Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΧΑΤΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΟΠΛΟΙ;

Τα μνημόσυνα δεν αρκούν για την επιβίωση του Ελληνισμού


Αναγκαία τα μνημόσυνα για την φιλόσοφο Υπατία, αλλά αρκετά με την κλάψα. 
Ο τρόπος προσεγγίσεως του εν λόγω ειδεχθούς εγκλήματος εις βάρος του Ελληνισμού, δεν επιτρέπεται να περιορίζεται στην καλλιέργεια του σεβασμού προς το πρόσωπο της νεοπλατωνικής Φιλοσόφου.
Πρέπει να λέμε σκληρές αλήθειες, αν δεν θέλουμε να επαναληφθούν τα ίδια εγκλήματα εις βάρος του Ελληνισμού.
Οι ναζωραίοι παραβολάνοι εκείνης της εποχής, κυριολεκτικώς κομμάτιασαν την Υπατία. Πού ήταν οι Έλληνες σωματοφύλακές της; Προφανώς δεν είχε. Γιατί;
Επιτρέπεται οι εχθροί του Ελληνισμού να κυκλοφορούν στους δρόμους με χατζάρες, και οι Έλληνες/Ελληνίδες Φιλόσοφοι να είναι άοπλοι;

Επιτρέπεται οι Έλληνες να παραμένουν ανοργάνωτοι εν μέσω βυζαντινής λαίλαπος; Για ποιό λόγο; Για να υποστούν πρώτα τις σφαγές και τις πυρές, και μετά να κλαψουρίζουν ότι τους έσφαξαν οι βυζαντινοί υπάνθρωποι;
Μήπως νομίζουν οι σημερινοί Έλληνες ότι η κλάψα και τα μνημόσυνα προσδίδουν κύρος και ηθική ανωτερότητα;
Γιατί δεν υπήρχε αντίστοιχο σώμα Ελλήνων "παραβολάνων" το οποίο να προξενήσει αντίποινα στον εχθρό και να θανατώσει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της Υπατίας;
Ο Κύριλλος, αρχιεπίσκοπος Αλεξανδρείας, θα έπρεπε να είχε θανατωθεί με τον ίδιο τρόπο από φανατικούς Έλληνες. Θα ήταν πολύ καλύτερα οι σημερινοί ρωμιοί να έκαναν μνημόσυνα στον Κύριλλο Αλεξανδρείας και οι Έλληνες να κατείχαν την εξουσία, παρά το αντίστροφο.
Αν και δεν έχουμε πολλά ιστορικά στοιχεία για την Υπατία, η ταπεινή μας άποψη είναι ότι η Φιλόσοφος δεν είχε την αίσθηση του κινδύνου. Συναγελάζετο με μαθητές της ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων αδιαφορώντας, τόσο για την προσωπική της ασφάλεια όσο και για την μελλοντική επιβίωση του Ελληνισμού.
Ο Ελληνισμός δεν θα επιβιώσει στον προαιώνιο πόλεμο με τις μονοθεϊστικές αιρέσεις διαδίδοντας φιλοσοφικές ερμηνείες του Κόσμου.
Θα επιβιώσει μόνον εφ' όσον διαθέτει επαγγελματική οργάνωση, στρατιωτική πειθαρχία, πολεμικά ένστικτα, και εγωιστικά μιμήδια.
Τα μνημόσυνα δεν αρκούν για την επιβίωση του Ελληνισμού.

Οφθαλμοί αντί οφθαλμού

Έχω βαρεθεί να βλέπω ηττοπαθείς αναρτήσεις στο fb για τις ΜΚΟ του Σόρος που προωθούν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Περισσότερο κακό παρά καλό κάνουν τέτοιες αναρτήσεις όταν καταλήγουν στην ηττοπάθεια και την μεμψιμοιρία.
Το αντίδοτο για την ηττοπάθεια είναι απλό. Δημιουργία Ελληνικών ΜΚΟ με πολλαπλούς ρόλους, και εξειδίκευση αναλόγως του σκοπού.
Άλλες εξ αυτών να φροντίζουν μόνον Έλληνες του εσωτερικού και του εξωτερικού που έχουν ανάγκη.
Άλλες εξ αυτών να φροντίζουν για τον επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών που έχουν εισβάλλει στην Ελλάδα.
Άλλες εξ αυτών να προωθούν και να φροντίζουν λαθρομετανάστες μέσα στην Τουρκία και στο Ισραήλ.
Άλλες εξ αυτών να προωθούν Έλληνες (λαθρο)μετανάστες σε υπόδουλα Ελληνικά εδάφη, πχ Βόρειο Μακεδονία, με σκοπό να τεθεί μελλοντικώς ζήτημα ενώσεως με την Μητροπολιτική Ελλάδα.
Άλλες εξ αυτών να προωθούν σε ξένες χώρες την πολυπολιτισμικότητα, με σκοπό την μη-αφομοίωση των Ελλήνων της Διασποράς.
Άλλες εξ αυτών να συγκρούωνται μετωπικώς με τις εχθρικές ΜΚΟ του Σόρος οι οποίες υποστηρίζουν τον εποικισμό της Ελλάδος.
Άλλες εξ αυτών να προωθούν την μονοπολιτισμική, μονοεθνική, μονοφυλετική Ελλάδα.
Ο λόγος που μέχρι στιγμής δεν έχουν συγκροτηθεί τέτοιες Ελληνικές ΜΚΟ, με τέτοια εξειδίκευση, είναι διότι σε αρκετούς "πατριώτες" αρέσει η κλάψα. Προτιμούν να δαπανούν ενέργεια και χρόνο για να κλαψουρίζουν, παρά για να οργανώνουν την Ελληνική αντεπίθεση.

Ιφικράτης Αμυράς



 ΣΗΜΕΡΙΝΗ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙΣΑ  ΕΙΔΗΣΗ:  ΑΥΤΗ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  ΤΩΝ  «ΡΩΜΙΩΝ»  ΣΗΜΕΡΑ.  
ΓΙ  ΑΥΤΟ  ΜΑΣ  ΑΠΕΙΛΟΥΝ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΓΕΙΤΟΝΕΣ. 
ΕΤΣΙ  ΘΑ  ΠΑΡΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΠΟΛΗ.
 
Ποιο το νέο σκάνδαλο, που έρχεται να ταράξει τα νερά του Master Chef;
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GossipLife.gr, σάλο έχει προκαλέσει η παράνομη και κρυφή σχέση παίκτη του Master Chef με ιερέα.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο παίκτης από το Master Chef, ήρθε στην Αθήνα από επαρχιακή πόλη για να ζήσει το όνειρό του.
Το όνειρο του παίκτη από το Master Chef, δεν ήταν άλλο από το να βρει μια δουλεία σε μια καταξιωμένη και αναγνωρισμένη κουζίνα σε πλούσια προάστια της Αθήνας.
Φυσικά ο παίκτης από το Master Chef, το πέτυχε αυτό που ήθελε και βρήκε την δουλειά που πάντα ονειρευόταν.
Έχοντας τακτοποιήσει τα οικονομικά του ο παίκτης από το Master Chef, σύμφωνα με πληροφορίες του GossipLife.gr, έψαχνε και τον έρωτα της ζώης του.
Τα βέλη του έρωτα χτύπησαν την καρδιά του παίκτη από το Master Chef, για έναν νέο και γοητευτικό ιερέα.
Ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά, αν και αυτό ήξεραν και οι δυο πολύ καλα, ότι ήταν απαγορευτικό και παράνομο. Δεν τους ένοιαζε τίποτα, παρά μόνο το πάθος και η αγάπη.
Η σχέση του παίκτη από το Master Chef με τον ιερέα καλά κρατεί ακόμα και σήμερα.


Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Antje Jackele ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΘΕΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Η σουηδική εφημερίδα Morgonbladet πρόβαλλε ένα άρθρο του Σουηδού επισκόπου, Antje Jackele, ότι ο Μωάμεθ είναι ο αληθινός προφήτης και ότι θα πρέπει ο χριστιανοί και μουσουλμάνοι να ψάξουν τον κοινό τους Θεό, δηλαδή τον Αλλάχ.
Έτσι η αποχριστιανοποίηση της Ευρώπης προχωρεί με γοργούς επιταχυνόμενους ρυθμούς, σύμφωνα με τα σχέδια της Νέας Τάξης και με την ευλογία των χριστιανών επισκόπων. Όπως ανέφερε η κρατική σουηδική τηλεόραση, το κανάλι SVT, μέσα στα δέκα τελευταία χρόνια περίπου ένα εκατομμύριο Σουηδοί έχουν αποποιηθεί την χριστιανική τους ταυτότητα και έπαψαν να πηγαίνουν στην εκκλησία. Συγκεκριμένα ο σύμβουλος της Σουηδικής εκκλησίας, Börje Holgersson, ανέφερε ότι στα τελευταία δέκα χρόνια ένα εκατομμύριο Σουηδοί διαγράφτηκαν από τους καταλόγους των κατά τόπους ενοριών με δική τους θέληση και απομακρύνθηκαν από τον χριστιανισμό. Πολλοί από αυτούς έχουν στραφεί στο Ισλάμ, με την αδιαφορία ή ακόμη και τις προτροπές της ντόπιας εκκλησίας.


Ο  ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ  ΕΦΙΑΛΤΗΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΚΑΙ  Ο  ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ  ΝΕΡΩΝ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΤΑ  ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. 

ΣΕ  19.331 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ  
ΔΩΡΕΑΝ  ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ…

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ  ΔΗΜΟΥΣ...

 Συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έδωσε ο επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, Φιλίπ Λεκλέρκ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε, το πρόγραμμα ESTIA περιλαμβάνει σήμερα 23.374 θέσεις φιλοξενίας σε διαμερίσματα, κτίρια και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, στις οποίες διαμένουν (δωρεάν φυσικά…) 19.331 «προσφυγάκια». Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επτά ΜΚΟ, καθώς και οι δήμοι Αθηναίων και Θεσσαλονίκης μαζί με όμορους δήμους, Λάρισας, Τρικκαίων, Καρδίτσας, Λιβαδειάς, Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας και οι τέσσερις μεγάλοι δήμοι της Κρήτης (Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Αγίου Νικολάου). Πιο πρόσφατη είναι η συμφωνία που υπογράφηκε με το δήμο Τρίπολης, τον πρώτο –αλλά όχι τον τελευταίο- στην περιοχή της Πελοποννήσου.

Το «μεγάλο στοίχημα» σύμφωνα με τον Λεκλέρκ, είναι «η ένταξη στις τοπικές κοινωνίες». Μάλιστα, ρίχνει πονηρά και την ιδέα να διορίζονται τα «προσφυγάκια» στους δήμους της χώρας: «Πρέπει να δούμε όλοι οι εμπλεκόμενοι στο πρόγραμμα το πώς μπορούμε να οδηγήσουμε τους πρόσφυγες σε μεγαλύτερη ανεξαρτησία και αυτονομία, ώστε να σταθούν στα πόδια τους κάτι το οποίο είναι δύσκολο δεδομένου ότι στην Ελλάδα η κρίση συνεχίζει να υφίσταται και οι ευκαιρίες για εργασία είναι περιορισμένες. Οι δήμοι είναι σε πολύ καλή θέση να το υλοποιήσουν…».

Και με τους Έλληνες αστέγους και ανέργους, τι θα γίνει άραγε;
Αν  η  πολιτική  αυτή  του  Τσίπρα  και  του  Παυλόπουλου  δεν  είναι  προδοτική,  δεν  συνιστά  μεθοδευμένη  αλλοίωση  του  πληθυσμού  και   απόπειρα   σιωπηλής  γενοκτονίας  των  αυτόχθονων  κατοίκων,  τι  είναι;  Και  πως  πρέπει  να  αντιδράσουμε  σ' αυτούς  που  την  εφαρμόζουν;


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...