Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΗΛΙΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΘΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (διόρθωση-ανανέωση)

Στην Επίδαυρο, που ήταν το σημαντικότερο θεραπευτικό κέντρο της ανθρωπότητας, βλέπει κανείς τις θεραπείες σε επιγραφές οι οποίες εφαρμόζεντο τότε. 
Ιδιαιτέρως σημαντικό είναι το θαυμαστό Ηλιοκεντρικό σύστημα του δαπέδου της Θόλου και αν και η ακριβής χρήση του παραμένει άγνωστος, εντούτοις πρέπει να διενεργούντο θεραπείες με σκοπό την εναρμόνιση της ανθρώπινης ψυχής με το πλανητικό σύστημα. 
Τι είδος διαδικασίες διενεργούντο για να πραγματοποιηθεί η εναρμόνησις αυτή; 
Τι είδους παρεμβάσεις εγένοντο στον ανθρώπινο οργανισμό ο οποίος οδηγήτο στο Ηλιοκεντρικό σύστημα του δαπέδου της Θόλου για την θεραπευτική του αγωγή; 
Ήτο ακτινοβολία προερχόμενη από το σύμπαν, την αστείρευτη πηγή ενέργειας του Ηλιοκεντρικού μας συστήματος όπως ήτο αποτυπωμένη στο Ασκληπιείο, στο οποίο εισήγετο ο ασθενής με σκοπό να υποβληθεί το σώμα του σε επέμβαση της κοσμικής ακτινοβολίας; 
Εάν σε αυτούς τους θεραπευτικούς χώρους, οι ζηλωτές της ατομική ενέργειας είχαν προοδεύσει από την θεωρεία στην πράξη, δύο ειδών διαδικασίες θα εχρησιμοποιούντο ή θα ήτο δυνατόν να χρησιμοποιηθούν:

 1. Ηλεκτρομαγνητικά κύματα τα οποία επενεργούσαν στον στροβιλισμό του ατόμου του υδρογόνου ή 
2. Η έκθεσις του ασθενούς στα ραδιενεργά σωματίδια του Ηλιοκεντρικού συστήματος προερχόμενα από το σύμπαν. 


Μία υπόθεσις ή ουτοπία; 

Τον καιρό εκείνο, καμία προφητεία δεν προέβλεπε την πραγματοποίηση των θεραπειών δια της ακτινοβολίας, την Ηλιοκεντρική ατομική θεωρεία του Έρνεστ Ρούδερφορντ ή την ατομική προσέγγιση του Νιλς Μπορτ με την κατεξοχήν σχολή της Κοπεγχάγης.... 

Γεώργιος Λυμούρης
Πυρηνικός Γιατρός - Αναπληρωτής Καθηγητής 

Απόσπασμα από το άρθρο From the atom of Democritus to the therapeutic Nuclear Medicine of today του περιοδικού European Journal of Nuclear Medicine

Στο βίντεο που ακολουθεί η κυρία Αλτάνη μας δίνει πληροφορίες για μία σειρά συνεδρίων Πυρηνικής Ιατρικής που πραγματοποιήθηκαν στην χώρα μας, στα οποία ήταν προσκεκλημένη για να δώσει τις απόψεις της Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας και Μυθολογίας όσον αφορά την ιατρική θέση των προγόνων μας.
Κλήθηκε επίσης να αναλύσει το Ηλιοκεντρικό σύστημα το οποίο απεικονίζεται στο δάπεδο της Θόλου της Επιδαύρου, το οποίο υποδεικνύει τον συσχετισμό της ψυχής με το Ηλιοκεντρικό Σύστημα και στην συνέχεια κάνει μία μικρή επεξήγηση.

Από το σημείο 14:15 του βίντεο ξεκινούν και οι πληροφορίες του θέματος που προβάλουμε.


   


Εν συνεχεία ακολουθεί ψηφιακή αναπαράσταση της Θόλου της Επιδαύρου


 

Tholos Epidaurus. graphics Nikos Giannopoulos Θόλος Επιδαύρου. γραφικά Νίκος Γιαννόπουλος, ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ . (Διαδραστικές Πολυμεσικές Εκδόσεις για τους 3 από τους 15 σημαντικότερους Αρχαιολογικούς Χώρους και Μουσεία της Ελλάδος) Δραματοποιημένα και μη ντοκιμαντέρ, φωτογραφήσεις, αεροφωτογραφήσεις, 2d & 3d animation. Παραγωγή Υπουργείο Πολιτισμού.


Σημείωση: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την Αποκάλυψη της Θόλου της Επιδαύρου διαβάστε επίσης:


ΑΡΡΗΤΟΙ ΛΟΓΟΙ - Η Θόλος της Επιδαύρου (Α' Μέρος)


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...