Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ FACEBOOK, ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ME ΚΩΔΙΚΟ «Ο ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ». (Κωδική του ονομασία: “The Overlord”‏

FACEBOOK, ΕΝΑ  ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ  CIA ΜΕ ΕΒΡΑΙΟ  ΥΠΕΥΘΥΝΟ

Mark Zuckerberg,  (με  κιπά  σε  εβραϊκή  τελετή),  στην CIA είναι γνωστός με τήν κωδική ονομασία " The  Overlord " (Ό Επικυρίαρχος).


ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ  ΤΗΣ  CIA:  «Μετά από χρόνια δημόσιας παρακολούθησης, μείναμε πραγματικά έκπληκτοι με τό γεγονός,  πόσοι πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δημοσιεύσουν τήν διεύθυνση τους,
τίς θρησκευτικές καί πολιτικές τους πεποιθήσεις, την  αλφαβητική λίστα με όλους τους φίλους τους,  προσωπικά e-mail, τηλέφωνα, εκατοντάδες φωτογραφίες τοΰ εαυτού τους, ακόμα καί πληροφορίες γιά τό τί ακριβώς κάνουν από λεπτό σέ λεπτό».
ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΤΟΥ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ  ΤΗΣ  CIA,  ΜΕΤΑ  ΤΗΝ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ  ΚΟΝΓΚΡΕΣΟΥ
«Τό Facebook  δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πείραμα της CIA καί μάλιστα πείραμα τό όποιο πήγε πολύ καλύτερα άπ' ό,τι οι ίδιοι περίμεναν.
Τό εύσημα, σύμφωνα με τόν διευθυντή τής ΟΙΑ, ανήκουν στον Mark Zuckerberg  ο οποίος στην CIA είναι γνωστός με τήν κωδική ονομασία " The  Overlord " (Ο Επικυρίαρχος).

Ο διευθυντής τής CIA, άφοΰ έδωσε συγ­χαρητήρια στον Mark Zuckerberg, δήλωσε τά έξης στην συνεδρίαση του Κονγκρέσου γιά τήν συνέχιση τής χρηματοδότησης του πειράματος:
"Μετά από χρόνια δημόσιας παρακο­λούθησης, μείναμε πραγματικά έκπληκτοι με τό γεγονός πόσοι πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυ­μοι νά δημοσιεύσουν τήν διεύθυνση τους, τίς θρησκευτικές καί πολιτικές τους πεποι­θήσεις, την  αλφαβητική λίστα με όλους τους φί­λους τους, προσωπικά e-mail, τηλέφωνα, εκατοντάδες φωτογραφίες τοΰ εαυτού τους, ακόμα καί πληροφορίες γιά τό τί ακριβώς κάνουν από λεπτό σέ λεπτό.
Πραγματικά είναι ένα όνειρο πού γίνε­ται πραγματικότητα γιά την  CIA. Επίσης υπογράμμισε πόσα λεφτά γλυτώνει ή CIA από τό Facebook.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Πράγματι ποιός λογικός άνθρωπος (δεν μιλάμε για τους νεοέλληνες – εδώ  βασιλεύει   ο απόλυτος  παραλογισμός),  
θα  παρέδιδε  - Ο ΙΔΙΟΣ,  ΜΕ  ΧΑΡΑ -  στις  ξένες  μυστικές  υπηρεσίες,  τον  εαυτό  του,  τους γονείς  του,  τους  φίλους  του,  την  διεύθυνσή του  και  πολλά  προσωπικά μυστικά  του,  που  οι  μυστικές  υπηρεσίες  θα  έκαναν  χρόνια  για  να  τα αποκτήσουν;
Σήμερα  δημοσιεύτηκε  ότι  το το Facebook λογοκρίνει διεθνώς τις ειδήσεις πατριωτικού περιεχομένου 
 Πολλά εκατομμύρια χρηστών του διαδικτύου έχουν προτίμηση στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook.  Επίσης, για πολλά εκατομμύρια χρήστες το Facebook αποτελεί και πηγή ειδησεογραφικής ενημέρωσης.
 Το Facebook συμπεριφέρεται στους χρήστες του ως να είναι ανόητα και αμόρφωτα ψηφιακά παράσιτα τα οποία είναι ανίκανα να επιλέξουν τις ειδήσεις και τα θέματα που τους αφορούν
Όπως όμως καταγγέλλουν πρώην συνεργάτες του ιδρυτή και ιδιοκτήτη αυτής της ιστοσελίδας Μαρκ Ζούκερμπεργκ, το Facebook λογοκρίνει με βάναυσο τρόπο μέσω της λειτουργίας «Trending-Function» ειδήσεις  πατριωτικού περιεχομένου. Όι χρήστες της ιστοσελίδας δεν γίνονται κοινωνοί ειδήσεων που προέρχονται από το πατριωτικό φάσμα, ήτοι οι ειδήσεις για τα εκατομμύρια των χρηστών του Facebook φιλτράρονται πολιτικά, χωρίς βέβαια  οι ίδιοι οι χρήστες να το γνωρίζουν και να το επιλέγουν.
Η λειτουργία «Trending» της ιστοσελίδας που έχει την ηλεκτρονική της βάση στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ λογοκρίνει τις ειδήσεις καθημερινά και τακτικά και φιλτράρει-φράζει αυτές που δεν είναι αρεστές στο πολιτικό φάσμα του Μαρκ Zούκερμπεργκ, ο οποίος ως γνωστόν είναι εβραίος και θερμός οπαδός της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Στην κεντρική διοίκηση της ιστοσελίδας στην Καλιφόρνια έχουν την βάση τους οι λεγόμενοι «έφοροι» των ειδήσεων, οι οποίοι διοχετεύουν στους χρήστες μόνο τις λογοκριμένες ειδήσεις, κάνοντας χρήση του ηλεκτρονικού κόφτη Trending-Function. Όι έφοροι αποφασίζουν ποιες ειδήσεις είναι «trendy» και πνίγουν ηλεκτρονικά αυτές που δεν είναι αρεστές στο διεθνές σιωνιστικό σύστημα.
Ο  ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ  ΤΗΣ  CIA  ME  TO  ONOMA  «O  ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ», ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ  ΑΚΟΜΗ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΤΡΑΜΠ.
 Αποκρύβει  ειδήσεις  που  αφορούν   τον προεκλογικό αγώνα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων Τραμπ για την προεδρία των ΗΠΑ.    
ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΚΟΜΗ  ΚΑΙ  ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ  ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ  ΤΡΑΜΠ
Θέματα ειδήσεων π.χ. που αφορούν διαδηλώσεις κατά της λαθρομετανάστευσης ή τον προεκλογικό αγώνα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων Τραμπ για την προεδρία των ΗΠΑ, ενώ ανήκουν στα αγαπημένα των χρηστών, δεν εμφανίζονται στις προτιμήσεις της ιστοσελίδας αφού φράζονται από τον ηλεκτρονικό κόφτη. Τουτέστιν προπαγανδίζονται οι ειδήσεις που είναι αρεστές και συμφέρουν στο συγκεκριμένο ιδεολογικοπολιτικό φάσμα του Μαρκ Zούκερμπεργκ.
Το Facebook και ο ιδιοκτήτης του απατά ασύστολα τους χρήστες της ιστοσελίδας με την λογοκρισία και την επιλογή των ειδησεογραφικών θεμάτων. Όι «έφοροι» του λειτουργούν ως αισχίστου είδους σταλινικοί λογοκριτές, κάτι βέβαια που δεν θα πρέπει να μας εντυπωσιάζει αφού επί Στάλιν τον τομέα λογοκρισίας και προπαγάνδας του σοβιετικού κράτους είχαν αναλάβει πολλοί ιουδαίοι κομμουνιστές. Για όσους αμφιβάλλουν ακολούθως μια λίστα επιφανών ιουδαίων κομμουνιστών του τομέα προπαγάνδας και λογοκρισίας της Σοβιετικής Ενωσης εκείνης της εποχής. Ilya Ehrenburg, υπουργός προπαγάνδας και λογοκρισίας. Solomon Mikhaels, Mark Donsky, Leonid Lukov, Yuli Reisman, Vasily Grosman, Yevgeny Gabrilovich, Boris Volchok, Lillian Hellman, όλοι λογοκριτές και προπαγανδιστές της μπολσεβίκικης υπεροχής. Sergei Eisenstein, υπεύθυνος για τον κινηματογράφο προπαγάνδας. Στο κινηματογραφικό του έργο Bezhin Meadow εμφανίζονται χριστιανοί χωρικοί (κουλάκοι) ως χυδαία παράσιτα τα οποία εν τέλει σφαγιάστηκαν συστηματικά από τους εβραιομπολσεβίκους.
Το Facebook συμπεριφέρεται στους χρήστες του ως να είναι ανόητα και αμόρφωτα ψηφιακά παράσιτα τα οποία είναι ανίκανα να επιλέξουν τις ειδήσεις και τα θέματα που τους αφορούν, βάζοντας υπεράνω αυτών σοβιετικού τύπου «εφόρους- λογοκριτές» που προφανώς εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.-

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


1 σχόλιο :

  1. Φυγετε απο το facebook και πηγαινετε στο ρωσικο,
    οπως εκαναν και τα ΑττικαΝεα, και μπραβο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...