Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΜΟΝΟ Η ΑΠΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΑΠΑΛΕΙΦΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ. ΤΣΙΠΡΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΟΧΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΣΟΥ.

Μόνον η απάλειψη του ονόματος «Μακεδονία» απαλείφει τον όποιο «μακεδονικό» αλυτρωτισμό. 
Αλήθειες που θέλω να επισημάνω για το Σκοπιανό. ΟΧΙ στο όνομα. Δεν μασάω τα λόγια μου. Θα χυθεί πολύ αίμα.


Γράφει ο Αθανάσιος Ε. Δρούγος,  Analysts for change
Δυστυχώς στην πατρίδα μας κάποιοι δεν ακούνε και οδηγούμαστε σε τραγικές υποχωρήσεις και ήττες σε Σκοπιανό και Ελληνοτουρκικά. Ευτυχώς που υπάρχει το διαδίκτυο και μπορώ να τα γράφω. Γιατί κάποιοι εντολοδόχοι ύποπτων κύκλων σε ορισμένα ΜΜΕ δεν αφήνουν να λεχθούν αλήθειες. Προσωπικά, όσο έχω φωνή, λόγο και επιχειρήματα θα τα λέω και γράφω. όπως έχει τραγουδήσει και η Άννα Βίσση «όσο έχω φωνή θα σου τραγουδάω» (να το πω λίγο πιο απλά).

Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΠΗΡΕ  ΕΝΤΟΛΕΣ  ΣΤΙΣ  ΗΠΑ

Ο Τσίπρας, ένας τελείως άσχετος μαρξιστής πολιτικάντης, πήρε κατευθύνσεις να ανοίξει το Σκοπιανό αμέσως μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ. Και ειδικά μετά την συνάντηση με τον Βαλκανιάρχη Αντιπρόεδρο Μάικ Πενς. Ο τελευταίος του έδωσε κάποιες νύξεις – εντολές.

Ερχόμενος εδώ ο Τσίπρας λαμβάνει μια τρισέλιδη έκθεση ότι δεν μπορεί να ανακτήσει με τίποτα την δυναμική στον ελληνικό λαό. Άρα χάνει με διαφορά από τη ΝΔ. Γνωστό άτομο του είπε «προχώρα τώρα σε άνοιγμα του Σκοπιανού, για να τριχοτομήσεις τη Νέα Δημοκρατία. Σε Σαμαρικούς, Μητσοτακικούς και Καραμανλικούς». Και εδώ υπάρχει πολύ μεγάλο θέμα γιατί η ΝΔ δεν έχει ενιαία γραμμή. Το συγκεκριμένο πρόσωπο του είπε ότι «η ΝΔ θα έχει προβλήματα, τα ποσοστά της θα είναι πρώτου κόμματος, αλλά θα σώσεις την παρτίδα με ένα ποσοστό που θα έχεις λόγο σε νέες εκλογές. Διαφορετικά τελείωσες.»

ΟΛΑ  ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. 

Το κύριο πρόβλημα είναι το όνομα. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, καλό θα ήταν να πάει για φροντιστήριο ιστορίας, πολιτισμού, γεωγραφίας και όχι μόνο. Το Σύνταγμα καθορίζει εθνότητα, γλώσσα και πολιτισμική κληρονομιά. Όλα όμως απορρέουν από το όνομα, το οποίο δεν πρέπει να δοθεί ποτέ, και εδώ ο κυρίαρχος λαός έχει τον βασικό λόγο και πρέπει να είναι έτοιμος για όλα. Και όταν λέω «όλα», εννοώ όλα. Παράλληλα να ενισχύσουμε το κρυφό φρόνημα ελληνικής καταγωγής πολιτών της FYROM, που απλά τους έχουνε βαφτίσει ως Βλάχους. Το όποιο κλοπιμαίο όνομα με όρο «Μακεδονία» δεν χαλαρώνει τον αλυτρωτισμό, αλλά τον ενισχύει.

Το άρθρο 3 του Σκοπιανού Συντάγματος υποστηρίζει το απαραβίαστο των συνόρων του κράτους, αλλά κρύβει 2-3 σημεία που δεν τα λένε οι υποχωρητικοί δικοί μας. Το άρθρο 4 αφορά ιθαγένεια – γλώσσα. Το άρθρο 49 αφορά τους Σκοπιανούς που βρίσκονται εκτός FYROM. Το άρθρο 130 κάνει λόγο για αναθεώρηση. Αυτή μπορεί να γίνει ή αν το ζητήσει ο πρόεδρος της χώρας ή αν το ζητήσουνε 30 από τους 120 βουλευτές ή 150.000 υπογραφές πολιτών. Το άρθρο 131 για να περάσει στο Kοινοβούλιο απαιτεί 80 από τις 120 έδρες. Εδώ τώρα μπαίνουν οι Αλβανοί. Αλλά οι 20 έδρες δεν φθάνουν. Άσε το τι θα ζητήσουν, που δύσκολα οι Σλαβογενείς θα δώσουν.

Κανένας δεν εγγυάται αν οι Σκοπιανοί ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, μια επόμενη κυβέρνηση να προχωρήσει σε αναθεώρηση του αναθεωρηθέντος Συντάγματος. Άρα θα τους έχουμε βάλει στο ΝΑΤΟ, έστω με κάποια ονομασία, κι αυτοί θα μπορούν μετά να κάνουνε αλλαγές και τροποποιήσεις, όπως θα επιθυμούσαν. Η απειλή από τα Σκόπια δεν είναι στρατιωτική. Είναι πολιτισμική και τρισάθλια προσβολή στην ιστορία μας. Δεν πρόκειται να γίνει πόλεμος, αλλά οι ψευτομακεδόνες θα κάνουν ασύμμετρο και υβριδικό πόλεμο κατά της Ελλάδος. Και εκεί το έχουμε χάσει το παιχνίδι. Μην ακούτε παπαγαλάκια της παραδημοσιογραφίας και ανθρωπίδια της ευκαιριακής υποτέλειας.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρήσει την ενδοτική πολιτική του προς λύση, τότε εκλογικά, όχι απλά θα ηττηθεί αλλά θα συντριβεί. Όμως το θέμα είναι έντονο στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Το θέμα δεν είναι η αλλαγή ονομάτων στα Σκόπια, π.χ. αν στο κεντρικό γήπεδο των Σκοπίων, απαλειφθεί το όνομα Φίλιππος Β. Μην ερωτοτροπούμε με το φεγγάρι, ο ήλιος είναι ο κυρίαρχος στο σύμπαν.

Η απάλειψη του ονόματος «Μακεδονία» απαλείφει τον όποιο «μακεδονικό» αλυτρωτισμό. Όσο έχουν το όνομα μας, να το θυμάστε ότι «έχουνε έτοιμη -βάσει πολύ δυνατών πληροφοριών μου- την αναθεωρητική ατζέντα τους. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες πλαστογράφοι. Είναι πειρατές – δολοφόνοι στην αδύναμη βαλκανική. Είναι ανθέλληνες. Είναι αίσχος να δικαιωθούν τα κομμουνιστικά κατακάθια που ηττήθηκαν το 1949. Είναι ντροπή να δικαιωθούν ο μέθυσος Τίτο (ένα από τα πιο σύγχρονα καθάρματα της ιστορίας), που μαζί με τον Καρντέλι και τον Βουξάνοβιτς δημιούργησαν το ψευδεπίγραφο «Mακεδονικό». Οι σκελετοί της Γιουγκοσλαβικής ιστορίας δεν πρέπει να βγούνε από τα χρονοντούλαπα της ιστορικής τους ήττας. Ποτέ.

Ασφαλώς η συμμαχία του ΝΑΤΟ για πολλούς και διάφορους λόγους πρέπει να διατηρηθεί. Την υποστηρίζω (εγώ δεν είμαι κατά του ΝΑΤΟ. Με ξέρετε. Είμαι πάνω απ’ όλα υπερ της πατρίδας μας και μόνο). Αλλά ποτέ των ποτών στους ώμους της πατρίδας μας μια προδοσία της Μακεδονίας. Κοτζιάς-Τσίπρας-Ζάεφ και Ντιμιτρώφ είναι επικινδυνο τετράγωνο.


ΥΠΑΡΧΕΙ  Η  ΚΡΕΜΑΛΑ  ΣΤΟ  ΓΟΥΔΗ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΤΣΙΠΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΣΚΥΛΟΛΟΪ  ΤΟΥ.

Τέλος αν τα Σκόπια θέλουν να γίνουν μέλος του ΝΑΤΟ (αν και προσωπικά δεν είμαι θετικός), πρέπει να καταλάβουν ότι το όνομα Μακεδονία δεν πωλείται/δεν αγοράζεται/δεν τεμαχίζεται και δεν οικειοποιείται ποτέ από διεστραμμένους παραχαράκτες ιστορικών και γεωγραφικών δεδομένων. Που μέσα από βρώμικες πανεπιστημιακές έδρες προωθούν από το εξωτερικό άθλιες μεθοδεύσεις. Τελεία και παύλα. Όσο για τους τυχόν αρχιερείς των υποχωρήσεων και των εύπεπτων λύσεων, στην χώρα μας υπάρχει πάντα Θεός και Γουδή. Και το δεύτερο έχει προηγούμενο.







Η  ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ  ΤΩΝ  ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ  ΚΑΛΑ  ΚΡΑΤΕΙ.  ΕΧΟΥΝ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ  ΤΟΥΣ,  ΤΟΥΣ  ΕΦΙΑΛΤΕΣ  ΤΣΙΠΡΑ  ΚΑΙ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ.  ΟΙ  ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ  ΤΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  ΤΑ  ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ,  ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ,  ΠΟΥ  ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ  ΤΟΥ  ΚΚΕ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ  ΕΚΒΙΑΣΑΝ,  ΜΕ  ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ  ΚΑΙ  ΨΕΜΑΤΑ,    ΝΑ  ΔΗΛΩΣΟΥΝ  «ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ». 


Φεβρουάριος 21, 2018
Με πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Κογκρέσου των Βουλγάρων των Σκοπίων, προγραμματίζεται  να πραγματοποιηθεί  «παγκόσμια συνάντηση παιδιών προσφύγων από τη Μακεδονία του Αιγαίου» από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου με την υποστήριξη του προέδρου της χώρας, Γκιόργκε Ιβάνοφ.
Μάλιστα, η αντιπροσωπεία  του Συλλόγου  από την Μακεδονία του Αιγαίου με τον επωνυμία «Μακεδονία», καθώς και η γραμματεία της Πέμπτης Παγκόσμιας Συνάντησης των Προσφύγων,  έγιναν δεκτοί να συζητήσουν για τη διοργάνωση αυτή, πριν από λίγες ημέρες,  από τον πρόεδρο της Σκοπιανής  «Δημοκρατίας», ο οποίος τα τελευταία χρόνια συνδράμει στη συνάντηση αυτή.
 




 ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...