Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΣΑΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

Με  τον τούρκο πρωθυπουργό Γιλντιρίμ συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μόναχο, στο περιθώριο του Munich Security Conference, λίγες μέρες μετά την τουρκική επιθετική πολεμική ενέργεια να εμβολίσουν σκάφος του Λιμενικού Σώματος.


Τα τουρκοκάναλα  μετέδωσαν ότι ο Μητσοτάκης επανέλαβε στην τουρκική ηγεσία τις  ανύπαρκτες  πάγιες θέσεις της ΝΔ.  Αυτό που είναι εμφανές όμως από την φωτογραφία της συνάντησης είναι ότι απουσιάζει η Ελληνική Σημαία, υπάρχει μονάχα η τουρκική, και ότι ο Μητσοτάκης παίρνει  μαθήματα πάνω στην γλώσσα του σώματος από την πρόσφατη επίσκεψη Ερντογάν, αφού βρίσκεται μαζεμένος στην γωνία σαν τον «φτωχό συγγενή», ενώ ο τούρκος πρωθυπουργός έχει πάρει ηγετική στάση.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...