Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Υ.Π. ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟ ΝΕΡΩΝΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ. ΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. «ΘΑ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ». ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ.

Η  ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΤΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑΣ  ΔΡΟΜΟΣ  ΧΩΡΙΣ  ΓΥΡΙΣΜΟ,  ΕΝΑΣ  ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ,  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΤΣΙΠΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΣΚΥΛΟΛΟΪ  ΤΟΥ.  ΑΠΟ  ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΣΗΜΕΙΟ  ΚΑΙ  ΠΕΡΑ  ΟΛΑ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΣΥΜΒΟΥΝ.  ΑΥΤΗ  Η  ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΔΕΝ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΝΑ  ΞΕΧΑΣΤΕΙ  ΣΤΟΝ  ΑΙΩΝΑ  ΤΟΝ  ΑΠΑΝΤΑ.  ΟΙ  ΕΝΟΧΟΙ  ΘΑ  ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΖΩΗ  ΤΟΥΣ.

 
Η  ΕΚΤΕΛΕΣΗ  ΤΟΥ  ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ,  ΤΟΥ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ  ΤΥΡΑΝΝΟΥ  ΤΟΥ  ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ  ΚΑΙ  ΤΗΣ  ΓΥΝΑΙΚΑΣ  ΤΟΥ.    Ο  ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ  ΗΤΑΝ  Ο  ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ  ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ  ΤΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ  (ΠΑΛΙΟ  ΚΚΕ  εσωτερικού)  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ. 

Ο  υπουργός  εξωτερικών  κομμουνιστής  σύντροφος  Κοτζιάς,  απόφοιτος  της  ταλμουδικής  ΚΝΕ   είπε: 

«Σήμερα δεν πάμε να βαπτίσουμε αυτό το κράτος, σήμερα αυτό το κράτος εμπεριέχει τη λέξη Μακεδονία, και μάλιστα για εκατόν σαράντα κράτη, χωρίς επιθετικό προσδιορισμό.
Σήμερα αυτό που κάνουμε είναι ο γάμος, είναι σαν μια ωραία κυρία που έρχεται στο γάμο και αναρωτείται εάν στο επίθετό της θα προσθέσει και το επίθετο το ανδρός της».

Βέβαια  ούτε «κυρία» είναι η Μακεδονία, ούτε ξαδέρφη, ούτε συνυφάδα του Κοτζιά για να μπορεί να «διαπραγματεύεται», αν θα προσθέσει το «επίθετο του ανδρός της». Ούτε «γάμος» γίνεται, ούτε «βαφτίσια».
Βλέπουμε  όμως  από  τα  παραπάνω  λεχθέντα,  με  τι  ελαφρότητα  αντιμετωπίζει αυτό  το ζήτημα η κυβέρνηση  του  Σόρος,  αλλά  και  την  ανικανότητά  των  στελεχών  της  να αντιληφθούν το  ιστορικό βάθος των συνεπειών της προδοσίας τους  αλλά  και  τις  ατομικές  συνέπειες  της  προδοσίας  τους.  Ίσως  δεν  προλάβουν  ούτε  να  μετανοήσουν.
Η  ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ  ΑΥΤΩΝ  ΤΩΝ  ΠΡΟΔΟΤΩΝ  ΔΕΝ  ΑΦΗΝΕΙ  ΣΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ  ΚΑΜΙΑ  ΑΛΛΗ  ΕΠΙΛΟΓΗ



    
«Με 29 σφαίρες σκότωσα τον Τσαουσέσκου».

Ο Ionel Boeru συμμετείχε στη μυστική δίκη των Τσαουσέσκου.
«Ήμουν στην αίθουσα και είχα εντολές να τους εκτελέσω σε περίπτωση που υπήρχε οποιαδήποτε απόπειρα διάσωσής τους.
Είχα το όπλο στον θώρακά μου. Τους παρακολουθούσα κάθε στιγμή. Άκουσα τις συζητήσεις και την απόφαση των δικαστών.

Οι δικαστές επέστρεψαν και είπαν πως είναι ένοχοι. "Θανατική ποινή". Είπαν μόνο αυτό και έφυγαν

Η ποινή έπρεπε να πραγματοποιηθεί άμεσα. Υπήρχαν μόνο τρεις από εμάς στην αίθουσα.
Ο Τσαουσέσκου είπε ότι προδόθηκε από τους στρατηγούς του. Θυμάμαι να τον ρωτούν που είναι οι λογαριασμοί του, που φυλούσε τα χρήματά του.

Βεβαιώθηκα. Είχα 29 σφαίρες. Υπενθύμισα στους άλλους να βάλουν τα όπλα τους στο αυτόματο όταν έδωσα την εντολή να ρίξουν.
Έριξα τις 3 πρώτες σφαίρες. Ο Τσαουσέσκου έπεσε στα γόνατα. Οι πρώτες σφαίρες πήγαν στα πόδια του και όπως ανέβασα το όπλο οι υπόλοιπες τον έπληξαν στο πάνω μέρος του σώματός του.
Έριξα την επόμενη σφαίρα στη γυναίκα του. Έπεσε στα αριστερά».



Η  «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ»  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ.
 
Τον περασμένο Οκτώβριο, η αλβανική κυβέρνηση αποφάσισε να κατεδαφίσει 19 σπίτια Ελλήνων ομογενών μας στην Χειμάρρα.   (Ακριβώς  όπως  η  ισραηλινή  κυβέρνηση  του  διεφθαρμένου  κλέφτη  Νετανιάχου,  η  συμμαχική  κυβέρνηση  του  Τσίπρα,  κατεδαφίζει  τα  σπίτια  των  ταλαίπωρων  και  αξιολύπητων  Παλαιστινίων).  Ήταν η συνέχεια άλλων κατεδαφίσεων που είχαν ήδη αρχίσει από τον Ιούλιο. Η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης ήταν σκληρή και άμεση: μερικούς μήνες μετά, άρχισε να διδάσκεται σε σχολεία ανά την Ελλάδα η αλβανική γλώσσα. Όπως μετέδωσαν τα αλβανικά ΜΜΕ για το γεγονός της εκμάθησης των αλβανικών σε ελληνικά σχολεία, «το να αγαπάς τη γλώσσα σου δεν είναι μόνο προστασία του πολιτισμού και των αξιών του λαού σου, αλλά σεβασμός στην ταυτότητα της καταγωγής σου από γενιά σε γενιά».

Τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές  ικανότητες  του  Τσίπρα επιβεβαίωσαν πρώτοι οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, οι οποίοι είχαν την τύχη να διαπραγματευτούν με τον κ. Τσίπρα το νέο Μνημόνιο, που θα το  έσκιζε με έναν νόμο και ένα άρθρο. Προσφάτως, ο κ. Βίζερ, επικεφαλής του EuroWorking Group, είπε ότι καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν «αγκάλιασε» τα Μνημόνια όσο η σημερινή. Ενώ ο γνωστός κύριος Ντάισελμπλουμ δήλωσε ότι με Τσίπρα και Τσακαλώτο «τα πάντα έγιναν πιο εύκολα».

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλοι - μα, όλοι - θέλουν να «διαπραγματευτούν»  πλέον  με  τον  Τσίπρα.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι ορέξεις  για  διαπραγμάτευση  των  Τούρκων,  των  Σκοπιανών και των  Αλβανών έχουν χτυπήσει ιστορικά υψηλά. 

 Έτσι όπως πάει ο κ. Τσίπρας, σε λίγο οι Γερμανοί θα μας ζητούν αποζημιώσεις για την περίοδο «επιτροπείας» του 41-44, ενώ οι Πέρσες θα θέλουν κι αυτοί αποζημίωση για την παράνομη στάθμευση και παρακώλυση συγκοινωνιών  από  τους «300» στις Θερμοπύλες.


"Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και όλοι οι φορείς που διοργάνωσαν ή συνέβαλαν στα δυο προηγούμενα συλλαλητήρια, δηλώνουμε πως στις 21 Ιανουαρίου και στις 4 Φεβρουαρίου 2018, μίλησε ο Ελληνικός λαός ο οποίος ήρθε αυθόρμητα να διεκδικήσει τα δίκαιά του, να πει πως δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να εκχωρήσει στα Σκόπια το «Άνω Μακεδονία», «Νέα Μακεδονία», «Gornamakedonija» ή ο,τιδήποτε με αναφορά το «Μακεδονία».

Τα δυο συλλαλητήρια το ένα μετά το άλλο έγιναν ξαφνικά και βιαστικά, και όμως ο λαός ήρθε, την λαοθάλασσα των δυο συλλαλητηρίων δεν μπορεί κανένας να διαψεύσει. Ήταν υπεράνω κομμάτων, απλώς ο ελληνικός λαός ήρθε να βροντοφωνάξει το ΟΧΙ σε αυτούς που είναι έτοιμοι να παραδώσουν γη και και ιστορία στους παραχαράκτες.

Δηλώνουμε πως αν χρειαστεί και τρίτο συλλαλητήριο αυτή την φορά θα είναι οργανωμένο…

Αν η κυβέρνηση και ο πολιτικός κόσμος εξακολουθήσει να επιμένει σε ανιστόρητες σύνθετες ονομασίες που θα περιέχουν τον όρο Μακεδονία ή παράγωγα του όρου αυτού προκειμένου να ονομαστούν τα Σκόπια, τότε το τρίτο αυτό συλλαλητήριο δεν θα είναι απλώς λαοθάλασσα, θα είναι ένα τσουνάμι.

Δυστυχώς μόνον ο ελληνικός λαός μπορεί να διασφαλίσει την εθνική του κυριαρχία όταν το πολιτικό σύστημα αποδεικνύεται ανίκανο. Εμείς γρηγορούμε…

Αδέλφια σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε…"


Η Γενοκτονία των Μακεδόνων

H Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνα  Ελλάδος–Αυστραλίας συναισθανόμενη την ευθύνη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις επί του Σκοπιανού θέματος, καταθέτει πρόταση για τη θέσπιση ημέρας ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.
Ως ημέρα προτείνεται η 24 Φεβρουαρίου, γιατί στις 24 Φεβρουαρίου 1870 αρχίζει η συστηματική γενοκτονία των Μακεδόνων σε πνευματικό, μορφωτικό, εκκλησιαστικό και σωματικό επίπεδο στα βιλαέτια Θεσσαλονίκης, Μοναστηρίου και Αδριανουπόλεως από τους Βούλγαρους κομίτες (κομιτατζήδες) με την αρωγή ή και με την σιωπηρή συγκατάθεση της κυβέρνησης του τότε βουλγαρικού πριγκιπάτου.
Εμείς οι Mακεδόνες έχουμε χρέος να προστατεύσουμε την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, να αποδώσουμε ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στα ιερά σφάγια των μακεδονικών γενοκτονιών από τους Σλάβους (τους τελευταίους 3 αιώνες τουλάχιστον), οι οποίοι δεν εκτίμησαν ότι αν έχουν πολιτισμό, γλώσσα, θρησκεία, λόγο, γραφή αυτό το οφείλουν αποκλειστικά στους Μακεδόνες αδελφούς Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο, που δεν επέβαλλαν την ελληνική γλώσσα, αλλά έφτιαξαν σλαβική σχεδόν εκ του μηδενός.

Δεν κάνουμε εξωτερική πολιτική και ούτε αυτός είναι ο σκοπός μας, αλλά τονίζουμε αλήθειες που πρέπει να ειπωθούν για τη λύση του «προβλήματος» που έχουν οι γείτονες.
Εμείς οι Μακεδόνες δύο φορές Έλληνες δεν υποχωρούμε και δεν πρέπει να υποχωρήσουμε στα αδιαπραγμάτευτα της Ιστορίας μας, ούτε όμως και να γίνουμε ανάδοχοι (νονοί) των γειτόνων μας.


Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος  Αυστραλίας

"Αν η κυβέρνηση και ο πολιτικός κόσμος εξακολουθήσει να επιμένει σε ανιστόρητες σύνθετες ονομασίες που θα περιέχουν τον όρο Μακεδονία ή παράγωγα του όρου αυτού προκειμένου να ονομαστούν τα Σκόπια, τότε το τρίτο αυτό συλλαλητήριο δεν θα είναι απλώς λαοθάλασσα, θα είναι ένα τσουνάμι".
 

Σημείωση:  όλοι  γνωρίζουμε  ότι  ένα  τσουνάμι  τα  παρασέρνει  όλα  και  αφήνει  πίσω  του  πολλά  θύματα.  Η  φράση  αυτή  των  Παμμακεδονικών  Ενώσεων  είναι  χαρακτηριστική.  Σε  περίπτωση  προδοσίας  της  Μακεδονίας  αποκλείεται  να  γλιτώσουν  την  εκτέλεση  ο Τσίπρας  και  οι  σύμβουλοί  του.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  ΟΙ  ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ  ΤΩΝ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ  ΤΩΝ  ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ  ΕΝΩΣΕΩΝ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ  ΤΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΤΗΣ  ΕΠΙΤΟΠΙΑΣ  ΕΡΕΥΝΑΣ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ  ΣΤΗΝ  ΠΛΑΤΕΙΑ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,  ΠΟΥ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ  ΤΟ  ΒΗΜΑ.


Η έρευνα αυτή αποκάλυψε ότι η λαοθάλασσα των  2.000.000  Ελλήνων  που συμμετείχε στο συλλαλητήριο της Αθήνας, δεν βρέθηκε εκεί μόνο για την Μακεδονία, αλλά για να αποδοκιμάσει το «ελληνικό»  πολιτικό κατεστημένο.  Σύμφωνα  με  την  έρευνα:

Α.   Η απέχθεια των Ελλήνων για το κοινοβούλιο αγγίζει το συντριπτικό ποσοστό του 85%.

Β.    Κατεγράφη ένα ποσοστό της τάξης του 41% το οποίο δήλωσε ότι ήταν στην πλατεία Συντάγματος για να εκφράσει την διαμαρτυρία του απέναντι στο πολιτικό σύστημα.

Γ.  ΤΟ  ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ. 
     Το  29%  θεώρησε την συγκέντρωση αυτή σαν κινητοποίηση ανατροπής του συστήματος,  (με  ότι  αυτό  συνεπάγεται,  δηλαδή  ανατροπή  και  εκδίωξη  της  κυβέρνησης  και  σκληρή  τιμωρία  των  επικεφαλής  προδοτών,  μέχρι  εκπαραθύρωση  και  εκτέλεση)!
Ο  Τσίπρας  γνωρίζουμε  ότι  από  τα  γεννοφάσκια  του  ήθελε  να  προδώσει  την  Μακεδονία.  Όταν  ο  Τσίπρας  και  το  σκυλολόι  του,  ξεκίνησαν  το  πρόγραμμα  «προδοσία  της  Μακεδονίας»  πίστευαν  ότι  ο  ναρκωμένος  και  σάπιος  Ελληνικός  λαός  δεν  θα  αντιδράσει. 
Ο  Ελληνικός  λαός  βέβαια  έχει  κοντή  μνήμη  και  τα  οικονομικά  σκάνδαλα  τα  ξεχνάει δυστυχώς  γρήγορα. αλλά μια Εθνική Προδοσία και τους εφιάλτες  δεν θα τους ξεχάσει  στον  αιώνα  τον  άπαντα.



ΟΙ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ 

«Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει έχοντας ανόητους μέσα του, ακόμη και τους πιο φιλόδοξους.

 Αλλά δεν μπορεί να επιβιώσει έχοντας προδότες μέσα του.

Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός, γιατί είναι γνωστός και φέρει τη σημαία του ανοιχτά. Αλλά ο προδότης κινείται ελεύθερα ανάμεσα εκείνων που βρίσκονται εντός της πύλης, και οι πονηροί ψίθυροι που ακούγονται σε όλα τα σοκάκια, φτάνουν μέσα στις αίθουσες της ίδιας της κυβέρνησης.

 Γιατί ο προδότης δεν φαίνεται προδότης.

Μιλάει σε τόνους εξοικειωμένους με τα θύματά του, και φοράει το πρόσωπό τους και τα επιχειρήματά τους, απευθύνει έκκληση προς την προστυχιά που βρίσκεται βαθιά στις καρδιές όλων των ανθρώπων.

Σαπίζει την ψυχή ενός έθνους.

Εργάζεται κρυφά και μυστικά τη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης, μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί.

 Έναν δολοφόνο τον φοβάσαι λιγότερο.

Ο προδότης είναι η πανούκλα».
 Κικέρων




ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
.


1 σχόλιο :

  1. ΟΠΟΤΕ;;;

    ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΛΑΟΣ ΚΑΤΕΒΑΊΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ΜΗΠΩΣ Η ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΟΡΜΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑΣ;

    ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΦΥΈΣ ΣΥΝΑΜΑ!

    ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΣΑΕΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ,ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΚΕ,ΝΑ ΜΙΛΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΥ ΤΟΥ, ΤΣΙΠΡΑ!ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ" ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ....

    ΔΥΟ ΣΤΟΧΟΙ:ΠΡΩΤΟΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕΤΑ ΜΕΙΔΙΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ "ΒΛΑΚΕΣ;ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑ" ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣ'ΤΗΝ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΟΤΙ...ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΙΚΗ "ΒΑΘΥ ΛΑΡΎΓΓΙ" ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ ΕΠΙΤΥΧΩΣ.ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ....ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ!ΑΡΑ;
    "ΜΠΑΓΑΣΑ ΑΛΕΞ ΑΜΠΟΤ/ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;ΣΕ ΕΣΩΣΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ, ΧΑΪΔΕΎΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!ΦΟΒΕΡΟ ΕΤΣΙ;"

    ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ/ΑΓΓΛΟΙ/ΓΕΡΜΑΝΟΙ/ΕΒΡΑΙΟΙ/ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ.ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤV ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΤΟΠΟ.

    ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ PSYΟPS ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ ΜΕΣΩ ΣΥΜΒΟΎΛΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΤΑΒΙΣΤΟΚ Η ΟΧΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...