Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ! ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙς 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018!


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ  ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ. 
ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟΣ.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!


Αυτόχθονες Ελληνες



"Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 5:00 μ.μ. η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων πραγματοποιεί συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη (Λευκός Πύργος). Ζητάμε να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» επουδενί στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων Σκοπίων, καθώς πιθανή ύπαρξή του θα συμβάλει στην αποσταθεροποίηση της περιοχής. Σε περίπτωση εκτροπής από την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992, να δοθεί ο λόγος στον Ελληνικό λαό για να αποφασίσει γι’ αυτό το μείζον εθνικό θέμα με την υπέρτατη μορφή άμεσης δημοκρατίας, που είναι το δημοψήφισμα.... "





Επίσης διαβάστε:

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ




Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα που έδιωξες τους τύρρανους κι ελεύθερ' είσαι τώρα. Είσαι και θα 'σαι ελληνική Ελλήνων το καμάρι κι εμείς θα σ' αντικρύζουμε περήφανα και πάλι. Οι Μακεδόνες δε μπορούν να ζούνε σκλαβωμένοι όλα και αν τα χάσανε η λευτεριά τους μένει. Μακεδονόπουλα μικρά χορέψτε και χαρείτε προτού κι εσείς στα βάσανα του κόσμου τούτου μπείτε.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...