Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Η ολοκλήρωση της κατοχής έρχεται Απο το επόμενο φθινόπωρο η "Κάρτα του Πολίτη";


Η χώρα καταρρέει οικονομικά, τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας γιγαντώνονται καθημερινά, μας απειλούν τα Σκόπια με απώλεια Ελληνικής γης, οι τούρκοι αφήνουν υπόνοιες για το Αιγαίο και την ΑΟΖ, αλλά η κυβέρνηση (η υπηρεσιακή κυβέρνηση) ανακοίνωσε την αλλαγή των αστυνομικών ταυτοτήτων, στις οποίες ενσωματώνεται η περίφημη κάρτα του πολίτη. Με απλά λόγια, ενώ καταστρέφεται η χώρα, η μέριμνα αυτών που μας κυβερνούν και αυτών που θέλουν να μας κυβερνήσουν, είναι η επιβολή της κάρτας του πολίτη!!! Οξύμωρο, ίσως, εάν δεν γνωρίζαμε πως στην πραγματικότητα το παρόν πολιτικό σκηνικό είναι ένα τσούρμο τραπεζοκόμων και σφουγγοκολάριων υπηρετών της Νέας Τάξης.
Δύο ημέρες πριν τις κρισιμώτερες εκλογές της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδας και εν μέσω μιας γιγαντιαίας τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον του Ελληνικού λαού , το υπηρεσιακό υπουργείο προστασίας του πολίτη , ανακοίνωσε ότι απο το επόμενο φθινόπωρο θα επιβληθεί τελικά η Κάρτα Του Πολίτη, μόνο που την ονόμασαν "νέα ταυτότητα".
Έτσι λοιπόν και στα "μουλωχτά", όπως συνηθίζεται να περνούν μνημόνια , και δαιμόνια,πριν απο λίγο, το υπουργείο "προστασίας" του πολίτη δημοσίευσε ένα λακωνικό δελτίο τύπου, με το οποίο μας ενημερώνει ότι απο το επόμενο φθιόπωρο θα αρχίσει η αντικατάσταση των ταυτοτήτων μας με τις "νέου τύπου" ταυτότητες οι οποίες όπως χαρακτηριστικά αναφέρει θα έχουν "την μορφή πιστωτικής κάρτας".
Όλα οσα λέγαμε και μας θεωρούσαν μερικοί γραφικούς ή συνωμοσιολόγους , ιδού πως γίνονται πραγματικότητα.

Αυτή η "νέα ταυτότητα" δεν θα είναι παρά η πολυδιαφημισμένη απο τον εντολοδόχο και τέως κατοχικό πρωθυπουργό Παπανδρέου "Κάρτα Του Πολίτη".

Ετοιμαστείτε και οπλισθείτε με αγωνιστικό φρόνημα, διότι απο το επόμενο φθινόπωρο ή θα πρέπει να δεχτείτε το ηλεκτρονικό μαρκάρισμα και την ηλεκτρονική χειροπέδα ή θα πρέπει να αρνηθείτε την παραχώρηση του Θεόσδοτου δώρου της ελευθερίας που θα είναι το "αντίτιμο" για να πάρετε τη "νέα ταυτότητα".


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...