Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΑΡΘΡΑ: 

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.  

ΓΟΕΡΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018. Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ. Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ.


"ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Κ. ΤΣΙΠΡΑ".

"ΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ".

"Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ".  

  "ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ "ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ"; 

"Ἡ Τεράστια Κοινωνικὴ Σημασία τῶν Βλακῶν ἐν τῷ Συγχρόνῳ Βίῳ" του Ευάγγελου Λεμπέση. 

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΣΑΦΑΤ: «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ  ΓΕΛΑΕΙ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ,  ΕΙΤΕ  ΕΙΝΑΙ  ΣΕ  ΚΗΔΕΙΑ,  ΕΙΤΕ  ΣΕ  ΓΑΜΟ.

 "ΑΠΟ 26 ΕΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ";

 ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ»



«Γελά δ' ο μωρός καν  τι μη γελοίον εί».  

«Γελάει ο ανόητος, κι ας μην υπάρχει τίποτα το γελοίο».

Πιττακός  ο Μυτιληναίος

ΔΥΟ  ΑΤΟΜΑ  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΚΡΥΒΟΥΝ  ΤΗΝ  ΧΑΡΑ  ΤΟΥΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ"  ΤΟΥ  ΛΑΟΥ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΑΠΟ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.  
 

ΤΗΝ  ΙΔΙΑ  ΣΤΙΓΜΗ  Ο  ΑΦΕΝΤΗΣ  ΤΟΥΣ,  Ο  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ,  ΕΧΕΙ  ΔΕΧΘΕΙ  ΜΟΝΟ  ΤΕΣΣΕΡΑ  ΑΙΤΗΜΑΤΑ  ΑΣΥΛΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟ  2009.
 

 




Στην  επιστημονική  βιβλιογραφία αναφέρονται  δύο   χαρακτηριστικά  της  προσωπικότητας  του,  για  κακή  μας  τύχη,  «πρωθυπουργού»  της  χώρας:   

1)  άτομο  με   χαμηλή αυτοεκτίμηση (που είναι άσχετη από το πόσο δείχνει εξωτερικά ο άνθρωπος ότι εκτιμά τον εαυτό του),

 2)  άτομο  με,  κατά κανόνα,  χαμηλό δείκτη νοημοσύνης.



ΙΣΤΟΡΙΚΟ  ΤΩΝ  "ΣΠΟΥΔΩΝ"  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ:
  
 
Ο σημερινός πρωθυπουργός φοίτησε στο Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων, από όπου αποφοίτησε το 1992.


Από τη Β' Λυκείου κατάφερε να εκλεγεί πρόεδρος στο 15μελες, ενώ την ίδια χρονιά γράφτηκε στην ταλμουδική  ΚΝΕ και πρωτοστάτησε στις μαθητικές κινητοποιήσεις ενάντια στον νόμο του Βασίλη Κοντογιαννόπουλου για την Παιδεία. Εκεί έρχεται πιο κοντά και με τη συμμαθήτριά του στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων, Περιστέρα Μπαζιάνα, γεννημένη στην Καρδίτσα από οικογένεια που έχει μετακομίσει στην Αθήνα.  Έτσι  ο αιώνιος φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ, με τα μακριά μαλλιά, που πολλές φορές τα έπιανε κοτσίδα, έγινε ζευγάρι με το σχολικό του έρωτα, την Περιστέρα (την οποία εκείνος φωνάζει Μπέτυ) Μπαζιάνα.


Ο  Τσίπρας  δεν  πέρασε  στο  Πολυτεχνείο  με  εξετάσεις.  Ήρθε  με  μεταγραφή  από  βουλγαρικό  πανεπιστήμιο. 


Ο  Τσίπρας  υπήρξε  ο  τυπικός πρωταγωνιστής των αιώνιων φοιτητών. Έκανε 10 χρόνια να πάρει πτυχίο  και  δεν πάτησε ποτέ σε αίθουσα διδασκαλίας, αυτό το λένε οι συμφοιτητές του. «Δεν τον είδαμε ποτέ μέσα σε τάξη...».  
Γράφτηκε  ότι  ο  Τσίπρας πέρασε όλα τα μαθήματα στο ΕΜΠ με τις πιέσεις του μηχανισμού του Συνασπισμού προς τους διαφόρους καθηγητές.

 Έχει  γραφτεί  (ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ)  ότι   η διπλωματική  εργασία  του  Τσίπρα  στο  Πολυτεχνείο  είχε  σαν   θέμα: «Οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης και η έντασή τους στην ΕΕ και στην Ελλάδα. Εστίαση στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος». Ενδιαφέρον  έχει  η σύνθεση της επιτροπής καθηγητών, σύμφωνα με έγγραφο που κυκλοφορεί στη Βουλή.  Ενα από τα μέλη της επιτροπής καθηγητών είναι ο Αρ. Μπαλτάς, δύο φορές υπουργός (Παιδείας και Πολιτισμού).  Αλλο μέλος είναι η Ντίνα Βαΐου, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αρθρογράφος της «Αυγής». Τρίτο μέλος η Μαρία Καραμεσίνη, υποψήφια ευρωβουλευτής (και αυτή) του ΣΥΡΙΖΑ και διοικήτρια του ΟΑΕΔ. Τέταρτο μέλος η Σοφία Αυγερινού, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο τσιπρας ποτε δεν περασε ΕΜΠ με πανελληνιες.Μεταγραφη απο βουλγαρια ε


Πριν αναλάβει τη γενική γραμματεία του Συνασπισμού, ο Τσίπρας ήταν ηγετικό στέλεχος του Εγκέλαδου (αριστερό φοιτητικό σχήμα). Η Κορίνα, συμφοιτήτριά του στα χρόνια του ΕΜΠ, θυμάται τα βράδια στην Αθήνα στα τέλη της δεκαετίας του ’90: «Μετά τις συνελεύσεις, ακολουθούσε η χαλάρωση. Συνήθως πηγαίναμε στις ταβέρνες των Εξαρχείων». 


Ο   Τσίπρας  δήλωσε  για  την στρατιωτική του θητεία: «Είχα βρει ένα νόμο που είχε βγάλει τότε ο Τσοχατζόπουλος, ο οποίος έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατεβείς υποψήφιος βουλευτής, παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά. Κατέβηκα, λοιπόν, στις εκλογές. Ήμουν ο πρώτος οπλίτης στην ιστορία του ελληνικού στρατού που είχε γίνει υποψήφιος βουλευτής. Όταν επανήλθα στο στρατό, είχε μειωθεί η θητεία από 15άμηνο σε 12μηνο. Και έτσι, εκεί που χρωστούσα έξι μήνες για να απολυθώ, χρωστούσα ξαφνικά τρεις! Άσε που είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής και από εκεί που με έστελναν για αγγαρείες, μόνο προσοχές που δεν μου βαράγανε!».


   ΑΥΤΟ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΙΣΤΟΡΙΚΟ  ΤΩΝ  ΣΠΟΥΔΩΝ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ

Τελείωσε  το  Λύκειο  με  το  ζόρι,  καταλήψεις,  εγγραφή  με  πολλά  λεφτά  σε  πανεπιστήμιο  της  Βουλγαρίας,  μεταγραφή  - σκάνδαλο  σε  ελληνικό  Πολυτεχνείο  βάζοντας  μέσον  την  καταραμένη  Δεξιά.

Δηλαδή  νέος  με  τυπική  ζωή  νεολαίου της  ΚΝΕ,  απατεώνα,  υποκριτή  και  ανίκανου.  Δεν  δούλεψε  ποτέ  του.

Κλασσικό  παράδειγμα  προς  αποφυγή.  










  ΜΕΡΚΕΛ: "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΤΟΝ  ΤΣΙΠΡΑ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ".  Η Μέρκελ σε  δηλώσεις  της  σήμερα  έδωσε  συγχαρητήρια  στον  Τσίπρα  και  ανέφερε  τον Ελλάδα ως παράδειγμα  στην υποδοχή «προσφύγων».  Μάλιστα  επετέθηκε  ταυτόχρονα  στον  Ούγγρο  πρωθυπουργό  λέγοντας  ότι  «δεν  πρέπει  να  συμπεριφερόμαστε άσχημα στους πρόσφυγες, όπως πράττει η Ουγγαρία».-  
 


Η ομιλία, η στάση του σώματος και η γενικότερη παρουσία του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Μπαράκ Ομπάμα ανησύχησαν τους  Έλληνες,  που αναρωτήθηκαν αν ο πρωθυπουργός μας «είναι καλά»;

Μάλιστα, πολλοί ανησύχησαν από την περίεργη ομιλία του Τσίπρα όταν μιλούσε στα ελληνικά με αγγλική προφορά.

Ο Απόστολος Δοξιάδης δημοσίευε μια πιθανή διάγνωση, έχοντας αποκλείσει το «Foreign Accent Syndrome» που άλλοι υποστήριξαν ως αιτία της παράξενης συμπεριφοράς του.
  Προσέξτε  ύφος  των  συνεργατών  του  Τσίπρα.  Και  οι  δύο  κομμουνιστές  της  ΚΝΕ  του  Βεντούρα.

   
Ολόκληρη η ανάρτηση του Απόστολου Δοξιάδη:

«ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Πριν λίγες μέρες συνάντησα τυχαία στην Αγλλία έναν καθηγητή μεγάλου πανεπιστημίου, που ειδικεύεται στη forensic psychiatry–ας πούμε την ιατροδικαστική ψυχιατρική–και δουλεύει με φυλακές, νοσοκομεία, κ.α. Έχει εξ αυτού τεράστια εμπειρία σε πολλών λογιών παράξενες παθολογίες.

Του είπα λοιπόν, χωρίς ονόματα, μια ιστορία: ένας άνθρωπος Α συναντάει έναν άνθρωπο Β, κάνουν μια δημόσια συζήτηση, και ο άνθρωπος Α αρχίζει μετά να μιλάει, στη γλώσσα του μεν, με την προφορά της γλώσσας του ανθρώπου Β δε, την οποία σημειωτέον, ξέρει ελάχιστα. Ποια είναι η διάγνωσή του;

Ο καθηγητής με ρώτησε αν ο Α έχει μιλήσει σε άλλες περιπτώσεις με την προφορά της ξένης γλώσσας, ή είναι η μοναδική γνωστή φορά. Του είπα ότι ισχύει το δεύτερο. Μου είπε ότι κατά συνέπεια αποκλείουμε το FAS (Foreign Anccent Syndrome–Σύνδρομο Ξένης Προφοράς) καθώς αυτό θα ήταν γενικευμένο. Αντίθετα, μου λέει εδώ έχουμε μια παραλλαγή του «εφέ του χαμαιλέοντα», για ακραία παραδείγματα του οποίου με παρέπεμψε και στην ταινία του Γούντι Άλεν, «Zέλιγκ.»

To σύνδρομο στο παράδειγμα που του είπα, μου εξήγησε, δε δηλώνει νευρολογική ή άλλη βαρειά διαταραχή, αλλά είναι αντίδραση αδύναμης προσωπικότητας (Α) απέναντι σε μια ισχυρή (Β), που εκδηλώνεται με ασυναίσθητη μίμηση.

Τον ρώτησα ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας προσωπικότητας σαν του Α, που μπορεί να εκδηλώσει σε τέτοιες περιστάσεις το «εφέ του χαμαιλέοντα».

Mου είπε ότι στη βιβλιογραφία αναφέρονται κυρίως δυο:

 1) χαμηλή αυτοεκτίμηση (που είναι άσχετη από το πόσο δείχνει εξωτερικά ο άνθρωπος ότι εκτιμά τον εαυτό του),

 2) κατά κανόνα χαμηλός δείκτης νοημοσύνης».



  
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ: «Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΤΕΦΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ».

Η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα σε συνέντευξή της στο Metropolis FM 95,5 είπε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ πράγματα.
-«Ο κ. Τσίπρας, από τα 20 του χρόνια, παρακολουθείται από την ομάδα ψυχιάτρων του Καθηγητή Στεφανή. Πάσχει από ψύχωση και νεύρωση και παίρνει ψυχοφάρμακα». -«Αυτοί που συνεργάστηκαν με τον εχθρό θα είναι οι πρώτοι που θα φύγουν από την μέση, από τα χέρια των αφεντικών που υπηρέτησαν». -«Δεν είναι βλάκες, είναι προδότες και πρέπει να έχουν την ποινή του προδότη». -«Ο πόλεμος ήδη άρχισε και δεν σας το λένε» -«Να πάρουμε το προξενείο μας από Αδριανούπολη και να κλείσουμε το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής». -«Αλκοολικός ο Αναστασιάδης της Κύπρου».
«Ακούστε τι είναι ο κ. Τσίπρας, για να πέσει επιτέλους αυτή η μάσκα και να τραβηχτεί η κουρτίνα, ο κ. Τσίπρας από τα 20 του χρόνια παρακολουθείται από την ομάδα Στεφανή, του καθηγητή ψυχιάτρου της ψυχιατρικής Στεφανή. Πρώτα από τον πατέρα και τώρα από τον γιο. Λαμβάνει ψυχιατρική αγωγή ο κ. Τσίπρας, δεν είναι σε θέση ούτε τον εαυτό του να διευθετεί, παίρνει ψυχοφάρμακα και πάσχει από μία ασθένεια ψυχιατρική που λέγεται ψύχωση και νεύρωση. Οι Ελληνικές κυβερνήσεις είναι ενεργούμενες όπως και η Κυπριακή κυβέρνηση, ένας μέθυσος είναι ο Αναστασιάδης, σύμφωνα με πολλές καταγγελίες. Όχι απλά μέθυσος, αλλά είναι αλκοολικός».






  ΑΒΡΑΑΜ  ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ,  ΤΟ  ΙΝΔΑΛΜΑ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ.  ΠΕΘΑΝΕ  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ  ΣΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ.  ΟΥΤΕ  ΟΙ  ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ,  ΠΟΥ  ΕΦΕΡΑΝ  ΤΟΝ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ,  ΗΤΑΝ  ΕΛΛΗΝΕΣ


  ΕΙΔΗΣΕΙΣ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ,  ΤΟ  ΣΥΜΜΑΧΙΚΟ  ΚΡΑΤΟΣ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ:




  1.    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ «Yedioth Ahronoth»:  
 Οι  εβραίοι  στο  Ισραήλ  ομολογούν:   

«Ο  κομμουνιστής  Genrikh Yagoda» είναι  ο μεγαλύτερος Εβραίος δολοφόνος του 20ου αιώνα».:‏


   2.   «Εμείς  οι  εβραίοι  λέμε:  ο  Χίτλερ  σκότωσε  έξι  εκατομμύρια  εβραίους.   
Κατά τον ίδιο τρόπο  σήμερα   οι  Ρώσοι  θεωρούν  ότι εξήντα έξι εκατομμύρια Χριστιανοί έχουν σκοτωθεί στα ρωσικά στρατόπεδα συγκέντρωσης από τον  κομμουνισμό,  μία  ιδεολογία  που  δημιούργησαν  και  κατεύθυναν  δικοί  μας  Ιουδαίοι».


Ιουδαίος  Ισραήλ Σακάκ (1933-2001) καθηγητής οργανικής χημείας στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ και πρόεδρος της Ισραηλινής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη. 

«Ο παγκόσμιος ρόλος του Ισραήλ»,  1982,  και  «Τα  χειρόγραφα  Σαχάκ»,  (The Shahak Papers).


 



  ΖΑΚ  ΒΕΝΤΟΥΡΑ,  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,  Ο  ΙΔΡΥΤΗΣ  ΤΗΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΝΕΟΛΑΙΑΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ  (ΚΝΕ),  ΤΗΣ  ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΗΣ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΣΧΟΛΗΣ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ,  ΠΟΥ  ΕΒΓΑΛΕ  ΤΟΥΣ  ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΥΣ  "ΕΛΛΗΝΕΣ"  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ  ΚΑΙ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,  ΤΑ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  50  ΧΡΟΝΙΑ,  ΠΟΥ  ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ  ΚΑΙ  ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ  ΣΤΟΥΣ  ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ  ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑΣ  ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ.  ΟΥΤΕ  ΟΙ  ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ,  ΠΟΥ  ΕΦΕΡΑΝ  ΤΟΝ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ,  ΗΤΑΝ  ΕΛΛΗΝΕΣ




    ΑΠΡΙΛΙΟΣ  2014.  
Ο  ΣΟΡΟΣ  ΒΡΙΖΕΙ  ΜΕ  ΑΓΡΙΟ  ΤΡΟΠΟ  ΤΟΥΣ  "ΕΛΛΗΝΕΣ"  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΚΑΙ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ:  
"ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ".

Σε γνωστό ξενοδοχείο στο Σύνταγμα συνέφαγε χθες ο Τζορτζ Σόρος μαζί με πλήθος υπουργών, τραπεζιτών και εφοπλιστών.  Ήταν ένα «κλειστό» γεύμα 80 ατόμων, που προσπάθησαν  να  το  κρατήσουν  σε  απόλυτη μυστικότητα.  Η  μυστική  συνάντηση χαρακτηρίστηκε ως  μία «ελληνική λέσχη Mπίντελμπεργκ». Όλοι  άλλωστε  γνωρίζουν  τις  στενές  σχέσεις  του Σόρος  με  Έλληνες επιχειρηματίες  και  τις καλές σχέσεις του με την ΝΔ και το ΠAΣOK.
 Μπορεί οι προσκλήσεις να ήταν αυστηρά προσωπικές, όμως ένα γεύμα στο οποίο παρακάθισαν 80 συνδαιτημόνες, μεταξύ των οποίων εφοπλιστές, τραπεζίτες, υπουργοί και ο Τζωρτζ Σόρος, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, παρά τη μυστικότητα που επιχειρήθηκε να τηρηθεί.  Eπρόκειτο για μια συγκέντρωση που κρατήθηκε μεν μυστική, πριν την πραγματοποίησή της, αλλά έγινε γνωστή εκ των υστέρων, γιατί πολλοί επιχειρηματίες έσπευσαν να το «διαρρεύσουν».
Αμφιτρύωνας ήταν ο κουμπάρος του Σόρος  Στέλιος Ζαββός  και  η  σύζυγός  του  Σοφία Δοξιάδη.  O στενός συνεργάτης του Σόρος που διατηρεί σπίτι στην οδό Bασιλίσσης Σοφίας 39, στην ίδια πολυκατοικία που διαμένουν ο Παναγιώτης Tσάκος, ο Nικόλας Λαιμός, η Aλεξία Πατέρας  και ο Σαρακάκης έχει δεχθεί τουλάχιστον δυο φορές την επίσκεψη του Παπανδρέου στο «φτωχικό» του.
 Oι σχέσεις του Σόρος με τον Zαβό είναι ιδιαίτερα στενές. Όπως στενές είναι και οι σχέσεις του Zαβού με τον ίδιο τον Σαμαρά, τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο.  Είναι  επίσης  γνωστό  ότι ο  Σόρος  χρηματοδοτεί  εκατοντάδες  ύποπτες  ΜΚΟ  κάθε  είδους, καθώς και τον παρακρατικό βόθρο του indymedia.
Μετείχαν οι υπουργοί Κυριάκος Μητσοτάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, οι υφυπουργοί Γιώργος Μαυραγάνης, Νότης Μηταράκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και ο πρώην υπουργός Οικονομίας (ΠΑΣΟΚ) Φίλιππος Σαχινίδης,  η  Μαρία  Δαμανάκη,  ο  Θεοχαράκης και η Λούκα Kατσέλη. 
Κατά τις πληροφορίες είχε κληθεί και ο Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος όμως δεν παραυρέθηκε λόγω του προγραμματισμένου Συμβουλίου Υπουργών για την Καινοτομία.

Από τον τραπεζικό χώρο μετείχαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής, Γιώργος Ζαννιάς και Αλέξανδρος Τουρκολιάς, αντίστοιχα, ενώ το εφοπλιστικό «παρών» έδωσαν οι Νίκος Τσάκος, Γιώργος Προκοπίου και Πάνος Λασκαρίδης. 

Η  ΟΜΙΛΙΑ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ.

Η  ομιλία  του  Σόρος  επικεντρώθηκε  στην  ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ.  Έβρισε  με  άσχημα  λόγια   τους  πολιτικούς  της  Ν.Δ.  και  του  ΠΑΣΟΚ,  γιατί  δεν  κάνουν  αρκετά  για  να  περιορίσουν  την  δύναμη  της  ΧΡΥΣΗΣ  ΑΥΓΗΣ.
Ο  Σόρος δήλωσε  ότι  ανησυχεί ιδιαίτερα για την άνοδο της ακροδεξιάς  σε όλη την Ευρώπη  και  κυριολεκτικά  ούρλιαξε:  "Τελειώνετε επί τέλους με την Χρυσή Αυγή".  O Tζωρτζ Σόρος στη συνέχεια της συζήτησης δέχθηκε ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους επιχειρηματίες.


Ο  ΚΑΜΜΕΝΟΣ  ΔΕΝ  ΚΛΗΘΗΚΕ  ΣΤΟ  ΜΥΣΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ.  
Έτσι   ο  τότε  Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ,  στην  Σαμοθράκη, (27/04/14)  αναφέρθηκε  στον  Σόρος  με  τα  εξής  λόγια:  "Ο  Τζωρτζ Σόρος  είναι ανεπιθύμητος. Είναι εθνικά επικίνδυνος. Δεν θα βάλουμε στην ακριτική μας περιοχή τον άνθρωπο των UCK και τον άνθρωπο της Άγκυρας, που παρουσιάζεται ως μεγάλος «επενδυτής», αλλά πίσω από τα σχέδια του κρύβονται πολλές ύποπτες πτυχές.  Ο πιο ύποπτος «επενδυτής» μέσα στην παγκόσμια οικονομία της Νέας Τάξης πραγμάτων, συνομιλητής του Γιώργου Παπανδρέου και Υπουργών της σημερινής συγκυβέρνησης, προφανέστατα με εντολή Σαμαρά – Βενιζέλου, δεν θα μετατρέψει την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη σε Κόσσοβο. Αυτός ξέρει καλά το συγκεκριμένο παιχνίδι της κοσσοβοποίησης. Αλλά εδώ δεν θα κυκλοφορήσουν τα «λερωμένα» δολάρια ή ευρώ του".



Ο  Τσίπρας  είναι  ο  τυπικός  εκπρόσωπος  της  νέας  κομμουνιστικής  παγκοσμιοποιητικής  αριστεράς.  (Βλέπε:  Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΛΑΟ,   ΑΛΛΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΘΕΟΔΟΤΟΣ).  Αμόρφωτος,  ρηχός,  μαρξιστοφροϋδιστής,  που  μισεί  θανάσιμα  την  πατρίδα  του  και  τον  λαό  του  και  συμφωνεί  απόλυτα  με  το  σχέδιο  του  Καλλέργη,  του  Ρότσιλντ  και  του  Σόρος  για  την  «μεγάλη  αντικατάσταση»  των  ευρωπαϊκών  λαών.
Η  χαρά  αυτών  των  Ιουδαίων  δεν  περιγράφεται.  Χθεσινή  συνέντευξη  του  διευθυντού  του  Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης  Δανιήλ Έσδρα  στην  «Καθημερινή»:
 Να αποκρύπτουμε τα εγκλήματα των ισλαμιστών για να μην αυξάνεται η «ισλαμοφοβία».
«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα έπρεπε να είναι μέρος της λύσης, όμως πολλές φορές είναι μέρος της διαιώνισης της παραπληροφόρησης. Όλη αυτή η παραπληροφόρηση που έχει επικρατήσει στην Ευρώπη και όχι μόνο στη χώρα μας είναι από λάθος πολιτικές. Τα μεγάλα προβλήματα της τρομοκρατίας προέρχονται από ευρωπαίους πολίτες και όχι από αυτούς που θα διακινδυνεύσουν με τη βάρκα».  Αλήθεια, γιατί δεν πάει αυτά να τα πει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου όταν ένας ανήλικος ρίχνει με μια σφεντόνα και η απάντηση έρχεται από το πυροβολικό και την αεροπορία;





Δρ Αλεξάνταρ Ράκοβιτς, ερευνητής ψυχίατρος:
«Όταν οι Αμερικανοί φέρνουν κάποιον στην εξουσία, συνήθως παρατηρούν και έχουν εξασφαλίσει ότι είναι «καπάτσος» και ότι το IQ είναι κάτω του μέσου όρου. Οι αμερικανοί προωθούν αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να σκέφτονται και οι οποίοι θα εκπληρώνουν όλες τις παραγγελίες τους,  χωρίς  αμφισβητήσεις».

ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ  ΕΧΕΙ  ΔΕΧΘΕΙ  ΜΟΝΟ  ΤΕΣΣΕΡΑ  ΑΙΤΗΜΑΤΑ  ΑΣΥΛΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟ  2009.


Ο  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ,  Ο  ΦΙΛΟΣ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ,  ΤΟΥ  ΣΑΜΑΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΤΖΕΦΡΥ.
11  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2016
Ο Νετανιάχου ανακοινώνει σχέδια περίφραξης όλου του Ισραήλ για να προστατευθεί από τα "άγρια θηρία".
Ενας απέραντος φράχτης το Ισραήλ! 
«Τελικά στο κράτος του Ισραήλ, όπως το βλέπω εγώ, θα υπάρξει ένας φράχτης που θα εκτείνεται στα πάντα. Θα μου πουν: [...] Θα περικυκλώσουμε ολόκληρο το κράτος του Ισραήλ με φράχτες και εμπόδια; Η απάντηση είναι ναι. Στην περιοχή όπου ζούμε, πρέπει να αμυνθούμε ενάντια στα αρπακτικά θηρία»...
Το Ισραήλ απελαύνει βίαια όλους  τους λαθρομετανάστες στέλνοντάς τους πίσω στην πατρίδα  τους, την ίδια ώρα που έχει δεχτεί μόλις τέσσερα αιτήματα "ασύλου" από το 2009!



Την ίδια ώρα το εβραϊκό λόμπι στην Αμερική και στην Ευρώπη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πιέσεων προς όλες τις λευκές χώρες προκειμένου να αποδεχτούν όσο γίνεται περισσότερους λαθρομετανάστες στα εδάφη τους.

Τον Δεκέμβριο του 2015, το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο και το Κεντρικό Εβραϊκό Συμβούλιο στη Γερμανία εξέδωσαν επίσημη δήλωση χαιρετίζοντας την εισβολή των λαθρομεταναστών στη Γερμανία, αποκαλώντας την "σωστή" και "εξέλιξη προς μια ανοικτή κοινωνία".


Σε μια επίσημη δήλωση που δημοσιεύθηκε στην γερμανική εφημερίδα Die Welt, με τίτλο “Wir Juden wissen, wie bitter Flucht ist” («Εμείς οι Εβραίοι καταλαβαίνουμε τι πάει να πει να είσαι πρόσφυγας»), ο Ronald S. Lauder, πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου (WJC) και ο Δρ Josef Schuster, πρόεδρος του Κεντρικού Εβραϊκού Συμβουλίου στη Γερμανία και αντιπρόεδρος του WJC, επιτέθηκαν σε όλους τους Γερμανούς που αντιτίθενται στην μεταναστευτική πλημμυρίδα της χώρας τους, αποκαλώντας τους «νεο-ναζί».






  ΕΝΑΣ ΒΑΛΤΟΣ  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ,  ΠΟΥ  ΚΑΠΟΙΟΙ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ  "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ"  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ                   

 ΤΟ  ΔΡΑΜΑ  ΚΑΙ  Η  ΚΩΜΩΔΙΑ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ. 

ΕΝΑΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΤΕΛΕΙΩΣ  ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ, 

 ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ, ΑΓΡΟΙΚΟΣ,  ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΣ, 

 ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ,  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ  ΤΥΠΟΣ 

 ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ  ΒΛΑΚΑ,  ΜΕ   ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ 

 ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ  ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ 

ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ. 


ΘΑ  ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ 


ΔΗΜΙΟΣ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ;

ΟΙ  ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΕΙΝΑΙ  ΤΑ  ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ











O  ΤΣΙΠΡΑΣ,  ΑΠΟ  ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ  ΤΗΣ  ΚΝΕ  ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ  ΣΕ  ΜΑΟΪΚΟ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ,  ΓΙΑΤΙ  ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΕΧΟΝΤΑΣ  ΣΤΗΝ  ΣΚΕΨΗ  ΤΟΥΣ  ΤΟΝ  ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΤΣΙΠΡΑΣ:  "ΘΑΥΜΑΖΩ  ΤΟΝ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ  ΜΑΟ  ΤΣΕ  ΤΟΥΝΓΚ.  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΣΚΟΤΩΣΕ  38.000.000  ΚΙΝΕΖΟΥΣ,  ΑΛΛΑ  ΕΙΧΕ  ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΤΗΣ  ΣΚΕΨΗΣ   ΤΟΥ  ΤΟΝ  ΑΝΘΡΩΠΟ".


Από την δημοσιευθείσα συνέντευξη του Τσίπρα στους Schooligans:

"- Πρόσφατα έκανες μια δήλωση στα «ΝΕΑ» που ξεσήκωσε αντιδράσεις. Είπες ότι θαυμάζεις τη «διαχρονική σκέψη του Μάο». Πώς μπορείς να θαυμάζεις μια σκέψη που η εφαρμογή της στην Κίνα έφερε λογοκρισία, φυλακίσεις, δολοφονίες;

- Παιδιά, εγώ δεν είπα ότι θαυμάζω τον Μάο. Είπα ότι η σκέψη του Μάο -όχι ο Μάο ως προσωπικότητα, όχι ο Μάο ως διοίκηση, όχι ο Μάο ως καθεστώς- αλλά η σκέψη του Μάο σε πολλά σημεία της αξίζει. Το πιστεύω αυτό.

- Ένα παράδειγμα;

- Ας πούμε, η σκέψη πίσω από την Πολιτιστική Επανάσταση του Μάο είναι ότι πρέπει συνεχώς να αμφισβητούμε τις δομές και την νομενκλατούρα, ακόμα και όταν είμαστε μέσα στην «επαναστατική» διαδικασία. Αυτή είναι μια σημαντική σκέψη.

- Μα αυτό είναι αστείο! Δηλαδή ο Μάο στη θεωρία ενθάρρυνε την αμφισβήτηση και στην πράξη επέβαλε τη λογοκρισία;

- Είναι πολύ αντιφατικό, το ξέρω. Ο Μάο εκτιμούσε ότι αυτό που κάνει είναι ένα βήμα προς τη σοσιαλιστική κοινωνία. Και πίστευε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αλλά, ο σκοπός του, η πρόθεσή του ήταν καλή.

- Απ’ αυτή την καλή πρόθεση πέθαναν 38 εκατομμύρια άνθρωποι! Περισσότεροι απ’ όσους σκότωσε και ο Χίτλερ!

- Ε, τώρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Χίτλερ με τον Μάο! Μπορεί τα κομμουνιστικά καθεστώτα να είχαν αυτό το τεράστιο έλλειμμα ελευθερίας, αλλά τουλάχιστον είχαν στο κέντρο της σκέψης τους τον άνθρωπο.

- Αυτό λίγο ενδιαφέρει τον άνθρωπο που πεθαίνει…

- Όχι, δεν είναι έτσι. Και τέλος πάντων δεν είχαν ούτε κρεματόρια, ούτε φούρνους με Εβραίους…

- Νεκρούς πάντως είχαν περισσότερους!

- Καταρχάς, αυτοί οι αριθμοί αμφισβητούνται. Μένει να αποδειχθούν ιστορικά και τότε να το ξανασυζητήσουμε.

- Έτσι κι αλλιώς, η πραγματική του πρόθεση φάνηκε στην πράξη! Προτεραιότητα ήταν ο εαυτός του και όχι η κοινωνία! 

- Δεν μπορώ να σας πείσω να εκτιμήσετε την σκέψη του Μάο...."




«Το  βασικό  σχέδιο  της  Λέσχης  Μπίλντερμπεργκ  καθορίζει  ότι  ενάμιση  εκατομμύριο  λαθρομετανάστες  θα  εισέρχονται  υποχρεωτικά  στις  χώρες  της  Ευρώπης  κάθε  χρόνο.  Τελικός  στόχος  η  δια  της  βίας  δημιουργία  μιας  νέας  μελαμψής  ράτσας.  Όσοι  αντιδρούν  σθεναρά  και  προβάλουν  αντίσταση  στο  σχέδιο  αυτό,  πρέπει  να  σκοτώνονται». 

Αμερικανός  δημοσιογράφος  Thomas P.M. Barnett,  στο  βιβλίο  του  «Ο  Νέος  Χάρτης  του  Πενταγώνου»,  2004. 
  

19.10.2017    Γλέζος:

"Ντρέπομαι για τον Τσίπρα που παρέδωσε ολοκληρωτικά τη χώρα στις ΗΠΑ. 
Ο   Έλληνας πρωθυπουργός ξαναγυρίζει την Ελλάδα στην εποχή του Πιουριφόι, όταν οι ΗΠΑ διόριζαν τους πρωθυπουργούς. 
Η υποταγή της χώρας στις ΗΠΑ είναι όχι μόνο φανερή, αλλά και ολοκληρωτική".
 





Βέβαια  η παγκοσμιοποιητική  αριστερά  του Τσίπρα  πάντοτε  η  ίδια   ήταν.  Όποιος  έχει  αμφιβολίες  ας  σχολιάσει  τον  πίνακα του  Ντιέγκο  Ριβέρα.



ΔΙΑΣΗΜΟΣ  ΠΙΝΑΚΑΣ  ΤΟΥ  ΝΤΙΕΓΚΟ  ΡΙΒΕΡΑ:  
ΜΑΡΞ,  ΕΝΓΚΕΛΣ, ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ  ΤΡΟΤΣΚΥ.  
ΕΒΡΑΙΟΙ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ  ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ  
ΕΝΩΜΕΝΟΙ  ΜΑΖΙ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. 


Σε έναν ολόκληρο  τοίχο στον δεύτερο όροφο του Μεγάρου Καλών Τεχνών  (Palacio Bellas Artes),  σε μια γωνιά της Alameda Central, στο Centro Historico της Πόλης του Μεξικού,  βρίσκεται ένας  τεράστιος πίνακας  ζωγραφικής.   Τον  πίνακα  αυτόν   ο εβραίος  τραπεζίτης  Nelson Rockefeller   ανέθεσε   να  τον ζωγραφίσει  ο   διάσημος  Μεξικανός κομμουνιστής ζωγράφος  Ντιέγκο Ριβέρα το  1930.   Μάλιστα  ο  ίδιος ο εβραίος Ροκφέλερ ζήτησε  από  τον  κομμουνιστή  ζωγράφο  να  απεικονίζεται δίπλα δίπλα με τον Λέον Τρότσκι,  που περιβάλλεται από άλλους  διάσημους κομμουνιστές, συμπεριλαμβανομένου του Καρλ Μαρξ.  (ΟΛΟΙ  ΙΟΥΔΑΙΟΙ).  

 Αρχικά ο πίνακας εμφανίστηκε στο Κτίριο RCA (τώρα GE) στο   Rockefeller Center στη Νέα Υόρκη.  Ο Ροκφέλερ τον αφαίρεσε αθόρυβα,  κατά τη διάρκεια της αντι-κομμουνιστικής αντίδρασης  της  Επιτροπής για τις Αντιαμερικανικές Δραστηριότητες που  σύστησε το Κογκρέσο.  

   O  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΛΕΝΙΝ,  Ο  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΤΡΟΤΣΚΥ  ΚΑΙ  Ο  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΠΑΡΒΟΥΣ,  ΠΟΥ  ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ   70.000.000  ΡΩΣΟΥΣ.  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ  ΜΑΖΙ.  ΛΕΙΠΕΙ  Ο  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ  ΤΟΥΣ,  Ο  ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ  ΣΙΦ.  







  ΕΒΡΑΙΟΙ  ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ  ΝΕΑΣ  ΥΟΡΚΗΣ  ΚΑΙ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ:  ΣΤΑΘΕΡΗ  ΘΕΣΗ  ΚΑΙ  ΑΝΤΙΘΕΣΗ  ΜΕ  ΕΙΚΟΝΙΚΗ  ΚΑΙ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ  ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ.  
ΕΝΑ  ΣΕΚΕΛ  ΜΕ  ΔΥΟ  ΟΨΕΙΣ.


Η  σταθερή επιδίωξη  των  Σιωνιστών  και  όλων  των μυστικών   υπηρεσιών  είναι,  να  έχουν  θέση   και αντίθεση,  κατειλημμένες από δικά  τους  στελέχη.  Η  ευφυέστερη τακτική και  παγίδευση  στήνεται   και λειτουργεί  με  την εικονική  και  κατασκευασμένη   εχθρότητα.  Η  εικονική  και  στημένη  αντιπαλότητα  είναι  η   αποδοτικότερη  μορφή  αντιπαλότητας. ΤΣΩΡΤΣΙΛ:  «Όπου υπάρχουν τρεις Εβραίοι υπάρχουν δύο Πρωθυπουργοί και ένας αρχηγός της αντιπολίτευσης». 
 







Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ «Yedioth Ahronoth»Οι  εβραίοι  στο  Ισραήλ  ομολογούν:   
«Ο  κομμουνιστής  Genrikh Yagoda» είναι  ο μεγαλύτερος Εβραίος δολοφόνος του 20ου αιώνα».:‏



    ΟΛΟΙ  ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ
 
ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΣΗΜΕΙΩΣΗ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΚΝΙΤΗ  ΤΣΙΠΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΤΟΥ  (SOROS)ΣΥΡΙΖΑ.   

ΠΩΣ  ΓΛΥΤΩΝΕΙ  ΜΙΑ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ;  "ΤΟΥΣ  ΧΤΥΠΑΕΙ  ΣΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΠΕΤΑΕΙ  ΣΤΟ  ΠΟΤΑΜΙ".

Ο  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ  ΦΙΝΤΕΛ  ΚΑΣΤΡΟ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΚΟΥΒΑΝΟΥΣ  ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ:

«Σας  ρωτώ:  Μπορεί μια χώρα που έχει θυσιάσει τόσους ήρωες στον μακρύ δρόμο για τη λευτεριά, μια χώρα που για αυτήν έδωσαν τις ζωές τους τόσοι εκλεκτοί νέοι άνδρες και γυναίκες, να ανεχθεί τόση ασέβεια;  Αυτή η συμπεριφορά των  ομοφυλοφίλων  είναι καθαρά υποπροϊόν του καπιταλισμού και προέρχεται από μια μικρή ομάδα που μοναδικός της σκοπός είναι να συμπαρασύρει τους υπολοίπους. Αλλά εμείς δεν θα τους επιτρέψουμε να εξαπλώνονται και να διαδίδουν τις συνήθειές τους. Σας υπόσχομαι πως ΘΑ  ΕΡΘΕΙ  Η  ΗΜΕΡΑ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΔΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ  ΔΡΟΜΟΥΣ  ΚΑΘΑΡΟΥΣ,  ΣΑΣ  ΤΟ  ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ».

Τον Απρίλιο του 1960, ο  κομαντάντε  Τσε Γκεβάρα, αναλαμβάνει τη διεύθυνση του τομέα εκπαίδευσης των Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων  της  κομμουνιστικής  Κούβας  του  Κάστρο.   Αμέσως παρουσιάζει στον  Κάστρο  ένα σχέδιο εξολόθρευσης των αντιφρονούντων, υπό τον τίτλο “Γενικό Σχέδιο Φυλακών”. Ο  Κάστρο συμφωνεί και λίγο καιρό αργότερα, ανοίγει στην Κούβα το πρώτο “στρατόπεδο αναμόρφωσης”, στη χερσόνησο του Guanaha.

Ο  αρχηγός  της  Κουβανέζικης  κομμουνιστικής  μυστικής αστυνομίας  Ραμίρο  Βαλντές  ταξιδεύει  στην  κομμουνιστική  Κίνα,  στον δήμαρχο της  Σανγκάης,  για να μάθει πως τα κατάφερε να απαλλάξει την πόλη του από τους «ομοφυλόφιλους».

 “Πολύ εύκολο. Χτυπάτε τους στο κεφάλι και πετάτε τους στο ποτάμι”, του απαντά ο Κινέζος σύντροφος.

Το πρόβλημα, όμως, ήταν ότι η Κούβα δεν είχε… ποτάμια.

Ο  αδελφός του Φιντέλ, Ραούλ Κάστρο,  αναζητάει μία  δεύτερη  γνώμη  από  την  παραπάνω συνταγή  των  κινέζων κομμουνιστών. Πηγαίνει  στην  κομμουνιστική  Βουλγαρία  και  ζητάει  τεχνογνωσία  για τις μεθόδους που αυτοί εφαρμόζουν, ούτως ώστε «οι δρόμοι της Σόφιας να παραμένουν καθαροί».

 «Εμείς έχουμε ανοίξει ένα ειδικό στρατόπεδο για τα αντικοινωνικά στοιχεία, σαν τους ομοφυλόφιλους, που η περίπτωσή τους μας ανησυχεί περισσότερο», του απαντούν.

Ο  αρχηγός  Κάστρο  ζυγίζει τις δύο προτάσεις και υιοθετεί τον βουλγαρικό  κομμουνιστικό  δρόμο για την εξαφάνιση των «ομοφυλοφίλων» και τους μαντρώνει στις «Umap», στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας, για «να γίνουν άνδρες», σκληροί και ρωμαλέοι, προκειμένου να  «οικοδομήσουν τον σοσιαλισμό».

Πόσοι ήταν εκείνη την εποχή οι «ομοφυλόφιλοι» της Κούβας, που «αναμορφώθηκαν» στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας; Σύμφωνα με τον εβραίο  ομοφυλόφιλο  Άλεν Γκίνσμπεργκ, που επισκέφθηκε την Κούβα το  1965, οι έγκλειστοι «ομοφυλόφιλοι» ανέρχονται σε 45 χιλιάδες.

Ο ίδιος ο  Κάστρο ανέλαβε την ευθύνη για τις εκτελέσεις των «ομοφυλοφίλων», δηλώνοντας σχετικά σε συνέντευξή του στην μεξικανική εφημερίδα La Jornada, το 2010:  «Εάν κάποιος είναι υπεύθυνος, αυτός είμαι εγώ».

Άραγε όταν ο  Τσίπρας βάφτιζε τον γιο του  ΕΡΝΕΣΤΟ  τα  γνώριζε  αυτά;




  
  
Ο ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΘΑΥΜΑΖΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ. 

ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΘΑΥΜΑΖΕ Ή ΘΑ ΣΙΧΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το παρασκήνιο από το ταραγμένο 1959 και η επικοινωνία που είχε ο Κουβανός ηγέτης, Φιντέλ Κάστρο, μέσω επιστολών, με τον επικεφαλής της ΕΟΚΑ Γεώργιο Γρίβα ή «Διγενή»
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος το 1959, ο Κάστρο είχε αποστείλει επιστολή εκφράζοντας το θαυμασμό του για τον αγώνα των Κυπρίων. Το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το δημοσίευμα του 1959 ανήρτησε στο twitter ο δημοσιογράφος του Πολίτη Κύπρου, Γιάννης Ιωάννου.
Ο αρχηγός των Κουβανέζων επαναστατών, Φιντέλ Κάστρο, έγραψε στον  αρχηγό της ΕΟΚΑ Γεώργιο Γρίβα ή «Διγενή:
«Συνταγματάρχα, ο αγώνας σου με έχει γοητεύσει και μαζί χρησιμεύσει ως παράδειγμα και για την ελευθερία της δικής μου πατρίδας. Τα θερμά μου συγχαρητήρια. Εύχομαι να βασιλεύσει επιτέλους στον κόσμο Δημοκρατία και Δικαιοσύνη».»
Αργότερα, το 1974, όταν ο Γ. Γρίβας απεβίωσε, ο Φιντέλ Κάστρο είχε στείλει επιστολή στην σύζυγο του, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου, στην οποία ηγέτης της κουβανικής επανάστασης έγραφε «εφήρμοσα κατά τον απελευθερωτικό αγώνα της χώρας μου τα αντάρτικα σχέδια που είχε χρησιμοποιήσει ο στρατηγός Γρίβας στον αγώνα της ΕΟΚΑ».









Κωνσταντοπούλου:
Στη φυλακή ο Τσίπρας
μαζί με τους μνημονιακούς
πρωθυπουργούς

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στις κυβερνήσεις των μνημονίων εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 «Τα μνημόνια, από την πλευρά του διεθνούς ποινικού δικαίου, συνιστούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, γιατί εξαϋλώνουν τον πληθυσμό και από την πλευρά του εσωτερικού ποινικού δίκαιου εσχάτη προδοσία, γιατί παραβιάζουν το πολίτευμα. Γι’ αυτά τα κακουργήματα προβλέπεται η φυλακή», δήλωσε η κυρία Κωνσταντοπούλου στο Realfm και πρόσθεσε:

«Συνολικά, το μνημονιακό προσωπικό που ανέλαβε την υλοποίηση των μνημονίων θα πρέπει να λογοδοτήσει και να πάει στη φυλακή».

Στο ερώτημα αν αυτό ισχύει και για τον Αλέξη Τσίπρα, η πρώην πρόεδρος της Βουλής απάντησε:

«Ισχύει για όλους τους μνημονιακούς πρωθυπουργούς. Βεβαίως. Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς, Τσίπρας είναι οι μνημονιακοί πρωθυπουργοί και βεβαίως υπάρχουν οι μνημονιακοί υπουργοί και ένας μακρύς κατάλογος προσωπικού που

Υπηρετεί  τα  μνημόνια».

Παράλληλα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου άφησε αιχμές και για τον Γιάννη Στουρνάρα, υπογραμμίζοντας ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή.

«Ο κ. Στουρνάρας είναι εκπρόσωπος της τρόικας, αποδεδειγμένα, στη χώρα μας. Έχει ο ίδιος ομολογήσει ότι συνωμοτούσε το καλοκαίρι του ’15, προκειμένου να αποτρέψει την υλοποίηση της δημοκρατικής εντολής του λαού. Είναι υπόλογος και για πάρα πολλά πράγματα που διέπραξε ως υπουργός Οικονομικών, μεταξύ των οποίων και του άκυρου συμβιβασμού με τη Siemens. Αυτή η εντελώς προδοτική πράξη με την οποία επιχειρήθηκαν να χαρακτηριστούν στην επιχείρηση-διαφθορέα οι οφειλές της προς το ελληνικό Δημόσιο», είπε χαρακτηριστικά.



Υ.Γ.  ΤΗΣ  8.2.2018


ΟΙ  "ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ"  ΠΑΝΤΟΤΕ  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΕ  ΜΕΡΙΚΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΑ:  ΠΡΟΔΟΣΙΑ,  ΚΛΕΨΙΜΟ,  ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗ  ΞΕΝΩΝ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
 
 Ο  ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
  Ο  "ΠΡOΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"  ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ,  ΓΙΑΤΙ  ΕΧΟΥΝ  ΤΑ  ΙΔΙΑ  ΟΡΑΜΑΤΑ:  ΤΗΝ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΘΡΙΑΜΒΟ  ΤΟΥ  ΙΣΡΑΗΛ.


 Για  να  διαπιστώσουμε  ότι  το  πρακτόρικο  ελληνικό  πολιτικό  σύστημα,  δεν  ενδιαφέρεται  καθόλου  για  τον  Ελληνικό  λαό,  ας  αναφέρουμε  ότι  την  ημέρα  του  θανάτου  του  πρωτεργάτη  της  Εθνικής  Ανεξαρτησίας,  του  Θεοδώρου  Κολοκοτρώνη,  (4  Φεβρουαρίου  1843),  και  ενώ  2.000.000  Έλληνες   αγωνιούσαν  για  την  τύχη  της  Μακεδονίας  στο  Σύνταγμα,  ο  υψηλόβαθμος  μασόνος  Προκόπης  Παυλόπουλος  μιλούσε  σε  συναγωγή  στον  Βόλο.  Εντάξει,  τον  μασόνο  δεν  τον  ενδιαφέρει  η  Μακεδονία.  Την  ημέρα  του  θανάτου  του  Κολοκοτρώνη  διάλεξε,  για  να  μιλήσει  στους  εβραίους  του  Βόλου  και  να  πάρει  την  ευλογία  του  ραβίνου  ο  ανεκδιήγητος  μασόνος;
 Φαντάζεστε  τον  Καποδίστρια,  τον  Τρικούπη,  τον  Βενιζέλο,  τον  Μεταξά,  την  ημέρα  του  θανάτου  του Κολοκοτρώνη,   την  ημέρα  που  όλοι  οι  Έλληνες  αγωνιούσαν  για  την  Μακεδονία  στην  πλατεία  Συντάγματος,  αυτοί  να  ανάβουν  μενορά  σε  μια  συναγωγή;










 

Η  ΕΙΣΗΓΗΣΗ  ΤΟΥ  ΙΟΥΔΑΙΟΥ  ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ  ΣΤΟΝ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ  ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΟ  1974:

«Ἐμεῖς φυσικὰ δὲν θέλουμε ἕναν πόλεμο μεταξὺ τῶν δύο, ἀλλὰ ἐὰν φθάσουμε σὲ αὐτόν, Τουρκία εἶναι πιὸ σημαντικὴ γιὰ ἐμᾶς καὶ  ἔχουν μία πολιτικὴ δομὴ ὁποία μπορεῖ νὰ παράξῃ ἕναν Καντάφι».
«Μερικοὶ ἀπὸ τοὺς συνάδελφούς μου θέλουν νὰ κόψουν τὴν βοήθεια στὴν Τουρκία. Αὐτὸ θὰ ἦταν μία καταστροφή. Οὐδεὶς ἀμερικανικὸς λόγος ὑπάρχει, γιὰ νὰ μὴν ἔχουν οἱ Τοῦρκοι τὸ ἕνα τρίτο της Κύπρου».







4.    ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
5.   ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA, ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.
10.   ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ  "ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ» ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ: «ΕΙΜΑΣTE  ΨΕΥΤΕΣ,  ΟΧΙ  (ΑΚΟΜΗ;)  ΚΛΕΦΤΕΣ".


11.  ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΟ 1940



13.  «ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ». ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΜΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΟ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;



14.   Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΣΑΜΑΡΑ: «Ή ΞΕΠΟΥΛΩ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ή ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ». ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ: «ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΡΕΜΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΖΟΝΤΑΙ».  


 15.   Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ, "ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ".  

 16.   Ο ΠΙΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΚΦΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Η ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ «ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ» ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΑΝ «ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ».  

   17.     ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΠΑΡΟΖΟ: ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ, ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ: ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ, ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.  

  18.    TΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ. ΑΤΕΛΕΦΟΡΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΙΣΜΟΙ. ΜΑΤΑΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ...ΠΟΛΩΝΙΑ.


  19.    Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΥΡΙΩΝ ΞΥΠΝΑ. 


  20.   ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΥΜΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΤΤΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ: «Ο ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ».





ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ










Υ.Γ.






Ο  ΠΑΤΕΡΑΣ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ



Πατέρας του  Τσίπρα   ήταν ο Παύλος Τσίπρας του Δημητρίου και της Αλεξάνδρας που γεννήθηκε το 1934, στο χωριό Αθαμάνιο στην περιοχή των Τζουμέρκων του  Νομού  Άρτας  και σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός.  Ο Παύλος Τσίπρας ήταν ιδρυτής και συνιδιοκτήτης, μαζί με τον Ίωνα Παράσχη, της κατασκευαστικής εταιρείας «Σκαπανεύς Ανώνυμος Τεχνική Εταιρεία», μιας από τις μεγαλύτερες και πλέον σημαντικές εταιρείες της εποχής, με την οποία συμμετείχε σε διαγωνισμούς του Δημοσίου στην Ελλάδα, ενώ ανέλαβε την κατασκευή σημαντικών δημόσιων έργων.  Μαζί με την ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ και την ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ  «έπαιρναν» ΟΛΑ τα μεγάλα έργα επί  στρατιωτικής  δικτατορίας.

Ο Στ. Παττακός έδινε αφειδώς έργα στον Παύλο Τσίπρα, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει πάμπλουτος.  Η οικονομική άνεση του καλού «χριστιανού» Παύλου Τσίπρα  τον έκανε να χρηματοδοτεί τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αποτέλεσμα να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο  Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης. Ο Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε  στην Αρχιεπισκοπή και βοηθούσε οικονομικά τον Αγαπισμό του Κοτσώνη και το Ιεραποστολικό Έργο του (νύν Αλβανίας) Αναστάσιου Γιαννουλάτου στην Αφρική, όπου έπαιρνε έργα ο Σκαπανεύς!  Εκεί στην Αρχιεπισκοπή (όπου τότε ήταν Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου) πρωτογνώρισε ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης τον μπαμπά του Τσίπρα.   Μέσω του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη, ο Παύλος Τσίπρας συνδέθηκε με την χριστιανικώτατη οικογένεια των Αλαβάνων  (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. Έτσι έμαθε τον μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και τον πρότεινε για την αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008.

Ο μεγαλύτερος αδελφός του Παύλου και θείος του Αλέξη, μακαρίτης Ηρακλής Τσίπρας, υπήρξε την δεκαετία του 1950 στέλεχος της ΕΔΑ. Οι στρατιωτικοί, προσπάθησαν να συλλάβουν τον Ηρακλή, διότι ήταν φακελωμένος ως στέλεχος της ΕΔΑ.  Δεν τον βρήκαν και γι’ αυτό συνέλαβαν τον  Παύλο Τσίπρα, τον οποίο άφησαν ελεύθερο σε λίγες ημέρες.  Αυτή ήταν η περίφημη «αντιστασιακή δράσις» του μπαμπά του Αλέξη.  Όσο για τον Ηρακλή Τσίπρα, έσπευσε αμέσως να τα βρει με την  στρατιωτική  δικτατορία,σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που το 1968 ανέλαβε (Επίτροπος) και Γενικός Αρχηγός της Ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού.




Γ. Ψαριανός: «Ο Τσίπρας μεγάλωσε με τις εργολαβίες του Παττακού. Η οικογενειοκρατία Τσίπρα».Ο Γ.Ψαριανός μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Η δικαιοσύνη θα προσπαθήσει να κάνει τη δουλειά της» και συμπλήρωσε ότι:
«υπάρχουν εργαλεία επιρροής της δικαιοσύνης πόσο μάλλον για τον αδελφό και την αδελφή κάποιου κορυφαίου στελέχους της κυβέρνησης ο οποίος έπαιρνε πλαστές ενημερότητες και αυτοδανειοδοτούσε τις επιχειρήσεις του.
Κάτι μπαμπάδες είχαν μια άλλη εταιρεία που την έλεγαν ΣΚΑΠΑΝΕΑ η οποία αυτοχρηματοδοτούνταν από τη χούντα , αυτοχρηματοδοτούσε τον εαυτό της, έφτιαξε τους μισούς δρόμους της Κρήτης και σε πολλά μέρη της Ελλάδας δημόσια έργα.
Έπαιρνε, δεξαμενές, λιμάνια , δρόμους… από τον Παττακό, από τον Μακαρέζο, από τον Παπαπδόπουλο και αυτή είναι μια εταιρεία στην οποία συμμετείχε ο Παύλος Τσίπρας, ο Ηρακλής Τσίπρας- ο αδελφός του, θείος δηλαδή του κορυφαίου στελέχους της ψεκασμένης Αριστεράς ….».
Συμπλήρωσε επίσης:
«Μια δύο-τρεις προσπαθείς να δικαιολογήσεις τις επιλογές σου ως πολίτης, προσπαθείς να μην γίνεις κοψοχέρης να μην χτυπάς το κεφάλι σου τον τοίχο να μην μουντζώνεσαι στον καθρέφτη. Προσπαθείς, προσπαθείς, βρίσκεις δικαιολογίες αλλά υπάρχει κι ένα όριο.
Από ένα σημείο και μετά καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν θέματα σοβαρά. Ότι το ηθικό πλεονέκτημα ήταν ένα τεράστιο παραμύθι κι ότι υπάρχει ένα τεράστιο ηθικό μειονέκτημα, γιατί δεν υπάρχει ούτε η στοιχειώδης αστική αξιοπρέπεια.
Δηλαδή ένας αριστερός διαχειριστής της εξουσίας μπορεί να την διαχειριστεί με τόσο άθλιο τρόπο που δεν υπάρχει χειρότερος.
Δεν μπορείς όμως συνεχώς να κρύβεσαι.»
Ο κ. Ψαριανός εξαπέλυσε παράλληλα επίθεση και για το θέμα της οικογενειοκρατίας τονίζοντας:
«Αυτά δεν τα ξέρει ο κόσμος και όταν τα πεις θα σε πουν ακροδεξιό φασίστα. Και αυτό το στέλεχος της Αριστεράς μιλάει για άλλους για οικογενειοκρατία … δηλαδή εσύ που μεγάλωσες;
Δεν μεγάλωσες με τις εργολαβίες του Παττακού;
Όχι εσύ ο ίδιος , η οικογένειά σου…. Μια που μιλάμε για οικογενειοκρατίες εδώ έχουμε μια αριστερή προοδευτική κυβέρνηση η οποία δανειοδοτεί το συγγενολόι της, αλλάζει μέσα στη νύχτα με τροπολογία το νόμο για να καλύψει την πλαστογραφία και ότι άλλο, με βάση τα ρεπορτάζ των Παραπολιτικών που ήταν εξαιρετικά διαφωτιστικά και καθόλου «κατά παραγγελία» όπως είπε κάποιο κοριτσάκι της πρώτης φοράς ψεκασμένης αριστεράς…
Υπάρχουν στοιχεία, υπάρχουν οι βεβαιώσεις από το ΤΣΜΕΔΕ (Ταμείο Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων) ότι ποτέ δεν κόπηκε τέτοια ενημερότητα… είναι στοιχεία ακλόνητα» κατέληξε ο βουλευτής του Ποταμιού. 



Η  ΜΗΤΕΡΑ  ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ



Μητέρα του  Τσίπρα  είναι η Αρίστη, που κατάγεται από την Ελευθερούπολη του  Νομού  Καβάλας.  Η οικογένεια της μητέρας του Αρίστης ήταν πρόσφυγες από την  Ανατολική Θράκη. Ο πατέρας της, οικοδόμος στο επάγγελμα,  ήταν  κομμουνιστής. Το  επίθετό  του  δεν  είναι  γνωστό.  Ορισμένοι  αναφέρουν  το  επίθετο  της μητέρας ως  Βωβού.  Οι γονείς του Τσίπρα  λέγεται  ότι  ψήφιζαν ΕΔΑ στην αρχή και μέχρι το σκάνδαλο Κοσκωτά ΠΑΣΟΚ.





ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ



Ο  Τσίπρας  έχει δυο μεγαλύτερα αδέλφια, το Δημήτριο Τσίπρα και τη Ζανέτ [Ιωάννα].  Η 58χρονη Ζαννέτ είναι Αρχιτέκτονας με σπουδές στην Αρχιτεκτονική σχολή του Τορίνο και ο 54χρονος Δημήτρης Πολιτικός Μηχανικός. Οι δυο τους διατηρούν κοινό γραφείο. 


Ο  ΑΛΕΞΗΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ

Ο  Αλέξης  Τσίπρας  γεννήθηκε το  1974  στο ακριβό προάστιο του Διονύσου, όπου ακόμη μένουν η μητέρα του και η αδελφή του Ζανέτ.
Από τα μαθητικά του χρόνια (το  1988),  εντάχθηκε στην «Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδος» [«Κ.Ν.Ε.»]  του  Βεντούρα, ως στέλεχος της οποίας εκλέχθηκε Πρόεδρος του 15μελούς Συμβουλίου του Λυκείου του και πρωτοστάτησε στις μαθητικές κινητοποιήσεις των ετών 1990 και 1991, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από τις τάξεις της.  
Ο Τσίπρας  αναφέρει  ότι  μεγάλωσε με την εφημερίδα  «Ελευθεροτυπία», την οποία άνοιγε ολοσέλιδη, την τοποθετούσε στο πάτωμα και τη διάβαζε.
Στο  Λύκειο  πουλούσε τον «Οδηγητή»  του  Βεντούρα  στην Ομόνοια. «Δεν θα ξεχάσω ότι την πρώτη μέρα που πήγα στην Α’ Λυκείου και τα παιδιά στο προαύλιο έπαιζαν μπάσκετ και κάνανε καμάκι στα κοριτσάκια, εγώ ήμουν στην είσοδο και πούλαγα «Οδηγητή» θυμάται σήμερα ο Τσίπρας
Ακούγοντας το σύνθημα «Εμπρός για της γενιάς μας τα Πολυτεχνεία» έλεγε με πίκρα στους φίλους του «δεν έζησα τα ηρωικά χρόνια».
Ως φοιτητής  του  Πολυτεχνείου  ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση μέσω του σχήματος «Εγκέλαδος», το οποίο συμμετείχε στην ομοσπονδία «Εναλλακτικά Ριζοσπαστικά Αριστερά Σχήματα», πολιτικών προγόνων του «ΔΑΡΑΣ», μετέπειτα «ΑΡΕΝ», με τα οποία εκλέχθηκε στο Κεντρικό Συμβούλιο της «Ε.Φ.Ε.Ε.» την περίοδο 1995-1997. Παράλληλα, διατέλεσε Γραμματέας Αθηνών της Ενώσεως Αριστερών Νέων, των Σπουδαστών της Νεολαίας του Συνασπισμού, ενώ το 1999 εκλέχθηκε Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της και έως το 2003, παρέμεινε στη θέση αυτή. Συμμετείχε στις προσπάθειες για την ίδρυση του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ και πήρε μέρος στις διεθνείς διαδηλώσεις του κινήματος κατά της «νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης». Τον Δεκέμβριο του 2004, αποχώρησε από τη Νεολαία και στο 4ο συνέδριο του Συνασπισμού εκλέχθηκε με ποσοστό 42% των ψήφων και πέμπτος σε σειρά, στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και στη συνέχεια στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, στην οποία ανέλαβε αρμόδιος για θέματα παιδείας και νεολαίας.
Στο μεταπτυχιακό έκανε τρεις μελέτες για την Αθήνα,  με  την  βοήθεια  των  κομμουνιστών  καθηγητών   του.  Αυτούς  τους  καθηγητές,  όταν  έγινε  πρωθυπουργός,  τους  έκανε  υπουργούς.  Η πρώτη αφορά τις «Πολλαπλές Γεωγραφίες στην εποχή της παγκοσμιοποίησης», η δεύτερη τις «Εναλλακτικές παρεμβάσεις στην περιοχή Κηφισού – Ιλισού» και η τρίτη αφορούσε «τα ρέματα του Λεκανοπεδίου και ο ρόλος τους στην οργάνωση του αστικού χώρου».
Το 1997, σε ηλικία 23 χρόνων πήγε στην Κούβα.  Ηταν πλέον γραμματέας της νεολαίας του Συνασπισμού, έπειτα από θητεία στο Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΦΕΕ. Πήγε τότε στην παραλιακή λεωφόρο του Μαλεκόν και ενθουσιάστηκε με τους ανθρώπους που χόρευαν και διασκέδαζαν με ταμπούρλα. 
Η πρώτη γνωριμία του με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έγινε το 2000 στην Πράγα. Έχοντας το παρατσούκλι «Τσέ-πρας» μετείχε μαζί με άλλους 20.000 διαδηλωτές στην πορεία κατά του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας. 
Τον  Ιούνιο  του  2001 επιβιβάζεται με τους συντρόφους του στο Blue Star και ως μέλος του Κοινωνικού Φόρουμ βάζει πλώρη για τη Γένοβα.


        Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΣΤΗΝ  ΓΕΝΟΒΑ
 Ο Τσίπρας ήταν 26 χρονών όταν βρέθηκε στο πλοίο των ελλήνων κομμουνιστών που υποτίθεται  διαδήλωναν  στη Γένοβα κατά της παγκοσμιοποίησης τον Ιούνιο του 2001.  Ο  Τσίπρας διακρίνεται κιόλας σε φωτογραφίες εποχής πάνω στον καταπέλτη την ώρα των συμπλοκών.



           Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΣΤΗΝ  ΓΕΕΝΑ

 Το πιο  «καλό παιδί» των δανειστών.  Οι ΗΠΑ δεν είναι πια η Μέκκα του καπιταλισμού, είναι η Μέκκα των αριστερών που ανακαλύπτουν τα θετικά των αγορών και των «επενδύσεων».
Τόσο στην επίσκεψη την Ουάσιγκτον για να συναντήσει τον Πρόεδρο Τραμπ όσο και τώρα που ο Τσίπρας πήγε στη Νέα Υόρκη για να μιλήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αλλά για να συναντηθεί με «επενδυτές», ο Τσίπρας ήταν πρώτα και κύρια ο ηγέτης που χαίρεται να τον αποδέχονται οι επικυρίαρχοι του κόσμου.

Συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2006 στο Δήμο Αθηναίων, και ήταν επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη», που συγκέντρωσε ποσοστό 10,5% κατέλαβε την τρίτη θέση, μετά τους Νικήτα Κακλαμάνη του κόμματος Νέα Δημοκρατία, Κώστα Σκανδαλίδη του κόμματος Πα.Σο.Κ. και μπροστά από τον Σπύρο Χαλβατζή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, κατακτώντας τέσσερις έδρες στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων.
Από ποιον αντέγραψε το κόλπο να μη φορά γραβάτα. Ήταν  ιδέα του προέδρου της Βραζιλίας Λούλα. «Αν θέλεις να είσαι δημοφιλής μη φοράς γραβάτα» είχε εκμυστηρευτεί στον Αλαβάνο και εκείνος με τη σειρά του το μαρτύρησε στον Τσίπρα.  Και εκείνος τον αντάμειψε αναλόγως.


ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ  ΣΠΥΡΟΥ  ΧΑΤΖΑΡΑ

Επαναλαμβάνω, για περισσότερο από 10 χρόνια τώρα, ότι βασικό στοιχείο της Κοινοβουλευτικής «δημοκρατίας» είναι η Διαφάνεια σε ότι αφορά τα πρόσωπα που υπηρετούν τους «θεσμούς».Κυβέρνηση, Κοινοβούλιο, Δικαιοσύνη.
Διαφάνεια σε όλα και παντού. Δεν υπάρχουν «προσωπικά» δεδομένα ουτε για τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς ούτε για τους Δικαστές. Και θα πρέπει να πληροφορούν το κοινό για την οικογένεια τους, τα πιστεύω τους, την επιλογή των ερωτικών τους συντρόφων, και τις κοινωνικές τους δραστηριότητες. (Λέσχες, σύλλογοι, Στοές, ΠΑΕ κλπ).
Επέμενα μόνος να αποκαλώ τον «Αβάπτιστο», Αβάπτιστο και να τον ερωτώ να μας πληροφορήσει σε ποιο βιβλίο βαπτίσεων πουλάς ενορίας καταγράφηκε η βάπτισή του ως «Γιώργος», και πότε. Επρόκειτο για μια κλασσική πλαστογραφία. Και ουδείς συγκινήθηκε. Ούτε από την Εκκλησία της Ελλάδος, που είχε και το καθήκον και την υποχρέωση να μου απαντήσει.
Η Στοά και η Συναγωγή έδωσαν εντολή και εκδηλώθηκε η προστασία προς τον Αβάπτιστο. Στη συνέχεια άρχισε να ερωτώ τον ανερχόμενο Alexis Χαβαναγκίλα, Πόθεν Είναι. Τα χρόνια πέρασαν ο Alexis Χαβαναγκίλα έγινε πρωθυπουργός με την ψήφο 2246000 ελλήνων τον Ιανουάριο του 2015 και με την ψήφο 1927000 οκτώ μήνες μετά. Το Νοέμβριο του 2013 έγραφα στο μπλόγκ, με τίτλο «Πόθεν είσαι Αξελ ΧαβαΝαγκίλα;» Ότι ο Αξελ Τζιπρά είναι «εξελληνισμένος» Εβραίος!(βλ.http://deltio11.blogspot.gr/2013/11/blog-post_9.html)
Έγραφα τότε:
«Μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2012, όταν ο Αξελ ΧαβαΝαγκίλα έγινε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έβαλα τα πρώτα απλά ερωτηματικά για το ΠΟΘΕΝ ΕΙΣΑΙ του Alexis Tzipras για να μάθουμε το ποιος είναι πραγματικά και από πού κρατάει η σκούφια του! Έκτοτε συνεχίζουν κάνουν την πάπια στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και να ξεφύγουν δια της σιωπής. Τα απλά ερωτήματα έχουν να κάνουν με τη βασική υποχρέωση κάθε πολιτικού αρχηγού, σε μια Δημοκρατία, να ζει σε «γυάλινο σπίτι» και να υπάρχει «διαφάνεια», σε ότι τον αφορά. 


Ρωτήσαμε τα εξής:
-1.     Έχει βαπτιστεί ο Alexis; Πότε, Που; και από ποιόν;
– 2.      Η οικογένεια Τζίπρα ή Τσίπρα από πότε κατοικούσε στην Άρτα ; Είχε πάντοτε αυτό το επώνυμο; Και στην απογραφή του 1939 απογράφηκαν με αυτό ή με άλλο επώνυμο ;
– 3.      Ο μπαμπάς Παύλος και ο θειος Ηρακλής Τσίπρας γεννήθηκαν στην Άρτα ή στην Αθήνα; Πότε βαπτίστηκαν, σε ποιά εκκλησία και από ποιόν;
– 4.     Μετά το 1959-60 υπάρχει κάποιος συγγενείς τους Τσίπρας , στην Αρτα;
-5.      Σε ποιο νεκροταφείο της Άρτας είναι θαμμένος ο παππούς Τσίπρας και η γιαγιά του. Υφίσταται είτε οικογενειακός είτε ατομικός τάφος Τσίπρα στην Άρτα, η μήπως οι τάφοι των Τζίπρα, βρισκόντουσαν στο νεκροταφείο που δωρίθηκε στον Δήμο ;
-6.    Το οικογενειακό όνομα της Αρίστης της μητέρας του ποιο είναι;»

Δύο χρόνια μετά δύο εκατομμύρια έλληνες τον ψήφισαν για πρωθυπουργό χωρίς να ξέρουν τίποτα για εκείνον και χωρίς να έχει απαντηθεί κανένα από τα απλά αυτά ερωτήματα. Ούτε πως λέγεται το σόι της μάνας του δεν ξέρουμε.
Μετά μάθαμε ότι έχει συγγενείς από την Εβραϊκή Κοινότητα στις Σαράντα Εκκλησιές και ότι υπάρχουν πολλές οικογένειες τους «Ostjuden», Τζιπρά ή Τσιπρά. και ότι στις σλαβόφωνες χώρες το όνομα των Tzipra γράφεται Čipra . Έγραψα ακόμα ότι στην Άρτα και στο Βουλγαρέλι υπήρχε επί Τουρκοκρατίας ισχυρότατη εβραϊκή κοινότητα και μάλιστα στο Βουλγαρέλι καταδίωξαν τον Αγιο Κοσμά.
Έγραψα ακόμα ότι προπολεμικά ο Ραβίνος της Άρτας λεγόταν Ηρακλής. Έγραψα ακόμα ότι ο πολιτικός σπόσορας του Αξελ ήταν στην αρχή ο Εβραίος, από τις Κυκλάδες, Αλαμπάν, και μετά ανέλαβε ο θείος Σόρος, ενώ σύσσωμο το ντόπιο και διεθνές ιουδαϊκό λόμπυ, τον λάτρεψε. Και έθετα προς τους Χρυσαυγήτες το εξης ερώτημα : «Πόσες φορές η χρυσή αυγή αναφέρθηκε και ρώτησε για την καταγωγή του Αξελ

Τα επαναλαμβάνω όλα αυτά επειδή η Ελεύθερη Ωρα και άλλοι έμαθαν τώρα τελευταία ότι ο Alexis λέγεται Αξελ, αλλά για να κάνουν τους μάγκες βρήκαν ότι τον λένε Αμποτ. Οι Αμποτ είναι μεγάλη εβραϊκή οικογένεια της Θεσσαλονίκης που ηταν αντιπρόσωποι της Εταιρίας της Ανατολής και μπορεί να έχουν σχέση. Αυτό δεν το ξέρω. Αλλά γιατί να μπερδεύουμε τον κόσμο. Το Τσιπρά είναι εβραϊκό όνομα. Σε όλο τον κόσμο. Ο Αξελ Τσιπρά θα πρέπει ως πρωθυπουργός να απαντήσει στα βασικά ερωτήματα που τον αφορούν.

-1.      Έχει βαπτιστεί ο Alexis; Πότε, Που; και από ποιόν;
– 2.    Η οικογένεια Τζίπρα ή Τσίπρα από πότε κατοικούσε στην Άρτα ; Είχε πάντοτε αυτό το επώνυμο; Και στην απογραφή του 1939 απογράφηκαν με αυτό ή με άλλο επώνυμο ;
– 3.     Ο μπαμπάς Παύλος και ο θειος Ηρακλής Τσίπρας γεννήθηκαν στην Άρτα ή στην Αθήνα; Πότε βαπτίστηκαν, σε ποιά εκκλησία και από ποιόν;
– 4.      Μετά το 1959-60 υπάρχει κάποιος συγγενείς τους Τσίπρας , στην Αρτα;
-5.       Σε ποιο νεκροταφείο της Άρτας είναι θαμμένος ο παππούς Τσίπρας και η γιαγιά του. Υφίσταται είτε οικογενειακός είτε ατομικός τάφος Τσίπρα στην Άρτα, η μήπως οι τάφοι των Τζίπρα, βρισκόντουσαν στο νεκροταφείο που δωρίθηκε στον Δήμο ;
-6.     Το οικογενειακό όνομα της Αρίστης της μητέρας του ποιο είναι;»


 




Στενή φιλία συνδέει την «αριστερή» Μ.Μπατζιάνα και την «δεξιά» επικεφαλής της Rothschild, Anne Laure Kiechel

Στενή φιλική σχέση με την σιδηρά κυρία της Rothschild Anne Laure Kiechel, έχει αναπτύξει η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα.
Η κ. Kiechel βρίσκεται ψηλά στην ιεραρχία της πασίγνωστης επενδυτικής τράπεζας Rothschild και έχει αναλάβει να «λουστράρει» το προφίλ τόσο των ελληνικών ομολόγων όσο και του Αλέξη Τσίπρα.
Οι δύο κυρίες, σύμφωνα με το mononews.gr, ανταλλάσσουν, απόψεις – παρά το ιδεολογικό χάσμα που προφανώς τις χωρίζει – επί παντός επιστητού. Από την πολιτική μέχρι τη… μόδα. Εξάλλου, τον τελευταίο χρόνο η αλλαγή της Περιστέρας – σε στιλιστικό επίπεδο – είναι εμφανής…
Η ίδια έχει πλούσια εμπειρία ως στέλεχος τραπεζών και σύμβουλος επιχειρήσεων. Στη Rothschild βρέθηκε πριν από εννέα χρόνια. Προηγουμένως εργαζόταν για τη Lehman Brothers, ενώ η ίδια έχει συμμετάσχει σε πάνω από 100 διαδικασίες αξιολόγησης επιχειρήσεων αλλά και κρατών.
Τα βραβεία και τα dinners
Η Anne-Laure Kiechel. σύμφωνα με την Figaro.fr. φέρεται να οργάνωσε, τον Νοέμβριο του 2017, τη βράβευση του Αλέξη Τσίπρα από το αμφιλεγόμενο περιοδικό «Politique Internationale» και από τον Δικηγορικό Σύλλογο του Παρισιού. Τότε ο κ. Τσίπρας είχε παραλάβει το (sic) Βραβείο Πολιτικού Σθένους (Prix du Courage politique) από την επιθεώρηση Politique Internationale. Επίσης την ίδια ημέρα ο δικηγορικός Σύλλογος Παρισίων (Barreau de Paris) τον είχε τιμήσει με το Βραβείο Δέσμευσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες (Prix d’engagement européen)!!!
Η κυρία Anne-Laure Kiechel είναι εδώ και καιρό πίσω απ’ όλες τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα για το χρέος. Ακόμη και τις στιγμές που ο κ. Τσίπρας συνομιλεί με την Christine Lagarde. Άλλωστε, αυτός είναι ο ρόλος των Rothschild. Η δουλειά τους. Και οι αμοιβές τους επίσης είναι ιδιαίτερα μεγάλες.
ΣΧΕΤΙΚΑ
Απ’την Περιστέρα θα το βρει ο Τσίπρας: Τι έκανε και την…
12 Jul, 2018
Η «κατάσκοπος» της Rothschild στο Μαξίμου: Τι δουλειά κάνει…
26 Jun, 2018
Η Anne-Laure είναι μία πολύ δραστήρια γυναίκα. Κατά τη διάρκεια ενός δείπνου που οργάνωσε σπίτι της έφερε σε επαφή τον Έλληνα πρωθυπουργό με executives των γαλλικών media – όχι από τους κορυφαίους πάντως. Σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον -και αντίστοιχο των καλοπληρωμένων υπηρεσιών της- ήταν ένα γεύμα, εκεί όπου η «κόουτς» του Αλέξη Τσίπρα τον έφερε σε επαφή με εκπροσώπους γαλλικών επιχειρηματικών κολοσσών.
Ανάμεσά τους, εκτός από τον Jean Paul Agon της L’ Oreal ήταν επίσης εκπρόσωπος του κατασκευαστικού κολοσσού Vinci. Παρών ήταν και ο Jean-Louis Chaussade, διευθύνων σύμβουλος της πασίγνωστης Suez, που ειδικεύεται σε θέματα περιβάλλοντος και διαχείρισης απορριμάτων και έχει ως θυγατρικές την Chobani των γιαουρτιών και γενικότερα των γαλακτοκομικών.
Επίσης παραβρέθηκαν εκπρόσωποι ενός διεθνούς fund που ονομάζεται Meridian, της Opera που κατασκευάζει μεγάλα οικιστικά συγκροτήματα για συνταξιούχους, κ.ά.
Πάντως, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τα τραπέζια αυτά που οργάνωσε η Anne-Laure Kiechel δεν είχαν συγκεκριμένη ατζέντα. Ήταν περισσότερο διερευνητικές συναντήσεις γνωριμίας, όπου οι συζητήσεις ήταν περί ανέμων και υδάτων. Εξάλλου, ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήταν τότε (και προφανώς δεν είναι ούτε τώρα) έμπειρος σε τέτοιου είδους συναντήσεις κορυφής.
ΠΗΓΗ:mononews.gr



4 σχόλια :

  1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΑΓΡΟΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Ο προδότης και εγκληματίας Τσίπρας σε χθεσινή (6.12.2018) συνέντευξη στην Ρωσία, με πλήρη ασυνειδησία εκστομίζει: «Είναι κατάκτηση ότι μπαίνω σε όλα τα φόρα χωρίς γραβάτα - Από τον Λευκό Οίκο μέχρι το Κρεμλίνο»!
    "Είναι κατάκτηση ότι πηγαίνω στο Κρεμλίνο, τον Λευκό Οίκο, το Βατικανό τη Downing Street, και σε όλον τον κόσμο, και στο Πεκίνο και παντού, χωρίς γραβάτα" είπε ο πρωθυπουργός. "Έχω καταφέρει να είμαι ίσως ο μοναδικός ευρωπαίος ηγέτης που έχω μπει στα πιο σημαντικά, αν θέλετε, φόρα και στις πιο σημαντικές έδρες κυβερνήσεων, από το Κρεμλίνο μέχρι τον Λευκό Οίκο, και από το Βατικανό έως τη Downing Street, και σε όλον τον κόσμο, και στο Πεκίνο και παντού, χωρίς γραβάτα. Συνεπώς, νομίζω ότι αυτή είναι μια κατάκτηση…"

    Κανείς δεν θα πει σ' αυτόν τον αγροίκο παλιάτσο, ότι η εμφάνιση και η συμπεριφορά ενός δημόσιου προσώπου, όταν αυτός είναι καλεσμένος και φιλοξενούμενος κάποιου ξένου ηγέτη, δεν είναι προσωπικό του γούστο; Ότι οφείλει για λόγους ευγενίας και τακτ, να συμμορφώνεται με την εμφάνιση και συμπεριφορά του προσώπου που τον κάλεσε, αλλιώς θεωρείται ότι προσβάλει τον οικοδεσπότη; Ότι δεν εμφανιζόμαστε όπως μας καπνίσει και μάλιστα, όταν συμβαίνει να ζητάμε κάτι από ένα οικοδεσπότη; Ότι ακόμη και το πως θα σηκώσεις το ποτήρι για ευχές, το πως θα καθίσεις στην καρέκλα, το πως θα απευθυνθείς στους γύρω σου, και μάλιστα όταν είσαι φιλοξενούμενος, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υψηλό δείκτη ευγένειας και εξυπνάδας. Ότι δεν μπορείς να επιδεικνύεις στις διεθνείς διπλωματικές σχέσεις μία εικόνα, που παραπέμπει και θυμίζει την αγροίκη και βάρβαρη συμπεριφορά των σφαγέων καπεταναίων του ΚΚΕ, όταν έσφαζαν τους Έλληνες με κονσερβοκούτια.
    Ότι δεν είναι "μαγκιά" η αδιαφορία, η αναισθησία και η γαϊδουριά στην γνώμη του οικοδεσπότη, ο ενδεικνυόμενος τρόπος για διεθνείς συνομιλίες; Γιατί τότε γίνεσαι διεθνές νούμερο και σε βλέπουν και σε σχολιάζουν όλοι με "κατανόηση".
    Μήπως εδώ έχουμε πάλι την γνωστή έλλειψη επαφής του Τσίπρα με το περιβάλλον, ένα τυπικό δείγμα μιας προϊούσας σχιζοφρενικής διεργασίας;
    Πολλά τα ερωτήματα και βέβαια δεν περιμένουμε να τα καταλάβει ένας αγροίκος χωριάτης κομμουνιστής, που πρόδωσε την χώρα του και επιδιώκει να αντικαταστήσει τους Έλληνες με κάθε καρυδιάς καρύδια. Τελικά δεν υπάρχει πιο απαίσιο είδος ανθρώπου από ένα "έλληνα" κομμουνιστή.
    Ζ.Π.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελειο απο καθε αποψη σχολιο.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 2015, ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει: «αυτό που μπορεί να γίνει είναι μέσα από την ειρηνική ανυπακοή, μέσα από τις καταλήψεις των υπουργείων, μέσα από τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων, μέσα από τα κινήματα “δεν πληρώνω” να δημιουργηθεί ένα κλίμα ανυπακοής διευρημένο και διαρκές το οποίο θα αναγκάσει αυτή την κυβέρνηση να οδηγήσει την χώρα στην λαϊκή ετυμηγορία».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...