Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Όχι στο ξεπούλημα της Κύπρου στον ρασοφόρο τοκογλύφο


Η πρόταση του αρχιεπισκόπου για αγορά κρατικών ομολόγων από την εκκλησία για να στηριχθεί το τραπεζικό σύστημα , αποκαλύπτει ακόμα και στους κοιμισμένους την άρρηκτη σύνδεση της εκκλησίας με το ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Μια τέτοια εξέλιξη θα ισοδυναμεί με παράδοση της κρατικής εξουσίας στα χέρια της εκκλησίας η οποία θα καθορίζει στο εξής τις πολιτικές αποφάσεις.


Μην ξεχνούμε την κατάπτυστη και προδοτική πρόταση του αρχιεπισκόπου για διέλευση του αγωγού του φυσικού αερίου μέσω Τουρκίας,
Επιλογή που κατά την άποψη μας θα μετατρέψει την Κύπρο σε επαρχία της
Τουρκίας. Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις της εκκλησιαστικό-ιδιωτικής πλουτοκρατίας και καλούμε τις λαϊκές παραγωγικές δυνάμεις να εκφράσουν την εναντίωση τους στα σχέδια της ληστρικής ολιγαρχίας .
Επισημαίνουμε πως κυριότερος εχθρός της Κύπρου δεν είναι οι ξένοι αλλά η ντόπια ληστρική ολιγαρχία και το προδοτικό Ζυριχικό κατεστημένο που χαλκεύουν αλυσίδες δουλείας για το λαό και τη πατρίδα. 

Καμιά εμπιστοσύνη στην ολιγαρχία και τα πολιτικά όργανα και φερέφωνα της.
Υπεράνω όλων το όραμα της εθνικοκοινωνικής πολιτείας που θα ορθωθεί πάνω από τα συντρίμμια του καπιταλιστικού συστήματος και των μονοπωλιακών ολιγαρχικών συμφερόντων που καρπούται η ντόπια ολιγαρχία.
Στη πρόταση του αρχιεπισκόπου αντιτάσσουμε την δική μας πρόταση : Κοινωνικοποιήση της εκκλησιαστικής περιουσίας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ

http://alfeiospotamos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...