Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΧΑΧΟΛΩΝ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ "ΟΙ ΧΟΧΟΛΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ"


Homo Pasokus Hellenicus


Η Ευρώπη προβληματίζεται σοβαρά
επειδή ο HOMO  PASOKUS  HELLENICUS  θα δυσκολεύεται
να ψωνίζει τα Σαββατοκύριακα στο Selfridges

Γράφει  ο  Κώστας Κεφαλάς

Διευθυντής Ερευνών Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Ε.Ι.Ε.)

28/06/2016 

Οι Βρετανοί παραλίγο να παραδώσουν την χώρα τους στους WOG, που ψήφισαν σε ποσοστό 70 % υπέρ του BREMAIN. Η λέξη WOG προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Western Oriental Gentleman και χρησιμοποιείται ειρωνικά από τους  Βρετανούς για να περιγράψει τους Ασιάτες και Άραβες μετανάστες, συμπεριλαμβανομένων και των Ελλήνων, που αν και κατοικούν εκεί για πολλά χρόνια, δεν έχουν αντιληφθεί ότι η Βρετανία είναι μία διαφορετική χώρα από το Πακιστάν και την Ελλάδα και ότι το Kensington και το Mayfair  δεν έχουν καμία σχέση με την  Εκάλη, το Ψυχικό και το Κολωνάκι. Επί παραδείγματι,  ένας Πακιστανός WOG μπορεί και συνδυάζει ενδυματολογικά μαζί με το άσπρο φουρό του ένα καλό σακάκι Anderson and Sheppard και μία μεταξωτή γραβάτα William Turner. Αντίστοιχα, οι φυλές των πασόκων, συριζαίων και νεοδημοκρατών  WOG στο Λονδίνο επιμένουν να καπνίζουν τα Gurkha Black Dragon  σε χώρους που απαγορεύεται αυστηρώς το κάπνισμα.

Οι υπάλληλοι της Commission στις Βρυξέλλες,  πίσω από τις κλειστές πόρτες αποκαλούν τους Έλληνες επίσης WOG, επειδή τους κάνει εντύπωση ο φανατισμός αυτών των «κοντών, κακομούτσουνων, τριχωτών, μελαψών, διεφθαρμένων νοτίων» και ο τρόπος με τον οποίον τοποθετούνται υπέρ της Ευρώπης, της «Ευρωπαϊκής ιδέας», των μουσουλμάνων μεταναστών και του νεοφιλελευθερισμού, ενώ ταυτόχρονα καταφέρονται με σφοδρότητα εναντίον της χώρας των. H γραφειοκρατία των Βρυξελλών εντυπωσιάζεται επίσης από το γεγονός ότι οι αμετροεπείς Ελληνόφωνοι δεν μπορούν να αντιληφθούν τον χώρο και τον χρόνο, καθώς και τα πολιτικά τεκταινόμενα, ώστε να συμπεριφέρονται καταλλήλως. Η αντίστοιχη  λέξη  που θα περιέγραφε την φυλή των εγχωρίων WOG  είναι «χόχολοι». Αυτοί, επίσης είναι γνωστοί και με το επιστημονικό όνομα Homo Pasokus Hellenicus και αποτελούν μία προσφάτως μεταλλαγμένη νεοελληνική βιο-ποικιλότητα.

 Ο χόχολος, αφού πετάξει τα σκουπίδια του στον δρόμο, στην παραλία ή στο δάσος, πιστεύει βαθιά υπαρξιακά μέσα του ότι είναι Ευρωπαίος πολίτης, περισσότερο μάλιστα Ευρωπαίος από τους έχοντες τα αυθεντικά Γερμανικά γονίδια. Ομοίως ο γραικύλος, δύο χιλιάδες χρόνια νωρίτερα, πίστευε ότι ήταν καθαρόαιμος Ρωμαίος πολίτης και φυσικά ισάξιος του Καίσαρα. Ο  χόχολος, χαρακτηρίζει τους γηγενείς Βρετανούς που ψήφισαν το BREXIT «ακροδεξιούς», ταυτόχρονα όμως αδυνατεί να ταυτοποιήσει στον γεωγραφικό χάρτη την Αγγλία. Ο χόχολος πιστεύει στον πολύ-πολιτισμό και ως «πολίτης του κόσμου» έχει προσκαλέσει όλους τους πολίτες της υφηλίου να μεταναστεύσουν στην πατρίδα του, με το αζημίωτο φυσικά. Ο χόχολος επικαλούμενος «φασισμό», «εθνικισμό», «σωβινισμό», «ρατσισμό», «ξενοφοβία» και όλους τους άλλους καλολογικούς προσδιορισμούς που χρησιμοποιεί η φυλή του τα τελευταία εκατό χρόνια, ετοιμάζεται να χτίσει τζαμιά, νεκροταφεία και τζιχαντο-φαβέλες με τα χρήματα των άλλων φορολογούμενων χοχόλων, όταν οι υπόλοιπές Ευρωπαϊκές χώρες,  αντιλαμβανόμενες τα λάθη του παρελθόντος, απομόνωσαν τον γεωγραφικό χώρο των χοχόλων, εγκλωβίζοντας εκεί τους πιστούς του Αλλάχ. Ο χόχολος ισχυρίζεται ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» και ότι η χώρα του δεν έχει θαλάσσια σύνορα. Ο χόχολος  μισεί τον πολιτισμό, την ιστορία, την γλώσσα και την «μνήμη» της χώρας του. Ο χόχολος  διέλυσε τα εργοστάσιά του, απαξίωσε την παραγωγή του, παραχώρησε τα αεροδρόμια του και άφησε ακαλλιέργητη την γη του, ώστε να απαξιωθεί και αυτή για να την «αναβαθμίσουν» σύντομα οι Γερμανοί.

Ο χόχολος  έβαλε φόρους στην εγχώρια μπύρα και το κρασί για να ενισχύσει τα αντίστοιχα προϊόντα των Ευρωπαίων. Ταυτόχρονα εξαφανίζει την εναπομένουσα παραγωγική βάση με την υπερφορολόγηση, ώστε να μπορεί να σιτίζεται με τις επιδοτήσεις, την κοινωνική πρόνοια των ΜΚΟ, τα συσσίτια των ολιγαρχών και την ζητιανιά. Έστειλε τα παιδιά του μετανάστες, έμεινε άνεργος, από ιδιοκτήτης έγινε ενοικιαστής στο σπίτι του,  είναι ευχαριστημένος που ο βασικός μισθός του θα μειωθεί στα 586 Ευρώ, ακολουθεί την συμβουλή της Θεανώς και τρέφεται με ντομάτες γεμιστές, ενώ θεωρεί φυσιολογικό να μην συνταξιοδοτηθεί.  Ο χόχολος μετέτρεψε την χώρα του σε χώρο, ψηφίζει κόμματα του «δημοκρατικού τόξου», είναι «προοδευτικός και δημοκρατικός», καθώς και «ψυχοπονιάρης» με τα χρήματα της Ευρώπης, του δημοσίου και των άλλων συμπολιτών του.

 Ο χόχολος  πιστεύει ότι είναι πονηρίτης επειδή αντικατέστησε το εθνικό του νόμισμα με το Ευρώ, ενώ αδυνατεί να αντιληφθεί ότι το Ευρώ από νοικοκύρη τον έχει μετατραπεί σε ζήτουλα και  ότι συντόμως οι Γερμανοί θα του πάρουν και το μοναδικό παντελόνι που φοράει, πετάγοντάς τον έξω από την νομισματική ένωση, γεγονός που επισημαίνει ο γκουρού της παγκοσμιοποίησης Alan Greenspan. Ο χόχολος εκτός από μεγαλομανής είναι και βλαξ. Είτε ως πολιτική ηγεσία, είτε ως απλός πολίτης, ισχυρίζεται ότι «η αντεπίθεση των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων» θα μετασχηματίσει  την Ευρώπη στα μέτρα των επιθυμιών του, ώστε τα πεντακόσια εκατομμύρια των Ευρωπαίων πολιτών να εξακολουθούν να εργάζονται σκληρά για να σιτίζεται πλουσιοπάροχα από το Ευρωπαϊκό πρυτανείο αυτός, η οικογένειά του, οι σύντροφοί του και οι φίλοι του. Ο χόχολος δάκρυσε και έκλαψε πολύ περισσότερο από τους υποστηρικτές του BREMAIN, διαρρηγνύοντας τα Ermenegildo Zegna ιμάτιά του, όχι γιατί θρηνεί για την επερχόμενη καταστροφή του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ, αλλά επειδή από εδώ και στο εξής θα περνάει έλεγχο διαβατηρίων και τελωνείου για τα Σαββατοκυριακάτικα ψώνια του στην Oxford Street.

Ο χόχολος προσδοκά ότι θα περάσει το υπόλοιπο του βίου του στον καναπέ με φραπεδιές, ζώντας την ζωή του μέσα από την τηλεόραση και συμφωνώντας με τις απόψεις δημοσιογράφων των ΜΜΕ με εξαψήφιους τραπεζικούς λογαριασμούς. Ταυτόχρονα πιστεύει ότι θα ζει αιωνίως με δανεικά από την φιλανθρωπία των Ευρωπαίων τραπεζιτών, ενώ ευελπιστεί ότι θα ψυχαγωγείται σε εκδηλώσεις ελεημοσύνης των ελίτ του τύπου «οι λίγοι δεν μπορούνε». Ο χόχολος ως καθαρόαιμος «Ευρωπαίος», αδιαφορεί στο ότι οι φόροι του, ο ΕΝΦΙΑ του και το 24% ΦΠΑ του χρηματοδοτούν χώρες που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως η Τουρκία, ώστε να μπορούν αυτές να συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκά προγράμματα για να ενισχύονται οι εξαγωγές της Γερμανίας.

Ο χόχολος, δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί ότι αμφότεροι οι Εγγλέζοι και οι Ευρωπαίοι μισούν και απεχθάνονται μετά βδελυγμίας τους απάτριδες, τους γραικύλους, τους βλάκες, τα λαμόγια, τους γλύφτες και τους διεθνιστές. Παρά το γεγονός ότι ο χόχολος είναι άκρως προσαρμοστικός στις πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές, όπως και οι κατσαρίδες που επιβιώνουν σε όλες τις περιβαλλοντολογικές μεταβολές τα τελευταία 120 εκατομμύρια χρόνια, σήμερα βιώνει το ιδεολογικό και βιολογικό του τέλος, καθώς αδυνατεί να αντιληφθεί, σαν βλάκας που είναι, τις επερχόμενες κατακλυσμιαίες μεταβολές και την επερχόμενη «εξαφάνιση των δεινοσαύρων» της βιοποικιλότητας  του, καθώς και να κατανοήσει ότι είναι αδύνατον πλέον να περιφέρει στην Ευρώπη το «πράσινο» DNA του, επειδή το παγκοσμιοποιημένο και διεθνιστικό νεοταξικό περιβάλλον, για το οποίο με τόσο πάθος αγωνίσθηκε και αγωνίζεται να φτιάξει, έχει χώρο μόνο για τους «ευφυείς, τους μορφωμένους, τους πολύ καλούς επαγγελματίες, τους δυνατούς μονομάχους και τους ισχυρούς παίχτες».-

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...