Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΣΑΜΑΡΑ: «Ή ΞΕΠΟΥΛΩ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ή ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ». ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ: «ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΡΕΜΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΖΟΝΤΑΙ».

Σε μαύρη βαλίτσα samsonite έπαιρνε τις μίζες εκατομμυρίων ο Σαμαράς .
Στο κύριο άρθρο της «Αυγής» του Τσίπρα, με τίτλο «Μετά τα συλλαλητήρια», γίνεται μια πολύ πονηρή «έκκληση» προς «τα πολιτικά κόμματα του δημοκρατικού τόξου να σκεφτούν ή να ξανασκεφτούν ορισμένα θέματα στο μακεδονικό» και «κυρίως όμως από τη Ν.Δ. και τον Κ. Μητσοτάκη».
Είναι σαφής ο εκβιασμός του  Τσίπρα  προς τ
oν Σαμαρά  και  τον  Μητσοτάκη: συμφωνείστε  με  μένα  στο  ξεπούλημα  της Μακεδονίας κι εμείς σε αντάλλαγμα θα βρούμε  τον  τρόπο  με  την  ανεξάρτητη  δικαιοσύνη  να  καταχωνιάσουμε το σκάνδαλο.



Ο Σαμαράς παραλάμβανε μέσα στο Μαξίμου μαύρη βαλίτσα samsonite γεμάτη δεσμίδες με χαρτονομίσματα χρώματος μωβ, κίτρινου και πράσινου (500, 200 και 100 ευρώ).



Aπό  την  δικογραφία:  «Ο αντιπρόεδρος της Novartis φέρεται να ξεκίνησε από την έδρα της εταιρείας στη Μεταμόρφωση έχοντας στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου μία βαλίτσα-τρόλεϊ γεμάτη με δεσμίδες μωβ, πράσινα και κόκκινα χαρτονομίσματα. 
Οι μάρτυρες υποστηρίζουν πως πριν αναχωρήσει ο κ. Φρουζής τον ενημέρωσαν από το Μέγαρο Μαξίμου πως έπρεπε να έχει μαζί του την ταυτότητα προκειμένου να μπει στο κτήριο. Ο Φρουζής τότε ζήτησε να δοθεί άδεια και στο αυτοκίνητό του, ένα μαύρο BMW να μπει από την κεντρική πόρτα του Μαξίμου και να σταθμεύσει στον προαύλιο χώρο εκεί δηλαδή που παρκάρει το πρωθυπουργικό ΙΧ ή η αυτοκινητοπομπή των επίσημων προσκεκλημένων. Στο ραντεβού αυτό ο μάρτυρας υποστηρίζει πως η βαλίτσα παραδόθηκε στον πρώην πρωθυπουργό».
 

Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΤΟΥΣ  ΚΡΑΤΑΕΙ  ΣΤΟ  ΧΕΡΙ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΕΚΒΙΑΖΕΙ:  «ΘΑ  ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ  ΤΟ  ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ  ΤΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,  ΑΛΛΙΩΣ…»
Τον Απρίλιο του 2017, όταν το σκάνδαλο Novartis ήταν ήδη γνωστό, εβδομαδιαία εφημερίδα δημοσιεύει ότι υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό που  αποδεικνύει στενές σχέσεις στελεχών της εταιρείας με γνωστά πολιτικά πρόσωπα και το οποίο βρίσκεται στα χέρια των αμερικανικών αρχών αλλά και κυβερνητικών παραγόντων. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι άτομο που έχει πρόσβαση στο υλικό των ερευνών, όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που τα στελέχη της εταιρείας βιντεοσκοπούσαν ή ηχογραφούσαν τα «κατορθώματά» τους, απάντησε: «Μα για να αποδείξουν στους ανωτέρους του που έδιναν τις μίζες».
Η επίμαχη τελευταία φράση προδίδει ότι τα βίντεο που έχουν στην κατοχή τους δείχνουν κάποιους να δωροδοκούν και κάποιους να χρηματίζονται. Και αυτά τα βίντεο – σύμφωνα με το δημοσίευμα – βρίσκονται στα χέρια Αμερικανών αλλά και κυβερνητικών παραγόντων! Δεν αναφέρεται πουθενά η Ελληνική Δικαιοσύνη.
Εσείς τι πιστεύετε; Αν ισχύουν τα παραπάνω θα υπάρξει πολιτική κάθαρση ή κάποιοι θα εκβιάζονται πολιτικά και ποινικά, από την αποκάλυψη ενός τέτοιου υλικού; Και ποιο θα είναι το αντίτιμο του εκβιασμού;



Ο πρώην πρωθυπουργός  σε  απάντησή  του  στον  Τσίπρα  ανέφερε, πως πρόκειται για την πιο αδίστακτη και γελοία σκευωρία που έχει γίνει ποτέ, ενώ ανακοίνωσε πως αύριο θα καταθέσει μήνυση «κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και του πρώην αρχηγού της ΕΥΠ επί ΝΔ, που σήμερα είναι υπουργός δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ, Παπαγγελόπουλου και των συνεργών τους εντός κι εκτός του δικαστικού σώματος».
Αναλυτικά η δήλωση:
«Η σκευωρία και οι σκευωροί αποκαλύφθηκαν με το πρώτο άνοιγμα του φακέλου.
Πρόκειται για την πιο αδίστακτη και γελοία σκευωρία που έχει γίνει ποτέ. Καταθέτω αύριο στον Άρειο Πάγο μήνυση κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και του πρώην αρχηγού της ΕΥΠ επί ΝΔ που σήμερα είναι υπουργός δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ, Παπαγγελόπουλου και των συνεργών τους εντός κι εκτός του δικαστικού σώματος.
Καταλαβαίνω ότι τους ενοχλεί η παρουσία μου. Τώρα θα καταλάβουν κι εκείνοι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να έχει λάβει 2 εκατομμύρια ευρώ και άλλα μικρότερα ποσά εν συνεχεία (70.000, 50.000 και 20.000 ευρώ αντίστοιχα).

 Δικογραφία:  « Θέλω να σας καταθέσω ότι όπως είναι ευρέως γνωστό ο Υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης χρησιμοποιούσε ως μέθοδο ξεπλύματος των χρημάτων που λάμβανε ως δώρα από την Νοβάρτις, εκδοτικές του δραστηριότητες, καθώς και υπηρεσίες προβολής μέσω τηλεπωλήσεων και διοργάνωσης εκδηλώσεων σχετικά με την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και την ανάλυση της αρχαιοελληνικής γραμματείας. Με δεδομένο ωστόσο ότι η επένδυση της τηλεπώλησης των βιβλίων ήταν δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με το μέγεθος της επιχείρησης του συμπεραίνω ότι τα έσοδα από τις πιο πάνω δραστηριότητες είναι προφανώς εικονικά και συνδέονται με το ξέπλυμα παράνομων χρημάτων». «Ο κ. Φρουζής έκανε τους χρηματισμούς χέρι με χέρι ο ίδιος. Στην περίπτωση όμως του Αδωνη Γεωργιάδη γνωρίζω ότι εκτός από τις φορές που ο ίδιος ο Φρουζής τον χρημάτισε απευθείας (χέρι με χέρι) σε τρεις περιπτώσεις τα χρήματα έλαβε για λογαριασμό του Γεωργιάδη η ιδιαιτέρα γραμματέας του Βασιλική Κατραβά εντός κίτρινων φακέλων μια φορά εντός του ξενοδοχείου Λίντα Μάριοτ όπου η ανωτέρω έλαβε το ποσό των 70.000 ευρώ το οποίο προοριζόταν για την ανακαίνιση της οικίας του Αδωνη Γεωργιάδη και τις άλλες δύο φορές εντός του υπουργείου Υγείας όπου έλαβε 50.000 ευρώ και 20.000 ευρώ αντίστοιχα περίπου».

Ο Αβραμόπουλος φέρεται  να  πήρε μίζες για την άχρηστη εξαγορά εμβολίων γρίπης για τον ιό Η1Ν1.

Ο τότε υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος ( 2009) είχε φροντίσει δεόντως με καθημερινές του έκτακτες ανακοινώσεις να υπενθυμίζει το πόσο επικίνδυνος και θανατηφόρος ήταν ο ιός της γρίπης. Η συνέχεια ήταν αναπόφευκτη. Αγοράστηκαν… τόνοι εμβολίων αλλά και αντι-ιικών φαρμάκων, τα γνωστά tamiflu και relenza, προκειμένου να σωθεί ο πληθυσμός.
Έτσι έγινε μεγάλη «μπίζνα» με εκατομμύρια εμβόλια. Είχε παραγγείλει στην αρχή 8 εκατ. δόσεις με δεδομένο ότι θα καλυπτόταν ένα ποσοστό του πληθυσμού. Στη συνέχεια, όπως ο ίδιος υποστήριζε, οι νέες οδηγίες έλεγαν πως απαιτούνται διπλές δόσεις για να είναι αποτελεσματικό το εμβόλιο.
Έτσι προχώρησε σε δεύτερη παραγγελία για να έχει στη διάθεσή της η χώρα μας 16 εκατ. δόσεις.
Από τις αρχικές 16 εκατ. δόσεις η χώρα μας, μετά τις ακυρώσεις που έκανε η νέα κυβέρνηση , κράτησε στα ψυγεία μόνο 3.636.000 δόσεις.
Για αυτό το θέμα οι προστατευόμενοι μάρτυρες κατέθεσαν στην εισαγγελία κατά της διαφθοράς μιλώντας και για άλλες δωροδοκίες που φθάνουν τα πενήντα εκατομμύρια ευρώ στο σκάνδαλο Novartis. Από αυτά μάλιστα τα 40 εκατομμύρια φέρεται ότι έχουν διακινηθεί πριν το 2010, για την αγορά εμβολίων.


Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, οι μίζες που διακινήθηκαν σε 10 πολιτικά πρόσωπα ανέρχονται στο ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι ζημίες του ελληνικού δημοσίου από τη δραστηριότητα της Novartis στον τομέα της φαρμακευτικής δαπάνης υπολογίζονται από δικαστικές πηγές την 15ετία 2000-2015 στο ποσό των τριών δισ. ευρώ.

Οι πρώτες πληροφορίες από τους εκπροσώπους των κομμάτων που ανάγνωσαν τη δικογραφία αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος κατηγορείται ότι έλαβε το ποσό των 100.000 ευρώ από τη Novartis. 

Για τον Αβραμόπουλο αναφέρεται στη δικογραφία για μίζες περί τα 40 εκατ. ευρώ. Αναφέρουν ως αποδέκτη και τον Καλογερόπουλο. 

Για τον Λοβέρδο ότι πήρε χρήματα σε βαλιτσάκι και ότι έκανε ξέπλυμα χρήματος μέσω μία εταιρίας κομπιούτερ.

Δικογραφία:  «Ο  Ανδρέας Λοβέρδος και οι Κωνσταντίνος Φρουζής είχαν απευθείας επικοινωνία μεταξύ τους μέσω των προσωπικών τους emails. Είχαν τακτική επαφή και δια ζώσης. Χαρακτηριστική περίπτωση διακριτικής μεταχείρισης της Novartis Ελλάς ήταν η εκ μέρους του άνω υπουργού όταν πήγε στο υπουργείο Υγείας έκδοση δελτίου τιμών τον Αύγουστο του 2011 οπότε τιμολογήθηκε το GILENYA και το TASIGNA 150. Για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε κυκλοφορήσει και δεν είχε τιμολογηθεί κανένα άλλο φάρμακο κατά σύσταση της τρόικας προκειμένου να μην αυξηθεί η δημόσια φαρμακευτική δαπάνη. Για να επιταχυνθεί η τιμολόγηση των ανωτέρω φαρμάκων χρησιμοποιήθηκαν μεταξύ άλλων οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας ΒΗΜΑ 1) Νίκος Χασαπόπουλος, κουμπάρος του Ανδρέα Λοβέρδου και 2) Ελενα Φυντανίδου. Συγκεκριμένα κατόπιν εντολής της Novartis Ελλάς συστάθηκε τον Ιούλιο του έτους 2011 ένα μήνα πριν την έκδοση ΦΕΚ για τα ανωτέρω προϊόντα η εταιρεία PRESTIGE με αντικείμενο δημόσιες σχέσεις και διαφήμιση. Η συγκεκριμένη εταιρεία έλαβε από την Novartis Ελλάς έργα συνολικού ύψους 200.000 ευρώ σε διάρκεια μιας διετίας προκειμένου μεταξύ άλλων α) να προωθηθεί σε επίπεδο δημοσιότητας η κατ εξαίρεση τιμολόγηση των ανωτέρω προϊόντων μέσα στον Αύγουστο του 2011 β) καλλιεργηθεί η θετική πολιτική εικόνα του Α Λοβέρδου γ) να καλλιεργηθεί ομοίως η θετική εικόνα του Κων. Φρουζή ως υποψήφιου για την προεδρία του ΣΦΕΕ (έγινε πρόεδρος τον Μάρτιο 2012)».

 Για τον Σαλμά ότι του έβαλαν δεσμίδες 120.000 ευρώ στο σακάκι.

Ο κ. Βενιζέλος περιγράφεται ως αποδέκτης μίζας μέσω του συνεργάτη του και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Λιντζέρη, ο οποίος φέρεται να χρηματιζόταν από τη Novartis.

 Δικογραφία:  «Σχετικά με τον Λιντζέρη ο Φρουζής ανέφερε ότι ο Ευ. Βενιζέλος τον τοποθέτησε ως έμπιστό του στην θέση του προέδρου του ΕΟΦ διότι έχουν πολύ κοντινή σχέση και ότι στην αγορά κυκλοφορούσε ότι ο Λιντζέρης λειτουργεί ως ταμίας του Βενιζέλου στα θέματα του υπουργείου Υγείας. Για όλες τις εξυπηρετήσεις που προσέφερε στην Νοβάρτις στα πλαίσια άσκησης των καθηκόντων του ο κ. Λιντζέρης αποκλείεται να έλαβε ως δώρο ποσό κάτω των 200.000 ευρώ».


  Δεν  χρειάζεσαι  να  είσαι  ψυχίατρος...

Για τον Χατζηνικολάου ότι έπαιρνε μικρά ποσά 2 και 3 χιλιάδων, ότι έκανε λόμπινγκ για συναντήσεις του Φρουζή με υπουργούς και ότι μέσω του real group γινόταν ξέπλυμα της Novartis, σε κάποιες περιπτώσεις αναφέρονται ημερομηνίες και τοποθεσίες.

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου για την αναφορά του ονόματός του στο σκάνδαλο της Novartis:

Από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 o Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε για την αναφορά του ονόματός του στο σκάνδαλο της Novartis. Όπως είπε, o δημοσιογράφος πληροφορήθηκε από τους συνεργάτες του την είδηση, λίγο πριν μπει στο στούντιο.

«Λένε ότι και εγώ είχα σχέση με την υπόθεση. Σας βεβαιώ ότι δεν γνωρίζω ούτε κατ΄όψιν τον Κωνσταντίνο Φρουζή, αντιπρόεδρο της φαρμακοβιομηχανίας, σήμερα είδα για πρώτη φορά το πρόσωπό του. Όποιος γνωρίζει οποιαδήποτε δική μου επαφή μαζί του ας τηλεφωνήσει τώρα στον Αντέννα, οι γραμμές είναι ανοιχτές», είπε κατά την έναρξη του δελτίoυ ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Πρόσθεσε επίσης: «λένε ότι πήρα δυο-τρία χιλιάρικα όλα όλα. Αν και τα άλλα στοιχεία της δικογραφίας είναι τέτοια, αρχίζω να αμφιβάλλω για τη σοβαρότητα του θέματος».

Εκτός των πολιτικών παραγόντων, οι μάρτυρες εμπλέκουν στην διαδρομή της «μίζας» και άλλους  δημοσιογράφους μεταξύ των οποίων οι Νίκος Χασαπόπουλος και Ελενα Φυντανίδου που κατά τις καταγγελίες μεσολάβησαν για τις επαφές μεταξύ του στελέχους της Novartis και πολιτικών προσώπων.



 ΜΕ  ΠΟΙΟΝ  ΤΡΟΠΟ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ  ΤΑ  ΣΚΑΝΔΑΛΑ  ΟΙ  ¨ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ"

1.  Η  λίστα  Λαγκάρντ  μας  τελείωσε.
                                                                                                                           
2.   Τα 3 δις ευρώ που θα έφερνε ο Τσίπρας από τους παράνομους  καταθέτες εξωτερικού, κόλλησαν στο τελωνείο.

3.   Η λίστα Μπόργιανς έμεινε στους Γερμανούς.   
4.  Τα Panama και Paradise Papers, που τα χαρακτήριζαν ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο της χώρας, έγιναν χαρτί υγείας.  

5.   Ο Μητσοτάκης πόσο πια  να μπει στην  φυλακή  για  την   Siemens;



  ΟΙ  "ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ"  ΠΑΝΤΟΤΕ  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΕ  ΜΕΡΙΚΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΑ:  ΠΡΟΔΟΣΙΑ,  ΚΛΕΨΙΜΟ,  ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗ  ΞΕΝΩΝ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

             ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ



    Για  να  διαπιστώσουμε  ότι  το  πρακτόρικο  ελληνικό  πολιτικό  σύστημα,  δεν  ενδιαφέρεται  καθόλου  για  τον  Ελληνικό  λαό,  ας  αναφέρουμε  ότι  την  ημέρα  του  θανάτου  του  πρωτεργάτη  της  Εθνικής  Ανεξαρτησίας,  του  Θεοδώρου  Κολοκοτρώνη,  (4  Φεβρουαρίου  1843),  και  ενώ  2.000.000  Έλληνες   αγωνιούσαν  για  την  τύχη  της  Μακεδονίας  στο  Σύνταγμα,  ο  υψηλόβαθμος  μασόνος  Προκόπης  Παυλόπουλος  μιλούσε  σε  συναγωγή  στον  Βόλο.  Εντάξει,  τον  μασόνο  δεν  τον  ενδιαφέρει  η  Μακεδονία.  Την  ημέρα  του  θανάτου  του  Κολοκοτρώνη  διάλεξε,  για  να  μιλήσει  στους  εβραίους  του  Βόλου  και  να  πάρει  την  ευλογία  του  ραβίνου  ο  ανεκδιήγητος  μασόνος;



Διαβάστε  και  τα  άρθρα:


  2.    "ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ"

3.    Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

4.    O ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΟ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΚΑΙ Η ΝΑΟΥΣΑ

5.   «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» 



6.    «ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ». ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΜΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΟ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ












4 σχόλια :

  1. Μία από τις τακτικές των επικυρίαρχων όταν βλέπουν να χάνουν τον έλεγχο είναι να βάζουν τα πρακτοράκια τους να αλληλοεξοντώνονται μεταξύ τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παντος δεν τους πειραξε γιατι εγινε αυτο. γιατι μαθευτικε τους πειραξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω αν εννοείς αγαπητέ Δημήτρη για το σκάνδαλο της NOVARTIS το οποίο "ξεσκεπάστηκε ξαφνικά". Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε είναι γιατί ξέσπασε την δεδομένη στιγμή. Ας γίνω πιο σαφής. Οι προσελεύσεις των Ελλήνων στα Συλλαλητήρια ενάντια στην ονομασία των Σκοπίων ξεπέρασαν τους υπολογισμούς της κυβέρνησης και των εντολοδοτών της. Επειδή ο Έλληνας δεν μπορεί να σιωπήσει ενώπιος σε τέτοια πρόκληση και ο έλεγχος της χειραγώγησης της κοινής γνώμης χάνεται εφόσον οι πολιτικοί είναι πλέον αναξιόπιστοι, προκειμένου να αποσπάσουν την προσοχή του Ελληνικού λαού από αυτό το μέγα Εθνικό ζήτημα, σπρώχνουν στην αρένα τα πρακτοράκια τους προκειμένου να μην ξεμείνουμε από... άρτον και θεάματα μέχρι να βρουν νέο τρόπο για να μας εκβιάσουν και να μας επαναφέρουν στην πρωτύτερη μαλθακοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για το Novartis λεω και για τον τσιπρα ισως να μαθουμε μετ απο εικοσι χρονια τι εκανε
    εδω παλευουμε να σταθουμε στην καθημερινοτητα με σεντσ και αυτοι οι πολιτικοι μιλανε για εκατομυρια λες και ειναι μαρουλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...