Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΑΜΑΡΑ.

Σήμερα θα μιλήσουμε μόνον για την Ελληνική ιστορία την πρόσφατη και όσον αφορά την οικονομία της χώρας, γιατί έχει μεγάλη σημασία αυτό που πάει να γίνει αυτή τη στιγμή. Η μεταβίβαση εξουσίας από τον «οίκο Σαμαρά» στον «οίκο Μητσοτάκη» δεν είναι διαφορετική από αυτή που έγινε το 1989 η μεταβίβαση εξουσίας από τον «οίκο Παπανδρέου» στον «οίκο Μητσοτάκη». Βλέπεται ότι ο κοινός παρονομαστής είναι ο «οίκος Μητσοτάκη» και στις δύο. Δεν ήθελα εν τέλει, και το λέω με πολύ ειλικρίνεια, να δημοσιοποιήσω ποιοι είναι οι ρόλοι της κάθε οικογένειας τα τελευταία 40 χρόνια, επειδή όμως η Ελλάς κινδυνεύει με αφανισμό ίσως κάποιοι Έλληνες να αφυπνιστούν και πάρουν τα πνευματικά όπλα – το υπογραμμίζω τα πνευματικά όπλα – το πνεύμα και την πέννα και επαναφέρουν την δημοκρατία στον χώρο που γεννήθηκε.
U.S. Charges Greek Bank Ran Scheme to Evade Tax By LEONARD BUDER Published: June 22, 1989. ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
U.S. Charges Greek Bank Ran Scheme to Evade Tax
By LEONARD BUDER
Published: June 22, 1989.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Μπροστά μου έχω ένα άρθρο της εφημερίδας «New York Times» το οποίο είναι δημοσιευμένο στις 22 Ιουνίου 1989. Ήτανε λίγο διάστημα πριν χάσει την πρωθυπουργία ο Παπανδρέου και αναλάβει ο Μητσοτάκης, την οποία ακολούθως έχασε από τον Σαμαρά τον οποίο ουδέποτε συγχώρησε και αρνείται να εγκαταλείψει αυτό τον μάταιο κόσμο τον τρισδιάστατο μέχρις ότου εκδικηθεί τον κύριο Σαμαρά, στον οποίο μέχρι και σήμερα, ιδιωτικά και δημόσια, αποδίδει την απώλεια της πρωθυπουργίας του και δεν έχει άδικο. Καλώς ή κακώς, μας αρέσει ή όχι, ο Κωστής ο Μητσοτάκης έχει δίκιο, ο Σαμαράς είναι εκείνος που τον έριξε, το ξέρει και ο ίδιος, δεν ξέρει όμως τους πραγματικούς λόγους, ούτε ο ίδιος ο Μητσοτάκης. Τους φαντάζεται, δεν ξέρει όμως.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Ακούστε λοιπόν να σας διαβάσω το άρθρο των «New York Times» 22 Ιουνίου 1989: «Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών χθες κατηγόρησε μία μεγάλη Ελληνική τράπεζα και 14 – τελικά γίνανε 16 – υπαλλήλους της τραπέζης ότι δημιούργησαν έναν εκτεταμένο μηχανισμό ξεπλύματος μαύρου χρήματος ο οποίος μηχανισμός επέτρεψε σε πάρα πολλούς Ελληνοαμερικανούς να στέλνουν τεράστια ποσά στην Ελλάδα αφορολόγητα χωρίς να πληρώνουν ούτε ένα δολάριο φόρο στην Αμερική. Το αρχικό ποσό υπολογίζεται στα 700 εκατομμύρια. Δεκατρείς από τους υπαλλήλους της τραπέζης συνελήφθηκαν χθες και ο τελευταίος είναι ακόμα ελεύθερος και οι αρχές τον ψάχνουν. Αυτό το μυστικό σχήμα της κυβέρνησης αναφέρει ότι διαφημίσεις της τραπέζης εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες υπόσχονταν στους Ελληνοαμερικανούς ότι θα μεταφέρουν μυστικά στην Ελλάδα χωρίς βεβαίως να πρέπει να πληρώσουν κάτι στην εφορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η μήνυση υπεβλήθη στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν και αναφέρεται μία συγκεκριμένη διαφήμιση με τις εξής ακριβώς φράσεις “Η Εθνική Κτηματική Τράπεζα της Ελλάδος χτίζει το αύριό σου σήμερα, αφορολόγητο, με υψηλό επιτόκιο, μυστικά, απόλυτα εμπιστευτικά καταθέτουμε δολάρια στην Ελλάδα”.
Η διασύνδεση της τραπέζης με την Ελληνική τράπεζα, δηλαδή η Εθνική Κτηματική Τράπεζα της Ελλάδος σύμφωνα με τις ομοσπονδιακές αρχές είναι ιδιοκτησία της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος κατά 47% και αναφέρεται ότι η Ελληνική κυβέρνηση έχει μεγάλο ποσό ιδιοκτησίας στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Στη μήνυση η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αναφέρει ότι περίπου 700 εκατομμύρια έχουν μεταφερθεί από την Αμερική στην Ελλάδα από το 1983 μέχρι το 1989. (Είναι και οι δύο τετραετίες της διακυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου). Αυτό το ποσό υπολογίζεται να είναι χαμηλό και όταν τελειώσει η έρευνα ο γενικός εισαγγελέας των Ηνωμένων Πολιτειών, για την περιοχή της Νέας Υόρκης ο Άντριου Μαλόνι, υπολογίζει ότι το ποσό θα ανέλθει σε πολύ υψηλότερα επίπεδα.
Οι δύο ειδικοί πράκτορες από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση με τα ονόματα Άρθρουρ, Σκίπελ, ανέφεραν ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη απάτη ξεπλύματος μαύρου χρήματος που δεν είχε σχέση με τα ναρκωτικά στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών κατηγόρησε την τράπεζα και τους υπαλλήλους της ότι παρέβησαν μία σειρά ομοσπονδιακών νόμων, παρέβησαν επίσης τον νόμο της μυστικότητας των τραπεζών και εξαπάτησαν κλέβοντας την εφορία των Ηνωμένων Πολιτειών, μεγάλα ποσά. Οι υπάλληλοι της τραπέζης λειτουργούσαν από τρία υποκαταστήματα, το πρώτο στην διεύθυνση 8802 4ης Λεωφόρου στο Μπρούκλιν, το δεύτερο 3320 Ντίτμαρς Μπούλεβαρντ στην Αστόρια του Κουίνς, στο Χίξφιρ του Λονγκ Αιλαντ, στο Αμπεγκάρμπι στην Πενσυλβανία, στο Σικάγο, στην Βοστώνη και στον Ιλινόις όπως επίσης και στον Καναδά. Αυτά ήταν μόνο τα κλαπέντα από την Αμερική.
Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, Η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ & ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
Λέει λοιπόν ότι σε μια συνάντηση στις 23 Δεκεμβρίου ένας πράκτορας ο οποίος ήτανε υπό κάλυψη παρουσιάστηκε σαν ιδιοκτήτης μία εταιρίας με λιμουζίνες και ζήτησε αν μπορούσε να μεταφέρει στην Ελλάδα χρήματα και οι υπάλληλοι, και συγκεκριμένα ο διευθυντής της τραπέζης του είπε ναι φέρε μας τα χρήματα, αφορολόγητα, δεν πρόκειται κανένας να μάθει τίποτα, θα σου τα μεταφέρουμε στην Ελλάδα. Επίσης η κατηγορία αναφέρει ότι οι υπάλληλοι της τραπέζης παρέβησαν τον νόμο σπάζοντας τις καταθέσεις σε καταθέσεις κάτω των 10.000 δολαρίων – αυτό είναι το ποσό το οποίο πρέπει να γίνει αναφορά στην κυβέρνηση – όπως επίσης και χρησιμοποιώντας διαφορετικά ονόματα στην ίδια κατάθεση για να μην φαίνεται ότι την ίδια ημέρα ένας καταθέτης κατέθεσε πάνω από 10.000 δολάρια. Εάν οι υπάλληλοι της τράπεζας βρεθούν ένοχοι μετά από την δίκη, στην μεν τράπεζα μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο 250.000 δολαρίων για κάθε παράβαση (μιλάμε για τεράστια ποσά). Το ακριβές νούμερο των παραβάσεων δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Οι δύο εισαγγελείς που ανέλαβαν, Ρόσι και Μπόνι Κλάπερ, έχουν συλλάβει τους 14 υπαλλήλους οι οποίοι αντιμετωπίζουν ποινή φυλακίσεων 20 ετών».
Αυτό ήταν το περίφημο σκάνδαλο της Κτηματικής Τράπεζας όπου η Ελληνική κυβέρνηση κατευθείαν τις δύο τετραετίες που ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδος, δηλαδή από το 1981 μέχρι και το 1989, το επίσημο κράτος μέσω της Κτηματικής Τραπέζης – λέει η Αμερικανική κυβέρνηση – έκλεψε την Αμερικανική κυβέρνηση και την εφορία από τεράστια ποσά τα οποία εν τέλει φτάσανε στο 1,3 δις. Αυτά έγιναν επί των «Αγίων ημερών» του «Αγίου Ανδρέα Παπανδρέου».
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ BRETTON WOODS
Τις τελευταίες 48 ώρες λοιπόν ο κύριος Μπόμπολας είχε ένα πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «Το Έθνος»όπου παραδέχεται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν παρών στη συμφωνία του Breton Woods. Ο Ανδρέας Παπανδρέου λοιπόν ήταν παρών στη συμφωνία του Breton Woods το 1944. Ακούστε τώρα τις ημερομηνίες για να δείτε την μεγάλη απάτη που ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Μια σπάνια φωτογραφία τον Ιούλιο του 1944. Ανδρέας Παπανδρέου (αριστερά), Κυριάκος Βαρβαρέσος (μέση) και Αθανάσιος Σμπαρούνης (δεξιά) στο ξενοδοχείο «Μount Washington», όπου έγινε η διάσκεψη του Μπρέτον Γουντς. Οι δύο είναι ήδη καθηγητές Οικονομίας, ο τρίτος βοηθός καθηγητή ακόμη.
Μια σπάνια φωτογραφία τον Ιούλιο του 1944. Ανδρέας Παπανδρέου (αριστερά), Κυριάκος Βαρβαρέσος (μέση) και Αθανάσιος Σμπαρούνης (δεξιά) στο ξενοδοχείο «Μount Washington», όπου έγινε η διάσκεψη του Μπρέτον Γουντς. Οι δύο είναι ήδη καθηγητές Οικονομίας, ο τρίτος βοηθός καθηγητή ακόμη.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε το 1919, το 1940 ήτανε 21 ετών. Έφθασε στην Αμερική σε ηλικία 21 ετών αφού είχε φοιτήσει στο Ελληνικό πανεπιστήμιο μόνον για 6 μήνες και γράφτηκε λέει στο μεταπτυχιακό του Χάρβαρντ! Ο κύριος Ανδρέας Παπανδρέου λοιπόν σε ηλικία 21 ετών έφυγε από την Ελλάδα κυνηγημένος από τον Μεταξά, τον έβγαλε ο πατέρας του στο τέλος του 1939, σε ηλικία δηλαδή 20 ετών ενώ είχε φοιτήσει μόνον για 6 μήνες ή 9 στο πανεπιστήμιο, έρχεται στην Αμερική και κατευθείαν γράφεται στο μεταπτυχιακό του Χάρβαρντ. Από πού πήρε το πρώτο πτυχίο δεν ξέρουμε…Το 1942 ο κύριος Παπανδρέου εμφανίζεται να είναι υφηγητής της οικονομολογίας στο Χάρβαρντ, χωρίς να έχει τελειώσει τη βασική εκπαίδευση. Κάποιος πρέπει να μας εξηγήσει πως ο κύριος Ανδρέας Παπανδρέου χωρίς να έχει δίπλωμα βασικό, γράφτηκε στο Χάρβαρντ μόλις έφτασε στην Αμερική, κυνηγημένος από τον Μεταξά ως τροτσκιστής παρακαλώ, ως τροτσκιστής. Πρέπει επίσης να σημειώσω ότι μεταξύ του 1940 και του 1944 η θητεία του στον Αμερικανικό στρατό επί διετία ήταν στο Νοσοκομείο της Ανάπολης σαν νοσοκόμος. Πως είναι δυνατόν ο οικονομολόγος, υφηγητής του Χάρβαρντ, ηλικίας 24 ετών να έχει γίνει στην Ανάπολη – δηλαδή μέσα στο κέντρο της CIA – ο νοσοκόμος του Νοσοκομείου στο Μέρυλαντ. Για να ακούνε οι αγαπητοί συνέλληνες και συνελληνίδες και να καταλάβουν. Δεν ήθελα ποτέ να τα βγάλω στην φόρα αλλά επειδή διατρέχει κίνδυνο η Ελλάς αυτή τη στιγμή, θα ακουστούν πράγματα σήμερα τα οποία όλοι οι Έλληνες και οι συνελληνίδες έχουνε εμπειρία αυτών των πραγμάτων.
Ο κύριος Μπόμπολας λοιπόν εμφάνισε πριν από μία εβδομάδα τον Ανδρέα Παπανδρέου με μία φωτογραφία στο Bretton Woods, το οποίο έγινε το 1944, και για να μας πει ο κύριος Μπόμπολας πώς ναι τα καταπιστεύματα εκεί ήτανε, πραγματικά έτσι ήτανε τα καταπιστεύματα αλλά μετά από αυτό λέει χάθηκαν τα λεφτά…Να μας πει λοιπόν ότι η Ελλάδα συνέβαλε με 40 εκατομμύρια δολάρια για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.) και 25 εκατομμύρια για την Παγκόσμια Τράπεζα. Η Αμερικανική κυβέρνηση και η Γερουσία ακόμη και σήμερα κάνουν αλλαγές και «amendments» όπως τα λένε στην Αμερική, για τους νόμους που διέπουν το Breton Woods, που διέπουν την Παγκόσμια Τράπεζα και το Δ.Ν.Τ.
Ένα άλλο τρομερό που πρέπει να σας πως είναι ότι όταν το 1944 έγινε αυτή η συνεδρίαση στο Breton Woods η Αμερικανική κυβέρνηση δεν είχε Υπουργείο Οικονομικών. Το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής καταργήθηκε τον Μάρτιο του 1921. Αυτό εδώ που κρατώ είναι το ανάλογο Φ.Ε.Κ. της Αμερικής το οποίο είναι της ημερομηνίας Μαρτίου του 1921. Σας θυμίζω ότι η Federal Reserve είχε αναλάβει την οικονομία της Αμερικής από τις 23 Δεκεμβρίου του 1913. Το 1921 λοιπόν Μάρτιο, καταργείται το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής, όλα τα υφυπουργεία τα οποία ήταν στο Σικάγο, στη Βοστώνη, στο Λούιβιλ, στην Καλιφόρνια, στην Μινεσότα καταργήθηκαν, οι λογαριασμοί οι οποίοι υπήρχαν στα υφυπουργεία οικονομικών σε αυτές τις περιοχές μετέφεραν όλα τα κεφάλαιά τους στην Federal Reserve, δηλαδή στην ιδιωτική τράπεζα Federal Reserve ιδιοκτησίας των Rothschild, και έκτοτε όλες οι υποχρεώσεις του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής μεταφέρθηκαν στην Federal Reserve.
Αυτή λοιπόν η πραγματικότητα είναι γνωστή στον Ανδρέα Παπανδρέου καθότι τον πήρανε από το γυμνάσιο και τον βάλανε στο μεταπτυχιακό του Χάρβαρντ. Και σε διάρκεια 23 μηνών συνολικής φοιτήσεως στο πανεπιστήμιο ο άνθρωπος έγινε υφηγητής οικονομολογίας στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ! Έχουμε λοιπόν ότι το 1944 ο Παπανδρέου είναι πραγματικά στο Breton Woods και γνωρίζοντας ότι η Federal Reserve πλέον είναι η παγκόσμια δύναμη, καταλαβαίνει το σχήμα που δημιουργήθηκε για την εξαπάτηση των λαών.
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΖΛ – ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ & ΧΟΥΝΤΑ
Ερχόμαστε λοιπόν στο τρίτο πάζλ, και αυτό εμφανίστηκε πριν από 24 ώρες στα διάφορα sites, αναφέροντας το πώς η χούντα το 1967 πήρε 6 ή 7 δάνεια με εντελώς χαμηλότατο επιτόκιο με σκοπό να φτιάξει έργα στην Ελλάδα. Αρχίζει λοιπόν αυτός που έγραψε το άρθρο να λέει ότι αυτό «μυρίζει παγκόσμια καταπιστεύματα». Η αλήθεια είναι ότι αυτό ήτανε. Η χούντα πήρε τα λεφτά από τα καταπιστεύματα αλλά έκανε τους δρόμους, έβαλε ηλεκτροφωτισμό και όπως αντιλαμβάνεστε τα χρήματα τα οποία πήρε η χούντα έκανε κάποια καλά, χωρίς να είμαι χουντικός και να την υποστηρίζω.
Το αναγνωρίζουνε άπαντες ότι επί χούντας έγιναν δύο πράγματα: πρώτον τα δάνεια που είχε το κράτος ξεπληρώθηκαν και δεύτερον οι υποδομές σε δρόμους, ηλεκτροφωτισμό, λιμάνια και τα λοιπά είχαν την μεγαλύτερη θα έλεγα ανάπτυξη την εποχή εκείνη. Είτε είμαι κομμουνιστής, είτε είμαι δεξιός, είτε είμαι κεντρώος, είτε είμαι αριστερός, την πραγματικότητα δεν μπορούμε να την παραγνωρίσουμε. Όταν έφυγε η χούντα παρέδωσε στον Κωνσταντίνο Καραμανλή 370 εκατομμύρια δραχμές κρατικό χρέος, μηδαμινό δηλαδή.
Πάρτε αυτά τα τρία γεγονότα, πρώτον την απάτη 1983-1989 με την κλοπή εκ μέρους της Ελληνικής κυβερνήσεως της Αμερικανικής κυβερνήσεως, δεύτερον ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν στο Breton Woods και ήξερε τι ακριβώς έγινε εκείνη την εποχή και τρίτον ότι η χούντα ξεπλήρωσε τα δάνεια των Ελλήνων και έφτιαξε τα έργα υποδομής. Πάρτε τώρα και το τέταρτο γεγονός, οι καταθέσεις στις Ελληνικές τράπεζες του καταπιστεύματος γίνανε την 1η Ιανουαρίου του 1967 ενώ η χούντα ανέλαβε εξουσία 21 Απριλίου του 1967. Θυμάστε βεβαίως οι παλαιότεροι ότι στις 28 Απριλίου ετοιμαζότανε η «Χούντα των Στρατηγών». Οι συνταγματάρχες τους πρόλαβαν και έκαναν το κίνημα μία εβδομάδα πριν. Η χούντα των Στρατηγών είχε να κάνει με την υπόθεση «ΑΣΠΙΔΑ», αν θυμάστε. Η υπόθεση «ΑΣΠΙΔΑ» ήτανε, αποδεδειγμένα πλέον, ο Ανδρέας Παπανδρέου προσπαθεί να πάρει το στράτευμα μαζί του. Βάλτε τώρα όλη την ιστορία μαζί και αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι.
ΔΕΚΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΚΡΗΤΕΣ 
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Σας πάω τώρα σε ένα πέμπτο γεγονός. Μετά την πτώση του Μητσοτάκη από την εξουσία το 1993 στο γραφείο μου εμφανίζεται ένα άτομο το οποίο ονομάζεται Ιωάννης Γαλανάκης.
Ο Γιάννης ο Γαλανάκης είναι ένας πραγματικά θα έλεγα ακρεφνής Κρητικός, ήταν γιατί απέθανε ο άνθρωπος ο οποίος είχε σταλεί, ακούτε, μεταξύ του 1974 και του 1985 όταν ο Κωνσταντής ο Μητσοτάκης είχε αναλάβει το υπουργείο συντονισμού επί κυβερνήσεων Κωνσταντίνου Καραμανλή και κατόπιν ανέλαβε την Νέα Δημοκρατία λίγο πριν το 1981, έστειλε τον Γιάννη τον Γαλανάκη σαν οικονομικό ακόλουθο στην Ουάσιγκτον. Σκοπός του Γιάννη του Γαλανάκη, μάλλον η αποστολή του εκ μέρους της οικογενείας Μητσοτάκη ήταν η συλλογή ενός μεγάλου χρηματικού ποσού ούτως ώστε όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γινόταν πρωθυπουργός, έτσι έλπιζε την εποχή εκείνη, ένα τεράστιο ποσό χρημάτων θα έμπαινε στην Ελλάδα σαν δωροθετικό όλων των Κρητών του κόσμου. Επειδή πρόεδρος της Δημοκρατίας ήτο ο Σαρτζετάκης θα είχαμε λοιπόν πρόεδρο Δημοκρατίας Κρήτα, θα είχαμε πρωθυπουργό Κρητικό και θα είχαμε και το μεγάλο θα έλεγα καταπίστευμα, το οποίο θα φέρναν οι Κρήτες για να φανεί και να ακουστεί το όνομα της Κρήτης ότι έχει την μεγάλη επιρροή τόσο τοπικά όσο και διεθνώς.
Αυτό ήταν το σκεπτικό της οικογενείας Μητσοτάκη, έτσι λοιπόν όταν ήρθε ο Γαλανάκης στο γραφείο μου είχε πέσει σε δυσμένεια πλέον, ήτανε η ανάληψη της εξουσίας από τον Ανδρέα Παπανδρέου μετά από την πτώση Μητσοτάκη και τον απειλούσαν τον άνθρωπο ότι έπρεπε να φύγει σε 48 ώρες από την Ουάσιγκτον. Εν τω μεταξύ ο ίδιος λόγω της μεγάλη πίεσης και στεναχώριας που είχε, είχε πάθει δύο εμφράγματα και επειδή την εποχή εκείνη ο μόνος τρόπος για να παραμείνει στην θέση του με αναρρωτική ήταν να του δώσουν κάποιο χαρτί ότι χρειάζεται θεραπεία και πραγματικά ο άνθρωπος ήταν σε θεραπεία, εγώ προσωπικά του έδωσα ένα γράμμα ότι έχει πρόβλημα με την καρδία του και πρέπει να τελειώσει την θεραπεία του. Αυτό είναι το τέλος του νήματος.
Να δούμε ποιος είναι ο Γιάννης ο Γαλανάκης, ο οποίος όχι μόνο δεν οικειοποιήθηκε ούτε ένα δολάριο ή ένα ευρώ ή μία δραχμή αλλά στο τέλος εβρέθηκε εκτός υπηρεσίας και κατά πάσα πιθανότητα έχασε και την σύνταξή του ο άνθρωπος. Επανέρχομαι λοιπόν να δούμε τι ακριβώς ήτανε αυτός ο Γιάννης ο Γαλανάκης. Ο Γιάννης ο Γαλανάκης λοιπόν είχε αναλάβει σαν οικονομικός ακόλουθος της πρεσβείας στην Ουάσιγκτον. Κατάφερε σε διάστημα περίπου 5 με 6 ετών να μαζέψει 10 επιφανείς Κρήτες. 8 εξ αυτών παραμένουν στην Βόρειο Αμερική, ένας εξ αυτών στην Νότιο Αμερική και ένας κατηκοέδρευε γιατί δεν ζει πλέον και αυτός στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Νομό Λασιθίου οι 10 αυτοί άνθρωποι λοιπόν ανέλαβαν μέσω του κυρίου Γαλανάκη να μαζέψουν αυτό το μεγάλο ποσό χρημάτων το οποίο είναι απαραίτητο για να ικανοποιηθεί τέλος πάντων ο προγραμματισμός της οικογενείας Μητσοτάκη.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Τα δέκα αυτά άτομα, τυχαίνει τον Οκτώβριο του 1985, όταν ο Μητσοτάκης ήταν σχεδόν σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εκλογές οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται στην Αθήνα την ημέρα των εκλογών περιμένοντας τα αποτελέσματα για να ανακοινώσουνε μόλις εκλεγεί ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός να ανακοινώσουν και την δωρεοθεσία, την επένδυση θα την έλεγα είχαν μάλιστα αποφασίσει να κάνουν και συγκεκριμένα έργα, ένα από αυτά τα έργα ήταν το πανεπιστήμιο Κρήτης που δεν υπήρχε τότε, δεύτερον να φτιάξουν μια τεράστια τσιμεντοβιομηχανία στον κόλπο της Ελούντας ο οποίος κόλπος έχει πολύ βαθιά νερά και θα μπορούσαν να τροφοδοτούν όλη την Μέση Ανατολή με τσιμέντο το οποίο θα φτιαχνόταν όλο στην Ελλάδα. Για να γίνει αυτό ένας εκ των 10 συνεταίρων επήγε και αγόρασε 5000 στρέμματα από την παραλία που είναι το Elouda Beach σήμερα μέχρι τους φούρνους, μέχρι ένα χωριό που είναι πολύ ψηλά στο βουνό.
MITSO

Αγόρασε λοιπόν όλο το βουνό με σκοπό να εγκατασταθεί το εργοστάσιο τσιμεντοβιομηχανίας εκεί το οποίο ακολούθως θα τροφοδοτούσε όλη την Μέση Ανατολή. Ένα άλλο έργο ήτανε η τροφοδοσία των Αραβικών κρατών με νερό επειδή υπάρχει πάρα πολύ άφθονο και πραγματικά ενεργοποιημένο ύδωρ στην Κρήτη, γι’ αυτό το λόγο θέλανε να εμφιαλώσουν το νερό της Κρήτης και να το δίδουν στην Μέση Ανατολή. Γιατί στην Μέση Ανατολή ; Ένας άλλος εκ των δέκα συνεταίρων έχει πάρα πολλά εργοστάσια στην Μέση Ανατολή τα οποία εκμεταλλεύονται τα κατάλοιπα της διυλίσεως του πετρελαίου, με άλλα λόγια θεωρείται ο μεγαλύτερος επιχειρηματίας στον πλανήτη που ασχολείται με την πίσσα. Επίσης ασχολείται με όλα εκείνα τα εργαλεία τα οποία στρώνουν την πίσσα στους δρόμους. Ο ίδιος ανήκει στο ρεπουμπλικανικό κόμμα και έχει κατευθείαν διασυνδέσεις με τον πρόεδρο Ρήγκαν την εποχή εκείνη και έχει κατευθείαν κόκκινο τηλέφωνο από το γραφείο του στο γραφείο του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.
Έχει επίσης ο ίδιος, έχει πάρει πάρα πολλά συμβόλαια της Αμερικανικής κυβερνήσεως τα οποία αφορούν διηπειρωτικούς πυραύλους οι οποίοι την εποχή εκείνη ήσαν στην αρχή της δημιουργίας τους μιλάμε για την δεκαετία του ’70 και του ’80. Την εποχή εκείνη αν θυμάστε καλά υπήρχε ένας σύμβουλος ασφαλείας του προέδρου Ρήγκαν ο οποίος ονομαζόταν Όλιβερ Νόρθ, ήτανε συνταγματάρχης ο Όλιβερ Νόρθ των μυστικών υπηρεσιών και ο οποίος είχε αναλάβει αν θυμάστε στην Νικαράγουα τότε ήταν οι Σαντινίστας Τρέσορ και η Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών αρνιόταν να τροφοδοτήσει το αντίπαλον δέος με όπλα και έτσι ο πρόεδρος Ρήγκαν, θυμάστε ότι τότε ήταν Ρήγκαν και Θάτσερ ήτανε η πολύ συντηρητική ομάδα πολιτικών στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Εδώ θα βάλω και μία μικρή παρένθεση ότι επί Θάτσερ και Ρήγκαν χάλασαν τα εργοστάσια…..
Νίκος Αμάραντος : Η σιδηρά κυρία!
ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΚΙΟΛΒΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΦΩΚΛΑΝΤ
falkland
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Θυμάστε ότι ο Γιώργος ο Γκιόλβας με την μεσολάβηση του Ωνάση και του προέδρου της Αργεντινής που ήταν Έλληνας είχαν πάρει ένα νησί στα Falkland Islands και είχαν φτιάξει ένα εργαστήριο 25 μέτρα κάτω από την Γη όπου φτιάχναν το κανόνι του χωροχρόνου, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το αποκρύπτουμε πλέον διότι έχει υλοποιηθεί εντέλει, το κανόνι του χωροχρόνου λοιπόν την εποχή εκείνη ήταν το απόλυτο όπλο, δεν υπήρχε αντίδοτο σε αυτό. Αυτός είναι ο λόγος που η κυρία Θάτσερ με το ναυτικό το Βρετανικό πήγε να διεκδικήσει τα Falkland Islands τα οποία για 400 χρόνια δεν ξέρανε ούτε που ήτανε, αφού λοιπόν καταβύθισαν ολόκληρο του νησί έτυχε ο Γκιόλβας την εποχή εκείνη να λείπει σε διακοπές έτσι σώθηκε ο άνθρωπος, όλο το νησί καταβυθίστηκε και εξαφανίστηκαν όλα τα εργαστήρια τα οποία είχε στήσει αυτή η μεγάλη ομάδα των Ελλήνων επιστημόνων στην περιοχή εκείνη και βέβαια πάντα με χρηματοδότηση του Αριστοτέλη Ωνάση. Επανέρχομαι όμως τώρα στην εποχή Ρήγκαν, Όλιβερ Νόρθ, Σαντινίστας.
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΟΡΙΕΓΚΑ – ΝΟΡΘ
Ο Εμμανουήλ Νοριέγκα ήτανε τότε ο δικτάτορας του Παναμά. Για να μπορέσει λοιπόν ο Ρήγκαν να χρηματοδοτήσει το αντίπαλον δέος των Σαντινίστας έπρεπε να βρει χρήματα να αγοράζει όπλα και να τα μεταφέρει στην Νικαράγουα, έκανε λοιπόν ο Όλιβερ Νόρθ μία συμφωνία με τον Εμμανουήλ Νοριέγκα του Παναμά να περνάνε ναρκωτικά από την Νικαράγουα μέσω του Παναμά προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, τα χρήματα να τα χρησιμοποιούνε για να αγοράζουν όπλα να περνάνε πάλι μέσω Παναμά και να καταλήγουν στην Νικαράγουα. Αυτή ήταν η συμφωνία που έκανε ο Όλιβερ Νόρθ γι’ αυτό εξάλλου πήγε και σε δίκη αργότερα ο Όλιβερ Νόρθ και καταδικάστηκε, λοιπόν ότι περνούσε από τον Παναμά ο Εμμανουέλ Νοριέγκα έπαιρνε το 10%. 10% τα χρήματα των ναρκωτικών, 10,5 από τα χρήματα των όπλων.
noriega

Είχε δημιουργήσει λοιπόν ένα τεράστιο ταμείο προσωπικό ο Νοριέγκα και ήθελε με κάποιο τρόπο να επενδύσει τα χρήματα αυτά. Λόγω των προσβάσεων με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα των επιφανών Κρητών της Αμερικής γνωρίζουν ακριβώς τι συμβαίνει και έτσι παραπέμπουν αυτή την ομάδα των 10 Κρητών, είπαμε 8 από την Βόρειο Αμερική, 1 από την Νότιο και 1 από την Κρήτη την ίδια, στέλνουν λοιπόν κάποιον και συνεννοείται με τον Νοριέγκα. Ο Νοριέγκα με την σύμφωνη γνώμη της CIA μεταφέρει ένα ποσόν 1,2 δις δολαρίων στο όνομα της ομάδος των 10 Κρητών. Αυτά τα χρήματα κατατείθενται σε μία τράπεζα της Αριζόνας. Στον μεν Νοριέγκα πληρώνουν 3,75% επιτόκιο ενώ η τράπεζα στην Αριζόνα τους δίδει επιτόκιο 11%, το ποσό αυτό λοιπόν αρχίζει να διογκούται. Το ποσόν αυτό είναι εκείνο το οποίο κατεύθασε στην Ελλάδα μέσω του Γιώργου Κοσκωτά
Τι έγινε λοιπόν, ένας από τους 10 γνωρίζει τον Γιώργο τον Κοσκωτά ο οποίος είναι ένας ευφυής άνθρωπος αλλά πάμπτωχος, ενώ είναι στο πανεπιστήμιο και σπουδάζει, αν θυμάμαι καλά μάρκετινγκ σπούδαζε ή Business Administration δεν θυμάμαι τι ακριβώς, την ίδια ώρα δουλεύει σαν μπογιατζής, βάφει σπίτια μέχρι που τον παίρνει ένας από τους 10 συνεταίρους ο οποίος και αυτός δεν ζει σήμερα και εντελώς πληροφοριακά οι περισσότεροι από αυτούς τους Κρήτες της Βορείου Αμερικής έχουν θητεύσει πρόεδροι της παν-κρητικής Ενώσεως Αμερικής, τρεις μόνον είναι εν ζωή σήμερα όλοι οι υπόλοιποι έχουν πεθάνει, γι’ αυτό και δεν αναφέρω ονόματα σεβόμενος το γεγονός ότι η μνήμη των ανθρώπων αυτών δεν πρέπει να σπιλώνεται. Θέλω να σας πω λοιπόν ότι κανένας από αυτούς δεν έδρασε με σκοπό το προσωπικό του κέρδος. Κανένας από τους 10 Κρήτες δεν έδρασε με σκοπό του προσωπικό του κέρδος. Πού άρχισε η εκμετάλλευση ;
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ’85
Από τις δύο μεγάλες πολιτικές οικογένειες, της οικογένειας Μητσοτάκη και της οικογένειας Παπανδρέου ένας λοιπόν εκ των 10 φίλος του Γιώργου του Κοσκωτά τον παίρνει και τον παρουσιάζει στην ομάδα των 10, εκείνη την εποχή είπαμε ήταν η προεκλογική εκστρατεία του ‘85 όπου ο Μητσοτάκης ενόμιζε ότι θα εκλεγεί πρωθυπουργός, και οι 10 λοιπόν είχανε κάνει όλες τις διαδικασίες μόλις εκλεγεί ο Μητσοτάκης να φέρει τα λεφτά ο Κοσκωτάς στην Ελλάδα χωρίς βέβαια να ξέρει κανένας ότι είχε σχέση ο Μητσοτάκης είχε σχέση ο Παπανδρέου είχαν σχέση οι Κρητικοί οι οτιδήποτε άλλο. Θα εμφανιζόταν ο Κοσκωτάς από το πουθενά, ένας πλούσιος Αμερικανός, εξάλλου λόγω της πολύς αργής μεταδόσεως των πληροφοριών εκείνη την εποχή δεν ήξερε κανένας τι γινότανε και οι περισσότεροι Έλληνες θα κατεβάζαν το χάπι χωρίς να το ελέγξουν.
Ατυχώς χάνει τις εκλογές ο Μητσοτάκης το ’85 εβρίσκει λοιπόν τους 10 Κρήτας την ημέρα των εκλογών να βρίσκονται όλοι στην Αθήνα και να αρχίσει τώρα μία διαδικασία μεταξύ Μητσοτάκη, Ανδρέα Παπανδρέου, των 10 Κρητών και του Κοσκωτά. Οι μεν Κρήτες αναφανδών και γνωρίζοντες την πολιτεία του Ανδρέα Παπανδρέου αρνούνται να φέρουν οποιοδήποτε χρήμα στην Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Ανδρέα Παπανδρέου γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Ανδρέας έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο το 1974 με σκοπό να παραδώσει όλο τον πλούτο της Ελλάδος στους Αμερικανούς και εντέλει να φτάσουμε να γίνουμε και εμείς ότι και η Αμερική μία μεγάλη εταιρεία. Αυτό είναι το συμβόλαιο που υπέγραψε παίρνοντας από την τράπεζα των Rockefeller 100 εκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσει το ΠΑΣΟΚ και όταν υπέγραψε την συμφωνία ήξερε πως και πότε θα γίνει πρωθυπουργός, αυτό δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε όταν ανακαλύψαμε την συμφωνία του Παπανδρέου που είναι έγγραφη με τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής.
Μας περιγράφει ότι θα γίνει πρωθυπουργός την συγκεκριμένη ημερομηνία μας λέει και το όνομα του κόμματος αλλά δεν είχε δημιουργηθεί το ΠΑΣΟΚ ακόμα μιλάμε το 1974, 8 Αυγούστου του 1974. 18 Ιουλίου του 1974 υπέγραψε συμφωνία o Kissinger ο Καραμανλής ο Κωστής, ο άλλος εθνάρχης, 8 Αυγούστου υπέγραψε ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Αυτοί οι δύο άντρες πούλησαν την Ελλάδα σε διάστημα 3 μηνών και οι δύο. Αυτοί την Κύπρο την πούλησε ο Κωνσταντής Καραμανλής υπογράφοντας με τον Kissinger για τις δύο αποβάσεις των Τούρκων. Δύο ημέρες προτού γίνουν οι αποβάσεις συμφώνησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στις δύο αποβάσεις και ζήταγε, προσέξτε, όταν του δόθηκαν τα εχέγγυα ότι δεν θα γίνει τίποτα εξ Ανατολών τότε ετόλμησε για να φανεί αρεστός στον λαό να αποχωρήσει λέει από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ στο οποίο επανήλθε εντός συντόμου χρονικού διαστήματος μόλις είχε την επίδραση την οποία ήθελε, να επανέλθουμε όμως στο θέμα του Κοσκωτά, γίνεται λοιπόν μια μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Ανδρέα Παπανδρέου και των 10 Κρητών που είχαν το ποσό για την εποχή εκείνη που ήταν πάνω από 1,5-2 δις ήταν τεράστιο ποσόν.
Λοιπόν οι 10 Κρήτες αρνούνται με οποιοδήποτε τρόπο να βάλουν τα χρήματα στην Ελλάδα. Εκεί παρεμβαίνει ο Μητσοτάκης και κάνει μία ιερή συμφωνία με τον Ανδρέα Παπανδρέου να του δώσει τον προσωπικό του λόγο τιμής, μεγάλο εχέγγυο ζήτησε ο Μητσοτάκης, ότι τα χρήματα αυτά δεν πρόκειται να χαθούν, ότι δεν πρόκειται να φαγωθούν από κανέναν, ότι δεν πρόκειται να πάνε πουθενά αλλού εκτός από τα έργα που είχαν προγραμματίσει η ομάδα των 10 Κρητών. Ο Ανδρέας Παπανδρέου λοιπόν δίδει αυτήν την υπόσχεση. Μεταξύ τώρα Μητσοτάκη Παπανδρέου υπάρχουν μάρτυρες σε αυτήν την συγκεκριμένη, γιατί αλλιώς οι 10 Κρήτες δεν επρόκειτο να πειστούν να αφήσουν τα χρήματα να μπουν στην Ελλάδα.
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ΤΥΠΟΣ & Ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ
mpompola
Το μεγάλο όραμα και όνειρο του Ανδρέα Παπανδρέου ήτανε να αλώσει τον τύπο. Ο αγαπητός κύριος Μπόμπολας την εποχή εκείνη ήταν ένα μηδενικό. Είχε μία μικρή εφημεριδούλα η οποία ήταν στον Βόλο. Όταν μπήκε λοιπόν ο Κοσκωτάς μέσα να έφερνε τα χρήματα, τα οποία χρήματα σας είπα είναι από ναρκωτικά και από όπλα, έφερε λοιπόν τα χρήματα μέσα ο Κοσκωτάς και ο Ανδρέας Παπανδρέου το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν να φτιάξει τον εκδοτικό οίκο ΓΡΑΜΜΗ χρηματοδοτώντας την ΓΡΑΜΜΗ, κάνει λοιπόν μία ιερή συμφωνία με τον Μπόμπολα από τον Βόλο και τον φέρνει να αναλάβει σαν ιδιοκτήτης πλέον την ΓΡΑΜΜΗ η οποία πλέον την εποχή εκείνη εξέδιδε τις περισσότερες εφημερίδες και περιοδικά τα οποία κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα, λέει λοιπόν στον Μητσοτάκη για να έχεις κοντρόλ το τι συμβαίνει θα βάλουμε τον Παύλο τον Μπακογιάννη διευθυντή στην ΓΡΑΜΜΗ.
Έχουμε λοιπόν τον Μπόμπολα του Παπανδρέου, ιδιοκτήτη, και τον Μπακογιάννη του Μητσοτάκη Διευθυντή στην ΓΡΑΜΜΗ και από εκεί αρχίζει λοιπόν η δραστηριότητα του Κοσκωτά. Πριν από το ’85 επωλείτο η τράπεζα Κρήτης η οποία ανήκε στον Καρρά, έγινε η συμφωνία λοιπόν με τον Καρρά να αγοραστεί η τράπεζα Κρήτης γιατί ρωτήσανε όλοι, διερωτόντο όλοι, γιατί ρε παιδιά την τράπεζα Κρήτης ο Κοσκωτάς ; αφού δεν είναι Κρητηκός, τώρα αγαπητοί μου συν-Έλληνες καταλαβαίνετε γιατί, διότι τα κεφάλαια που μπήκανε μέσα, μπήκανε μέσω μίας ομάδας Κρητών έτσι λοιπόν ήταν συμβολικό αυτό το οποίο έγινε.
Η τράπεζα Κρήτης πουλήθηκε από τον Καρρά και αγοράστηκε από τον Κοσκωτά. Αγόρασε επίσης και τον Ολυμπιακό και αυτό ήταν μέσα στο σχέδιο, δεν θέλω τώρα να πάω στις λεπτομέρειες του Κοσκωτά, θα πάω όμως στο τι έγινε στις δημοτικές εκλογές, όπως είπες προηγουμένως Νίκο, αρχίσαν να πηγαινοέρχονται τα pampers. Ένα πράγμα πρέπει να αναγνωρίσω στον Ανδρέα Παπανδρέου ότι προσπάθησε να τηρήσει την συμφωνία με τον Μητσοτάκη έντιμα, αυτός ο οποίος χάλασε την δουλειά ξέρετε ποιος ήταν ; ο ΓΑΠ, ο Γιωργάκης, βεβαίως. Ενθυμείστε ότι μετά την δεύτερη εκλογή του Παπανδρέου εβρήκε και αυτός τον μεγάλο έρωτα της ζωής του που ονομαζόταν Δήμητρα Λιάνη, έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε μία βεντέτα μεταξύ των τέκνων Παπανδρέου, του πατρός, της Λιάνη και της Μαργαρίτας. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, αυτήν την στιγμή δεν σας λέω τις λεπτομέρειες σας δίνω τα χοντρά για να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλαδίτσα μας και πως οι κύριοι Μπόμπολοι και οι κύριοι Κυριακού και οι άλλοι έχουν καταλάβει την εξουσία. Με ποιανού τα λεφτά και από πού προέρχονται.
Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ & ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Το τι γίνεται λοιπόν είναι ότι τις εορτές των Χριστουγέννων κατέφθασε ένας σάκος με 100 εκατομμύρια δραχμές στο γραφείο του Παύλου του Μπακογιάννη. Φυσιολογικά ο άνθρωπος ρώτησε τι είναι αυτά; Ο «μεταφορέας» του λέει αυτά μου είπανε, πήγα και στο ΠΑΣΟΚ, φέρνω και σε σένα…νομίζοντας ότι ο Παύλος ο Μπακογιάννης ήτανε γνώστης των πραγμάτων και ότι δούλευε με το κατεστημένο ενώ ο άνθρωπος απλώς τον είχε πάρει ο πεθερός του και τον είχε βάλει στην γραμμή για να εκτελεί αυτό το συμβόλαιο με τον Ανδρέα τον Παπανδρέου. Ήτανε και δημοσιογράφος. Μόλις αντελήφθη ο Παύλος τι έγινε πήγε κατευθείαν και αντιμετώπισε τον πεθερό του. Τι συμβαίνει εδώ; Δεν είχε ιδέα ο Μπακογιάννης. Εδώ θέλω να σταματήσω, δεν θέλω να σας πω πως αντέδρασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι υπήρξε μία μεγάλη διαμάχη μεταξύ γαμπρού και πεθερού. Ο μεν γαμπρός να υποστηρίζει ότι πρέπει να βγουν όλα στην φόρα, να απειλεί ότι ο ίδιος θα ανακοινώσει το τι ακριβώς συμβαίνει στον πολιτικό κόσμο των δύο κομμάτων.
Εκείνη την εποχή, αν θυμάστε, όταν έφυγε ο Κοσκωτάς από την Ελλάδα έκανε την περίφημη δήλωση ο Ανδρέας Παπανδρέου η οποία έμεινε στα χρονικά «τον Κοσκωτά τον γεννήσατε εσείς – είπε στον Μητσοτάκη – και τον εκθρέψαμε εμείς», αυτή ήτανε η ιστορική φράση του Ανδρέα Παπανδρέου. Αφού λοιπόν ο Μπακογιάννης αντιτίθεται με μεγάλη σφόδρα εναντίον όλου αυτού του σχεδιασμού – φαντάζομαι ότι ο Παύλος Μπακογιάννης ήτανε αγνός πατριώτης, τα συναισθήματά του ήτανε εκεί που έπρεπε και δεν μπορούσε να αντιληφθεί ότι βρισκότανε ένα μπαλάκι μεταξύ των δύο κομμάτων τα οποία είχαν συμφωνήσει να αλώσουν την Ελληνική κοινωνία. Το τέλος του Μπακογιάννη είναι γνωστό, το ποιός και με ποιον τρόπο εξετελέσθη και αυτός είναι γνωστός στο πανελλήνιο, δεν πρόκειται να τα επαναλάβω εγώ. Τώρα ξέρετε όμως για πιο λόγο έγινε αυτό.
Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ & Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
Ο Παύλος ο Μπακογιάννης λοιπόν έφυγε από την μέση και άρχισε τώρα μία βεντέτα – θυμάστε ότι ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου το 1990 με 1992 όταν ανέλαβε την εξουσία ο Μητσοτάκης πήρε άδεια από το κοινοβούλιο 23 μήνες και φοίτησε στο Χάρβαρντ. Πριν όμως από την θητεία του αυτή είχε θητεύσει σαν υφυπουργός παιδείας. Σαν υφυπουργός παιδείας λοιπόν απείλησε τον πατέρα του ευθέως ότι θα τα βγάλει στη φόρα όλα, όσον αφορά την συμφωνία του με τον Κοσκωτά για να εκδικηθεί την μάνα του που την είχε εγκαταλείψει ο Ανδρέας. Ο Ανδρέας βλέποντας το χαλί να τραβιέται κάτω από τα πόδια του συμφωνεί να δώσει ένα τεράστιο ποσόν στην Μαργαρίτα για να μην μιλάει. Τώρα αγαπητοί μου συνέλληνες ξέρετε και από πού προέρχονται τα χρήματα της λίστας Λαγκάρντ. Έτσι λοιπόν εξασφάλισε την συναίνεση της Μαργαρίτας να πάρει διαζύγιο για να παντρευτεί την Δήμητρα.
papaliani
Ο Γιωργάκης όμως συνέχισε την βεντέτα του. Όταν έφτασαν τα πράγματα στα άκρα αναγκάστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου να βγάλει τον Κοσκωτά από την Ελλάδα στο πόρτ-μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου, πέρασε στην Τουρκία και ακολούθως κατέληξε στην Αργεντινή, στο Μπουένος Άιρες. Υπουργός Εσωτερικών την εποχή εκείνη ήταν ο Αγαμέμνων Κουτσόγιωργας. Είχαν βάλει κάποιους πράκτορες να εκτελέσουν τον Κοσκωτά στο Μπουένος Άιρες. Στο Μπουένος Άιρες λοιπόν ο Κοσκωτάς πυροβολείται στη μέση της αγοράς, ευτυχώς όμως καμιά από τις σφαίρες δεν τον πιάνει.
Ο ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ
Ο Αγαμέμνων πρέπει να σας πω – και αυτό είναι μία άλλη προσωπική εμπειρία – πηγαινοέρχεται στην Αμερική να μάθει από πού προέρχονται αυτά τα λεφτά, αυτό ήταν το μεγάλο του ερώτημα. Μετά από πολλές έρευνες αντιλαμβάνεται ότι είναι λεφτά από όπλα και ναρκωτικά και δεν είναι δυνατόν οι ιδιοκτήτες αυτών των χρημάτων να μπορούν να τα διεκδικήσουν. Αρχίζει λοιπόν και εκβιάζει τώρα τον Ανδρέα Παπανδρέου για να πάρει και αυτός μερίδα από το μεγάλο φαγοπότι. Δεν θα σας πω τις λεπτομέρειες, το μόνο που θα σας πω είναι ότι ο Αγαμέμνων έχει 4 ή 5 διαμερίσματα σε ένα από τα πιο ακριβά κτίρια στο Μανχάταν η αξία των οποίων σήμερα υπερβαίνει τα 30 εκατομμύρια.
Τα διαμερίσματα αυτά τα άφησε κληρονομιά στον υιό του μετά την δολοφονία του, διότι ο Αγαμέμνων δολοφονήθηκε με ένα συγκεκριμένο φάρμακο που ονομάζεται χλωριούχο κάλλιο. Εάν θυμάστε εκείνη την φημισμένη εικόνα, ήπιε την πορτοκαλάδα στο δικαστήριο και μέσα σε ένα λεπτό πέθανε. Το χλωριούχο κάλλιο χρησιμοποιείται σε πολλές τέτοιες πολιτικές δολοφονίες γιατί δεν ανιχνεύεται στο σώμα. Εάν έχεις περίσσια χλωριούχου καλίου – καλίου δηλαδή – η καρδιά σταματάει εν συστολή. Εάν έχεις έλλειψη καλίου η καρδιά σταματάει εν διαστολή. Μόνον αυτά είναι τα ευρήματα που μπορεί να υποθέσει κάποιος τον τρόπο με τον οποίο έγινε η δολοφονία. Και ένας άλλος Έλλην πολιτικός ο Σοφοκλής Βενιζέλος δολοφονήθηκε με τον ίδιο τρόπο, με χλωριούχο κάλλιο. Γιατί όμως; Ο Αγαμέμνων έρχεται πάρα πολλές φορές στην Νέα Υόρκη και τυχαίνει να είναι επιστήθιος φίλος με έναν άλλον ασθενή δικό μου ο οποίος ήταν κουρέας σε μια από τις Ελληνοκρατούμενες περιοχές της Νέας Υόρκης, στο σπίτι του οποίου φιλοξενείται συχνά. Εκεί λοιπόν μέσω των διπλωματικών σάκων εισάγονται στην Ελλάδα όπλα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν αργότερα από τις τρομοκρατικές οργανώσεις, δεν θέλω να πάω παραπέρα.
Όταν ο Μητσοτάκης αποφάσισε να μηνύσει τον Ανδρέα Παπανδρέου τα πράγματα είχανε φτάσει στα άκρα και έκανε κακώς ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης διότι ήτανε βέβαια ο χαρακτήρας και θα έλεγα η αβλεψία του Ανδρέα Παπανδρέου που δεν κράτησε τον λόγο του αλλά την ουσιαστική ζημιά την έκανε ο Γιωργάκης. Όταν λοιπόν έγινε αυτή η τεράστια δίκη μεταξύ Παπανδρέου – Μητσοτάκη, γιατί αυτό ήταν ουσιαστικά η δίκη Κοσκωτά, ήθελε με κάθε τρόπο ο Μητσοτάκης να βάλει τον Παπανδρέου στη φυλακή επειδή δεν μπόρεσε να κρατήσει τον λόγο του στους δέκα Κρητικούς που είχε δώσει ότι δεν θα χαθούν τα λεφτά. Σε αυτή λοιπόν την δίκη βρήκε συνεργό τον Κουτσόγιωργα ο οποίος ήτανε έτοιμος να μαρτυρήσει εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτό το ποσόν λοιπόν του 1,5 δισεκατομμυρίου το οποίο αργότερα ο γέρος Μπους, ο πρόεδρος που ήταν και αρχηγός της CIA, το ζήτησει πίσω από την Ελλάδα. Θα διερωτηθεί κάποιος πως αγόρασε ο Αγαμέμνων τα διαμερίσματα στο Μανχάταν; Βάλτε τώρα 2+2=4 για να καταλάβετε…
ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Η Κτηματική Τράπεζα προκαλεί τους Έλληνες να καταθέσουν αφορολόγητα χρήματα στους λογαριασμούς με σκοπό να τα μεταφέρει στην Ελλάδα. Πως άνοιξε αυτό το σκάνδαλο. Ένας πλοιοκτήτης από την Χίο είχε καταθέσει 500.000 δολάρια στην Αμερική και πήγε να τα ζητήσει στην Ελλάδα αλλά δεν υπήρχανε. Η Κτηματική Τράπεζα υπόσχονταν ότι θα έπαιρνε τα χρήματα και θα τα πήγαινε στην Ελλάδα. Αυτός κατήγγειλε ουσιαστικά στην Αμερική το σκάνδαλο και έτσι άρχισε όλη η διαδικασία. Έπρεπε λοιπόν να βρεθεί ένας τρόπος να επανέλθουν τα λεφτά στην Αμερική τα οποία, επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, ο Παπαλιγούρας έγραψε μία επιταγή 1,κάτι δισεκατομμυρίων και τα επέστρεψε πίσω στην Αμερική. Δηλαδή αυτά που μπήκανε στην Ελλάδα τα φάγανε οι δύο-τρεις οικογένειες με τον τρόπο που είπαμε ενώ όταν έπρεπε να πληρωθούν τα χρήματα πίσω τα πλήρωσε μέσω του Ελληνικού λαού, μέσω δηλαδή της Τράπεζας της Ελλάδος.
Αυτά τα είπαμε σήμερα για να αντιληφθείτε ποιος είναι ο ρόλος του κυρίου Μπόμπολα και σε κάποια άλλη εκπομπή θα επεκταθούμε σε λεπτομέρειες για να δείτε πως δημιουργήθηκαν τόσο οι πολιτικές οικογένειες στην Ελλάδα όσο και ο δημοσιογραφικοί οίκοι, όσο και τα κανάλια με τα οποία αυτή τη στιγμή προσπαθούν να κάνουν πλύση στον Ελληνικό λαό. Αυτές τις αλήθειες δεν θα τις βρείτε πουθενά γραμμένες διότι εάν τις βρείτε γραμμένες θα έπρεπε να πάρετε τα όπλα, άρα λοιπόν εμείς δεν τις εμφανίζουμε σήμερα με σκοπό να δημιουργήσουμε αντιπαράθεση.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΑΜΑΡΑ
Θέλω μόνο να δώσω μία προειδοποίηση σε μερικά παιδιά, όπως την κυρία Μπακογιάννη η οποία προαλείφεται να γίνει πρωθυπουργός, όπως τον κύριο Σαμαρά, τον κύριο Βενιζέλο που νομίζει ότι τα ξέρει όλα αλλά δεν ξέρει τίποτα. Ο κύριος Σαμαράς όταν του παρουσιάστηκε το τι πρόβλημα θα έχει εάν μιλήσει έκτοτε έγινε υποχείριο του Βενιζέλου.
Η συνάντηση που έγινε προχθές μεταξύ Μολυβιάτη, Καραμανλή, Σαμαρά και Μπακογιάννη ήταν με τις ευλογίες της CIA, διότι η CIA είναι εκείνη η οποία μετά από αυτό το επεισόδιο με τον Κοσκωτά ανέθεσε σε μια άλλη οικογένεια, την οικογένεια Καρούζου να κάνει τις ανάλογες διακινήσεις στην Ελλάδα.
Επομένως σήμερα όπως σας υποσχέθηκα κρατήσαμε την επαφή μας μόνο σε ιστορία και οικονομικά γιατί κινδυνεύει η Ελλάδα από τους ίδιους ακριβώς εχθρούς που την έφεραν σε αυτό το σημείο. Εάν και εφόσον αγαπητοί μου συνέλληνες δεχθείτε να σας κυβερνούν οι ίδιες οικογένειες οι οποίες με την συμμετοχή όλης αυτής της σπείρας από το Bretton Woods, τη CIA, Παπανδρέου, Καραμανλής, Σαμαράς, Μητσοτάκης, εάν γνωρίζοντας το τι ακριβώς συμβαίνει εξακολουθείτε να είστε προσκολλημένοι σε αυτές τις οικογένειες δυστυχώς δεν μπορούν ούτε οι θείες δυνάμεις να βοηθήσουν τον Ελληνισμό.
Αυτό παρακαλώ θα ήθελα να εκληφθεί σαν καμπανάκι πρώτον για τους Έλληνες, δεύτερον για τον κύριο Μπόμπολα και τους άλλους καναλάρχες, τρίτον για τις πολιτικές οικογένειες, τέταρτον για τον υπέργηρο πλέον Κωνσταντή Μητσοτάκη του οποίου η συμπεριφορά πρέπει να πω σε πολλά επίπεδα ήταν αρκούντος Ελληνική όμως η συνισταμένη των πράξεών του δεν έχει να κάνει με δημοκρατία, ηθική και Ελληνισμό. Όσον αφορά την οικογένεια Παπανδρέου ούτε η συμπεριφορά ούτε η συνισταμένη είχε ποτέ να κάνει με Έλληνες, Ελληνισμό και ηθική. Σε μία άλλη μας συνάντηση θα σας αναγνώσουμε μία επιστολή την οποία έγραψε ο Νίκος Παπανδρέου προς μία φίλη του στην Αμερική όταν πρωτοπήγε στην Ελλάδα για να δείτε πως αντιμετωπίζουν τον Ελληνικό λαό και την Ελλάδα. Η οικογένεια Σαμαρά, δεν μπορώ να πω πολλά, ο κύριος Γερουλάνος, ο κύριος Σαμαράς και όλα τα ξαδέρφια της οικογένειας Μπενάκη λειτουργούν πάντα με βάση το σιωνιστικό σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος. Αυτοί στην κρίση του Ελληνικού λαού.
Το πώς ακριβώς θα εξελιχθεί η κατάσταση από δω και πέρα θα γίνει γνωστό στους Έλληνες στις επόμενες 6 με 8 εβδομάδες. Οι μήνες Ιούνιος και Ιούλιος θα είναι καταλυτικοί για τα Ελληνικά πράγματα. Μην αποδεχθείτε λύσεις παρελθοντικές. Να είστε έτοιμοι γιατί θα κληθείτε τον Οκτώβριο να αποφασίσετε εάν θα ζείτε ως ελεύθεροι άνθρωποι ή εάν θα ζείτε αιώνια δούλοι. Πρέπει όλοι μας να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε.
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ
Σχετικά με τον συνειρμό που έκανε ο Αντώνης Βαλσαμάκης μεταξύ Μπόμπολα και Ιγνατίου και επειδή γνωρίζω ότι ο κύριος Ιγνατίου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, ο βιοπορισμός του εξαρτάται από τον κύριο Μπόμπολα, καλώς πιστεύει ότι το τέλος του κυρίου Μπόμπολα είναι πολύ κοντά. Παρά το γεγονός ότι θεωρεί ότι έχει συμβόλαιο με τον κύριο Μπόμπολα, ότι «χρωστάει γραμμάτια» στην γλώσσα την δική τους στον κύριο Μπόμπολα, καλό θα ήταν κύριε Ιγνατίου – μια φιλική συμβουλή, όπως επίσης την ίδια φιλική συμβουλή απευθύνω και στον κύριο Ζουπανιώτη, στον κύριο Ρήνο, στον κύριο Γιαλτουρίδη οι οποίοι όλοι σας νομίζατε ότι εντελώς τυχαία αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν μαζί για να πολεμήσουν τον οργανισμό END, μόνον τυχαίο δεν είναι, γνωρίζουν πολύ καλά.
Κύριε Ιγνατίου θυμάστε ότι ήσασταν δημοσιογράφος της «Πρωινής», θυμάστε επίσης τι συμφωνία κάνατε με τον κύριο Μπόμπολα για να αναλάβετε εκείνη την εντός εισαγωγικών ανταπόκριση από την Ουάσινγκτον, θυμάστε επίσης ότι έχετε πρόβλημα να πείσετε την Κυπριακή κυβέρνηση ότι μπορείτε να την εκπροσωπείτε εδώ διότι και η Κυπριακή κυβέρνηση, που πολλές φορές είναι ακόμα και το άκρον της διαφθοράς, δεν δέχεται να την εκπροσωπείτε εσείς επειδή ακριβώς γνωρίζει το παρελθόν, γνωρίζει τις διασυνδέσεις σας με τον κύριο Μπόμπολα, τις διασυνδέσεις χρημάτων του κυρίου Μπόμπολα με χρήματα που προέρχονται από ναρκωτικά και όπλα και το ξέρετε πολύ καλά. Εξάλλου ο κύριος Μπόμπολας δεν έχει κανένα πρόβλημα νομίζω να θυμάται πως και με ποιον τρόπο ανέλαβε την γραμμή επί Παπανδρέου, επομένως καλό θα ήτανε – για τον κύριο Ιγνατίου μιλάω και για τους άλλους κυρίους εάν και εφόσον έχουν κάποια Ελληνική θα έλεγα, τάση – καλό θα ήτανε να σκεφτούν και πάλι το τι ακριβώς κάνουν και το πώς υποσκάπτουν την απελευθέρωση του Ελληνικού λαού.
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η μόνη ελπίδα που έχει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα να είναι ελεύθερο κράτος, να είναι κράτος ανθρώπων, να είναι ένας χώρος Ελληνισμού και Ελλήνων, η μόνη δυνατότητα που έχει και η μόνη ευκαιρία που έχει είναι η χρήση των καταπιστευμάτων τα οποία είναι καθαρά Ελληνικής ιδιοκτησίας. Όταν λέω καταπιστευμάτων δεν εννοώ μόνον τα χρήματα τα οποία είναι στις τράπεζες κατατεθειμένα υπέρ της Ελληνικής δημοκρατίας, εννοώ όλων των καταπιστευμάτων. Ίσως οι κύριοι αυτοί να μην έχουν την διανόηση ή την γνώση να αντιληφθούν πώς όλος ο πλούτος της γης εξαρτάται από τον Ελληνισμό. Δεν πειράζει, δεν θα προσπαθήσουμε να πείσουμε κανέναν.
Αυτό όμως που είναι αδιάσειστο στοιχείο, αυτό το οποίο ο κύριος Μπόμπολας φοβάται όπως ο διάολος το λιβάνι, είναι η ενεργοποίηση των καταπιστευμάτων. Γι αυτό και προ 48 ωρών αποφάσισε να βγάλει εκείνο το κατάπτυστο δημοσίευμα ότι ναι ήταν και ο Ανδρέας Παπανδρέου στο Breton Woods αλλά χάθηκαν εκείνα τα λεφτά. Να μας εξηγήσει τότε ο κύριος Μπόμπολας γιατί ο κύριος Αλογοσκούφης και ο κύριος Παπούλιας υπόγραψαν τους καταθετικούς λογαριασμούς τον Φεβρουάριο του 2007. Έχει κάτι να μας πει για αυτό ο κύριος Μπόμπολας;
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
papandreoy
Ή απλώς ήθελε να μας πει ότι ο κύριος Ανδρέας Παπανδρέου ήταν στο Bretton Woods; Επειδή ακριβώς ήταν στο Bretton Woods, επειδή ακριβώς ήταν παιδί των σιωνιστών, επειδή ακριβώς δεν είχε παιδεία ο Ανδρέας Παπανδρέου – σας εξήγησα, έφτασε το 1940 στην Αμερική και πήγε κατευθείαν στο μεταπτυχιακό του Χάρβαρντ, με τι πτυχίο δεν ξέρω. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι έχουμε πέσει θύμα ενός λαοπλάνου, ένας ολόκληρος λαός, ο οποίος γνώριζε τις ισορροπίες γιατί στο Bretton Woods εάν ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1944 όντας ήδη υφηγητής οικονομολογίας στο Χάρβαρντ – και ξέρετε τι σημαίνει αυτό, Χάρβαρντ και London School of Economics όποιος είναι μέσα είναι εξ ορισμού προδότης, δεν υπάρχει αμφιβολία, είναι νεοταξίτης, έχει εντελώς αποδυθεί των εθνικών συμφερόντων – επομένως ο Ανδρέας Παπανδρέου γνώριζε την απάτη που έκανε η Νέα Τάξη Πραγμάτων στο Bretton Woods. Γνώριζε ότι δεν υπάρχει Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής, γνώριζε…και για να μην πάμε παραπέρα τα οποία είναι εντελώς καταστρεπτικά για τον πλανήτη οι ισορροπίες που υπήρχαν την εποχή εκείνη. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αυτόν επέλεξε η Νέα Τάξη Πραγμάτων να διαλύσει την Ελλάδα.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μη φέροντας σε πέρας την αποστολή του την ανέλαβε ο υιός, ο οποίος στις 23 Απριλίου 2010 ανακοίνωσε συμβολικά από το Καστελόριζο την κατάλυση της δημοκρατίας στην Ελλάδα όπως επίσης και την διάλυση του συντάγματος των Ελλήνων. Έκανε έναν λαό 11.000.000 σκλάβους επειδή ο πατέρας του είχε υπογράψει συμβόλαιο το 1974. Επειδή η μάνα του έχει 550.000.000 δολάρια στην λίστα Λαγκάρντ και δεν μπορεί να μας εξηγήσει από πού τα βρήκε. Για αυτό τον λόγο αγαπητέ μου Γιωργάκη, παρά το γεγονός ότι η CIA προσπαθεί να επαναφέρει στο προσκήνιο την προσωπικότητά σου – ο Θεός να την κάνει – καλό θα ήτανε να πάρεις τα μπογαλάκια σου για να μην σε βρει η ελευθερία της Ελλάδος μέσα σε Ελληνικό χώρο. Διότι δεν θα συμπεριφερθεί η δικαιοσύνη, η Νέμεσις και η Άτη, σε σένα ιδιαίτερα σαν Έλληνα, ξέρεις τι εννοώ. Εξάλλου ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχεις καν βαπτιστεί, έχεις όμως το θράσος να βάζεις το χέρι σου στο Ευαγγέλιο και να ορκίζεσαι ότι θα τηρείς το σύνταγμα και τους νόμους.
Η προσωπική μου πίστη είναι ότι τον Ανδρέα τον Παπανδρέου πραγματικά τον σκότωσε η προδοσία του γιου του. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Η δική μου άποψη είναι ότι τον πατέρα του τον πρόδωσε ο Γιώργος ο Παπανδρέου και γι αυτό τον λόγο ο πατέρας του πέθανε, έσκασε όπως λέμε στην Κρήτη από την στεναχώρια και το κακό του. Όχι ότι προσπαθώ να δικαιολογήσω τον Ανδρέα Παπανδρέου, επειδή όμως εκείνος έχει αποχωρήσει από αυτή την διάσταση καλό θα ήτανε ο Γιώργος Παπανδρέου να μην τολμά να αναφέρεται μπροστά σε Έλληνες στην γλώσσα των Ελλήνων την οποία ούτε καν γνωρίζει. Να μην πατάει το πόδι του σε Ελληνικό έδαφος και όταν έρθει η ώρα να ξέρει ότι δεν πρέπει να είναι σε Ελληνικό χώμα.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
Να πω και κάτι για την Ντόρα (Μπακογιάννη). Να την χαιρετήσω ραδιοφωνικώς και να της θυμίσω ότι την γνώση που έλαβε για τα καταπιστεύματα τα Ελληνικά με την ρευστοποίηση κάποιων μετοχών της Ανατολής που της παρέδωσε ο κύριος Μετοχαράκης, να τις χρησιμοποιήσει η κυρία Μπακογιάννη ψυχικά, πνευματικά και φυσικά, για την απελευθέρωση της Ελλάδος. Και ο καλύτερος τρόπος να το κάνει είναι να κάτσει στην άκρη γιατί ξέρει ακριβώς η κυρία Μπακογιάννη ότι τα χρήματα και τα καταπιστεύματα τα οποία έχει η οικογένειά της ανήκουν στον Ελληνικό λαό και όταν δόθηκε το πράσινο φως στην οικογένεια Μητσοτάκη για την ρευστοποίηση κάποιων από τις μετοχές της Ανατολής, δόθηκε με συγκεκριμένα ανταλλάγματα και δεν θα θέλαμε να βγάλουμε στην φόρα τα ανταλλάγματα τα οποία δόθηκαν. Να θυμάται όμως ότι γνωρίζουμε τα ανταλλάγματα και για ποιον λόγο επετράπη στην οικογένεια Μητσοτάκη να ρευστοποιήσει ένα τέτοιο τεράστιο ποσόν.
Εμμανουήλ Λαμπράκης

http://alfeiospotamos.gr/

3 σχόλια :

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ 'ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ'.
    ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ....

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ.ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΡΟΥΦΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΛΕΠΡΟΙ,ΕΤΗ ΕΚΑΤΟ ΤΩΡΑ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΜΠΟΧΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ(ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ/ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ)ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΡΑΓΙΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ,ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ,ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!
    ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΣΑΝ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ/ΟΠΛΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΑΚΕΡΟ,ΠΑΤΕΡΑ ΜΠΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ....ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΡΙΚΑ ΤΟΝ ΤΑΪΖΕ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΣΤ'ΑΚΡΩΤΗΡΙ,ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΩΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
    ΜΟΥ'ΛΕΓΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑ ΣΙΚΕΛΟΣ:ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ,ΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ....ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΙΜΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΙΑ.ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ,ΜΕ ΟΠΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ.ΕΣΕΙΣ;
    ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ...
    ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΕΧΩ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗ ΞΕΝΗΤΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ...
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑΝ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.ΜΑΣ ΚΛΕΒΑΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΟΒΡΙΟΤΖΑΚΙΩΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ.ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΗΝ Μ.ΑΣΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΜΙΣΗΤΗ ΠΛΕΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ!ΑΙΣΧΟΣ!Η ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ.ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΣΚΙΑΖΕΣΤΕ.Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!ΜΑΖΕΨΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ο Ανδρέας έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο το 1974 με σκοπό να παραδώσει όλο τον πλούτο της Ελλάδος στους Αμερικανούς"

    "Το μεγάλο όραμα και όνειρο του Ανδρέα Παπανδρέου ήτανε να αλώσει τον τύπο."

    Τέτοιες διατυπώσεις που φεύγουν λίγο ή πολύ από την ουσία, κάνουν έναν τέτοιο κείμενο "δυσανάγνωστο" για τους αμύητους.

    Η "Αμερική" δεν διοικείται υπέρ των Αμερικανών, άρα ούτε ο Ανδρέας θα παραδώσει σ' αυτούς, ούτε οι "Αμερικανοί" θα παραλάβουν.

    Τύποι σαν τον Ανδρέα δεν είχαν "όνειρα" και "οράματα" πέρα από το να περνάνε καλά, και ...ως ένα βαθμό (ποιο; δεν ξέρουμε) να υλοποιούν προκαθορισμένα σχέδια.

    Κατά "σύμπτωση", σήμερα η Σοφοκλέους αντέδρασε θετικά στον κ. Χαρδούβελη. Μόνον που τα χρηματιστήρια έκριναν ελληνικές κυβερνήσεις από την εποχή του Ανδρούτσου.

    Κατά τα άλλα, δεν μετράνε οι λεπτομέρειες, αλλά το πώς η δυτική δημοκρατία είναι μια οικονομικά διαπλεκόμενη οικογενειοκρατία με κληρονομικό "δικαίωμα", που βασίζεται στην εσωτερική διαφθορά και τον πλήρη έλεγχο της ενημέρωσης. Μετράει το πώς, ποιος και γιατί καθορίζει το σύστημα αυτό, αφού δεν γεννιέται μόνο του και δεν στοχεύει στην απομύζηση των χρημάτων που το ίδιο παράγει και διανέμει κατά βούληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εμείς καθόμαστε και κατηγορούμε τους Έλληνες ως άχρηστους-παίζοντας το δικό τους "παιχνίδι"-την ώρα που μας έχουν χρόνια αλυσοδεμένους!Ποσώς τους ενδιαφέρει τι θα ψηφίσουμε,τη στιγμή που έχουν "και το μαχαίρι και το πεπόνι"και δεν καταλαβαίνουμε το αυτονόητο,ότι μόνο η ανατροπή από εμάς τους ίδιους όλου του καθεστώτος κατοχής μπορεί να σημάνει την απελευθέρωσή μας!Βέβαια μόλις κάποιο κίνημα λαικό,που πασχίζει να ενώσει τους Έλληνες στο κοινό μας καθήκον,εμφανιστεί χωρίς "προστάτες"και σπόνσορες,το χτυπάνε με κάθε τρόπο-ξέρουν αυτοί-μέχρις εξόντωσης!Ο δούρειος ίππος της οικονομικής μας κατοχής είναι ένα παράνομο χρέος,που οφείλουμε να διαγράψουμε,ανατρέποντας το καθεστώς με Σύνταγμα πρωτογενώς διαμορφωμένο από το λαό,δίκη και καταδίκη των δωσίλογων και έξοδο από την ευρωχούντα των ευρωναζί τοκογλύφων!Αν δεν κατανοήσουμε ότι δε σωζόμαστε μέσα στο καθεστώς υποτέλειας,που ήδη ζούμε-γιατί όλα τα κόμματα του χθες ελέγχονται,κι αν δεν οργανωθούμε και δεν συστρατευτούμε σε συλλογικότητες,πρωτοβουλίες πολιτών-κι όχι πολιτικών-με κοινό μας στόχο την ανατροπή του σαθρού οικοδομήματος της παράδοσής μας στους επικυρίαρχους τζογαδόρους,χαθήκαμε!Προσωπικά πιστεύω τα πιο ελεύθερα μυαλά "ξεβράστηκαν"στις πλατείες του '11 και το ενιαίο παλλαικό μέτωπο,που συγκροτήθηκε στη βάση κοινών προταγμάτων πολιτών της πλατείας, είναι το μόνο ελπιδοφόρο κίνημα πολιτών,που μπορεί να ενώσει στον κοινό εθνικοαπελευθερωτικό μας στόχο...αλλά χρειάζεται τη συνεισφορά όλων μας για να το διαμορφώσουμε και να το δυναμώσουμε,γιατί είναι ιστορική ευκαιρία να δικαιώσουμε τους αγώνες και το αίμα τόσων Ελλήνων...μετά από τόσους αιώνες μπορούμε να αναγεννήσουμε τη δημοκρατία,τη λαοκρατία με σύγχρονους όρους στον τόπο που γεννήθηκε!Να είστε καλά! Πολιτική πράξη,οργάνωση κι αγώνας,αυτό πρέπει να είναι το μήνυμα προς όλους μας σήμερα,γιατί το κοινό μας σπίτι "καίγεται"!ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...