Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

«ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ 159.000.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ». ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΥΤΑΝΙΣ: «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ».

   
Κάπως  έτσι  θέλουν  να  φτιάξουν,  με  το  ζόρι,  τους  Ευρωπαίους  οι  γνωστοί  μασονικοί  κύκλοι  του  Καλλέργη,  η  "Ενωμένη"  Ευρώπη  και  ο  Τσίπρας,  ο  Μουζάλας,  ο  Μητσοτάκης  και  ο  Παυλόπουλος. 

     "ΟΛΑ  ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ  ΣΤΟΝ  ΚΑΛΛΕΡΓΗ" 

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ  Ε. ΓΑΛΟΥΣΗ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ.   

Αυτοκαταστρεφόμαστε ή μας εξαφανίζουν; 
13/11/2016, Το Παρόν της Κυριακής.
του Ε. ΓΑΛΟΥΣΗ Πρ. Πρύτανη Δημοκρίτειου Παν. Θράκης

Χετταίοι, Ασσύριοι, Χαλδαίοι, Βαβυλώνιοι, Σουμέριοι, Φοίνικες, Αιγύπτιοι κ.λπ.
Πού είναι όλοι αυτοί οι πολιτισμένοι αρχαίοι λαοί;
Ήταν «σύγχρονοι» των αρχαίων Ελλήνων.
Μήπως είχαν κι εκείνοι Μπαλταδοφιλοτσίπριδες;



(Σημείωση.  Βλέπε  και  σημερινές  καταγγελίες  διεφθαρμένων  ελλήνων  δημοσιογράφων  εναντίον  του  διεφθαρμένου  Τσίπρα:


«Οι δημοσιογράφοι του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ επιλέγονται με δημοσιογραφικά κριτήρια. Δεν τους μαζεύουμε ούτε από μπαράκια με ουσίες, ούτε από συνεργάτες του Σόρος, ούτε από τα κρεβάτια πρακτόρων της τουρκικής πρεσβείας»  ! )

 
Δυστυχώς όλοι αυτοί εξαφανίστηκαν και  αντικαταστάθηκαν από τους «μετανάστες» της εποχής τους και μετέπειτα επιδρομείς που ήρθαν από τα βάθη των ερήμων και των στεπών με βασικό λεξιλόγιο μικρότερο των 800 λέξεων. Άρχισαν σιγά σιγά να τους δέχονται στις περιοχές τους ως μισθοφόρους (βλ. σήμερα μελλοντικούς ψηφοφόρους και φτηνούς εργάτες). Γρήγορα όμως τα εισβάλοντα στίφη τους εξαφάνισαν.

Μήπως εδώ πρέπει να θυμηθούμε τον ελληνοαυστροϊαπωνικής καταγωγής Coudenhove-Kalergi;

Παίρνοντας κάποια στοιχεία από ξένα και ελληνικά δημοσιεύματα σχετικά με αυτό το πρόσωπο και τα σχέδιά του (Greeknation blogspot, Wikipedia, Εuropean Guardian κ.ά., αλλά και πρόσφατη συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σε αναφορά του ευρωβουλευτή Nick Griffin) θα αναφέρω περιληπτικά το σχέδιο του Καλλέργη σε συνδυασμό με το βιβλίο «Μυστική Ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης» του Thierry Meyssan.

Ο Καλλέργης ίδρυσε το 1922 το κίνημα «Πανευρώπη», αφού προηγήθηκε η δράση του για την Πανευρωπαϊκή Ένωση (βλ. τα βιβλία του «Das Pan-Europaische Manifest» και «Praktischer Idealismus»).



 "ΟΙ  ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΓΙΝΟΥΝ  ΜΑΥΡΟΠΟΔΑΡΟΙ. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  ΤΟΥΣ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΕΥΓΕΝΙΚΗ  ΦΥΛΗ  ΤΩΝ  ΙΟΥΔΑΙΩΝ".  ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ,  "ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ  ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΣ".  
Απολλόδωρος, [Β, 1, 4]

"Δαναν μν ον Βλος ν Λιβύῃ κατκισεν, Αγυπτον δ ν ραβίᾳ, ς κα καταστρεψμενος τν Μελαμπδων  χώραν νμασεν Αγυπτον".

 Μελάμποδες= Μαυροπόδαροι

Αρχαίοι Αιγύπτιοι, η χώρα των  Μελαμπόδων


Βασικές αρχές του κινήματος:

«Οι μελλοντικοί Ευρωπαίοι δεν πρέπει να είναι οι παλιοί λαοί της Ευρώπης, αλλά ένα είδος που θα προέρχεται από επιμιξία».

Δηλώνει ότι «πρέπει να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές».

Διακηρύσσει «κατάργηση των δικαιωμάτων των λαών και εξάλειψη των εθνών μέσω μαζικής μετανάστευσης».

Τέλος, δέχεται ότι «το αποτέλεσμα πρέπει να είναι μια ομοιογενής μάζα μιγάδων ή οποία θα ελέγχεται από μια ελίτ»,  την οποία δεν διστάζει να περιγράψει στα βιβλία του. 

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Ο Έλληνας Πρύτανης διστάζει  να  μας  αναφέρει  εδώ ποια  είναι  αυτή  η  ελίτ,  την  οποία  βέβαια  γνωρίζει καλά. Οι  ακαδημαϊκοί  μας  χρειάζονται λίγο περισσότερο  ανδρισμό).

Προς τιμήν του απονέμεται ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove-Kalergi, με το οποίο βραβεύονται ανά διετία Ευρωπαίοι που προωθούν το σχέδιο αυτό.

Από τους τελευταίους γνωστούς βραβευμένους είναι: Το 2006 η Πρόεδρος της Λετονίας Vaira Vike-Freiberga, το 2010 η «αγαπητή» μας Angela Merkel και το 2012 ο περίεργης (για τους φυσιογνωμιστές) όψης Herman Van Rompuy.


"ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ.  ΝΑ  ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΜΕ  ΜΕ  ΚΑΘΕ  ΤΡΟΠΟ  159.000.000  "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"  ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ".
Τον Ιανουάριο του 2000 στα Ηνωμένα Έθνη δημοσιεύτηκε αναφορά με τίτλο «Μετανάστευση αντικατάστασης: Μια λύση για τη μείωση και γήρανση του πληθυσμού». Σύμφωνα με τα αναφερόμενα σ’ αυτή, η Ευρώπη έως το 2025 θα έχει ανάγκη από 159.000.000 μετανάστες. Το 50% του σημερινού πληθυσμού της περίπου. Δεν είναι έξω από το κλίμα η αναφορά του Brock Chisholm, πρώην διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο οποίος έλεγε: «Αυτό που σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν είναι να εφαρμόσουν τον περιορισμό των γεννήσεων και να τελούν μεικτούς γάμους με σκοπό να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή, σε έναν κόσμο που θα κατευθύνεται από μια κεντρική αρχή».

Προσπάθειες έγιναν το 1946 στο Λονδίνο από ΗΠΑ με τον Retinger (RIIA), το 1947 από τον Τσόρτσιλ (PUEAC χρηματοδοτούμενο από τον Fulbright και το ILEC), το 1948 στο Λονδίνο, επίσης, το UWE και παράλληλα στην Ουάσινγκτον το ACUE και το ACEN, όπου εμπλέκεται και ή CIA με εκπροσώπους της. Όλες αυτές οι προσπάθειες είχαν κοινό χαρακτηριστικό τη συνεχή συνεργασία και αποδοχή των ιδεών του Ιδρύματος «Coudenhove-Kalergi», μέχρι που το 1952 ιδρύεται «club» υπό τον Rockfeler και συνεδριάζει για πρώτη φορά στο ξενοδοχείο «Bilderberg» της Ολλανδίας.  Αφού όλες οι προσπάθειες των ΗΠΑ να οργανώσουν την ΕΕ υπό τον έλεγχό τους μέσω Μεγάλης Βρετανίας (λόγω Γερμανίας) απέτυχαν, ήρθε το BREXIT.


 
ΑΛΛΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΟΙ  ΣΚΟΠΟΙ
   
"ΟΛΑ  ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ  ΣΤΟΝ  ΚΑΛΛΕΡΓΗ"  
  Είναι φανερό ότι μόνον αφελείς πρέπει να δέχονται ό,τι τους προσφέρουν. Άλλοι είναι οι σκοποί. Όλοι συγκλίνουν στον Καλλέργη.

Ύστερα από αυτά τα ολίγα και προκειμένου να μην επισύρω τον τίτλο του ρατσιστή, νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να ζητήσω να σκεφτεί ο καθένας, να ψάξει και να αυτοχαρακτηριστεί από μόνος του.

 
ΟΙ  ΠΡΩΤΕΣ  ΦΟΥΡΝΙΕΣ  ΕΦΤΑΣΑΝ.

 Εγώ θα αναρωτηθώ μήπως διεκδικούν βραβείο κάποιοι από τους Τσίπρα, Μουζάλα, Φίλη, κ.ά., για να γίνουμε ο τελευταίος από τους αρχαίους πολιτισμούς που θα φτάσει στο τέλος του.

Είναι πιο βολικό να κρατήσουν τον θαυμασμό για τα επιτεύγματα του πολιτισμού αυτού, αλλά χωρίς τους κληρονόμους.

Δεν θα υπάρχει σημείο αναφοράς για σύγκριση στην προβλεπόμενη ομοιογενή μάζα μιγάδων.-



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...