Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ΕΛΛΗΝΕΣ: Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

ΟΤΑΝ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΕΠΑΙΖΕ  ΤΟ  ΘΕΑΤΡΟ  ΤΟΥ  ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗ  ΚΑΙ  ΗΤΑΝ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΟΥ  ΙΣΡΑΗΛ  (!)
ΤΟ   ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΜΑ  ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ  ΣΗΜΕΡΑ  ΤΑ  2.000.000  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ  ΤΩΝ  ΑΘΗΝΩΝ  ΚΑΙ  ΤΟ  1.000.000  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ  ΤΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  «ΟΧΛΟΥΣ   ΤΩΝ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ».
ΚΑΠΟΤΕ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΕΚΑΝΕ  ΤΟΝ  "ΦΙΛΟ"  ΤΩΝ  ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ  ΚΑΙ  ΠΗΓΑΙΝΕ  ΣΤΙΣ  ΠΟΡΕΙΕΣ  ΤΟΥΣ  ΜΕ  ΜΑΝΤΗΛΙ  ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ.  ΑΚΡΙΒΩΣ  ΟΠΩΣ    ΠΑΛΙΑ  Ο  ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
ΤΩΡΑ,  ΑΓΚΑΛΙΑ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ,    ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ  ΟΣΟ ΟΣΟ  ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΠΑΤΡΙΔΑ,  ΤΗΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,  ΤΗΝ  ΘΡΑΚΗ,   ΤΟ  ΑΙΓΑΙΟ,  ΤΗΝ  ΒΟΡΕΙΟ  ΗΠΕΙΡΟ...

ΑΚΟΜΗ  ΚΑΙ  ΕΝΑΣ  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ  ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ  ΕΙΝΑΙ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ  ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΣΥΝΤΡΟΦΟ  ΕΦΙΑΛΤΗ  ΤΣΙΠΡΑ.
 

«Νομίζω ότι πράγματι είναι σωστό ότι η Ελλάδα σήμερα απειλείται. Ότι υπάρχει ένας κίνδυνος. Ότι υπάρχει ένα σχέδιο αναδομήσεως των Βαλκανίων, στο οποίο κυριαρχικό ρόλο θα παίξει η Γερμανία, οι ΗΠΑ και η Τουρκία, χρησιμοποιώντας τις μουσουλμανικές μειονότητες από την Βουλγαρία, την Θράκη, τα Σκόπια, το Κοσσυφοπέδιο, την Αλβανία, την Βοσνία. Όπου η Ελλάδα ευρίσκεται ουσιαστικά απομονωμένη και δεν έχει ως σύμμαχο –από άποψη γεωπολιτική-.
Παίρνει, για την ώρα, τον χαρακτήρα ενός εθνισμού. Αφυπνίσεως του εθνισμού. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι αναγκαία οι Έλληνες να αποκτήσουν μια συνείδηση του εθνισμού τους και να είναι έτοιμοι, όταν πρόκειται να γίνει μία περαιτέρω συρρίκνωση του λεγομένου εθνικού τους κορμού, να αντισταθούν. Να μην επαναλάβουν το έγκλημα, την αδυναμία, την προδοσία, την δειλία που έδειξαν στο ζήτημα της Κύπρου.
Είναι σωστό ότι ο εθνισμός που είναι απαραίτητος, δεν είναι σε καμμία αντίθεση με τον διεθνισμό. Ο κάθε διεθνιστής έχει και μια ιδιαίτερη πατρίδα και είναι φυσικό την πατρίδα αυτήν να την αγαπάει όχι περισσότερο από τις άλλες, αλλά τουλάχιστον το ίδιο.»
ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ  ΡΑΠΤΗΣ  (Pablo),
ΗΓΕΤΙΚΟ  ΣΤΕΛΕΧΟΣ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ  ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΟΥ  ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  (όπως  στα  νιάτα  του  ο  Ανδρέας  Παπανδρέου -  τους  περισσότερους  τροτσκιστές  τους  έσφαξαν  οι  κομμουνιστές  το  1944).


AKOMH  KAI  O  ΓΛΕΖΟΣ  ΤΑ  ΛΕΕΙ  ΣΤΗΝ  ΠΕΘΕΡΑ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΤΑ  ΑΚΟΥΣΕΙ  Η  ΝΥΦΗ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ  ΠΟΥ  ΤΗΝ  ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ,  (ΔΗΛ.  Ο  ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ  ΕΦΙΑΛΤΗΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ).

  "ΤΣΙΠΡΑ,  ΒΓΑΛΕ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΜΥΑΛΟ  ΣΟΥ  ΤΗΝ  ΙΔΕΑ  ΝΑ  ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ  ΤΑ  ΣΚΟΠΙΑ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".

Αναλυτικά το άρθρο του Μανώλη Γλέζου  στην  "Καθημερινή":

Για ακόμη μία φορά, το ελληνικό έθνος, ως κράτος, οδηγείται σε κρίσιμες και ιστορικές αποφάσεις, μέσα σε ένα πλαίσιο εκβιασμών. Εκβιασμό από το ΝΑΤΟ και τις ιδιοκτήτριες αυτού, τις ΗΠΑ.

Οδηγείται σε αποφάσεις που έχουν ήδη ληφθεί, αν λάβουμε σοβαρά υπόψη τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά του Μάθιου Νίμιτς.

Και είναι για αυτούς άλλο ένα τρόπαιο να υποχρεώνουν μια κυβέρνηση, που αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερή, να ακολουθήσει, δεχόμενη αυτές τις αποφάσεις για να μπορέσει να γίνει διεύρυνση ενός αμαρτωλού στρατιωτικού συνασπισμού σαν αυτόν του ΝΑΤΟ.

Ομως, μια χώρα που έχει παραχωρήσει τα πάντα στους δανειστές της, ακόμα και την εθνική της ανεξαρτησία, δεν έχει και πολλά περιθώρια να αντιδράσει.

Το μόνο από τα όπλα που της έχουν απομείνει είναι ένα αρραγές μέτωπο του λαού, που θα ορθώσει ενωμένος το ανάστημά του, μαζί με όλους τους φορείς που τον εκφράζουν, εκτός από τους νοσταλγούς του Χίτλερ.

Οι χειρισμοί από την αρχή ήσαν ατυχείς. Αντί της άμεσης σύγκλησης ενός, διευρυμένου και από προσωπικότητες, συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, ακολουθήθηκε μια μυστική διπλωματία με διαρροές.

Αντί μιας ευρύτερης συναίνεσης, κυβέρνηση και αντιπολίτευση προσπάθησαν να καρπωθούν κομματικά οφέλη, όρισαν το δικό τους συμφέρον πάνω από τη Μακεδονία, πάνω από αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν, και επαναλαμβάνουν σε κάθε ευκαιρία, εθνικό συμφέρον.

Αντί για ενότητα, διχασμός, αντί για «παλλαϊκή εθνική έξαρση», παραληρήματα μίσους.

Εζησα αρκετές φορές, μαζί με αυτόν τον λαό, αυτό που αποκαλούν «παλλαϊκό ξεσηκωμό». Το έπος του 1940, τη γερμανική εισβολή, τη μάχη της Κρήτης, τα μεγάλα γεγονότα της Κατοχής, την Απελευθέρωση, τη δεκαετία του 1960, μετά την πτώση της χούντας, αλλά και τη συνέχεια, τα γεγονότα τα οποία οδήγησαν σε νίκες αλλά και σε πικρές ήττες.

Αυτό δυστυχώς δεν συμβαίνει σήμερα και υπάρχει εξήγηση. Η πλειοψηφία των πολιτών βλέπει τους κομματικούς σχηματισμούς να νοιάζονται, δυστυχώς, για το κομματικό και προσωπικό συμφέρον.

Είναι αντιληπτό σε μεγάλη μερίδα πολιτών ότι το πάθος για την εξουσία είναι πάνω από ό,τι συμφέρει τη χώρα και τον λαό της.

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση συγκρούονται, αδιαφορώντας για τη Μακεδονία. Δεν καταλαβαίνουν ότι υπογράφουν γραμμάτια που δεν μπορούν να εξοφλήσουν.

Δυστυχώς, οι κατακερματισμένες αριστερές δυνάμεις αδυνατούν προς το παρόν να παρέμβουν, να δείξουν τον υπεύθυνο αυτής της νέας κρίσης για το όνομα των γειτόνων, αναζητούν να υψώσουν λόγο που να ενώνει τον λαό.

Η συμμετοχή του κόσμου στα δύο συλλαλητήρια ήταν μεγάλη, αλλά δεν αρκεί. Οι δυνάμεις που τον κάλεσαν έκρυψαν τον πραγματικό υπεύθυνο και προσπάθησαν να κατευθύνουν τη δίκαιη οργή του σε κατευθύνσεις που συνέφεραν αυτούς και όχι σε αυτό που θα βοηθήσει σε μια λύση αποδεκτή από τους πολίτες αυτής της χώρας.

Πώς να τους εμπιστευθεί ξανά ο λαός, που έχει αλάθητο αισθητήριο. Προκύπτει άμεση ανάγκη να ξεκαθαρίσουν οι στόχοι ενός κινήματος που θα το αγκαλιάσει όλος ο λαός και που θα καταγγείλει τις δυνάμεις που σέρνουν την κυβέρνηση σε μια επώδυνη λύση.

Δεν πρέπει να είμαστε αυτοί που απλώς θα κάνουμε πλάτες στη διεύρυνση του ΝΑΤΟ παραχωρώντας ό,τι αυτό μας ζητήσει.

Αν δεν το πετύχουμε, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και εις βάρος της χώρας μας.

Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι απέναντι στους γείτονες: ο κάθε λαός προσδιορίζεται από 1) τη γλώσσα του, 2) τα ήθη και τις κοινές παραδόσεις του, 3) τον τρόπο που θρησκεύεται, 4) τη θέλησή του να αποκτήσει εθνική ανεξαρτησία, 5) τη βούληση όλου του λαού και όχι ελαχίστων.

Ενας λαός μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται, χάνει όμως την επαφή με τη δική του ιστορία όταν ετεροπροσδιορίζεται. Βγάλτε λοιπόν από τον νου σας τη λέξη Μακεδονία με οποιαδήποτε μορφή και βάλτε αυτό που σας προσδιορίζει η ιστορία σας, η γλώσσα σας, τα ήθη και οι παραδόσεις σας, η θέληση για μια ειρηνική συνύπαρξη με όλους τους γείτονές σας, αυτό που εκφράζει το σύνολο του λαού σας και όχι μέρος αυτού.


«ΤΑ  ΛΙΜΑΝΙΑ  ΤΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΚΑΙ  ΤΗΣ  ΚΑΒΑΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ,  ΑΛΛΑ  ΕΧΟΥΝ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ».


ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ,  Η  ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ  ΜΑΪΜΟΥ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ.  ΟΤΙ  ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΤΑΙ  Ο  ΕΦΙΑΛΤΗΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΝΑ  ΠΕΙ, ΒΑΖΕΙ  ΜΙΑ  ΜΑΪΜΟΥ  ΤΟΥ.


Στην πρωινή εκπομπή Weekend on line του Δημήτρη Τάκη και της Γεωργίας Σκιτζή στα Παραπολιτικά FM, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης  είπε  ότι τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας είναι μεν ελληνικά, αλλά έχουν σε αυτά δικαιώματα και τα Σκόπια.

Γι’ αυτό και πρέπει, εν όψει μάλιστα της μελλοντικής ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, να τα μοιραστούμε με τους Σκοπιανούς.

Είπε μάλιστα πως αυτό θα γίνει παραχωρώντας στα Σκόπια την Εγνατία Οδό, ώστε να υπάρχει ένας δίαυλος εντός ελληνικού εδάφους που θα επιτρέπει στους Σκοπιανούς την ελεύθερη πρόσβαση στα δύο λιμάνια για να τα χρησιμοποιούν όπως θέλουν.

Όπως είπε, δεν βλέπει το λόγο να αρνείται η Ελλάδα την έξοδο των Σκοπίων στο Αιγαίο, αφού όλοι είμαστε μια μεγάλη βαλκανική οικογένεια, που εντάσσεται στην ακόμα μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικογένεια.



Ο  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ  ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ  ΕΦΙΑΛΤΗΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΕΙΠΕ  ΑΚΡΙΒΩΣ  ΤΑ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΜΙΛΩΝΤΑΣ  ΣΤΗΝ  ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ  ΣΗΜΕΡΑ: 

«Το όνομα Μακεδονία η Ελλάδα, καλώς η κακώς,  (σημείωση:  για   τον  εφιάλτη  Τσίπρα  πολύ  καλώς  βέβαια),  το έχει αποδεχθεί εδώ και πολλά χρόνια».

ΤΟ   ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΜΑ  ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ  ΣΗΜΕΡΑ  ΤΑ  2.000.000  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ  ΤΩΝ  ΑΘΗΝΩΝ  ΚΑΙ  ΤΟ  1.000.000  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ  ΤΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  «ΟΧΛΟΥΣ   ΤΩΝ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ».


«Κάποιοι έσπευσαν να αλλάξουν θέσεις για να βρουν κάλυψη στους όχλους των συλλαλητηρίων.  Ποιό ήταν το μήνυμα αυτής της διαδήλωσης;  Είναι το μήνυμα η ελληνικότητα της ιστορίας της Μακεδονίας και του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της κληρονομιάς του; Αν είναι αυτό, νομίζω ότι κρούουν ανοιχτές πόρτες. Είναι το μήνυμα να μην επιδιώξουμε λύση στο πρόβλημα, που είναι ανοιχτό από το 1992; Αν είναι αυτό το μήνυμα, είναι λάθος, είναι σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων. Ή μήπως το μήνυμα είναι όπως είπαν και πολλοί εκ των ομιλητών, μη δώσετε το όνομα Μακεδονία; 

Αν αυτό είναι το αίτημα, δεν είναι να κρίνουμε αν είναι λάθος ή σωστό, γιατί πριν κρίνουμε αν είναι λάθος ή σωστό, πρέπει να πούμε την αλήθεια. Ότι είναι εκτός πλαισίου πραγματικότητας. Και αυτό γιατί ούτε αυτή η κυβέρνηση ούτε και κάθε άλλη μετά το 92, δεν αντιμετωπίζει τέτοιο δίλημμα, να δώσει κανένα όνομα. Πολύ απλά γιατί το όνομα Μακεδονία η Ελλάδα, καλώς η κακώς, το έχει αποδεχθεί εδώ και πολλά χρόνια. Το αποδέχτηκε από τον πόλεμο και μετά ως την επίσημη ονομασία, το όνομα της αυτόνομης δημοκρατίας παλιότερα σοσιαλιστικής, αργότερα ομόσπονδης της Γιουγκοσλαβίας. 

Το αποδέχτηκε με την αποδοχή της ονομασίας τους ως ανεξάρτητο κράτος μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, το 1992, αποδεχόμενη ως προσωρινή ονομασία, αλλά προσωρινή που τείνει να γίνει κάτι περισσότερο από μόνιμη εδώ και 25 και πλέον χρόνια, υπό τον όρο ΠΓΔΜ. Τι είναι αυτό το Μ; Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας έχει αποδεχθεί». 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  μερικοί  δολοφόνοι  έχουν  τραυματίσει  σχεδόν  θανατηφόρα  κάποιον.  Καταφθάνει  το    τελευταίο  χειρότερο  κάθαρμα  και  χαρούμενο  κραυγάζει:  «αυτός  μάλλον  πεθαμένος  είναι,  ας  τον  αποτελειώσω  μια  και  καλή  και  θα  του  κάνω  μετά  μία  φανταχτερή  κηδεία».


  ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ









Υ.Γ.  της  13.02.2018   Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΟΡΟΣ, εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:
«Ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε ως απομίμηση του Ανδρέα Παπανδρέου και καταλήγει ως κακέκτυπο του ενδοτικού κυνισμού του Σημίτη. Ανίκανος από ιδεοληψία να καβαλήσει το κύμα του φρονήματος του λαού και της Ιστορίας, όπως εκδηλώθηκε από τα ακηδεμόνευτα παλλαϊκά συλλαλητήρια, έγινε υβριστής του λαού και δικολάβος επιχειρημάτων υπέρ των παλιοναζί του VMRO. Καθυβρίζει ως «ετερόκλητο όχλο» τον λαό, ίσως διότι του είναι ακατανόητο ένα τεράστιο πλήθος χωρίς κουκούλες, μολότωφ και χωρίς κομματικό νταβατζή, το οποίο δεν έσπασε ούτε τζάμι.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ του υπογραμμίζει πως ακόμη κι αν φέρει μάρτυρες πως ο Λοβέρδος φύλαγε τσίλιες κι ο Άδωνις έκλεβε κότες και μπουγάδες, ο λαός δεν πρόκειται να συγχωρήσει αυτή την ξεδιάντροπη εκστρατεία εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας σε παλιούς συνεργάτες των ναζί, απογόνους των κομιτατζήδων και θα τιμωρήσει ανελέητα τον ΣΥΡΙΖΑ και τον καρεκλοπαθή συνεργό του».


4 σχόλια :

  1. .
    Παραδίδουν τη Μακεδονία με… ψηλά το κεφάλι
    .
    https://3.bp.blogspot.com/-u6XN8T7DBXg/WoPdpR-CjpI/AAAAAAAASVk/KFii4qz-ydQR4qCAEWVJRdnSSe1hTUHIgCLcBGAs/s1600/IMG_5634.JPG
    .

    http://arxaiaithomi.gr/2018/02/14/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%af%ce%b4%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%b4%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%88%ce%b7%ce%bb%ce%ac-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b5/
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .
    Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    .
    ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΟΜΜΑ Ή ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
    .
    ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    .
    http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/
    .
    .
    ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ – Τ. Ι. Π. Ο. Τ. Α…
    .
    Σας το είπα και σας το ξαναλέω
    αλοίμονο στους Αγώνες που κρέμονται απ΄τα χαρτιά ,
    το Γένος δεν χρειάζεται τα χαρτιά κανενός για την Λευτεριά του !
    Έχετε Καρδιά ; ; ; Έχετέ Πίστη !
    Αλλιώς καθήστε κεί που κάθεστε ,
    Ραγιάδες ολα σας τα χρόνια ,
    Ραγιάδες εσείς , Ραγιάδες και τα παιδιά σας ,
    Ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας ………..
    .
    ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ
    .
    .
    .
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ : ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
    .
    ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΟΝΑΧΑ ,
    .
    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ ,
    .
    ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΙΑ
    .
    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΑΡΜΑΤΩΡΤΟ…………..
    .
    .
    ΥΣ. 1
    ΡΑΓΙ ΘΑ ΠΕΙ : ΚΟΠΑΔΙ ……….
    .
    ΥΣ. 2
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ : ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΣΑΝ ΑΕΤΟΣ
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ2 Μαρτίου 2018 στις 12:10 π.μ.

      .
      Βιντεο
      .
      ΕΛΛΗΝΑΣ... Ο ΑΕΤΟΣ!
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=ojybZgFC4lE&t=3s
      .
      Δημοσιεύτηκε στις 18 Αυγ 2012
      .
      ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!
      https://www.facebook.com/groups/Epane...
      .
      .
      ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ,
      .
      ΓΛΥΨΕ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΟΥ,
      .
      ΓΙΑΤΡΕΨΕ ΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝ' ΤΟ ΚΡΥΦΑ,
      .
      ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΣΟ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,
      .
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΝΕΑ
      .
      ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΣΟΥ,
      .
      ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ,
      .
      ΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,
      .
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,
      .
      ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ ΞΑΝΑ,
      .
      .
      ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ.
      .
      .
      ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
      .
      .

      Διαγραφή
  3. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ2 Μαρτίου 2018 στις 12:07 π.μ.

    .
    .
    BINTEO
    .
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΗΣ
    -ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ-
    ΝΕΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=WUnwEcyLg0A
    .
    .
    Στέλλα Κοντάκη
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτ 2016
    .
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ "Κρήτη μου" www.kriti-mou.gr
    .
    ΣΤΙΧΟΙ-ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΡΜΗΝΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΗΣ
    .
    ΑΦΗΓΗΣΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ - ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ
    .
    ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ- ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ
    .
    ΛΥΡΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΛΑΟΥΤΟ-ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ-ΦΑΜΠΙΟΛΙ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ
    .
    ΒΙΝΤΕΟ: ΣΤΕΛΛΑ ΚΟΝΤΑΚΗ
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    .
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...