Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ;


Νυχτερινές περιπολίες
σε γειτονιές της Αθήνας.
Τρομαγμένοι οι κάτοικοι.  

 ΤΟΥΡΚΟΙ  ΙΔΙΩΤΕΣ  ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ  ΓΩΝΙΑΚΑ  ΑΚΙΝΗΤΑ  ΣΤΗΝ  ΚΟΜΟΤΗΝΗ,  ΣΤΗΝ  ΞΑΝΘΗ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΑΘΗΝΑ.  ΤΑ  ΓΩΝΙΑΚΑ  ΑΚΙΝΗΤΑ  ΣΕ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ  ΟΔΟΜΑΧΙΩΝ  ΕΧΟΥΝ  ΚΡΙΣΙΜΗ  ΣΗΜΑΣΙΑ.
"Η φτωχοποίηση του  Ελληνικού  λαού  που  άρχισε  το  2009,  οι  λαθρομετανάστες  και  οι  πληρωμένοι  από  τον  Σόρος  «αναρχικοί»  προκάλεσαν  μεγάλη αύξηση  της εγκληματικότητας  και  έχουν αναγκάσει  ορισμένους  δήμους της Αθήνας να προβούν σε δραστικά μέτρα.  

Ο  δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένιος Μανιατογιάννης, αναδεικνύοντας τις σχετικές ελλείψεις αστυνόμευσης στην περιοχή, έχει αναθέσει σε ιδιωτική εταιρεία security εδώ και μερικούς μήνες την διενέργεια περιπολιών στις γειτονιές της περιοχής.

Οι περιπολίες ξεκινούν στις 10 το βράδυ και ολοκληρώνονται στις 4 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, οι περιπολίες πραγματοποιούνται με ένα όχημα που χρησιμοποιεί φάρο και κινείται κυρίως γύρω από πλατείες και σχολεία, αλλά και σε απόμερες περιοχές".  



Από  την  ειδησεογραφία:

Ο Αντιδήμαρχος Ελληνικού κ. Κρητικός σε σημερινή του τηλεοπτική συνέντευξη  δήλωσε: «οι λαθρομετανάστες που ζουν μέσα στο hot spot του Ελληνικού έχουν εκτός από μαχαίρια και ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ».

Από  την  ειδησεογραφία:


Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής σε διάφορες περιοχές της Αττικής, της Κορινθίας και της Κω, για την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης εισαγωγής, μεταφοράς και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, καθώς και στην παράνομη διακίνηση μεταναστών.


Από τις έως τώρα έρευνες και εφόδους έχουν συλληφθεί περισσότερα από 35 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, αλλοδαποί και Έλληνες και έχουν κατασχεθεί σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, όπλων και πυρομαχικών σε Αττική και Κω.

Ορμητήριο της οργάνωσης φαίνεται πως ήταν η Κως, ενώ αυτό που προβληματίζει είναι ο βαρύς οπλισμός και τα πυρομαχικά που βρέθηκαν στην κατοχή τους, τα οποία και αναμένεται να περάσουν από βαλλιστικές έρευνες.


Σε  ορισμένους  στρατιωτικούς  κύκλους  υπάρχει  η  εκτίμηση  ότι  η Τουρκία δεν θα κάνει θερμό επεισόδιο, αλλά εισβολή και μάλιστα πολλαπλή, δηλαδή σε πολλά σημεία.


Αν δείτε ξαφνικές μετακινήσεις ομάδων λαθρομεταναστών προς μεγάλα αστικά κέντρα, ομάδες των 5 ή παραπάνω ατόμων που μετακινούνται συνεχώς, πρέπει  οι  Έλληνες  να ενημερώνουν  τις  αρχές  και  τους  γείτονες.


Αν υπάρξει ομαδική μετακίνηση λαθρομεταναστών  προς άλλες κατευθύνσεις, να ενημερωθεί αμέσως ο ελληνικός λαός με κάθε τρόπο.

Αν  έχετε λαθρομετανάστες  που  δουλεύουν  για  σας και ξαφνικά τους δείτε να φεύγουν, να ενημερώσετε άμεσα τις  αρχές,  τους φίλους, τους  συγγενείς  και  όλο  το  περιβάλλον  γύρω  σας.
(Σημείωση:  υπάρχει  πιθανότητα οι  εξεγερμένοι  λαθρομετανάστες  να  επιτεθούν  και  να  κάψουν  τις  μασονικές  στοές  του  Παυλόπουλου  και  του  Τόσκα;)


 Το περιοδικό Spiegel, δημοσιεύει μια έρευνα  για πακτωλό χρημάτων της Ε.Ε στην Τουρκία, προκειμένου αυτή να κατασκευάσει άρματα με τα οποία περιπολεί τα Ελληνοτουρκικά σύνορα.


Αυτοί που σήμερα κάνουν  πως  καταδικάζουν την στάση της Τουρκίας  στο  θέμα  της  ομηρείας  των  δύο  Ελλήνων  στρατιωτικών, όπως η Γερμανία  και το ΝΑΤΟ, από την άλλη πόρτα τους πωλούν όπλα, εξοπλίζοντάς τους.
Αυτοί όλοι δεν θα κάνουν τίποτα για να μας υπερασπιστούν.

Οι σφαίρες των  τούρκων  που θα  σκοτώσουν  αύριο  τα  παιδιά  του  Ελληνικού  λαού, αγοράζονται από  την  Τουρκία  με… χρήματα της Ε.Ε.

«Η Ε.Ε. βοηθά την Τουρκία να κλείσει τα σύνορά της για λαθρομετανάστες. Η Γερμανία και τα άλλα κράτη- μέλη της Ε.Ε. παρείχαν στην κυβέρνηση της Άγκυρας, προκειμένου για την προστασία των συνόρων της, τεχνολογία ασφαλείας και παρακολούθησης συνολικής αξίας άνω των 80 εκατομμυρίων ευρώ».  
«Έτσι, οι Βρυξέλλες, στο πλαίσιο του προγράμματος περιφερειακής ανάπτυξης IPA της τουρκικής εταιρίας Otokar, προχώρησαν σε έμβασμα ύψους 35,6 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή τεθωρακισμένων στρατιωτικών οχημάτων, των αποκαλούμενων Cobra II, τα οποία χρησιμοποιούνται τώρα και στα τουρκικά σύνορα με τη Συρία. Στον εξοπλιστικό όμιλο Aselsan, που ανήκει κατά πλειοψηφία στο τουρκικό κράτος, ανατέθηκε κατά αυτόν τον τρόπο από την Ε.Ε. να διαθέσει έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ τεθωρακισμένα και μη τεθωρακισμένα οχήματα παρακολούθησης για έλεγχο των ελληνο - τουρκικών χερσαίων συνόρων.
Τον Μάρτιο του 2016 η Ε.Ε. και η Άγκυρα είχαν συνάψει συμφωνία, βάσει της οποίας οι Ευρωπαίοι καλούνταν να πληρώσουν αρχικά τρία δισ. ευρώ στην Τουρκία με αντάλλαγμα να «συγκρατεί» πρόσφυγες στην χώρα.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




Υ.Γ.

Διαβάστε  και  το  σχετικό  αναλυτικό  άρθρο  της  5-3-2018:   «ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ- ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ».

hellenicsunrise2






ΣΥΝΟΨΗ  ΤΩΝ  ΒΑΣΙΚΩΝ  ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ  ΤΟΥ  ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΑΡΘΡΟΥ.    

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης:  «άμα δείξεις στον Τούρκο τον πισινό σου, σου δείχνει τον μπροστινό του. Άμα του δείξεις τον μπροστινό σου, σου δείχνει τον πισινό του».



Η Τουρκία θα επιτεθεί κάνοντας χρήση κάθε δυνατού μέσου που μπορεί να διαθέσει συμπεριλαμβανομένων των λαθρομεταναστών, της τρομοκρατίας, των ειδικών επιχειρήσεων και της χρήσης των βόρειων γειτόνων μας ως ορμητήριο.

ΤΑ  ΝΗΣΙΑ
Α.   Ενώ  τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και ο Έβρος θα αμύνονται σθεναρά  στην  επίθεση  των  τούρκων,  θα  γίνει αιφνιδιαστική  κατάληψη μη αναμενόμενων περιοχών, με ανορθόδοξα μέσα.  Η ελληνική πλευρά είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει  το ενδεχόμενο να χάσει κάποιο νησί του ανατολικού Αιγαίου με προοπτική να το ανακαταλάβει ή να κάνει κάποιο ισοδύναμο τετελεσμένο, όμως είναι εντελώς απροετοίμαστη να δεί να καταλαμβάνονται νησιά όπως η Σαντορίνη, η Σκύρος, η Γαύδος ή τα Αντικύθηρα.  Δεν είναι απίθανη και η χρήση χημικών όπλων σε κάποια νησιά που η άμυνα θα είναι σθεναρή. Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, έκαναν μία αποβατική άσκηση μεγάλης κλίμακας με πλήρη εξοπλισμό έναντι αερίων και με νοσοκομείο εκστρατείας για την αντιμετώπιση χημικών όπλων.
ΑΛΒΑΝΙΑ  ΚΑΙ  ΣΚΟΠΙΑ
Β.   Οι ελληνικοί σχεδιασμοί δεν περιλαμβάνουν ούτε την επίθεση από βορρά, πράγμα που δεν θα αφήσουν ανεκμετάλλευτο οι Τούρκοι, ειδικά μετά τις άριστες σχέσεις που έχουν συνάψει με την Αλβανία του Ράμα και με τις κυβερνήσεις  των Σκοπίων.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Γ.   Υπάρχει πλημμελής σχεδιασμός αντιμετώπισης της εσωτερικής απειλής. Η Ελλάδα δεν έχει αντιμετωπίσει ακόμα κάποιο σοβαρό τρομοκρατικό χτύπημα και όλοι μας θεωρούμε δεδομένο ότι δεν κινδυνεύουμε από ένα τέτοιο. Όταν θα συμβούν δεκάδες μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα με εκατοντάδες ή χιλιάδες θύματα, ο φόβος και ο πανικός που θα επικρατήσει δεν θα έχει προηγούμενο. Αυτό θα συνοδευτεί και με γενικευμένη εξέγερση των μουσουλμάνων μεταναστών στα χοτ-σποτ και αλλού. Ο πόλεμος πλέον δεν θα είναι σε κάποιο απομακρυσμένο σημείο της επικράτειας, αλλά κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια μας.
Οι αντικειμενικοί στόχοι της Τουρκίας είναι:
1)   Η κατάληψη της συστάδας του Καστελορίζου με την τεράστια ΑΟΖ που περιλαμβάνει πολύ σημαντικά κοιτάσματα και που εφάπτεται με την αντίστοιχη αιγυπτιακή, ενώ αποκόπτει την επαφή μεταξύ ελληνικής και κυπριακής. Το συγκεκριμένο εγχείρημα προσφέρει ευκολία επίτευξης του στόχου καθώς το νησί και η φρουρά του είναι μικρά και η απόσταση από την υπόλοιπη Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη οπότε είναι δύσκολο να ανακαταληφθεί.
2)   Η κατάληψη του μισού Αιγαίου μέχρι τον 25ο μεσημβρινό. Πάγια απαίτηση της Τουρκίας για τον θαλάσσιο χώρο, τελευταία όμως διεκδικεί και τα νησιά. Άποψή μου είναι ότι δεν θα αρκεστεί μόνο στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αλλά θα επιχειρήσει να καταλάβει και τα νησιά που βρίσκονται πάνω στον 25ο μεσημβρινό για τακτικούς λόγους που αναλύω παρακάτω. Έτσι θα ελέγχει τις θαλάσσιες οδούς κατακορύφως του Αιγαίου, και τα κοιτάσματα μεταξύ Θάσου και Ζουράφας.
3)    Η συντριβή της Ελλάδας στρατιωτικά και οικονομικά και η καταρράκωση του ηθικού σε βαθμό που να μην αποτελέσει ποτέ πιά υπολογίσιμη δύναμη. Το δημογραφικό, μεσοπρόθεσμα θα αποτελειώσει ότι θα έχει απομείνει από την χώρα η οποία θα είναι πλέον δορυφόρος της Τουρκίας και της Γερμανίας.
4)   Η Θράκη και γιατί όχι και η ανατολική Μακεδονία με τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς και τα κοιτάσματα χρυσού ,ουρανίου   κ.α.
5)   Η κατάληψη της νοτίου Ηπείρου και της Κέρκυρας από τους Αλβανούς. Αυτό θα επιτευχθεί για την Ήπειρο σε πρώτη φάση,  με αντάρτικο και δολιοφθορές σε βάθος από άτακτους Αλβανούς υποβοηθούμενους από Τούρκους καταδρομείς και σε δεύτερη φάση,  όταν ο ελληνικός στρατός θα καταρρέει στο ανατολικό μέτωπο με εισβολή και τακτικού αλβανικού στρατού.
Η  ΚΕΡΚΥΡΑ
Στην Κέρκυρα, θα γίνει εξ αρχής κατάληψη του αφρούρητου νησιού από δυνάμεις Αλβανών, που θα βρίσκονται ήδη εκεί ως εργαζόμενοι μετανάστες και με μεταφορά δυνάμεων από τα απέναντι αλβανικά παράλια, με ελαφρά σκάφη και βάρκες. Έχει σημασία η Κέρκυρα γιατί ελέγχει τα κοιτάσματα του Ιονίου και την διαδρομή των αγωγών προς την Ιταλία. Για την Τουρκία είναι προτιμότερη μια μεγάλη Αλβανία γιατί ελέγχεται πολύ καλύτερα ακόμα και σε σχέση με  μία αποδυναμωμένη Ελλάδα.
6)    Κατάληψη εδαφών από τους Σκοπιανούς. Θα βοηθήσει τα Σκόπια να πάρουν ελληνικά εδάφη για τους ίδιους λόγους που βοηθάει τους Αλβανούς. Πάντα με την προϋπόθεση ότι η ελληνική άμυνα θα έχει ήδη καταρρεύσει.
7)   Κατάληψη της υπόλοιπης Κύπρου ή τουλάχιστον δορυφοροποίησή της.  Εδώ δεν είναι απαραίτητη πολεμική δράση, γιατί μετά από μία συντριπτική ήττα της Ελλάδας η κυπριακή ηγεσία θα τρέξει πανικόβλητη να υπογράψει ότι της ζητήσουν. Εδώ ο Αναστασιάδης ετοιμάζεται να το κάνει χωρίς να έχει μεσολαβήσει πόλεμος.
8)   Η περικύκλωση της Κρήτης. Η Τουρκία πολύ θα ήθελε να καταλάβει την Κρήτη κάτι που όμως είναι παντελώς αδύνατο από όλες τις απόψεις.  Έτσι θα προσπαθήσει να την απομονώσει από την υπόλοιπη Ελλάδα, καταλαμβάνοντας μικρά νησιά τριγύρω της όπως την Γαύδο που ήδη διεκδικεί ως αμφισβητούμενο έδαφος, την Σαντορίνη ,τα Αντικύθηρα και ποιος ξέρει ποιο άλλο. Τα νησιά αυτά προεκτείνουν τα χωρικά ύδατα και την ΑΟΖ στις περιοχές με τα μεγαλύτερα κοιτάσματα
9)   Απόκτηση κύρους. Η Τουρκία θα εμφανίζεται σαν  χώρα που κερδίζει πολέμους και επιβάλλει την θέλησή της στους γείτονες αντί για χώρα που τρώει σφαλιάρες από άτακτους Κούρδους.
ΟΙ   ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
1)   Να ελέγξουν τα νησιά του 25ου παράλληλου συν Γαύδο, Αντικύθηρα και Κέρκυρα για τυχόν κλιμάκια πρακτόρων που ασχολούνται με την προετοιμασία της απόβασης.  Επίσης να ψαχτούν και οι περιοχές δίπλα στην Καβάλα για τον ίδιο λόγο.
2)   Να ελεγχθούν τυχόν ναυλώσεις εμπορικών πλοίων ή μεγάλων ψαράδικων ή κότερων, από το τούρκικο ναυτικό, καθώς και ο ελλιμενισμός τους σε ναυτικές βάσεις για φόρτωση καταδρομέων και πεζοναυτών.
3)   Να ψάξουν τα αρχεία των εμπρησμών. Από τις φωτιές του 2007 που είχε ασχοληθεί η ΕΥΠ και η αντιτρομοκρατική και εντεύθεν πρέπει να μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα κυκλώματα των εμπρηστών. Είναι σίγουρο ότι καιρού επιτρέποντος, οι Τούρκοι θα χρησιμοποιήσουν αυτό το εργαλείο στο μέγιστο βαθμό γιατί έχει αποδειχθεί εξόχως αποτελεσματικό. Είναι σημαντικό να  τους σταματήσουμε πριν ξεκινήσουν.
4)   Να ψάξουν την Αλβανία για τα χαμένα ελικόπτερα και πλοία των Τούρκων (αν βρίσκονται εκεί) και για τουρκικές ειδικές δυνάμεις που θα διεισδύσουν από εκεί στην Ελλάδα.
5)   Να ελεγχθούν και βάσεις των σκοπιανών για φιλοξενία Τούρκων καταδρομέων.
6)   Να ελέγξουν για ύποπτες κινήσεις πρακτόρων έξω από τα σπίτια σημαντικών αξιωματικών και πιλότων με σκοπό να τους προστατεύσουν από προληπτική δολοφονική δράση των Τούρκων, κατά το πρότυπο των Σπετσνάτζ.
7)   Πληροφορίες για επιστράτευση τούρκων  εφέδρων καταδρομέων και μεταφορά τους στις στρατιές Θράκης και  Αιγαίου.
8)   Δεν αναφέρω τίποτα για την επιτήρηση μεταναστών, Αλβανών εθνικιστών, πυρήνων ισλαμιστών και ύποπτων ΜΚΟ γιατί είμαι σίγουρος ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά εκεί, παρόλα τα προβλήματα. Το ίδιο και για την επιτήρηση του ανατολικού Αιγαίου και της Θράκης με την μειονότητα.
9)   Να ελεγχθούν πιθανές διαδρομές των τουρκικών δυνάμεων μέσα από την Βουλγαρία και να γίνει συνεννόηση με την βουλγαρική πλευρά για την από κοινού αντιμετώπισή τους.
ΟΙ   ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
1)    Άμεση αύξηση της θητείας και κλήση όλων όσων έχουν πάρει αναβολή .
2)   Ακύρωση όλων των πασχαλινών αδειών και επιφυλακή, αφού το ερχόμενο Πάσχα είναι μια πολύ πιθανή ημερομηνία για τα γεγονότα.
3)    Περιοδική κλήση εφέδρων για ολιγοήμερες εκπαιδεύσεις, εξοικείωση με την περιοχή δράσης τους και γνωριμία με τους ανθρώπους των μονάδων τους. Οι περισσότεροι μετά την θητεία μας δεν έχουμε κληθεί ποτέ να πάμε ούτε για εκπαίδευση ούτε καν να επισκεφθούμε τούς χώρους επιστράτευσης με αποτέλεσμα να επικρατεί χάος σε περίπτωση αιφνιδιαστικής επιστράτευσης.
4)    Άμεση και μαζική κλήση εφέδρων και πολιτοφυλάκων με το παραμικρό σημάδι κινητικότητας των Τούρκων. Όταν θα έρθουν,  εμείς πρέπει να είμαστε ήδη εκεί και μάλιστα σε μέρη που μέχρι τώρα θεωρούνταν εκτός κινδύνου. Είμαστε υπερβολικά λίγοι για να φυλάξουμε τόσα σημεία. Και ο τελευταίος άνδρας είναι πολύτιμος.
5)    Προστασία κρίσιμων εγκαταστάσεων από δολιοφθορές κυρίως της αεροπορίας. Η επιφυλακή πρέπει να είναι συνεχής, ειδικά τις επικίνδυνες ημερομηνίες
6)    Αν εμφανιστούν κότερα και εμπορικά πλοία φορτωμένα με κομάντος, πριν την επίσημη έναρξη των εχθροπραξιών, αυτά θα πρέπει να αιχμαλωτιστούν ή να βυθιστούν αύτανδρα χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν πρέπει για κανένα λόγο να αφεθούν να φτάσουν στον στόχο τους. Εξάλλου θα είναι πολύ εύκολη η εξουδετέρωσή τους αφού λόγω μυστικότητας της αποστολής θα είναι ασυνόδευτα και άρα απροστάτευτα. Είναι πολύ κρίσιμο να αποτύχει η πρώτη αιφνιδιαστική επίθεση των Τούρκων, γιατί πέραν της απώλειας των αντικειμενικών στόχων, θα χάσουν εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες επίλεκτους μαχητές, οι οποίοι θα λείψουν από αλλού.
7)     Μεγάλη προσοχή για το ενδεχόμενο χρήσης χημικών όπλων από τον εχθρό για την κάμψη ισχυρής αντίστασης στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Πρέπει, προληπτικά, να γίνει απολύτως σαφές στον εχθρό ότι σε τέτοια περίπτωση θα απαντήσουμε άμεσα, με ανάλογα μέσα, σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Επίσης να δοθούν μέσα προστασίας στο προσωπικό και να εκπαιδευτούν σε αυτά. Ειδικά στο Καστελόριζο που είναι ο, κορυφαίας προτεραιότητας στόχος, πρέπει να έχουν πλήρη ΡΒΧ προστασία γιατί είναι το πρώτο σημείο που θα βληθεί με χημικά αν αποτύχει η συμβατική μέθοδος κατάληψης.
8)   Στην δεύτερη φάση των επιχειρήσεων και με δεδομένο ότι ο αιφνιδιασμός θα έχει αποτύχει, οι αντικειμενικοί στόχοι των Τούρκων δεν θα έχουν επιτευχθεί και η αεροπορία μας θα  κυνηγάει την δική τους όχι στο Αιγαίο αλλά πάνω από την Μικρά Ασία, τότε θα πρέπει η Ελλάδα να κάνει αντεπίθεση όχι μόνο για ανακατάληψη δικών μας εδαφών αλλά και για κατάληψη τουρκικών.
Τέτοια είναι περιοχές της Θράκης πέραν του Έβρου, η Ίμβρος, η Τένεδος, η χερσόνησος της Ερυθραίας, και η περιοχή απέναντι από το Καστελόριζο. Η μεν Ερυθραία είναι μία αραιοκατοικημένη χερσόνησος απέναντι από την Χίο που ενώνεται με μία λεπτή λωρίδα γης με την ηπειρωτική Τουρκία, καταλαμβάνεται εύκολα και φυλάσσεται ακόμα ποιο εύκολα αφού ο ισθμός είναι πολύ στενός και αρκούν μερικά άρματα και πυροβολικό. Η περιοχή απέναντι από το Καστελόριζο είναι ορεινή αραιοκατοικημένη και απομονωμένη, Αν δεν καταληφθεί το Καστελόριζο στην πρώτη φάση και πετύχουμε αεροναυτική υπεροχή μπορούμε να σκεφτούμε αυτό το ενδεχόμενο. Έχει σημασία η κατάληψη τουρκικού εδάφους έστω και πολύ μικρού γιατί μπορούμε να το ανταλλάξουμε με καταληφθέντα δικά μας στην φάση της ανακωχής.
9)    Ενεργοποίηση του δόγματος του ενιαίου αμυντικού χώρου με την Κύπρο και η κατάλληλη προετοιμασία εφαρμογής του.
10)   Συνεννόηση με την Βουλγαρία για το ενδεχόμενο του τουρκικού ελιγμού μέσω των εδαφών της. Αν είναι δυνατόν να συμφωνήσουμε για την παρουσία μεικτών τμημάτων από τις δύο χώρες στα κρίσιμα περάσματα εντός βουλγαρικού εδάφους, με πρόσχημα την εκπαίδευση στα πλαίσια του ΝΑΤΟ. Η πληροφορία για τον ελιγμό αυτόν έχει δοθεί από την Ρωσία, οπότε και πειστική είναι προς την βουλγαρική πλευρά και η ενίσχυση της άμυνας από ελληνικά τμήματα, πιθανόν να είναι ευπρόσδεκτη από τον αποδυναμωμένο βουλγαρικό στρατό.
11)    Να δοθούν όπλα στους εθνοφύλακες των συνόρων και των περιοχών που αναμένονται επεισόδια ώστε να τα έχουν στα σπίτια τους και να μην χρειάζεται να τρέχουν στα στρατόπεδα για να οπλιστούν, σε συνθήκες βομβαρδισμών και απόβασης.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
1)      Σε περίπτωση επιβεβαιωμένης πληροφορίας για επικείμενη τουρκική εισβολή πρέπει όλες οι επικίνδυνες κατηγορίες ατόμων να περιοριστούν ή να συλληφθούν. Τέτοιοι είναι πυρήνες ισλαμιστών,  ηγέτες μουσουλμάνων, περίεργοι μετανάστες που μπορεί να είναι Τούρκοι στρατιωτικοί, αντιεξουσιαστές, μέλη ΜΚΟ, περίεργοι τουρίστες που βρίσκονται μπλεγμένοι σε επεισόδια, Αλβανοί πρώτης ή δεύτερης γενιάς ακόμα και με ελληνική υπηκοότητα σε περίπτωση που κρίνονται ύποπτοι. Είναι φρέσκο το συμβάν με το σήμα των αετών στον ελληνικό στρατό. Ακόμα και στάδια μπορούμε να ανοίξουμε για να τους μαντρώσουμε.
2)      Παρουσία της αστυνομίας παντού με εντολή να ρίχνουν στο ψαχνό ώστε να μην τολμάει κανείς να κάνει επεισόδια. Επειδή το προσωπικό δεν επαρκεί για να επανδρώσει τέτοια τμήματα σε επαρκή αριθμό, πρέπει να δημιουργηθούν μονάδες ενίσχυσης της αστυνομίας από εφέδρους του στρατού που θα λειτουργούν ως εθνοφρουρά εσωτερικής φύλαξης. Το πρόσταγμα θα το έχουν πάντα οι επαγγελματίες αστυνομικοί ακόμα και αν έχουν κατώτερο βαθμό από τον αρχηγό των εφέδρων λόγω του ότι θα βρίσκονται σε χώρο αρμοδιότητας της αστυνομίας. Καλό θα ήταν να υπάρχουν και εκπρόσωποι των δικαστικών αρχών στις μονάδες αυτές για να:     
 α)   εκδίδουν επί τόπου εντάλματα και έτσι να αποφεύγονται νομικά κωλύματα στις διαδικασίες σύλληψης και έρευνας σε ιδιωτικούς χώρους
β) να αποφευχθούν  αυθαιρεσίες των αρχών, μάλιστα από την στιγμή που μεγάλο μέρος τους θα αποτελείται από έφεδρους στρατιώτες . Με αυτόν τον τρόπο θα βρεθεί ο απαραίτητος αριθμός προσωπικού ώστε να περιπολούνται οι επικίνδυνες γειτονιές και να φρουρούνται και κρίσιμες πολιτικές εγκαταστάσεις όπως σταθμοί ρεύματος, υδραγωγεία κλπ.
3)     Κλείσιμο όλων των δικτύων κινητής τηλεφωνίας ή περιορισμός του δικτύου μόνο σε λίγους εξουσιοδοτημένους χρήστες αφού με αυτά συντονίζονται οι τρομοκράτες. Επίσης περιορισμοί στο ίντερνετ.
Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
    Καταρχήν πρέπει να έχουμε ήδη κάνει μία προπαρασκευή της κοινής γνώμης και των αντίστοιχων ξένων υπηρεσιών ώστε να είναι ήδη ενήμεροι για την τουρκική επιθετικότητα και έτσι να μην γίνουν πιστευτές οι όποιες εξηγήσεις των Τούρκων.
    Πρέπει να έχουμε ήδη συνάψει συμφωνίες για αρωγή από το εξωτερικό σε περίπτωση που συμβεί το κακό. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να τα κάνουμε αυτά εκ των υστέρων.
Ο   ΛΑΟΣ
Οι απλοί πολίτες πρέπει να είναι ενήμεροι και ψυχολογικά προετοιμασμένοι και να τους έχει δοθεί ένα σχέδιο δράσης ώστε να μην πανικοβληθούν και κάνουν σπασμωδικές κινήσεις.
  Να είναι εφοδιασμένοι με νερό ,τρόφιμα, φάρμακα κάποια πηγή ενέργειας π.χ. μπαταρίες, φακοί και αν είναι δυνατόν να είναι και οπλισμένοι.
   Όσοι έχουν την δυνατότητα, να απομακρυνθούν από τα μεγάλα αστικά κέντρα.
  Να οργανώσουν τις γειτονιές αμυντικά εναντίων επιδρομών ταραχοποιών, ισλαμιστών κλπ. Ένα πολύ καλό παράδειγμα τέτοιας αυτοοργάνωσης συνέβη στην Αίγυπτο πριν περίπου επτά χρόνια στις ταραχές για την πτώση του Μουμπάρακ, όταν είχε αποσυρθεί η αστυνομία και ένοπλες συμμορίες έκαναν επιδρομές στις γειτονιές. Οι κάτοικοι είχαν οπλιστεί με ότι έβρισκε ο καθένας, κουζινομάχαιρα, λοστούς, ξύλα, εργαλεία κλπ. Τις πολυκατοικίες τις φύλαγαν οι ένοικοι με βάρδιες, είχαν κλείσει τους δρόμους με κινητά οδοφράγματα για να εμποδίζουν τους επιδρομείς και στο πρώτο σύνθημα των φρουρών κατέβαιναν όλοι οι άντρες της γειτονιάς κάτω με άγριες διαθέσεις. Έτσι απετράπησαν πολλές απόπειρες βανδαλισμού και κλοπών.













1 σχόλιο :

  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ25 Μαρτίου 2018 στις 10:05 μ.μ.

    ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΥΠΟΥ - ΝΑΣΕΡ - ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ,

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ

    ΕΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ......
    .
    ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΕ

    ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ..

    ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ .

    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ...
    .
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...