Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Επικίνδυνα παιχνίδια διαπλοκής: Η κυρία Ράικου, λομπίστας του Ομίλου Λάτση, ο υποδιοικητής της ΕΥΠ και οι μεγαλόσχημοι δημοσιoγράφοι που επιδιώκουν να στήσουν νέο σύστημα στη Δικαιοσύνη

Όσοι βρέθηκαν σε γνωστό κοσμικό μαγαζί δεν πίστευαν στα μάτια τους. Πρώτο τραπέζι πίστα, βρίσκονταν η αφρόκρεμα της ΚΥΠ, διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι, ο γνωστός αρχιλομπίστας του Ομίλου Λάτση και μια εισαγγελέας που κατέχει νευραλγικό πόστο στο σύστημα της δικαιοσύνης. 

Ήταν εκεί ο πρώην Υποδιοικητής της ΕΥΠ, Φώτης Παπαγεωργίου, που εξακολουθεί να διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με το ίδρυμα της Κατεχάκη και ειδικά με την υπηρεσία που χειρίζεται τους κοριούς, η εισαγγελέας κα Ράικου, ο γενικός διευθυντής επικοινωνίας του Ομίλου Λάτση κ. Καλλίτσης, ο διευθυντής της Καθημερινής κ. Παπαχελάς και οι γνωστοί δημοσιογράφοι-ερευνητές Τέλλογλου και Θεοδωράκης. 

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι κρίσιμα, ενώ απαιτείται και άμεση παρέμβαση

της δικαιοσύνης γιατί η παρουσία της κ Ράικου στην παρέα της διαπλοκής, παραβιάζει κάθε όριο δεοντολογίας που οφείλουν να τηρούν δικαστές που χειρίζονται κρίσιμες υποθέσεις.

Η κ. Ράικου γνωρίζει πολύ καλά ότι, βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική έρευνα για μίζες εκατομμυρίων Ευρώ που όπως αποδεικνύεται από τους λογαριασμούς που έχουν ανοίξειέδωσε ο Όμιλος Λάτση στον Άκη Τσοχατζόπουλο. Πώς είναι δυνατόν να βρίσκεται σε εξέλιξη μια τόσο σοβαρή δικαστική έρευνα βασισμένη σε αδιάσειστα ντοκουμέντα για κακουργηματικά αδικήματα και η κ. Ράικου να πηγαίνει σε κοσμικά μαγαζιά με τον αρχιλομπίστα του Ομίλου Λάτση κ. Καλλίτση, ο οποίος αμείβεται με αστρονομικά ποσά για να διαχειρίζεται κρίσεις, δηλ. μεγάλες υποθέσεις;

Όταν από τις αποφάσεις της δικαιοσύνης για τη συγκεκριμένη υπόθεση κρίνεται ακόμα και η νομότητα της συγχώνευσης των ΕΛΠΕ με την ΠΕΤΡΟΛΑ - γιατί η μίζα δόθηκε απ' τον κ. Χρόνη γι αυτόν ακριβώς τον λόγο- η κα Ράικου όφειλε να είναι προσεκτική στις παρέες της.

Γνωρίζει επίσης η κα Ράικου ότι, ο κ. Παπαχελάς μαζί με τον κ. Καλλίτση και κάποιους άλλους μεγαλόσχημους, προωθούν με νύχια και με δόντια τη σύσταση νέας υπηρεσίας για την πάταξη της διαφθοράς, γιατί προφανώς δεν μπορούν να ελέγξουν τους κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη; 

Εντελώς τυχαία, με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η Καθημερινή, επιχειρεί να στηρίξει επικοινωνιακά το σχέδιο, ενώ στο παρασκήνιο ακούγεται και το όνομα γνωστής δικαστικής λειτουργού που προορίζεται τη θέση αυτή.

Βεβαίως δουλειά του Παπαχελά, του Καλλίτση και του κάθε λομπίστα, είναι να στήνει παιχνίδια διαπλοκής. αλλά οι δικαστικοί λειτουργοί οφείλουν να απέχουν από τέτοιες παρέες γιατί εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Όσο για την παρουσία του κ. Παπαγεωργίου, είναι απολύτως δικαιολογημένη, αφού διατηρεί στενές σχέσεις με τους κκ Παπαχελά, Τέλλογλου, Καλλίτση, Θεοδωράκη καθώς και με γνωστό σεναριογράφο του Βήματος που έχει αναδειχθεί σε βαποράκι του ευαγούς ιδρύματος της Κατεχάκη...

Πάντως, εντελώς τυχαία, μετά τη συνάντηση αυτή, ο Σταύρος Θεοδωράκης βρέθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού για να στοχοποιήσει από το Mega του κ. Μπόμπολα κάποια πρόσωπα που δεν είναι αρεστά στους βαρόνους της Διαπλοκής.

Μέσα από τέτοιες στημένες εκπομπές, επιχειρούν επίσης να αναδείξουν επικοινωνιακά και τα πρόσωπα τα οποία θα παίξουν ρόλο καταλαμβάνοντας καίριες θέσεις στη Δικαιοσύνη με τις ευλογίες των βαρόνων της Διαπλοκής.

Μόνο που όταν εμπλέκονται ΚΥΠατζήδες, λομπίστες και συστημικοί δημοσιογράφοι, η Δικαιοσύνη ακυρώνεται, οι δικαστές που συμμετέχουν σε τέτοιες παρέες εκτίθενται ανεπανόρθωτα και τα βρώμικα κόλπα γυρίζουν μπούμερανγκ για τους εμπνευστές τους.

ΥΓ. Δε γνωρίζω τι υλικό μοίρασε ο κ. Φώτης της ΕΥΠ στους κολλητούς του δημοσιογράφους. Αν είναι αντίστοιχο με αυτό που έδωσε στο βαποράκι του σε κυριακάτικη εφημερίδα για τα δήθεν πλαστά διαβατήρια που αναζητούσε επιχειρηματίας,τότε έχει να πέσει πολύ γέλιο. 


http://www.lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...