Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ» ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ.















ΗΔΗ  ΣΤΗΝ  ΓΑΛΛΙΑ  ΑΡΧΙΣΑΝ,  ΑΠΟ  ΓΑΛΛΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ,  ΟΙ  ΠΡΩΤΕΣ  ΜΗΝΥΣΕΙΣ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΗΣ  ΓΑΛΛΙΚΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΤΩΝ  ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ  ΟΛΑΝ  ΚΑΙ  ΒΑΛΣ ΓΙΑ  ΤΟ  ΜΑΚΕΛΕΙΟ  ΤΩΝ  ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΠΟΛΗ  ΝΙΚΑΙΑ  ΤΗΣ  ΓΑΛΛΙΑΣ.




 Έχασε την κόρη του και καταθέτει μήνυση εναντίον της κυβέρνησης  της  Γαλλίας.

Ο 25χρονος Καμέλ Σαχράουϊ  (προφανώς  αραβικής  καταγωγής),  έχασε στο μακελειό της Νίκαιας τρία αγαπημένα του πρόσωπα, την μόλις δύο ετών κόρη του, Λεάνα, τον ανιψιό του και την μητέρα του.  Ο νεαρός Γάλλος διηγείται στην εφημερίδα Le Monde ότι την Πέμπτη 14 Ιουλίου είχε πάει με τους δικούς του για πικ νικ στην παραλία της Νίκαιας.

Κατά την επιστροφή και ενώ η μητέρα του κρατούσε από το χέρι τα δύο μικρά παιδιά, το φορτηγό των 19 τόνων που οδηγούσε ο 31χρονος Γαλλοτυνήσιος Μοχάμεντ Λαουαϊέζ Μπουλέλ έπεσε με ορμή επάνω τους.  Ο τρομοκράτης επέλεξε την εθνική γιορτή των Γάλλων για να «σπείρει» τον θάνατο στο συγκεντρωμένο πλήθος που παρακολουθούσε εκδηλώσεις με πυροτεχνήματα.

Ο απολογισμός της αιματηρής επίθεσης είναι 84 νεκροί, μεταξύ των οποίων και 10 παιδιά ενώ οι τραυματίες ήταν δεκάδες.

Ο τραγικός πατέρας με πόνο και θυμό ανακοίνωσε στην γαλλική εφημερίδα ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση εναντίον του γαλλικού κράτους και του δήμου της Νίκαιας και τονίζει: «Όταν τελείωσε η βραδιά, πήραμε τον δρόμο της επιστροφής, σε απόσταση διακοσίων μέτρων δεν είδαμε ούτε έναν αστυνομικό».

Ο ίδιος αναρωτιέται: «Γιατί τόσοι λίγοι αστυνομικοί και άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας ήταν παρόντες εκείνο το βράδυ;». Ο νεαρός πατέρας θα μηνύσει το γαλλικό κράτος και τον δήμο της Νίκαιας «για αδυναμία να προστατεύσουν τους πολίτες» και δήλωσε ότι προτίθεται να έλθει σε επαφή και με άλλες οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας για να κινηθούν νομικά όλοι μαζί, αλλά πρόσθεσε ότι αν αυτό δε επιτευχθεί είναι αποφασισμένος να προχωρήσει μόνος του. «Δεν θα με σταματήσει τίποτα», υποστήριξε ο Καμέλ Σαχράουϊ.
 «Η Ελλάδα είναι σε οικονομικό χάος. Γιατί;  Γιατί όλα τα λεφτά είναι στη Γενεύη και τη Ζυρίχη».

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ  ΜΠΙΡΚΕΝΦΕΛΝΤ 




ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΣΥΝΔΕΣΗ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:
Η "αραβική Άνοιξη" έφτασε στην γειτονιά μας.
Ομολογία ανώτερου διπλωμάτη της Αμερικής σε έναν Έλληνα: ''πριν τελειώσει τη θητεία του ο Ομπάμα η Τουρκία θα πρέπει να έχει αρχίσει να διαμελίζεται.......οι επόμενοι μήνες θα είναι ιδιαίτερα τραγικοί για τους Τούρκους καθώς η πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του Λευκού Οίκου είναι να ανατραπεί ο Ερντογάν και να εκτελεστεί μαζι με τον πρωθυπουργό τους"....





ΜΗΝΥΣΗ,  ΕΓΚΛΗΣΗ  ΚΑΙ  ΑΓΩΓΗ.


ΔΙΕΥΚΡΙΝIΣΗ  ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ  ΕΝΝΟΙΩΝ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ  ΣΕ  ΛΙΓΟ  ΚΑΙΡΟ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΟΤΑΝ  ΘΑ  ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ  ΝΑ  ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ  ΜΑΖΙΚΑ  ΜΗΝΥΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΑΓΩΓΕΣ  ΣΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΚΑΙ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,  ΜΕ  ΤΙΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:


1.  ΤΗΣ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ, 
2.  ΤΗΣ  ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, 
3.  ΤΗΣ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΩΣ  ΞΕΝΩΝ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ  (ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ), 
4.  ΤΗΣ  ΚΛΟΠΗΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΥ  ΧΡΗΜΑΤΟΣ  ΚΑΙ 
5.  ΤΗΣ  ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ. 

















ΘΑ  ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ  ΝΑ  ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ  ΜΑΖΙΚΑ  ΜΗΝΥΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΑΓΩΓΕΣ  ΣΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΤΟΥΣ,  ΜΕ  ΤΙΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
1.  ΤΗΣ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ, 
2.  ΤΗΣ  ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, 
3.  ΤΗΣ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΩΣ  ΞΕΝΩΝ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ 
    (ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ).  
Πρέπει  να  καλέσουμε  σαν  μάρτυρα  στις  δίκες  να  καταθέσει η  Βαλερί  Πλέημ,  η  πράκτορας  της  CIA,  η  οποία  στο  γνωστό  βιβλίο  της  ισχυρίστηκε,  ότι  στρατολόγησε  σαν  πράκτορες  της  CIA  εκατοντάδες  "Έλληνες"  πολιτικούς,  δημοσιογράφους,  επιχειρηματίες   και  επιστήμονες. 



ΣΑΝ  ΒΟΗΘΕΙΑ  ΘΑ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ  ΤΟΥ  ΤΕΩΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΤΟΥ  ΑΡΕΙΟΥ  ΠΑΥΛΟΥ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ:
 "Αγαπημένο μου… Σύνταγμα ή αντισυνταγματικοί παραλογισμοί – Η αλήθεια για την σημερινή αντισυνταγματική κατάσταση της Ελλάδας"  που  κυκλοφορεί  από τις Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ. 
Ο  πράκτορας  της  CIA  Μπέιρ,  σε συνέντευξή  
του, που  
δημοσίευσε το  ιστολόγιο  ebritic.com,  προέβη 
σε εκπληκτικές  αποκαλύψεις.

«Μοιράσαμε  πολλά  λεφτά σε ΜΚΟ, πολιτικούς, δημοσιογράφους. 


ΟΙ  "ΕΛΛΗΝΕΣ"  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΚΑΙ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ  ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ  ΜΕ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ  ΤΡΟΠΟ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΓΕΜΙΖΟΥΝ,  ΣΥΜΦΩΝΑ  ΜΕ  ΤΟ  ΣΧΕΔΙΟ  ΚΑΛΛΕΡΓΗ,  ΜΕ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.
50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΩΞΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΕΙΣΗΓΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2.000.000 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Ο ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ «ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ» AΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ, ΕΙΠΕ: «ακόμη 500.000 Έλληνες θα φύγουν μετανάστες ως το 2019».
Ο  Μητρόπουλος τόνισε: «ένα εκατομμύριο κόσμου, τα πιο προικισμένα, ταλαντούχα εξειδικευμένα στελέχη, απόφοιτοι πανεπιστημίων κατά 75% θα φύγουν για να στηρίξουν παραγωγικές και κρατικές δομές ξένων εθνικών οντοτήτων.
Ο  Μητρόπουλος εκτίμησε ότι από το νέο κύμα νεανικής μετανάστευσης που υπολογίζεται σε άλλους 500.000 Έλληνες έως τον Δεκέμβριο του 2019 θα χαθεί «τουλάχιστον το μισό ελληνικό ΑΕΠ».

ΜΙΑ  ΙΣΤΟΡΙΑ  ΓΙΑ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.  Η  ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ  ΜΑΦΙΑ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ,  ΟΛΟΙ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ  ΤΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΑΠΟ  ΤΟ  1821,  ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ  ΠΑΝΤΟΤΕ  ΚΑΘΕ  ΕΘΝΙΚΗ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.  Ο  ΚΟΡΥΖΗΣ  ΚΑΙ  Ο  ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ  ΚΑΡΦΩΝΑΝ  ΣΤΟΝ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΚΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΑΓΓΛΟΥΣ  ΤΗΝ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΤΟΥ  ΜΕΤΑΞΑ  ΝΑ  ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ Η  ΧΩΡΑ.  "Τον Οκτώβριο του 1937 ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Εμμανουήλ Τσουδερός είπε στο Βρετανό πρέσβη ότι, όσον αφορά τα συναλλαγματικά αποθέματα της Τραπέζης, "αυτή τη χρονιά ευνοηθήκαμε από αναπάντεχη τύχη καθώς πάνω από 600.000 αγγλικές λίρες μπήκαν στα ταμεία μας από τον στρατηγό Φράνκο".



Η μήνυση και η έγκληση αναγγέλλουν στον Εισαγγελέα ή στις αστυνομικές αρχές την τέλεση ενός εγκλήματος.



Αν η αναγγελία γίνεται από το ίδιο το θύμα ονομάζεται έγκληση, αν γίνεται από τρίτον ονομάζεται μήνυση.

Στο Ποινικό  Δίκαιο μόνος αρμόδιος για την υποβολή μιας υπόθεσης σε δικαστική κρίση με την άσκηση της ποινικής δίωξης είναι ο Εισαγγελέας για κακουργήματα ή πλημμελήματα και ο Δημόσιος  κατήγορος για τα πταίσματα.

Αρμόδια Δικαστήρια είναι τα Ποινικά  Δικαστήρια, ενώ οι δράστες τιμωρούνται με τις ποινές της φυλάκισης, της κάθειρξης, της χρηματικής ποινής ή/και του προστίμου.

"Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ  (ΚΑΙ ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ)   ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ".   πλειοψηφία των δημοσιογράφων που δουλεύουν στα εταιρικά ΜΜΕ σε ΗΠΑ και Ευρώπη, εργάζονται και για κάποια μυστική υπηρεσία και η δημοσιογραφία είναι μια κάλυψη".  "Η  CIA, οι  τραπεζίτες,  οι μεγάλες εταιρείες, όπως, π.χ., την Shell», κανονίζει, ποιοι  δημοσιογράφοι  θα καλύψουν τα ρεπορτάζ, τα οποία συνήθως ήταν πλουσιοπάροχα καλυμμένα με πεντάστερα ξενοδοχεία, δωρεάν μετακινήσεις με ελικόπτερα, πάντα πρώτη θέση στο αεροπλάνο και φαγητά στα καλύτερα εστιατόρια, συν τα δώρα (χρηματικά ή άλλα, όπως πανάκριβα ρολόγια) στο τέλος της αποστολής»…«Για κάθε «καλό ρεπορτάζ» και ανάλογα με το πόσο αυτό επηρεάζει την κοινή γνώμη, ο Αμερικανός πρέσβης στην Γερμανία πληρώνει από 3.670 μέχρι και 14.700 ευρώ τους δημοσιογράφους».  Γερμανός  δημοσιογράφος,  πρώην αρχισυντάκτης  της “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) Ούντο Ούλφκοτε (Udo Ulfkotte). 

Μήνυση αξιόποινων πράξεων

1. Εκτός από αυτόν που αδικήθηκε, και οποιοσδήποτε άλλος έχει το δικαίωμα να καταγγείλει στην αρχή τις αξιόποινες πράξεις που διώκονται αυτεπαγγέλτως, τις οποίες πληροφορήθηκε με οποιονδήποτε τρόπο.

2. Η μήνυση γίνεται απευθείας στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών, αλλά και στους άλλους ανακριτικούς υπαλλήλους, είτε από τον ίδιο το μηνυτή είτε από ειδικό πληρεξούσιο. Μπορεί επίσης η μήνυση να γίνει και προφορικά, οπότε συντάσσεται έκθεση, σύμφωνα με τα άρθρα 148 επ.

3. Αν η μήνυση έγινε σε ανακριτικό υπάλληλο, αυτός τη στέλνει χωρίς χρονοτριβή στον αρμόδιο για την ποινική δίωξη εισαγγελέα ή στο δημόσιο κατήγορο.

4. Ο μηνυτής, κατά την υποβολή της μήνυσης ενώπιον κάθε αρμόδιας αρχής, καταθέτει, με ποινή το απαράδεκτο αυτής, παράβολο υπέρ του Δημοσίου ποσού εκατό (100) ευρώ.

5. Η κατάθεση της μήνυσης μπορεί να γίνεται και με ηλεκτρονικά μέσα, εφόσον φέρει προηγμένη ηλεκτρονική υπογραφή κατά την έννοια του άρθρου 3 παρ. 1 του πδ. 150/2001 (Α’ 125).

Εφόσον πρόκειται για αυτεπάγγελτα διωκόμενo αδίκημα, δεν παίρνεις παράβολο (ως οφείλεις σύμφωνα και με την υπ' αριθμ. 6/2009 Γνωμοδότηση του κ. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου). Την μήνυση την παίρνεις κανονικά, και ο Εισαγγελές θα είναι αυτός ο οποίος θα κρίνει τα όσα αναφέρεις για το παραδεκτό ή όχι της μήνυσης και αν προφανώς θα θέσει ή όχι την υπόθεση στο αρχείο κατ' άρθρο 43§2 ΚΠΔ...

Στην  Αθήνα  η  κατάθεση των εγχειριζομένων μηνύσεων γίνεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στο κτίριο 16 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής στο ισόγειο, γραφείο 11 και ώρα 09.00΄π.μ.- 13.00΄μ.μ.
Για την κατάθεση μήνυσης απαιτούνται ορισμένα   ένσημα – παράβολα.


Αγωγή και Μήνυση.

Σε  τι  διαφέρουν;

Η μήνυση απευθύνεται στον αρμόδιο εισαγγελέα και κατατίθεται  ώστε καταγγείλουμε μία εγκληματική πράξη που έγινε είτε εις βάρος μας για παράδειγμα, απειλή, σωματική βλάβη κλπ είτε και εις βάρος άλλων ανθρώπων.

 Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, η μήνυση πρέπει να υποβληθεί μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 3 μηνών,  διαφορετικά αν δεν τηρηθεί αυτή η προθεσμία, τότε χάνεται το δικαίωμα για την υποβολή της μήνυσης.

Ο εισαγγελέας εξετάζει τη μήνυση και μπορεί είτε να διατάξει απευθείας τον κατηγορούμενο να εμφανιστεί σε Δίκη είτε να διατάξει έρευνα προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία εις βάρος του.

Αν βέβαια ο εισαγγελέας κρίνει ότι η μήνυση είναι αβάσιμη, θα τη θέσει στο αρχείο.


Ποιός είναι όμως ο σκοπός της μήνυσης;

Σκοπός της μήνυσης είναι να τιμωρηθεί ο δράστης μίας άδικης πράξης και όχι η οικονομική αποκατάσταση του θύματος.

Μόνο με την αγωγή έχουμε αίτημα καταβολής αποζημίωσης που απευθύνεται στα πολιτικά-αστικά Δικαστήρια και όχι στα ποινικά δικαστήρια. Τα ποινικά δικαστήρια ασχολούνται με τις μηνύσεις και τα πολιτικά-αστικά με τις αγωγές που έχουν σκοπό την οικονομική αποκατάσταση του θύματος μίας άδικης και παράνομης πράξης.

Τί είναι όμως η παράσταση πολιτικής αγωγής στο ποινικό δικαστήριο που δικάζει τη μήνυση;

Στις μηνύσεις, υπάρχει η δυνατότητα - η οποία φυσικά συνιστάται - ο μηνυτής να παραστεί στο ποινικό Δικαστήριο, ως πολιτικώς ενάγων, για να υποστηρίξει την κατηγορία και να συμμετάσχει στη Δίκη, ζητώντας τυπικά ένα μικρό ποσόν αποζημίωσης.

Η συμμετοχή μας ως πολιτικώς ενάγοντος, μας εφοδιάζει με μια σειρά δικαιωμάτων.

Θα μπορούμε  να παρασταθούμε  σε κάθε συζήτηση στο ακροατήριο και θα μας  χορηγηθεί πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα της υπόθεσης.

Θα μας επιτρέπεται να μιλήσουμε στο δικαστήριο για να εξηγήσουμε τις αξιώσεις μας και  να διατυπώσουμε σχόλια μετά την εξέταση κάθε μάρτυρα και την παρουσίαση αποδεικτικών στοιχείων.

Μπορούμε  να θέσουμε  ερωτήσεις μέσω του δικηγόρου μας στον κατηγορούμενο, τους μάρτυρες και τους άλλους συμμετέχοντες.

 Μπορούμε να ζητήσουμε  από το δικαστήριο να εξεταστούμε  ως μάρτυρες  ή να ζητήσουμε  τη γνώμη ενός ειδικού πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα.

Στην πράξη συνηθίζεται να ασκούνται παράλληλα, τόσο η αγωγή όσο και η μήνυση, π.χ σε περίπτωση συκοφαντικής δυσφήμησης, περίπτωση κατά την οποία, το ποινικό Δικαστήριο αποφασίζει αν τελέστηκε το έγκλημα και ποιά ποινή θα επιβληθεί ενώ το αστικό (πολιτικό δικαστήριο) καθορίζει το ύψος της τυχόν αποζημίωσης για ηθική βλάβη κλπ.

Επίσης, το ένα Δικαστήριο δεν δεσμεύεται από την απόφαση του άλλου Δικαστηρίου και έτσι μπορεί να κρίνει διαφορετικά, για παράδειγμα, να κριθεί αθώος ο κατηγορούμενος στο ποινικό Δικαστήριο, αλλά το αστικό Δικαστήριο να τον υποχρεώσει σε αποζημίωση.








          Όταν το 1828, η Ελλάδα απελευθερώθηκε από 363 χρόνια Οθωμανικού ζυγού, ο ελεύθερος πληθυσμός, εκτιμούνταν στα 2,135 εκατομμύρια. Ο δε πληθυσμός των Χριστιανών που είχαν Ελληνική Εθνική συνείδηση και παρέμεναν υπό Οθωμανική κυριαρχία  ήταν  πάνω  από  6 εκατομμύρια.


Το 1940, η Ελλάς είχε διπλασιαστεί σε έκταση, είχε  υποδεχθεί  πάνω  από  1,5 εκατ  πρόσφυγες   Έλληνες  της  Μικράς  Ασίας  και το Ελληνικό Κράτος μετρούσε 7,5 εκατ.  πολίτες. Με  τον  ρυθμό  εκείνο  σήμερα  η  Ελλάς  θα  είχε  30  εκατομμύρια  κατοίκους.  Υπενθυμίζω ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα, που ξεπερνά τον αιώνα, κάθε  ελληνική  οικογένεια αποκτούσε 2 έως 10 τέκνα.


"Έλα αγάπη μου, έλα. Να κάνουμε έναν Έλληνα ακόμα…" Κάτι ήξερε η Χάρις Αλεξίου όταν έγραφε και τραγουδούσε τον «Έλληνα» τη δεκαετία του ΄90, ή μάλλον, κάτι είχε ψυλλιαστεί για τη μεγάλη δημογραφική κρίση που έμελλε να αντιμετωπίσει η Ελλάδα.
Το  άρθρο του Σωτήρη Μητραλέξη («Ελληνικό δημογραφικό πρόβλημα, το μέγιστο εθνικό θέμα»), περιγράφει αναλυτικά τις τεράστιες διαστάσεις που έχει πάρει –όχι μόνο τα τελευταία χρόνια και λόγω κρίσης- η δημογραφική σμίκρυνση στη χώρα μας.


 «Κάθε γενιά για να αναπαραχθεί χρειάζεται κατ’ ελάχιστον 2.1 (δείκτης γεννητικότητας / total fertility rate) παιδιά κατά μέσο όρο ανά γυναίκα: η ελληνική οικογένεια γεννά 1-1.3, αριθμός εφιαλτικά χαμηλός. Σύμφωνα με αυτόν τον αριθμό, το 2100 οι απόγονοι των σημερινών Ελλήνων (…αν δεν έχουν μεταναστεύσει όλοι) θα είναι περίπου 2,3 εκατομμύρια. Αναλογιστείτε λίγο τον αριθμό: 2,3 εκατομμύρια».
 Εννοείται, αν παραμείνουν σταθερές οι συνθήκες, οι αριθμοί των ατόμων που δεχόμαστε στο εσωτερικό, τα ηλικιακά όρια, κτλ. Όσο υποθετικό κι αν ακούγεται, είναι ανησυχητικό για το πόσα μύρια έπονται του ενός κακού.

Οι ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν βέβαια  και  στην  νοοτροπία  της  νεοελληνικής  κοινωνίας, που βγάζει ανεύθυνους πολίτες  που σκέφτονται πως θα γλεντάνε όπως στα φοιτητικά τους χρόνια μέχρι τα 40. Επίσης, η παραμονή στο σπίτι των γονιών μέχρι τα 30 και τα 40 δεν βοηθά ιδιαίτερα τον σχηματισμό οικογένειας. Είναι και αυτό μια παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας.

Ίσως να μην απασχολεί ιδιαίτερα το πρόβλημα στην παρούσα –ήδη- μακρόχρονη κρίση που βιώνουμε, όμως από προσεκτικότερη εξέταση, μοιάζει με…Λερναία Ύδρα, αφού οι προεκτάσεις του είναι εξίσου σημαντικές (η ελληνική κοινωνία γερνάει, η ενσωμάτωση των μεταναστών γίνεται πιο δύσκολη, η υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας δυσχεραίνει, και κυρίως, η πολυπόθητη-πολυπρόβλητη ανάπτυξη που όλοι ευαγγελίζονται, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το δημογραφικό).

«Είναι ένα θέμα που δεν συγκινεί ιδιαίτερα, δεν είναι πχ λίστα Λαγκάρντ», μου λέει ο Νίκος Ράπτης, διδάκτωρ Παιδαγωγικής, που έχει ασχοληθεί αρκετά με το θέμα. «Η περίπτωση είναι ίδια με αυτή του κρατικού χρέους. Το αφήναμε, το αφήναμε, και μια ωραία πρωία, συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε μεγάλο χρέος. Το ίδιο συμβαίνει και μπορεί ενδεχομένως να συμβεί με το «δημογραφικό χρέος». Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι, πως αν δεν αλλάξει κάτι στα επόμενα χρόνια, οι δυνατότητες αντιμετώπισης του προβλήματος θα λιγοστεύουν, λόγω του χρονικού πλαισίου μέσα στο οποίο θα πρέπει να δράσουμε. «Αν δεν υπάρξει πολιτική προστασίας των γεννήσεων, μετά το 2040, θα χάνουμε ένα εκατομμύριο σε γεννήσεις κάθε δέκα χρόνια», συμπληρώνει ο κ. Ράπτης.
 Έλληνες υπάρχουν σε όλο τον κόσμο. Ίσως πάνω από 27 εκατομμύρια. Στόχος πρέπει  να  είναι να αισθανθούν περήφανοι για την καταγωγή τους και να είναι έτοιμοι να προσφέρουν πάλι στην Μητέρα Ελλάδα.




Οι τούρκοι απέναντί μας μουγκρίζουν "Κάθε τουρκάλα να κάνει τουλάχιστον τρία παιδιά".



Με την ευκαιρία της Ημέρας της Μητέρας στις 8 Μαρτίου, ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του στην πόλη Σίιρτ δήλωσε ότι περιμένει από τις Τουρκάλες να αποκτήσουν τουλάχιστον τρία παιδιά.

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ  ΤΣΑΝΤ – ΜΙΝΕΪΚΟ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
 Μιλώντας στις 8/2/2010 με τον γνωστό τρόπο που τον χαρακτηρίζει και την ανάλογη «ευφυΐα» που τον διακατέχει ο Τζέφρυ, ανάμεσα σ’ άλλα, είπε και τα εξής: «Με το προσχέδιο νόμου που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών […] δίνουμε προοπτική στους μετανάστες που ζουν μακροχρόνια στη χώρα μας. Δεν υπάρχει, βέβαια, εδώ μαύρο και άσπρο. Δεν υπάρχουν τέλειες λύσεις. Υπάρχουν καλύτερες και υπάρχουν χειρότερες λύσεις. Θεωρούμε ότι αυτό το νομοσχέδιο μας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσουμε ένα μέλλον ομαλότητας, ασφάλειας και συνοχής.
 Θεωρούμε ότι ανοίγει και νέες δυνατότητες.
Ελληνας ινδικής καταγωγής, Ελληνας αλβανικής καταγωγής, Ελληνας φιλιππινέζικης καταγωγής, Ελληνας ουκρανικής καταγωγής και ούτω καθ’ εξής, περήφανοι για την ελληνική τους ιθαγένεια».-

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


6 σχόλια :

  1. Ο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ.

    ΓΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΛΗΘΑΡΓΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΛΕΙΠΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΖΩΗ. ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    «Αυτό που είναι ασυνήθιστο έχει να κάνει με τον πραγματικό ανήκουστο λήθαργο του εθνικά γαλλικού πληθυσμού, του πληθυσμού που είναι ο ιστορικός θεματοφύλακας της ταυτότητας του έθνους μας.

    Το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία λαϊκή αντίδραση οποιουδήποτε μεγέθους, καμία εξέγερση, ειρηνική ή μη ειρηνική, που θα απαιτούσε την άμεση λογοδοσία αυτής της κυβέρνησης των προδοτών, ή εισβολή σε κάθε ένα από τα γκέτο που είναι γνωστό ότι έχουν διαβρωθεί μέχρι τον πυρήνα από τον Σαλαφισμό και την μαφία των ναρκωτικών: τερατώδεις εκτάσεις αναπαραγωγής που γεννούν αυτούς τους εκτοπισμένους τζιχαντιστές που μας επιτίθενται.

    Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν αντίποινα εναντίον εκείνων που προωθούν αυτή την κατάσταση: ούτε από εκείνους στις υψηλές θέσεις, ούτε από εκείνους κάτω, είναι το καταστροφικό σύμπτωμα της έλλειψης δύναμης ζωής, μια ναρκωμένη παράδοση στην εισβολή, μια συναίνεση - πρέπει να ειπωθεί - στην εξαφάνιση του γαλλικού έθνους.

    Στη Νίκαια, παιδιά κονιορτοποιήθηκαν. Ο τζιχαντισμός σκοτώνει; Το ίδιο κάνει και η ευγένεια. Και αν ο πρώτος είναι αγενής, η δεύτερη είναι υποτακτική στον πρώτο, είναι σκέτη ντροπή.

    Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ.

    Όπως σημείωσε πρόσφατα ο Renaud Camus, η τρομερή ειρωνεία είναι ότι η εποχή μας, ανίκανη να παράγει ένα έργο τέχνης, μια σκέψη, μια αυθεντική πνευματικότητα, κάτι εξαιρετικό που να δίνει αξία στη ζωή των ανθρώπων, είναι σε θέση να διατηρήσει, από τις αυστηρές απαιτήσεις του πολιτισμού, μόνο εκείνο που μας απαγορεύει να τον προστατεύσουμε.

    Η τελική μορφή που έλαβε η ευρωπαϊκή σκέψη είναι, σε μια παράλογη μεταστροφή, αυτή που την καθιστά αδύνατη να αμυνθεί ενάντια στις δυνάμεις που επιδιώκουν τον αφανισμό της».
    Άρθρο της πατριωτικής γαλλικής ιστοσελίδας Polémia, μετά την σφαγή στη Νίκαια, του Ulysse (Οδυσσέα), ενός «μη πολιτικά ορθού» Γάλλου.
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ»

    Αυτό που μας έχει απομείνει από τον Κήπο του Ακάδημου, από την Cultura Animi (Καλλιέργεια Ψυχής) των Tusculanae Disputations, από το De Trinitate, είναι το πολύτιμο προνόμιο να αφήσουμε τους εαυτούς μας να σφαγιαστούν από τον πρώτο σαλαφιστή που θα έρθει, στον οποίο προηγουμένως θα έχουμε χορηγήσει άδεια για την κατασκευή τζαμιού, άδεια για να έχει δώδεκα παιδιά, να βάζει τη σύζυγό του κάτω από ένα κηροσβέστη, να στέλνει όλα τα χρήματά του σε μια ξένη χώρα και να ζει εις βάρος του συστήματος κοινωνικής μας πρόνοιας. Ο τζιχαντισμός είναι βάρβαρος, το γνωρίζουμε αυτό. Αλλά ένας λαός που μόνο προμηθεύεται από το κατάστημα της αλήθειας όπλα για να καταστρέψει τον εαυτό του, που χρησιμοποιεί τα μέσα του πολιτισμού ενάντια στον πολιτισμό, δεν είναι λιγότερο βάρβαρος. Η ξενοφιλία μας και η ειδωλολατρία του «Άλλου», δεν είναι παρά διαμορφώσεις του αυτο-μίσους και καθρέφτες του μίσους που οι ισλαμιστές αισθάνονται για εμάς.



    Αν δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι μετά τη σφαγή στη Νίκαια, οι κυβερνήτες μας συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν μηχανικά το ίδιο ποίημα «δικαιολογιών», δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο λαός δεν έχει την αντοχή να προκαλέσει την παραμικρή εξέγερση, ή ακόμα πιο συγκρατημένα, απλά να αμφισβητήσει τους θεσμούς που έκαναν δυνατή μια τέτοια σφαγή.



    Στο τέλος, είναι το αποδομητικό πνεύμα του 1968 που κέρδισε και ο Διαφωτισμός που συνεχίζει να προπαγανδίζει τις τελευταίες αντιφατικές τρέλες του: όταν ολόκληροι λαοί εισβάλουν και μας σκοτώνουν, και εμείς βλέπουμε μόνο «μετανάστες» και «ψυχιατρικές περιπτώσεις» (αιώνια ετικέτα των μέσων μαζικής ενημέρωσης)».
    Άρθρο της πατριωτικής γαλλικής ιστοσελίδας Polémia, μετά την σφαγή στη Νίκαια, του Ulysse (Οδυσσέα), ενός «μη πολιτικά ορθού» Γάλλου.


    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΣΑΝ «ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ»;‏

    Νορβηγός «αριστερός πολιτικός» βιάστηκε από Σομαλό. Τώρα έχει τύψεις που τον απέλασαν. Οι «δημοσιογράφοι» έδειξαν να «κατανοούν» την στάση του Νορβηγού «αριστερού πολιτικού».
    Η κοινωνία παρακολουθεί απαθής, σαν μια εκφυλισμένη αγελάδα.

    AYTOI EINAI OI «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    Ας πάμε 100 χρόνια πίσω. Αν γινόταν ανάλογο επεισόδιο στην Ευρώπη, ποιος θα ήταν ο χειρισμός του 1. από τον παθόντα και 2. Από την κοινωνία.
    1. Ο παθών θα βρισκόταν σε βαθειά οδύνη, ντροπή, απόγνωση και θυμό με λύσσα. Το πιθανότερο θα έψαχνε να σκοτώσει με σκληρό τρόπο τον βιαστή του και όλους τους ομοίους του. Μετά βέβαια θα αυτοκτονούσε. Πως μπορεί να ζήσει κανείς με τέτοια ντροπή. Πιθανόν να ανατιναζόταν, παίρνοντας μαζί του όσους περισσότερους από την ράτσα και θρησκεία του βιαστή μπορούσε.
    2. Η γνώμη της κοινωνίας θα ήταν ανάλογη. Θα ξεσπούσαν αιματηρές ταραχές σε βάρος της ράτσας των βιαστών. Χιλιάδες θα σφάζονταν. Η κοινή γνώμη θα αισθάνονταν ανακούφιση από την αυτοκτονία του βιασμένου.
    Σήμερα τέτοιες αντιδράσεις φαίνονται «βαρβαρικές». Σήμερα συμπονούμε τους βιαστές και δολοφόνους, είναι θύματα της κοινωνίας. Σήμερα οι «διανοούμενοι» γράφουν, ότι φταίει το θύμα.
    Σήμερα, όπως σε αγγλοεβραϊκή ταινία ειπώθηκε από αγγλοεβραίο, είμαστε το εκφυλισμένο απόθεμα και θέλουμε «θερμοπυρηνική αποστείρωση».
    Ετσι ακριβώς.
    Σε κινηματογραφική ταινία (εβραϊκών συμφερόντων) επιστημονικής φαντασίας, που περιγράφει το κοντινό μέλλον, οι (10 εκατομμύρια) κάτοικοι του Λονδίνου αποκαλούνταν «εκφυλισμένο απόθεμα» και προτάθηκε να εξολοθρευτούν με «θερμοπυρηνική αποστείρωση».
    Φανταστείτε πως μας βλέπουν οι διάφοροι Ρότσιλντ και τι μέλλον προετοιμάζουν για μας, αφού βέβαια μας μετατρέψουν όλους πρώτα σαν τον Νορβηγό «αριστερό πολιτικό», ένα πράγματι εκφυλισμένο απόθεμα για σφαγή και απόσυρση.-

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

    Έως σήμερα υπολογίζεται ότι ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει 10 εκατομμύρια χημικές ουσίες και ο αριθμός αυτός κάθε χρόνο αυξάνεται. Πολλές από τις χημικές αυτές ουσίες μιμούνται τη δράση των ορμονών που παράγει το ανθρώπινο σώμα, και ονομάζονται «ξενοοιστρογόνα», τα οποία επιφέρουν σοβαρά γενετικά και αναπαραγωγικά προβλήματα.

    Ένα ζώο, ο αρσενικός κροκόδειλος, παρουσιάζει σημαντικές γενετικές ομοιότητες με τον άνδρα. Ο αρσενικός κροκόδειλος της περιοχής Τάμπα στη Φλόριντα κολυμπώντας σε περιοχές με αστικά απόβλητα, απέκτησε- τις τελευταίες τρεις δεκαετίες- ομοφυλοφιλικές τάσεις και θηλυκά χαρακτηριστικά.

    Ο καθηγητής Ουρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νικόλαος Σοφικίτης λέει: «Άνδρες και κροκόδειλοι παρουσιάζουν σήμερα σχεδόν τους ίδιους γενετικούς εκφυλισμούς. Στην περίπτωση των κροκοδείλων της Τάμπα, οι οποίοι είναι εκτεθειμένοι σε βιομηχανικά απόβλητα, παρατηρούμε πτώση του αριθμού των σπερματοζωαρίων, σμίκρυνση του μεγέθους των όρχεων και αδιαφορία στις προκλήσεις των θηλυκών για αναπαραγωγή».

    Τα τελευταία χρόνια ο μέσος όρος γονιμοποίησης του ανδρικού σπέρματος φθίνει. Μελέτες στατιστικής έχουν δείξει ότι μειώνεται ο μέσος αριθμός σπερματοζωαρίων ανά εκσπερμάτιση και η μέση κινητικότητα αυτών, ενώ συγκριτικά με 40 χρόνια πριν ο μέσος αριθμός παραγόμενων σπερματοζωαρίων είναι περίπου ο μισός. Όσο μεγαλύτερη είναι η επαφή ενός αρσενικού με τα ψευδοοιστρογόνα, τόσο περισσότερο μειώνεται η επιθυμία για το άλλο φύλο, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άντρες να παρουσιάζουν ουδετερότητα.-
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ CIA, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ;

    «Υπήρξα δημοσιογράφος επί 25 χρόνια. Είχα σπουδάσει για να γράφω ψέματα, να προδίδω τις αρχές μου και να μην λέω την αλήθεια στον κόσμο. Αποφάσισα να σηκωθώ όρθιος και να πω ότι δεν είναι σωστό εκείνο που έχω κάνει στο παρελθόν: Να χειραγωγήσω τους ανθρώπους. Δεν είναι σωστό αυτό που έχουν κάνει συνάδελφοί μου στο παρελθόν, επειδή δωροδοκήθηκαν για να προδώσουν τον λαό, όχι μόνο στην Γερμανία, αλλά σ΄ ολόκληρη την Ευρώπη».
    «Μια ημέρα, η BND (η γερμανική Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών) ήρθε στο γραφείο μου στην εφημερίδα “Frankfurter Allgemeine”. Και να θυμάστε ότι η γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών, ή BND έχει δημιουργηθεί απευθείας από τη CIA. Παρά το γεγονός ότι ουδεμία είχα ιδιαίτερη πληροφορία ή ειδήσεις για τον Καντάφι, ήθελαν να γράψω ένα άρθρο για τον συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι και τη Λιβύη… Μου έδωσαν όλες τις μυστικές πληροφορίες και το μόνο που μου ζήτησαν ήταν να υπογράψω το άρθρο». Την άλλη ημέρα δημοσιεύθηκε στην Frankfurter Allgemeine, αλλά ήταν εξ ολοκλήρου το έργο της BND, είπε ο Ulfkotte στην RT. Το άρθρο αναφερόταν στα σχέδια του Καντάφι να κατασκευάσει μυστικά εργοστάσιο παραγωγής δηλητηριωδών αερίων στην Rabtha. «Η είδηση την επομένη είχε κάνει το γύρο του κόσμου. Μπορείτε να το θεωρήσετε αυτό δημοσιογραφία;».

    Γερμανός δημοσιογράφος, πρώην αρχισυντάκτης της “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) Ούντο Ούλφκοτε (Udo Ulfkotte).

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΤΕΕ και ο πρόεδρος του πρότειναν επίσημα και γραπτά από το 2012 ήδη τη μετανάστευση στους Έλληνες μηχανικούς.
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΕ.
    «Το ΤΕΕ σε συνεργασία με τα Περιφερειακά του Τμήματα, βρίσκεται σε μία γόνιμη διαδικασία διαλόγου, προκειμένου να καταθέσει για άλλη μια φορά, όπως έκανε άλλωστε από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, μια νέα πρόταση για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, με πρωταγωνιστή και πάλι το διπλωματούχο μηχανικό, τον Έλληνα επιστήμονα.»
    ΥΠΕΡΤΙΤΛΟΣ: «Πρόσβαση ενημέρωσης για 37.000 θέσεις εργασίας μηχανικών». 50 επιχειρηματικοί κολοσσοί στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ασία, τη Νότια Αμερική και την Αφρική, ζητούν διαρκώς δεκάδες ή και εκατοντάδες μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων
    Άρθρο με τίτλο «Αυξάνουν οι νέοι που ζητούν δουλειά στο εξωτερικό»
    Ιστοσελίδες με αγγελίες για ελληνόφωνους
    Έργα στη Βουλγαρία
    100 Υποτροφίες στο βρετανικό πανεπιστήμιο του Κεντ, ενόψει του εορτασμού του Ιωβηλαίου του
    Η ειδικότητα του Προγραμματιστή-Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών είναι από τις πιο περιζήτητες στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας.
    2 θέσεις στη Κύπρο & 5 θέσεις ΔΕΠ στο ΕΜΠ (υποψιαζόμαστε είναι ήδη κλεισμένες)
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ μέσω της υπηρεσίας «Ευρωπαϊκή πύλη για την επαγγελματική κινητικότητα – Eures».-

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...