Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΘΕΑΤΗΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑς ΨΥΧΟΦΆΡΜΑΚΑ
O Ταγίπ Ερντογάν, ζήτησε από τον Ζόραν Ζάεφ αεροπορική βάση στα Σκόπια ως αντάλλαγμα της στήριξης και της βοήθειας. H  ελληνική  κυβέρνηση  παρακολουθεί  στενά  το  θέμα,  επισπεύδοντας  τις  διαδικασίες  για  να  τους  παραχωρήσει  το  όνομα  της  Μακεδονίας.  Υπάρχει  η  σκέψη  σε  πολλούς  πολιτικούς  κύκλους  των  Αθηνών  (απογόνων  του  εθνικού  ήρωος  Εφιάλτη - βλέπε   και  ανάλογη  χθεσινή δήλωση  του  έλληνα  πολιτικού  γίγαντα  Σταύρου  Θεοδωράκη), ότι  αν  τους  παραχωρήσουμε  το  όνομα  Μακεδονία  και  τους  ονομάσουμε  Νεομακεδόνες,  θα  τους  βοηθήσουμε  να  απεγκλωβιστούν  από  την  οικονομική,  πολιτική,  διπλωματική  και  στρατιωτική  επιρροή  της  Τουρκίας  και  θα  γίνουν  έτσι  φίλοι  και  υποστηριχτές  της  Ελλάδος.

ΑΡΧΗΓΟΣ  ΝΑΥΤΙΚΟΥ:  
«ΘΑ  ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ
ΤΟΥΡΚΟΥΣ».

Χθες ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ), αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης σε δηλώσεις του τόνισε ότι σε περίπτωση «θερμής» εμπλοκής με την Τουρκία, η Ελλάδα θα νικήσει.
«Έχουμε τη βούληση, τα μέσα, τη γνώση και την ετοιμότητα, αν απαιτηθεί, θα κάνουμε αυτό που έχουμε εκπαιδευθεί μία ζωή, θα νικήσουμε!».


ΔΗΛΩΣΗ  ΤΟΥ  ΕΡΝΤΟΓΑΝ:

«Όταν οι Τούρκοι πραξικοπηματίες, ήρθαν στην Ελλάδα και αναζήτησαν καταφύγιο, κάλεσα αμέσως τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα. Του είπα, «Αγαπητέ μου φίλε, αυτή είναι η κατάσταση. Δραπέτευσαν από την Τουρκία και προσγειώθηκαν στην Ελλάδα. Αυτά τα άτομα οργάνωσαν πραξικόπημα, ή επιχείρησαν να οργανώσουν πραξικόπημα και θέλω την έκδοσή τους στην Τουρκία».  Αυτή ήταν την πρώτη νύχτα του αποτυχημένου πραξικοπήματος. Και μου είπε ότι θα δρομολογήσει την κατάσταση, και ότι σε 15 με 20 ημέρες θα εκδίδονταν στην Τουρκία. Αυτό είπε. Αλλά δυστυχώς, αυτή τη στιγμή, βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα».

ΣΤΗΝ  ΚΡΗΤΗ  ΟΙ  ΤΟΥΡΚΟΙ  ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ  ΣΕ  ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ  ΑΓΟΡΕΣ  ΑΚΙΝΗΤΩΝ  ΚΑΙ  ΕΔΑΦΟΥΣ  ΜΕ  ΤΙΣ  ΕΥΛΟΓΙΕΣ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ.

Στους ρυθμούς τούρκικων αμανέδων κινδυνεύει να χορεύει στο άμεσο μέλλον η Κρήτη, με την διείσδυση τουρκικών συμφερόντων σε κρίσιμους τομείς, όπως το εμπόριο και ο τουρισμός να είναι πλέον εμφανής.

Για να το πούμε καλύτερα, το όλο σκηνικό που έχει στηθεί δεν μπορεί πλέον να κρυφθεί, καθώς μετά από στοχευμένες αγοραπωλησίες, ενοικιάσεις και άλλες επιχειρηματικές κινήσεις, η παρουσία Τούρκων επιχειρηματιών είναι ισχυρή και ικανή να αρπάξει ένα σημαντικό κομμάτι της τοπικής οικονομίας, με απρόβλεπτες συνέπειες.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...