Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ..."ΚΑΡΥΔΙΑ"

Ανέβασαν πανό για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ
ΠΑΝΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ...ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;;
Το δικό τους μήνυμα, έστειλαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, στο χτεσινό παιχνίδι των Κυπρίων με την αγγλική Τότεναμ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. 
Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, με δυο μεγάλα πανό έγραψαν το μήνυμα "η ιστορία δεν μπορεί να κλαπεί" και "φέρτε τα μάρμαρα πίσω", ενώ ανάμεσα στα δύο πανό είχαν υψώσει ένα ακόμη με τη φωτογραφία του Παρθενώνα, "υπενθυμίζοντας" στους Βρετανούς τα κλεμμένα μάρμαρα.
Δείτε τη διαμαρτυρία των Κύπριων οπαδών, οι οποίοι επέλεξαν το συγκεκριμένο ματς ώστε το μήνυμα της εικόνας να μεταφερθεί μέσω των βρετανικών καναλιών που θα μετέδιδαν το παιχνίδι  : 
αποελπαρθ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ :
 Αποτέλεσμα εικόνας για αποελ ελληνικη σημαια
Αποτέλεσμα εικόνας για αποελ ελληνικη σημαια
Σχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για αποελ ελληνικη σημαια
Σχετική εικόνα

Ο ΑΠΟΕΛ είναι κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα που αποτελεί το σημαντικότερο και μακροβιότερο τμήμα του σωματείου του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελλήνων Λευκωσίας. Ιδρύθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1926. Έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι το Νέο Γ.Σ.Π. στη Λευκωσία. Ως χρώματα χρησιμοποιεί το μπλε μαζί με το κίτρινο και εδώ και μερικά χρόνια χρησιμοποιείται επίσης το πορτοκαλί χρώμα. Το μπλε χρώμα συμβολίζει την ελληνική σημαία, ενώ το κίτρινο τη βυζαντινή σημαία της ελληνορθοδοξίας με το δικέφαλο αετό. Είναι μία από τις δύο λαοφιλέστερες ομάδες της Κύπρου.
Ίδρυση
Την εποχή της ίδρυσης του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο υπήρχαν ελάχιστα σωματεία που ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο. Στη Λευκωσία είχαν δημιουργηθεί η Ένωσις Νέων Τραστστην οποία συγκεντρώθηκε η κοινωνική ελίτ της Λευκωσίας (γιατροί, δικηγόροι, δικαστικοί, έμποροι κ.α.) και ο Ποδοσφαιρικός Σύνδεσμος Πανεργατικός, τα μέλη του οποίου άνηκαν κυρίως στην εργατική τάξη
Το 1922 έφτασε στην Κύπρο ο εξ Αλεξάνδρειας ελληνικής καταγωγής Γεώργιος Πούλιας, ο οποίος ήταν ένας ισχυρός και δραστήριος οικονομικός παράγοντας της εποχής, με εμπλοκή και στην πολιτική.[6] Ο Πούλιας πήγε στη Κύπρο προκειμένου να αναλάβει τη διαχείριση της επιχείρησης «Καπνοβιομηχανίας Διανέλλου και Βεργόπουλου» αντικαθιστώντας τον αποθανόντα Βεργόπουλο. Ο Γεώργιος Πούλιας ήταν λάτρης του αθλητισμού και ειδικά του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκε αμέσως με τα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου. Ανέπτυξε εξωδιοικητική ανάμιξη στην ποδοσφαιρική ομάδα του Τραστ. Αίτημα του να εγγραφεί ως μέλος της ομάδας απορρίφθηκε, μάλλον από φόβο να μην περιέλθει το σωματείο στην κυριαρχία του λόγω της οικονομικής του δύναμης.Επιπλέον, υπήρξε διαφωνία από μέλη του Τραστ ως προς την επιλογή των μελών του συλλόγου. Μερίδα από αυτούς υποστήριζε ότι μόνο Έλληνες Ορθόδοξοι θα έπρεπε να είχαν το δικαίωμα να γραφτούν μέλη του Τραστ. Άλλη μερίδα μελών υποστήριζε ότι το σωματείο έπρεπε να συνεχίσει να αποδέχεται ως μη τακτικά μέλη Αρμένιους, Λατίνους και Μαρωνίτες, όπως ίσχυε από την ίδρυση του.
Μέλη και ποδοσφαιριστές του Τραστ επιδίωξαν τη δημιουργία ενός καθαρά ελληνικού ποδοσφαιρικού σωματείου στη Λευκωσία, στο οποίο μέλη θα εγγράφονταν μόνο Έλληνες της Κύπρου. Εμπνευστής της ίδρυσης του νέου σωματείου ήταν ο ποδοσφαιριστής του Τραστ Διομήδης Συμεωνίδης. Ο 18χρόνος Συμεωνίδης, ενώ ήταν ποδοσφαιριστής του Τραστ, είχε δημιουργήσει μαζί με μερικούς φίλους του μια συνοικιακή ποδοσφαιρική ομάδα, τον Αετό, στον οποίο αγωνίζονταν μόνο Έλληνες Κύπριοι. Σε μια φιλική συνάντηση μεταξύ Αετού και μιας ομάδας της Λάρνακας, ο Γεώργιος Πούλιας θαύμασε το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Συμεωνίδη, του κορυφαίου Κύπριου ποδοσφαιριστή της εποχής και θέλησε να τον γνωρίσει από κοντά. Οι δύο τους ανάπτυξαν μια φιλική σχέση.Την ιδέα του Διομήδη Συμεωνίδη για ίδρυση νέου σωματείου στο οποίο θα εγγράφονταν μόνο Έλληνες της Κύπρου ενστερνίστηκε και υλοποίησε ο Γεώργιος Πούλιας, δρομολογώντας ενέργειες ώστε να πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη μεταξύ ατόμων που συμφωνούσαν μαζί τους. Η σύσκεψη οδήγησε στην ιδρυτική συνέλευση της 8ης Νοεμβρίου 1926, στο ζαχαροπλαστείο του Χαράλαμπου Χατζηιωάννου, στην οδό Λήδρας. Το νέο σωματείο ονομάστηκε Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας (Π.Ο.Ε.Λ.).

2 σχόλια :

  1. Ολο μαλιακιες! Τοσο οπιστοδρωμικοι και κομπλεξικοι ειναι αυτοι ελληνες και παντα ηταν. Aπλα κλεβανε ιστορια απο τις τριγυρω χωρες μιμουνταν τους παντες και φτιαχναν κηδεια με ξενα κολυβα. Μιλανε για μια μακεδονια η για μακεδονες που περιλαμβανει και ολες τις φυλες της αφρικης, αλβανους, τουρκαλαδες, ρουμανους.(σαματ ειναι η κυπριοι ελληνες;) η τι σχες εχ η σιατστα μην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ -ΚΑΝΓΚΑΜΙΑ τουλαχιστον το μεγαλυτερο μερος του πηθυσμου αυτης η πολης υπηρχε εκει σε αυτην την θεση και ζουσαν ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ τοτε εκει αλλα σημερα τι ειναι;'βλαχοι μαλαχοι σαλαχοι γιουφτοβλαχ και λαμπουν τα χιονια στα βουνα απο σκατα τουρκαλβανων κολοκτρωναιων ,ΑΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ
    ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΥΤΙΚΗΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΝΩΝ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΥΤΙΚΗΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚ/ΘΡΑΚΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΚΑΙ Η ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΣΣΥΡΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΟΝΟΜΑΣΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΑΣΣΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΣΥΡΙΩΝ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ----
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΣ, Η ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΠΟΥ ΝΕ ΜΕΝ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΠΑΤΣΑΡΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ

    ΧΑΙΡΕΤΕ
    ΕΙΔΟΣ ΤΟΝ ΒΟΙΟΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ
    (ενα ρητο που λεμε ειμεις οι βοιοτες παραδοσιακα ειναι το ΓΑΜΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΓΑΜΟ ΤΟ ΣΟΙ, αυτην ειναι η παραδοση μας πως να το κανουμε δηλαδη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΗΣΤΟΡΟΥΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

    Εχετε απολυτο δικιο κυριε ΒΟΙΟΤΙ, εμεις ξερουμε οτι δεν εχετε καμια σχεση με την Σπαρτη την Πελοποννησο την ηπειρο η την ευβοια και την στερεα ελλαδα, και ειστε ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ της ΔΥΤΙΚΗΣΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, αλλα ολοι κανουν το λαθος να φερνουν εναν χαρτη μιας και καλα μακεδονιας μιας συγκεκριμενης περιδου στην οποια ειχε επεκταθει επι Φιλιππου Β και επειτα, και δεν ανατρεχουν μεχρι την πρωταρχικη χωρα των ΜΑΚΕΔΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΥΤΙΚΗΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΑ ΗΤΑΝ Η ΔΥΤΙΚΗΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕ Η ΑΡΧΑΙΑ ΒΑΡΒΑΡΗ ΘΡΑΚΗ

    .ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΩΣ ΜΟΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΕΛΙΜΕΙΑ, ΕΟΡΔΑΙΑ, ΟΡΕΣΤΗΣ, ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ)

    .ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΙΕΑ ΣΑΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΕΤΗ 2017, ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΑΣ ΒΟΙΟΥ (ξερουμε πολυ καλα ποιοι και τι σας εκτοποιζουν απο τον ΤΟΠΟ ΣΑΣ παντως οχι κατι σκοτεινο,η εξωτρερικο η αυλο, η η θειαβουληση, ειναι κατι που εχει σαρκα, οστα και ονομα)

    .ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΒΟΙΟΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΕΛΙΜΙΩΤΕΣ, ΒΟΙΟΤΕΣ, ΕΟΡΔΑΙΟΙ, ΟΡΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ)

    .ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ

    .ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΛΕΩΝΙΔΑ

    .Για τα ευγενικά και πατριωτικά του αισθήματα ο Αλέξανδρος Α' ανακηρύχθηκε από μεν τους Αθηναίους επίσημος Πρόξενος, και απο τους Σπαρτιατες και Αργεαδες Πελοποννήσου Φιλελλην, στόλισε τους Δελφούς και την Ολυμπία με λαμπρά αναθήματα. Βασίλευσε 33 ή 34 χρόνια. Το 450 π.χ. τον διαδέχτηκε ο γιος του Περδίκκας Β.

    .Ο ΚΟΛΟΚΤΡΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΒΑΝΙΤΗΣ, ΚΛΕΦΤΗΣ, ΑΡΜΑΤΟΛΟΣ, ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΗΣ ΛΟΠΟΔΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΩΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΜΠΕΝ ΕΚΛΕΒΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΕΝΩ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΤΟ 1821 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΞΥΠΟΛΗΤΩΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΩΝ ΚΟΙΝΩΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ.


    .ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ


    ΧΑΙΡΕΤΕ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...