεννήσεων εντός της ομάδας

5.   Δια της βίας μεταφορά ανήλικων μελών της ομάδας σε κάποια άλλη."
ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ  ΤΩΝ  ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΑΡΓΑ  Ή  ΓΡΗΓΟΡΑ  ΟΙ  «ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ»  ΘΑ  ΚΑΘΗΣΟΥΝ  ΣΤΟ  ΣΚΑΜΝΙ  ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ  ΓΙΑ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ.

-

ΕΝΑΣ  ΕΝΟΧΟΣ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ

Ο «ΚΑΚΟΣ  ΓΕΡΜΑΝΟΣ»  ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ  ΤΩΝ  «ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ»
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΕΜΑΛ….ΤΟΥΡΚΟΣ.

ΟΜΙΛΙΑ  "ΓΕΡΜΑΝΟΥ"  ΣΤΟΥΣ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ
«Δεν  θα  ησυχάσουμε  εάν  το  ύψος  κάθε  Έλληνα  δεν  κοντύνει  κατά  δύο  πιθαμές». 
Αυτό  το τρομερό  μίσος κατά των Ελλήνων, δεν  θα το συναντήσουμε  ξανά,  παρά  μόνο στο βιβλίο των Μακκαβαίων  στην  «Παλαιά  Διαθήκη».
"Αδειάστε την Μικρά Ασία από τα ιθαγενή στοιχεία που σας στέκονται εμπόδιο". Ο τότε "Γερμανός"  (σημερινός  Σόϊμπλε) στους "Τούρκους"Ταλαάτ και Εμβέρ.
"Είσαστε δάσκαλοι στην τέχνη της εκκένωσης. Και εμείς θα αντικαταστήσουμε τους σκύλους τους Έλληνες, τους ταραχοποιούς και άχρηστους με καλούς και τίμιους Γερμανούς, υποταγμένους και υπάκουους, οι οποίοι θα σας αποδώσουν στο εκατονταπλάσιο αυτό που η εξαφάνιση των Ελλήνων θα σας έχει στερήσει. Και τα οφέλη από την επιχείρηση θα είναι για σας σημαντικότερα απ΄ ότι όλοι οι θησαυροί του χαλίφη».
Από το βιβλίο «Berlin – Bagdad» του GerhardAlbertRitter (1929 – 2015) όπως αποδίδεται στο βιβλίο «Τουρκία και Ανατολικά ζητήματα» του Θεόδωρου Μπατρακούλη, εκδόσεις Ινφογνώμων, σελίδα 321.
Αληθινοί Έλληνες  πρόσφυγες, που
διώχτηκαν από την ελληνική Μ.Ασία.
Δεν ήταν "προσφυγόπουλα απο το
Πακιστάν" για να στενοχωριούνται
οι ντόπιοι εβραιοκομμουνιστές  του 
Τσίπρα,  του  Φίλη,  του  Μουζάλα. 
Είναι ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ
   


 




















 





  




ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΠΛΕΟΝ  ΝΑ  ΠΑΝΕ  ΟΥΤΕ ΣΕ  ΓΙΑΤΡΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ  ΙΑΤΡΙΚΕΣ  ΕΡΕΥΝΕΣ  (Συμπεράσματα των ειδικών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ).

1.   ΤΟ  38%  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ  ΠΑΣΧΕΙ  ΑΠΟ  ΚΑΡΚΙΝΟ,  ΥΠΕΡΤΑΣΗ,  ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ  ΔΙΑΒΗΤΗ,  ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ,  ΧΑΠ.

2.   ΑΥΞΗΣΗ  ΨΥΧΙΚΩΝ  ΠΑΘΗΣΕΩΝ.  Ένας στους πέντε Έλληνες παρουσιάζει συμπτώματα  κατάθλιψης.

3.  ΑΥΞΗΣΗ  ΤΩΝ   ΚΑΡΚΙΝΩΝ

4.  ΑΥΞΗΣΗ  ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΩΝ

5.  ΑΥΞΗΣΗ   ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ

6.  ΑΥΞΗΣΗ  ΔΙΑΒΗΤΗ

7.  ΜΕΙΩΣΗ  ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟΥ  ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  (άρα  μείωση  και  των  συνταξιούχων).

Έξι  Έλληνες  στους δέκα δηλώνουν ότι αναβάλουν ή ματαιώνουν για οικονομικούς λόγους την αναγκαία επίσκεψη στον γιατρό….
Οι πάσχοντες από καρκίνο, καρδιαγγειακά νοσήματα, διαβήτη, υπέρταση, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, δηλ περίπου το 38% του πληθυσμού, μαζί με τους ηλικιωμένους και τους ασθενέστερους οικονομικά αποτελούν τους εύκολους στόχους αλλά και τα πρώτα «θύματα» της οικονομικής κρίσης.
Μάλιστα, ο πληθυσμός που συγκαταλέγεται σε ομάδες υψηλού κινδύνου συνεχώς διογκώνεται καθώς αυξάνονται οι παράγοντες κινδύνου για την εμφάνιση νοσημάτων: εκτός από τους κλασικούς παράγοντες κινδύνου, κάπνισμα, διατροφή, καθιστική ζωή, πλέον προσμετρώνται τα δάνεια, τα χρέη, η ανεργία, η μείωση του εισοδήματος.


Τα δεδομένα  είναι αποκαρδιωτικά: οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης είναι βαρύτατες για την υγεία του πληθυσμού.

 Σε ορίζοντα 10ετίας αναμένεται ότι θα μειωθεί το προσδόκιμο επιβίωσης των Ελλήνων κατά τουλάχιστον 2 χρόνια, ως αποτέλεσμα της επιδείνωσης της ποιότητας ζωής τους.

Δραματικές είναι όμως και οι ενδείξεις για τη βρεφική θνησιμότητα η οποία έπειτα από δεκαετίες συρρίκνωσης, πλέον αρχίζει να έχει ελαφρά ανοδική πορεία.
«Η αναγκαιότητα να εξεταστούν προτάσεις για την αναδιάρθρωση του συστήματος υγείας είναι μεγάλη. Όσο γίνονται περιστολές στις δαπάνες υγείας χωρίς να προχωρούν μεταρρυθμίσεις δεν θα υπάρχει αποτέλεσμα» επισημαίνει ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας, κ. Γιάννης Κυριόπουλος, με αφορμή την συνοπτική παρουσίαση των μελετών για την κρίση και τη δημόσια υγεία στην χώρα μας μετά την ολοκλήρωση του 8ου Πανελλήνιου συνεδρίου για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές Υγείας.



ΨΥΧΙΚΕΣ  ΠΑΘΗΣΕΙΣ  -  ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι η κατάθλιψη παρουσιάζει αύξηση 80,8%, με τις γυναίκες να υπερτερούν. Ακόμη, το 7,6% του πληθυσμού πάσχει από αγχώδεις διαταραχές, το 1,7% από άλλες ψυχικές διαταραχές. Επιπλέον, το 38,3% δήλωσε ότι βίωσε «αρνητικά» συναισθήµατα , ενώ για πρώτη φορά συµπεριλήφθηκε στην έρευνα ερώτηµα αναφορικά µε τον αυτοκτονικό ιδεασµό και τη συχνότητα εµφάνισής του.

Σύµφωνα µε τις απαντήσεις «σκέψεις ότι θα ήταν καλύτερα να µη ζει ή να βλάψει τον εαυτό του» έκανε, το 3,3% του πληθυσµού


Στην ίδια έρευνα αποτυπώνονται και τα προβλήματα στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Συγκεκριμένα, ιατροφαρμακευτική φροντίδα καθυστέρησε ή δεν έλαβε καθόλου, το12,9% του πληθυσµού λόγω µεγάλης λίστας αναµονής, το 6,0% λόγω µεγάλης απόστασης ή προβληµάτων στη µεταφορά, το 9,4% λόγω έλλειψης ειδικοτήτων γιατρών και επαγγελµατιών υγείας.


Την οικονομική δυνατότητα για να λάβει ιατρική φροντίδα ή θεραπεία, δεν είχε το13,6% του πληθυσµού, οδοντιατρική φροντίδα το 15,2% , υπηρεσίες φροντίδας ψυχικής υγείας, το 4,2%, ενώ το 11,3% δεν είχε την οικονοµική δυνατότητα να αγοράσει φάρµακα που είχαν συσταθεί από γιατρό.

«Αντικείμενο της ιατρικής επιστήμης δεν είναι η φυσιολογική, απλή θλίψη, αλλά η βαριά κατάθλιψη, που αναγνωρίστηκε ως νόσος σταδιακά: πρώτα από την επιστήμη και ύστερα από την κοινωνία».

 Δ. Πλουμπίδης, καθηγητής Ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας:

«Η επιστήμη διερευνά σήμερα την κατάθλιψη ως νόσο του κεντρικού νευρικού συστήματος ενώ η διάγνωσή της βασίζεται σε κατάλογο χαρακτηριστικών συμπτωμάτων. Στην Ελλάδα η κατάθλιψη επηρεάστηκε σαφώς από την κρίση. Ανέκαθεν στις οικονομικές και κοινωνικές κρίσεις η ανεργία και το χαμηλό εισόδημα επηρέαζαν την κατάθλιψη. Σύμφωνα με τις έρευνες, η κατάθλιψη παρουσίασε στην Ελλάδα σοβαρή αύξηση ήδη από τα πρώτα χρόνια της κρίσης. Σοβαρή αύξηση παρουσίασαν αυτά τα χρόνια και οι αυτοκτονίες. Και αν η κατάθλιψη και το άγχος είναι αποδεκτά φαινόμενα, η αυτοκτονία κινητοποιεί τους πάντες γιατί ανατρέπει θεμελιώδεις κοινωνικές ισορροπίες. Όταν η κατάθλιψη αποκτά τέτοιες διαστάσεις, χρειάζεται πλέον να αντιμετωπιστεί με κοινωνικά μέτρα».


ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ  -  ΑΥΞΗΣΗ  ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΩΝ

Περίπου 20% έχουν αυξηθεί τον τελευταίο χρόνο, πανελλαδικά, τα εμφράγματα για τα οποία οι ασθενείς προσέρχονται στα εξωτερικά ιατρεία των μεγάλων κρατικών νοσοκομείων του Λεκανοπεδίου, δηλώνει ο καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης. Ο κ. Στεφανάδης επισημαίνει ότι πλήττονται περισσότεροι οι παραγωγικές ηλικίες και δη οι άντρες από 35-55 ετών.


Ένας στους δύο (49,7%) δηλώνει ότι έχει κάποιο χρόνιο πρόβληµα ή χρόνια πάθηση, αύξηση , 25,2%, σε σχέση µε το 2009, εκ των οποίων, έξι στους δέκα (61,8%) είναι ηλικίας 55 ετών και άνω. Ακόμη το 2,1% του πληθυσμού, δήλωσε ότι υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου, ποσοστό αυξημένο κατά 50,0% σε σχέση με το ποσοστό που κατεγράφη το 2009 (1,4%). Το 2,1% δήλωσε ότι υπέστη αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο ή υφίσταται τις χρόνιες συνέπειες παλαιού εγκεφαλικού και 20,9%, δήλωσε ότι πάσχει από υπέρταση και υψηλά επίπεδα χοληστερόλης στο αίµα ανέφερε το 15,4% του πληθυσµού.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ  ΑΠΟ  ΕΜΦΡΑΓΜΑ;


Στις 30 Aυγούστου του 2004 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μίας έρευνας σχετικά με τους παράγοντες κινδύνου που οδηγούν στην καρδιακή προσβολή. Mελετήθηκαν 30.000 άτομα σε 52 διαφορετικές χώρες, και το συμπέρασμα είναι ότι οι κίνδυνοι είναι εννιά: O νούμερο 1 κίνδυνος είναι η υψηλή «κακή» χοληστερίνη και ακολουθεί το κάπνισμα. Oι υπόλοιποι επτά είναι: η υψηλή πίεση, το σάκχαρο, το λίπος γύρω από τη μέση, το στρες, η μειωμένη κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, η έλλειψη καθημερινής άσκησης και το αλκοόλ. Tο πιο ανησυχητικό όμως συμπέρασμα της έρευνας ήταν ότι οι περισσότερες καρδιακές προσβολές εμφανίζονται πλέον σε ηλικίες κάτω των 35, και αποδίδονται κατά κύριο λόγο στην κακή διατροφή των νέων και στο εργασιακό στρες, τα χρόνια που προσπαθούν να κάνουν καριέρα. Παράλληλα, παρατηρήθηκε ότι οι έφηβοι καπνίζουν πλέον περισσότερο, ενώ η παχυσαρκία έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας, αρχίζοντας από την παιδική ηλικία. Παρ’ όλα αυτά, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι οι νέοι, αν πάρουν εγκαίρως κάποια προληπτικά μέτρα, μπορούν να αποφύγουν μελλοντικά τον κίνδυνο ενός εμφράγματος.


ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ  ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ιδιαίτερα «επιρρεπείς» στα εγκεφαλικά επεισόδια είναι οι Ελληνες. Στη χώρα μας κάθε χρόνο συμβαίνουν 35.000 εγκεφαλικά επεισόδια έναντι 20.000 εμφραγμάτων, τη στιγμή που στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης ο αριθμός των εγκεφαλικών είναι ίσος με αυτόν τον εμφραγμάτων. Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες, οι βασικοί λόγοι γι’ αυτήν την «ιδιαιτερότητα» της χώρας μας είναι ότι ο πληθυσμός της γηράσκει, ότι δεν έχουν αναπτυχθεί στον βαθμό που θα έπρεπε ειδικές μονάδες πρόληψης και αντιμετώπισης των εγκεφαλικών επεισοδίων, καθώς και ότι οι Ελληνες είναι έντονα υπερτασικοί και μόλις ένας στους τρεις πάσχοντες έχει σωστά ρυθμισμένη αρτηριακή πίεση. Σε αυτήν την «αρνητική» εικόνα έρχεται να προστεθεί η οικονομική κρίση που κρατάει «δέσμια» την πρόληψη των καρδιαγγειακών, αφού όλο και περισσότεροι πάσχοντες εγκαταλείπουν τη φαρμακευτική τους αγωγή λόγω κόστους.



ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ  ΔΙΑΒΗΤΗΣ

Από σακχαρώδη διαβήτη δήλωσε ότι πάσχει το 9,2% του πληθυσμού ηλικίας 15 ετών και άνω, ποσοστό αυξημένο κατά 16,5% σε σχέση με το 2009 (7,9%).


Φάρμακα


Μικρή μείωση (2,9%), παρατηρείται στην κατανάλωση φαρμάκων με συνταγή γιατρού. Ειδικότερα, ένας στους δύο (47,4%), κατανάλωσε φάρµακα, µε γραπτή συνταγή, το ποσοστό της 2009 ήταν 48,8%.


Αύξηση 11,8% καταγράφεται στο ποσοστό (27,5%), που κατανάλωσε φάρµακα, χωρίς συνταγή γιατρού, σε σχέση µε το 2009 (24,6%).


Τα µέλη των νεότερων οµάδων ηλικιών κατανάλωσαν περισσότερα φάρµακα χωρίς συνταγή γιατρού παρά µε συνταγή γιατρού. Το αντίθετο καταγράφηκε για τις µεγαλύτερες οµάδες ηλικιών.







ΑΥΞΗΣΗ  ΤΟΥ  ΚΑΡΚΙΝΟΥ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ

24.000 άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους από καρκίνο στην Ελλάδα, ενώ 37.000 άνθρωποι προσβάλλονται από κάποια μορφή της νόσου, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του IARC (International Agency for Research on Cancer).

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ), αυξητική είναι η τάση του καρκίνου σε όλο τον κόσμο, και οι θάνατοι από 7,6 εκατομμύρια που ήταν το 2008, αναμένεται να φτάσουν τα 13,1 εκατομμύρια, μέχρι το 2030.

Σταθερά αυξητική είναι η τάση στη χώρα μας, σε αντίθεση με τις αναπτυγμένες χώρες που οι τάσεις είναι σταθερά πτωτικές από τα μέσα της δεκαετίας του 1980. Το 70% όλων των θανάτων από καρκίνο συμβαίνει σε χώρες με χαμηλό και μεσαίο εισόδημα, ενώ περίπου το 30% των θανάτων οφείλονται σε διατροφικούς και παράγοντες όπως το κάπνισμα κ.λ.π.


Σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ. πάνω από το 30% των θανάτων από καρκίνο θα μπορούσε να προληφθεί με την τροποποίηση ή την αποφυγή των βασικών παραγόντων κινδύνου που είναι: το κάπνισμα, η χρήση του αλκοόλ, διαιτητικοί παράγοντες, το υπερβολικό βάρος, παράλληλα με την έλλειψη σωματικής άσκησης και τη μειωμένη κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, οι λοιμώξεις (Ηπατίτιδα Β, C ο HPV κ.α.), η ρύπανση του περιβάλλοντος, η επαγγελματική έκθεση σε καρκινογόνα, η ακτινοβολία UV και ειδικότερα η υπεριώδης ακτινοβολία από τον ήλιο χωρίς προστασία.-
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ










3 σχόλια :

  1. Ολλα ΓΙΝΟΝΤΕ εσκεμμένως για μειώσουν τον πλυθησμο της γης. Ποιο θέλει την μείωση του πλυθησμου??οι Εβραιοι Συωνιστες.ΠΟΙΟΣ ΨΕΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ, ΤΟ ΝΑΤΟ, ο Σιωνιστικος αυτος οργανισμός.ποιος θέλει νακατεβασει τον πληθυσμό του Πλανιτη απο 7 Δις στα 500 Εκατομοιρια ?? οι Εβραιοι Σιωνιστες, που θελουν να γίνουν ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ.Ολλα ειναι στο Διαδικτιο και Ο Ροκφέλερ, ο Βιλλ Γκαιητς, και αλλα τερατα τα λενε. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΟΘΩΝΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΥΣ Εβραιους που κυβερνουν την Πατριδα. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 1/3 του καρκίνου στης ανεπτυγμένες Χωρες?? διοτι δεν ψεκάζουν δεν , πουλούν φάρμακα με δυλιτιριο , δεν εχουν την Μονσαντο να διλιτιριαζει τροφές τα
    πάντα.Αυτη ειναι η διάφορα! Εμάς θελουνε να εξολοθρεύσουν, και το εχουν επιτύχει. Και εςεις ψυφηζετε τους Εβραιους που κυβερνουν την ΕλλαδΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΩΞΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ.
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΕΙΣΗΓΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2.000.000 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    Πολύ ακριβά πληρώνει η χώρα μας τη φυγή ταλέντων και επιστημόνων στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τελευταία έρευνα, από την έναρξη της κρίσης του 2008, η Ελλάδα έχει χάσει δυνητικά 50 δισεκατομμύρια ευρώ από το ΑΕΠ της.
    Σύμφωνα με στοιχεία από τις χώρες υποδοχής και εγχώριες έρευνες, η εκτιμώμενη φυγή ανθρώπινου κεφαλαίου από τον Ιανουάριο 2008 μέχρι σήμερα είναι μεταξύ 350.000 με 500.000 Έλληνες επιστήμονες.
    Βάσει υπολογισμών την Endeavor, οι άνθρωποι αυτοί, κυρίως ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης, συνεισφέρουν ετησίως €12,9 δισ. στο ΑΕΠ των χωρών υποδοχής (κυρίως Γερμανία και Αγγλία) και €9,1 δισ. σε φορολογικά έσοδα, εκ των οποίων €7,9 δισ. σε φόρους εισοδήματος και εισφορές και €1,2 δισ. σε ΦΠΑ. Αθροιστικά, από το 2008 μέχρι και σήμερα, οι Έλληνες που έφυγαν έχουν παραγάγει περισσότερα από €50 δισ. ΑΕΠ στις νέες «πατρίδες» τους.
    Είναι ενδιαφέρον στοιχείο ότι το ποσό που έχει δαπανήσει το ελληνικό κράτος για την εκπαίδευση των ανθρώπων αυτών υπολογίζεται στα €8 δισ.
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Ο ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ «ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ» AΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ, ΕΙΠΕ: «ακόμη 500.000 Έλληνες θα φύγουν μετανάστες ως το 2019».

    Δραματικά είναι τα νέα στοιχεία από την αθρόα μετανάστευση, κυρίως νέων, Ελλήνων προς το εξωτερικό, σύμφωνα με νέα έρευνα.
    Ο «καθηγητής» - στην Ελλάδα πήξαμε από κομμουνιστές – ταλμουδιστές «καθηγητές» - Αλέξης Μητρόπουλος, πρόεδρος της «ένωσης για την υπεράσπιση της εργασίας και του κοινωνικού κράτους», τρομάρα μας, ήταν αποκαλυπτικός.
    Μιλώντας σε εκπομπή τόνισε ότι «Δεν έχει υπάρξει χώρα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που να έχει ζήσει αυτό το κύμα, σε ένταση και σε έκταση, πρωτοφανούς νεανικής μετανάστευσης που στο τέλος του προγράμματος, προσδιορίζουμε σύμφωνα με τον ανεξάρτητο φορέα μας την ΕΝΥΠΕΚΚ, ότι θα διπλασιαστεί. Δηλαδή, τον Δεκέμβριο του 2019 το κύμα αυτό θα αγγίξει το ένα εκατομμύριο».
    Ο κ. Μητρόπουλος συνέχισε: «ένα εκατομμύριο κόσμου, τα πιο προικισμένα, ταλαντούχα εξειδικευμένα στελέχη, απόφοιτοι πανεπιστημίων κατά 75% θα φύγουν για να στηρίξουν παραγωγικές και κρατικές δομές ξένων εθνικών οντοτήτων. Άρα, δεν είναι μόνο τα 50 δισ. ευρώ ο παραγόμενος πλούτος που αυτά τα στελέχη μέχρι τώρα έχουν παραγάγει σε άλλες οικονομίες. Δεν είναι τα 8 δισ. ευρώ που έχει ξοδέψει η ελληνική κρατική διοίκηση για να τα εκπαιδεύσει, είναι και τα 3,5 με 4 δισ. ευρώ που έχουν ξοδέψει οι οικογένειες τους για να τα σπουδάσουν».
    Ο Αλέξης Μητρόπουλος εκτίμησε ότι από το νέο κύμα νεανικής μετανάστευσης που υπολογίζεται σε άλλους 500.000 Έλληνες έως τον Δεκέμβριο του 2019 θα χαθεί «τουλάχιστον το μισό ελληνικό ΑΕΠ».

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...