Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

43.060 ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ‏

ΜΕΛΕΤΗ  ΤΟΥ  ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ  
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ  ΖΥΡΙΧΗΣ

Γνωρίζουν  οι  ευφυείς  έλληνες  ψηφοφόροι  (γνωστά  πρόβατα) και ιδιαίτερα η νεολαία μας, που ταλαιπωρείται  από  εβραιοαριστερά κόμματα όπως το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ποιόν τελικά ανήκει το μεγάλο κεφάλαιο, το οποίο συνεχώς αναφέρουν χωρίς όμως να το κατονομάζουν. Διότι δεν τους συμφέρει να το κατονομάσουν, γιατί θα χάσουν αμέσως τις παροχές και την υποστήριξη που αυτό τους παρέχει, πλουσιοπάροχα μάλιστα.


 Rothschild Standing Kissinger Sitting Far Right.
ΤΑ  ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ  ΤΡΩΝΕ  ΜΑΖΙ.  Ο  ΣΦΑΓΕΑΣ  ΤΗΣ  ΚΥΠΡΟΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ  ΚΑΙ  Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ


ΟΙ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΚΑΙ  ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ
Κατά το  Εβραιο ΚΚΕ τα πράγματα είναι απλά. Κυρίαρχος της οικονομίας είναι το μεγάλο κεφάλαιο. Ποιό όμως; Τσιμουδιά, αυτό φτάνει για τα συντρόφια, που πολλά καλοπροαίρετα κουβαλούν κατά τις συχνές-πυκνές διαδηλώσεις τις κόκκινες σημαίες του κόμματος και άλλοι, οι τραμπούκοι του ΠΑΜΕ, που σπάζουν τα κοντάρια τους …στα κεφάλια αστυνομικών, το εννοούν σαν ένα μεγάλο κεφάλαιο που βρίσκεται στην Ελλάδα.



Και αν πάλι ρωτούσαμε τους  εβραιοκομμουνιστές ποιός είναι ο κυρίαρχος της παγκόσμιας οικονομίας, πάλι τα ίδια θα μας έλεγε: Το μεγάλο κεφάλαιο.
Αυτό το μεγάλο κεφάλαιο έχει όμως ένα όνομα.
Αποτελείται από εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αν τις θεωρούσαμε προς στιγμήν σαν νήματα και τα ενώναμε μεταξύ τους, θα αποτελούσαν ένα χοντρο σκοινί, μια τριχιά, που θα έφερε το όνομα Rothschild!


 Το να βρεί όμως κάποιος τις μεγάλες επιχειρήσεις αυτού του Ηγεμόνα, είναι μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Είναι σαν να γυρεύεις ψύλλους στα άχυρα. Μια παροιμία, που την λέμε όταν βλέπουμε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί το ζητούμενο. Που στην προκειμένη περίπτωση είναι όμως σχετικά απλό. Όποιος ψάχνει, βρίσκει.
Και αυτό το έψαξε ένας αναγνώστης της ιστοσελίδας Lupo Cattivo και βρήκε, ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του κόσμου. Διαβάστε λοιπόν τι βρήκε.


Τα «νήματα της οικονομίας»  ξεσκεπάσθηκαν πρώτα σ‘ ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα http:/www.theintelligence.de. Ένας αναγνώστης του Lupo Cattivo το πήρε στα χέρια του και …ώ του θαύματος, με τημ βοήθεια του Google διεπίστωσε, ότι τα μεμονομένα νήματα καταλήγουν σ’ ένα χονδρό σκοινί, την τριχιά, που λέγαμε παραπάνω. Το ό,τι αυτή η τριχιά φέρει το όνομα Rothschild είναι βέβαια γνωστό, ποτέ όμως δεν παρουσιάσθηκε με μια τέτοια μορφή, μια τέτοια καθαρότητα.
Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά τους. Το εν λόγω άρθρο το έγραψε ο Konrad Hausner στις 20.10.2011 και έχει τον τίτλο «147 Unternehmen herrschen über die Weltwirtschaft» («147 εταιρείες κυριαρχούν την παγκόσμια οικονομία»). Η  Deutsche Bank (η Γερμανική Τράπεζα) βρίσκεται στην 12η θέση!


Όποιος προσπαθεί να μάθει σε ποιόν ανήκει μια επιχείρηση, βρίσκεται όμως 
μπροστά σε ανυπέρβλητα εμπόδια, γιατί αντί για ιδιοκτήτη, θα βρεί μια σειρά απο ατέλειωτες διακλαδώσεις, Holdings, επαναλαμβανόμενα ονόματα με διαφορετικά είδη επιχειρήσεων, διασταυρούμενες συνδέσεις, μετοχές σε ελεύθερη διασπορά – εν ολίγοις, η έρευνα βαλτώνει. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα 37 εκατομμυρίων επενδυτών και επιχειρήσεων, μια μικρή ομάδα Ελβετών αναλυτών κατάφερε να ρίξει περισσότερο φως σ‘ αυτή την διαρθρωτική ζούγκλα.

 Εδώ και πολύ καιρό οι ασκούντες κριτική στο επικρατούν σύστημα, υποθέτουν, ότι τα νήματα της οικονομίας και του τραπεζικού συστήματος θα πρέπει να καταλήγουν κάπου. Όμως οι διεθνείς διασυνδέσεις κάνουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς των πολυεθνικών εταιρειών τόσο συγκεχυμένο και δυσδιάκριτο, ώστε η κάθε προσπάθεια για να λυθεί μοιάζει με έναν «γόρδιο δεσμό».
«Η πραγματικότητα είναι πολύπλοκη. Πρέπει να απαλλαγούμε από όλα τα δόγματα, ανεξάρτητα από το αν είναι θεωρίες συνωμοσίας ή οι ελεύθερες αγορές. Η ανάλυσή μας βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά», δήλωσε ο Dr. James Glattfelder απο την Eidgenössische Technische Hochschule (το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Πολυτεχνείο) στην Ζυρίχη σχετικά με την παρούσα μελέτη.


Ο  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΤΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ
Αξιολογήθηκαν 37 εκατομμύρια μεμονωμένα στοιχεία από διεθνείς εταιρείες και επενδυτές του έτους 2007. Διαπιστώθηκαν 43.060 πολυεθνικές εταιρείες. Το επόμενο βήμα ήταν η ανάλυση των μεταξύ τους διασυνδέσεων. Από τις λεγόμενες Holdings και άλλες δικτυώσεις προέκυψε, ότι καθε μία από αυτές τις εταιρείες συμμετέχει κατά μέσον όρο σε 20 άλλες. Αυτό έδειξε με την σειρά του, ότι υπάρχουν μόνο 1.318 επιχειρήσεις, οι οποίες αποτελούν τον πυρήνα αυτών των πολυσύνθετων ιδιοκτησιών.



Μ‘ αυτό όμως η ανάλυση δεν είχε τελειώσει. Ακόμη και μέσα σ‘ αυτό τον «σκληρό πυρήνα»  διαπιστώθηκε μια δομή διασταυρουμένων δεσμών. Και στο κέντρο της δεν υπήρχαν πάνω από 147 εταιρείες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι τράπεζες, που ελέγχουν σε τελική ανάλυση το 40 τοις εκατό του συνόλου της παγκόσμιας οικονομίας.


Στην κορυφή τους βρίσκεται η Barclays PLC με έδρα το Λονδίνο, ακολουθούμενη απο την Capital Group Companies Inc. και την FMR Corporations. Στην κορυφή βρίσκονται επίσης η γερμανική Deutsche Bank, η UBS, η Goldman Sachs, η JP Morgan Chase και η Merrill Lynch & Co. Η μελέτη αυτή θα δημοσιευθεί στο διάσημο επιστημονικό περιοδικό «Public Library of Science» (PLoS ONE). Οι ήδη διαθέσιμες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των ισχυροτάτων εταιρειών που θα αναφερθούν παρακάτω, δημοσιοποιήθηκαν στις 19. Οκτωβρίου 2011 απο το NewScientist.




Ο  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ  ΣΤΗΝ  ΚΕΡΚΥΡΑ  ΤΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ
Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας. 

Δελτίο των 11

1/11/14

Από πού κρατάει η σκούφια του Φαλακρού!

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι Νέοι 

  Θυμίζω την ανάρτηση 
http://deltio11.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8018.html16/12/12
   (16-12-2012)* 

Τα επώνυμα Δέντε και Σάρδας συναντώνται μόνον ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Το Δέντε κάνει και Δένδε, Δένδες, Δένδιος, Δένδιας, αλλά μπορεί και να γίνει μετατροπή του αρχικού Δέλτα σε Ταυ. Δηλαδή από Δένδε σε Τέντε. (Η μετατροπή σε Θήτα δεν είναι καθόλου συνηθισμένη).
(Υπήρξε  πρόσφατα  και  εισαγγελέας  του  Αρείου  Πάγου  Τέντες,  με  ειδικότητα  στην δίωξη  των  εθνικά  σκεπτόμενων  Ελλήνων).
Ο κ. Νίκος Δένδιας ως γνωστόν έχει δηλώσει: «Είμαι Έλληνας, χριστιανός ορθόδοξος, πατέρας 2 παιδιών, εγγονός και δισέγγονος ιερέα. Έχω αρκετούς φίλους τέκτονες, καθώς στην Κέρκυρα ο τεκτονισμός έχει μεγάλη παράδοση. Αλλά ο ίδιος δεν είμαι τέκτονας». 
Καλά αυτό δεν είναι τίποτα. Σε όλους μπορεί να συμβεί.Εδώ ο Σέσιλ από τη Ρόδο, (Cecil John Rhodes) , ήταν υιός   «αιδεσιμότατου της αγγλικανική εκκλησίας». Και εκείνος, δεν ήταν ούτε εβραίος ούτε μασόνος. 
Ως προς το «Έλληνας», και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Τσενάι το ίδιο λένε.
 Άσε δε τον Μαρδοχαίο Φριζή που έπεσε  και για την πατρίδα.  

Για τον διορισμό του Ν.Δένδια στο υπουργείο Άμυνας στην ιστοσελίδα του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αναρτήθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι: "τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων πληροφορήθηκαν με έκδηλη οργή και αγανάκτηση την είδηση της ανάληψης της θέσης του υπουργού Εθνικής Άμυνας από τον πλέον αποτυχημένο υπουργό της Χούντας Σαμαρά, τον δεδηλωμένο φιλομασόνο Ν. Δένδια, που είναι γνωστό τοις πάσι, ότι αποτελεί έναν από τους πιο έμπιστους ανθρώπους των αμερικανοσιωνιστών εντολέων της Χούντας. Η Χούντα Σαμαρά βαίνει σιωνιστικότερη ακόμη και αυτής της κυβέρνησης του Ισραήλ!". 

*Περισσότερα για τα εβραϊκά επώνυμα στο 
http://ellhn.e-e-e.gr/books/assets/onomatology_hebrew.pdf


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Περί της σκούφιας του φαλακρού, και για τις υπόλοιπες σκούφιες που συναναστρέφεται ....(παταγώδης επιβεβαίωση του παραπάνω άρθρου):

http://www.resteion.gr/donors.htm

"Δέντες Μιχαήλ
Δέντε Οδέττη"

και δε συμμαζεύεται...

Κάτω, προτελευταίο, βλέπουμε και τον ξάδερφο του φετινού "Νομπελίστα" Λογοτεχνιας....

Οι ίδιοι και οι ίδιοι ανακυκλώνονται στα σπλάχνα της πατρίδας μας, ΑΙΩΝΕΣ τώρα, πότε ως τραπεζίτες στη Θεσσαλονίκη του 18ου αιώνα, πότε σαν Λογοτέχνες-θύματα, πότε σαν υπουργοί και πότε σαν δικηγόροι του.. διαβόλου.

Πότε θα λευτερωθείς ΕΛΛΑΔΑ απο δαύτους;;; Πότε θα τους ΞΕΡΑΣΕΙΣ απο τα σπλάχνα σου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;
Σάβ Νοε 01, 09:09:00 μ.μ. 
Ανώνυμος είπε...
Κύριε Σπύρο,
Παραμύθι πουλάει ο φαλακρός ότι είναι δήθεν συμπαθών των μασόνων. Η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος είναι μασόνος και μάλιστα με κληρονομικό χάρισμα:
http://grandlodge.gr/δένδιας-μιχαήλ/
Σάβ Νοε 01, 09:44:00 μ.μ.

Τα διεθνή μέσα ενημερώσεως, με εξαίρεση το Mail-Online, δεν έκαναν μέχρι τώρα τον κόπο να αφιερώσουν κάποιο άρθρο για τα δεδομένα αυτά.
Ο Dan Braha, καθηγητής της Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, δήλωσε, ότι αυτή η συγκέντρωση κεφαλαίου είναι απολύτως φυσιολογική. Όπως είπε, οι πολυεθνικές εταιρείες αποκτούν μερίδια εταιρειών για οικονομικούς λόγους και όχι με σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία. Πιστεύει όμως, ότι αυτές οι 147 υπέρ-εταιρείες βρίσκονται μεν σε ανταγωνισμό μεταξύ τους, αλλά συνενώνονται, όταν πρόκειται να διεκδικήσουν κοινά συμφέροντα. Σε περίπτωση που η διεθνής πολιτική θα ζητούσε μια αλλαγή της δομής αυτού του δεσπόζοντος δικτύου, μπορούμε να υποθέσουμε, ότι αυτό θα το θεωρούσε σαν μια επίθεση εναντίον των κοινών συμφερόντων του.


1963 : Στις 4 Ιουνίου ο Πρόεδρος John F. Kennedy ( η 35η πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών 1961-1963 ) υπογράφει το Εκτελεστικό Διάταγμα 11110 το οποία επέστρεψε στην αμερικανική κυβέρνηση την εξουσία να εκδίδει νόμισμα, χωρίς να περάσει από τους Rosthchilds που είναι οι κτήτορες της τράπεζας Federal Reserve. Σε λιγότερο από 6 μήνες αργότερα, στις 22 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος Κennedy δολοφονείται από τους Rothchilds για τον ίδιο λόγο που δολοφονήθηκε ο Προέδρου Αβραάμ Λίνκολν το 1865, επειδή ήθελε να εκτυπώσει αμερικανικά χρήματα για τον αμερικανικό λαό, πράγμα που αντετίθετο  στο όφελος της πολεμοκάπηλης ξένης «αφρόκρεμας».
Αυτό το Εκτελεστικό Διάταγμα 11110, ακυρώνεται από τον Πρόεδρο Lyndon Baines Johnson ( 36ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών 1963 - 1969 ) στο Air Force One (αεροπλάνο) στη διαδρομή από το Ντάλας στην Ουάσινγκτον, την ίδια ημέρα που ο Πρόεδρος Kennedy δολοφονήθηκε. Ένας άλλος, και ίσως ο κύριος λόγος για την δολοφονία του Κένεντι είναι  ωστόσο το γεγονός ότι ο ίδιος κατέστησε σαφές στον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, David BenGurion, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα συμφωνούσε το Ισραήλ να γίνει ένα κράτος με πυρηνικά!!.
Η ισραηλινή εφημερίδα Ha'aretz στις 5 Φεβρουαρίου, του 1999, σε μια ανασκόπηση του βιβλίου του  Avner Cohen, το " Ισραήλ και η βόμβα ", δηλώνει τα εξής, « Η δολοφονία του Αμερικανού Προέδρου John FKennedy έφερε σε ένα απότομο τέλος στη μαζική πίεση που εφαρμοζόταν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στην κυβέρνηση του Ισραήλ να διακόψει το πυρηνικό πρόγραμμα ... το βιβλίο άφησε να εννοηθεί ότι , αν ο Κennedyείχε παραμείνει ζωντανός, είναι αμφίβολο αν το Ισραήλ θα έχει σήμερα μια πυρηνική επιλογή». 
 
Οι 50 μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου:
1.    Barclays plc – Marcus A.P. Agius – η σύζυγος του οποίου είναι η κόρη του Edmund de Rothschild
2.   Capital Group Companies Inc – Steven M. Rothschild Return to Capital Research Group, Inc … He is Director of three companies, the College of St. Benedict and
3.    FMR Corporation – Rothschild Bank AG
4.   AXA – M&ARothschild GmbH
5.   State Street Corporation – Edmond de Rothschild
6.   JP Morgan Chase & Co – συνδεδεμένη με τον Rothschild – μέσω FED
7.   Legal & General Group plc – JP Morgan Europe LtdN M Rothschild
8.   Vanguard Group Inc – ROTHSCHILD ASSET MANAGEMENT INC
9.   UBS AG – Rothschild
10.                       Merrill Lynch & Co Inc – συνδεδεμένος με τον Rothschild
11.                       Wellington Management Co LLP – Rothschild Asset Management, Inc.
12.                       Deutsche Bank AG – ιστορικά συνδεδεμένη με την Mayer Carl και Wilhelm Carl v. Rothschildυπερχρεωμένη στους Rothschild
13.                       Franklin Resources Inc  Rothschild Fund Management
14.                       Credit Suisse Group – Ο μακροχρόνιος διευθυντής του Private Banking τηςCredit Suisse έγινε δεκτός στην διοίκηση της Genfer Edmond de Rothschild Holding
15.                       Walton Enterprises LLC – Ο John Walton έχει μακροχρόνιες στενές σχέσεις μετους Rothschild
16.                       Bank of New York Mellon Corp – Στενές σχέσεις με Rothschild
17.                       Natixis – N M Rothschild & Sons • Oppenheimer
18.                       Goldman Sachs Group Inc – ιστορικά δεμένη με Rothschild – FED
19.                       T Rowe Price Group Inc – Citigroup Inc., Wells Fargo & Co., J.P. Morgan Chase & Co., and Morgan Stanley. Merrill Lynch & Co. and T. Rowe Price … Rothschild Group (LCF Rothschild …
20.                       Legg Mason Inc – from Rothschild Asset Mangement Ltd
21.                       Morgan Stanley – Η Federal Reserve Bank FED είναι ιδιωτικής ιδιοκτησίαςτου Rockefeller (Chase Manhattan Bank), Morgan Stanley, Rothschild, Goldmann Sachs κ.λπ
22.                       Mitsubishi UFJ Financial Group Inc  Banque Privée Edmond de Rothschild
23.                       Northern Trust Corporation – NM Rothschild Northern Trust Novartis
24.                       Société Générale – Société Générale (SocGen) απευθύνθηκε στους Merrill Lynch και Rothschildγια να αναπτύξει ένα σχέδιο αμύνης
25.                       Bank of America Corporation – They join Bank of America from N M Rothschild & Sons Limited
26.                       Lloyds TSB Group plc  N M Rothschild & Sons
27.                       Invesco plc – British investment bank, whose investment division subsequently became INVESCO Plc amd … In addition he sat on the Asia Strategy Committee and was Chairman of Rothschild Japan KK
28.                       Allianz SE 29. TIAA – Allianz SE 29. TIAA 30. Old Mutual Public Limited Company 31. Aviva plc 32. … All controlled by Rothschild Fronts
29.                       Old Mutual Public Limited Company – Group Limited, Nedbank Limited and Old Mutual Life Assurance Company … He joined Rothschild in 1977
30.                       Aviva plc – Aviva plc, the savings, investments and insurance group, announces today that Alain … that he was director of capital markets at La Compagnie FinanciereEdmond de Rothschild
31.                       Schroders plc – fund manager in 1998 and managed retail funds at HSBC Asset Management and Rothschild … Authorised and regulated by the Financial Services Authority © Copyright 2010 Schroders plc.
32.                       Dodge & Cox – Rothschild Investments : SNC Capital Management Stifel Financial … Dodge & Cox Invstmnt. Mgrs East West Securities Freemont Group J.P. Morgan Chase & Co
33.                       Lehman Brothers Holdings Inc* – ώσπου να ρίξει φαλιμέντο ανήκεστους Rothschildαλλά η – Jack Klues Return to Lehman Brothers Holdings Inc … La Compagnie Financière Edmond de Rothschild Banque
34.                       Sun Life Financial Inc – Fidelity Investments, Sr. Operations Manager at Sun Life Financial … Human Resources at Hometown Forecast Services, Inc. … Partner at Fox Rothschild
35.                       Standard Life plc – Legal & General Group; Prudential PLC; Standard Life. Key Dates: 1977: Lord Jacob Rothschild forms an entity to control financial services and investment companies.
36.                       CNCE – BNP Paribas: Société Générale: Axa: Crédit Foncier: CNCE: Edmond de Rothschild Asset Management
37.                       Nomura Holdings Inc – Press Release Tokyo, 15 February 2005 Nomura and Rothschild Form M&A Alliance Nomura Securities Co., Ltd., a wholly-owned subsidiary of Nomura Holdings, Inc
38.                       The Depository Trust Company – Rothschild Bank of London Rothschild Bank of Berlin Warburg Bank of Hamburg … OrgName: The Depository Trust Company OrgID: THEDEP Address: 55 Water Street, 19th Floor New York
39.                       Massachusetts Mutual Life Insurance – Rothschild Bank of London Rothschild Bank of Berlin Warburg Bank of Hamburg … OrgName: The Depository Trust Company OrgID: THEDEP Address: 55 Water Street, 19th Floor New York
40.                       ING Groep NV – ING Group still operates ING Bank of Canada, also known as … Moelis & Company • N M Rothschild & Sons • Oppenheimer … ABN Amro Bank NV • De Nederlandsche Bank • ING Bank NV
41.                       Brandes Investment Partners LP – dissolution of Atticus Capital in 2009, Rothschild became co-chairman of the hedge fund Attara Capital LP, the successor investment … retailer and owner of the Kookai clothing Brandes Investment Partners LP
42.                       Unicredito Italiano SPA – όλες οι ενδείξεις δείχνουν Rothschild
43.                       Deposit Insurance Corporation of Japan – The Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) is an independent agency … Japan-United States Friendship Commission; Joint … Rothschild North America, Inc.; Rothschild, Inc
44.                       Vereniging Aegon – €3.5 billion secondary offering ABN Amro RothschildLLC, AEGON NV, Morgan Stanley & Co Inc, Vereniging AEGON. Vereniging Aegon, Aegon NV’s (Aegon) largest shareholder, has disposed
45.                       BNP Paribas – BNP Paribas is a European banking and financial group specialized in corporate, private … Η καρριέρα του διευθυντή ξεκίνησε στην Deutschen Bank μέχρι που το 2000 πήγε στον Rothschild
46.                       Affiliated Managers Group Inc – Petroleum Exporting Countries (OPEC) investment managers … complete without some mention of the missions of RothschildCapital Group and its more than 3,500 world-wide affiliated
47.                       Resona Holdings Inc – Simon Rothschild
48.                       Capital Group International Inc – James Rothschild. Prior to joining Monument Capital Group, Mr. Rothschild was an investment professional with … focused role, being responsible for identifying international partners
49.                       China Petrochemical Group Company – Resona Holdings Inc. Capital Group International Inc 
50.                       China Petrochemical Group Company … All controlled by Rothschild
(Στοιχεία  από  άρθρο  του Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδη  και  της Maria Lourdes στοlupocattivoblog).-
 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


3 σχόλια :

  1. .
    Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1743
    .
    Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018
    .
    https://attikanea.blogspot.com/2018/11/1743.html
    .

    Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016
    .
    43.060 ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ‏
    .
    ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ
    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΖΥΡΙΧΗΣ
    .
    http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2016/05/43060-40.html
    .
    Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΙΠΕ :
    .
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ………….
    .
    ΚΑΙ
    .
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ …………….
    .
    .
    - Η ΑΓΝΟΙΑ ! - ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ .
    .
    .
    ΚΑΙ
    .
    .
    - Η ΓΝΩΣΗ ! - ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ .
    .
    .
    ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ :
    .
    ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑ !
    ( ΛΑΟΣ )
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    .
    ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΟΣ,
    .
    ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ............
    .
    ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ
    .
    ΓΙ΄ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ................
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ !
    .
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ !
    .
    .
    ΑΠΛΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    .
    Αυτός ο πανίσχυρος και θεόρατος ελέφαντας που βλέπουμε στο τσίρκο δεν το σκάει γιατί νομίζει ότι δεν μπορεί, ο δυστυχής.
    .
    Όλοι είμαστε λίγο- πολύ σαν τον τον ελέφαντα του τσίρκου.
    .
    Περιδιαβαίνουμε τον κόσμο δεμένοι σε εκατοντάδες παλούκια που μας στερούν την ελευθερία.
    .
    Ζούμε πιστεύοντας ότι "δεν μπορούμε" να κάνουμε ένα σωρό πράγματα.
    .
    Πάθαμε το ίδιο με τον ελέφαντα.
    .
    Χαράξαμε στη μνήμη μας αυτό το μήνυμα:
    .
    "Δεν μπορώ, δεν μπορώ και ποτέ δε θα μπορέσω."
    .
    "Αυτό σου συμβαίνει.
    .
    Ο μοναδικός τρόπος να μάθεις εάν μπορείς,
    .
    είναι να προσπαθήσεις πάλι με όλη σου την ψυχή...! "
    .
    Το μυστικό του Σωκράτη για να πετύχεις οτιδήποτε επιθυμείς…
    .
    Τροφή για σκέψη
    .
    Καθώς ο Πλάτων έκανε βόλτα, ένα πρωινό με τον δάσκαλο του Σωκράτη, τον κοίταξε βαθιά στα μάτια και τον ρώτησε ποιο είναι το μυστικό για να πετύχεις οτιδήποτε.
    .
    Ο Σωκράτης δεν απάντησε και ο Πλάτων από σεβασμό δεν επίμεινε, λίγο πριν φτάσουν όμως στην πηγή για να πιουν νερό, δεν άντεξε και ξαναρώτησε…
    .
    Τότε ο δάσκαλος έσκυψε ήπιε νερό και έπιασε άγρια τον Πλάτων από τα μαλλιά και έβαλε το κεφάλι του βίαια μέσα στη γούρνα
    .
    λίγο πριν πνιγεί τον απελευθέρωσε ενώ εκείνος τραβήχτηκε παίρνοντας βαθιά ανάσα.
    .
    Μετά από λίγη ώρα και αφού ο Πλάτων είχε συνέλθει ο Σωκράτης είπε:
    .
    .
    “Θα πετύχεις μόνον όταν στην επιθυμία σου βάλεις, την ίδια δύναμη που έβαλες τώρα για να ζήσεις.
    .
    Οι άνθρωποι Πλάτων έχουν επιθυμίες,
    .
    που αν δεν γίνουν - σφοδρές επιθυμίες -
    .
    θα παραμείνουν μόνον φαντασιώσεις».
    .
    .
    http://www.makeleio.gr/?p=564954
    .
    ΥΣ.
    .
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ,
    .

    ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ
    .
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ………………….
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-RrZFb6zN7Pw/VtnAL7VRNpI/AAAAAAAARhI/I4QHzc2MO7I/s1600/2016-03-04_190344.png
    .
    ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ , ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ,
    .
    ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΒΕΒΑΙΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ,
    .
    ΕΝΑΝΤΙ ΣΙΓΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ !
    .
    ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ……………….
    .
    ΚΑΙ
    .
    ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΕΠΙΒΙΩΣΗ !
    .
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ :
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-eijX0jFDKjw/WGbkg7MRrJI/AAAAAAACSHU/EtiCTD7Ad1EdWBu33Zwg88p9R_hhDoVsgCLcB/s640/15073406_996854557126887_678108304910801656_n.jpg
    .
    ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ..............

    .
    https://1.bp.blogspot.com/-f-hbDew0DZ4/WwMXcFZuYiI/AAAAAAAAXTk/-9oFhNvPr-k7XAMLeDg67A3FZg5fu6zfQCLcBGAs/s640/MISSION.JPG
    .
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ..............
    .
    ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    .
    .
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ……………
    .
    ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ……….
    .
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΝΟΙΑ !
    .
    Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ! ! !
    .
    ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ …………………
    .
    ΜΑΘΕ !
    .
    ΡΩΤΑ !
    .
    ΕΡΕΥΝΗΣΕ !
    .
    ΔΙΑΒΑΣΕ !
    .
    ΨΑΞΕ !
    .
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .
      ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Γ.Αδαλής:Πάμε στην τελευταία 3ετία της ελεύθερης Ελλάδας.Ένας πόλεμος Βαλκανικός διαφαίνεται καθαρά
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=Nnu8OZJWfFc
      .
      Δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπ 2018
      .
      .

      Ioannis LazaridisΠριν από 1 μήνα
      Ο Αδαλής έχει δίκιο στο ότι τα κράτη τα διοικούν πολυεθνικές εταιρείες με σκοπό να διοικήσουν όλο τον κόσμο. Πόλεμο δεν επιδιώκουν διότι βλάπτεται η κατανάλωση των προ'ι'όντων τους. Πόλεμοι γίνονται μόνο εντός μίας χώρας όταν υπάρχει πρωθυπουργός που δεν ελέγχεται από αυτές τις εταιρείες.
      .
      ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ
      .
      Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016
      43.060 ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
      .
      ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ‏
      .
      ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ
      .
      ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΖΥΡΙΧΗΣ
      .
      http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2016/05/43060-40.html
      .
      `ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
      .

      Διαγραφή
    2. .
      - Καμμιά Νίκη δέν ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ χωρίς ΜΑΧΗ -

      .
      - Για να δείς τα΄αστρα πρέπει να σηκώσεις το κεφάλι -
      .
      .
      Ποιος αποφασίζει στις δημοκρατίες
      .
      15 Νοεμβρίου 2018,
      .
      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ……..
      .
      Γνωρίζω πολύ καλά πως τόσο η δικαστικοποίηση όσο και η εξάρτηση της πολιτικής από τα ΜΜΕ ή με άλλα λόγια η αποϊδεολογικοποίηση της πολιτικής προσδιορίζουν την κρίση των σημερινών δημοκρατιών. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνουμε κάτι. Εστω και από τον καναπέ μας, με το τηλεχειριστήριο.
      .
      https://www.in.gr/2018/11/15/apopsi/poios-apofasizei-stis-dimokraties/
      .

      Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...