Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΝΕΙ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ: «Ο ΑΛΛΑΧ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ».




Sir Evelyn And Lynn Forester De Rothschild With Bill And Hillary Clinton



Η Λαίδη Lynn Forester de Rothschild, υποστηρίκτρια των Δημοκρατικών στις  ΗΠΑ  και παλιά φίλη των Κλίντον, για  «να δείξουμε την αγάπη μας στην Χίλαρυ», διοργάνωσε στο κτήμα Ναντάκετ των Ρότσιλντ «δείπνο εράνου», υπέρ της Χίλαρι.
Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή σε όλους, αλλά ... έπρεπε ο κάθε «υποστηρικτής» να δώσει τουλάχιστον 100.000 $. Μια οικογενειακή φωτογραφία με την Κλίντον κόστιζε 10.000 $.
Μια ερώτηση προς την Κλίντον κόστιζε 2.700.

Με  τέτοια  μικροποσά  ασχολούνται  οι  Ρότσιλντ.
Το  "Δημοκρατικό"  κόμμα  των  ΗΠΑ  θεωρείται  το  κόμμα  των  φτωχών  αμερικανών,  το  κόμμα  των  "προοδευτικών  και  αριστερών  διανοουμένων",  το  κόμμα  του  Σύριζα  και  της  Ν.Δ.,  το  κόμμα του  Τσίπρα  και  του  Μητσοτάκη.  Το  κόμμα  αυτό  ψηφίζουν  οι  μειονότητες,  οι  εβραίοι,  οι  Έλληνες,  οι  Ρότσιλντ,  οι  Ροκφέλερ  και  ο  Σόρος.  Το  "Ρεμπουπλικανικό"  κόμμα  είναι  το  κόμμα  των  πλουσίων  αμερικανών.  

"Show Hillary Love" Rothschilds Urge As She Charges $2,700 Per Question

Sep 4, 2016 5:15 PM
Yesterday we pointed out something troubling: while Hillary Clinton has now gone 274 days without giving a press conference (even as her campaign spokesman Brian Fallon eagerly vowed that "if elected Hillary Clinton will hold press conferences") she has been all too eager to answer questions from donors at exclusive (and expensive) fundraisers.
Like, for example, the one that took place two weeks ago at the Rothschilds' Nantucket estate. Recall that as we reported then, the day after Bill's 70th birthday "Hillary, not one to be bothered with traditional peasant forms of travel, awoke and took her private jet just 20 miles over to Nantucket where the Rothschilds will be hosting a fundraiser.  The event is open to all...well anyone who can afford the $100,000 per person price tag."
Now, thanks to the NYT article that gives the common people a glimpse into what exactly has been taking place within these fundraisers, we know that when Hillary arrived at the Rotschild mansion, she would "bask in an affectionate embrace as hosts try to limit confrontational engagements. Lady Lynn Forester de Rothschild, a backer of Democrats and a friend of the Clintons’, made sure attendees did not grill Mrs. Clinton at the $100,000-per-couple lamb dinner Mrs. Forester de Rothschild hosted under a tent on the lawn of her oceanfront Martha’s Vineyard mansion.
“I said, ‘Let’s make it a nice night for her and show her our love,’” Mrs. Forester de Rothschild said.


ΟΙ  ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ  ΔΗΛΩΝΟΥΝ  ΟΤΙ:  «Ο  ΑΛΛΑΧ  ΣΤΟ  ΚΟΡΑΝΙ  ΔΙΝΕΙ  ΕΝΤΟΛΗ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΠΟΛΕΜΟΥΝ  ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΕΒΡΑΙΟΥΣ».  
Σύμφωνα με άρθρο αιγυπτιακής εφημερίδας  Independent, το Ισλαμικό Κράτος ισχυρίζεται ότι ο « Αλλάχ τους έχει  διατάξει να αφήσουν  το Ισραήλ και να πολεμήσουν πρώτα  με όλη  τους την δύναμη  τους άμεσους εχθρούς τους Σιίτες  », αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.
Αντ’ αυτού, οι άμεσοι εχθροί και σαφείς στόχοι του ISIS θα πρέπει να είναι αρχικά οι αποστάτες, δηλαδή οι αιρετικοί, άθεοι και μετά οι άπιστοι ( Χριστιανοί), τονίζει η οδηγία των ηγετικών στελεχών της οργάνωσης.
Το δημοσίευμα κάνει  μια ιστορική αναφορά για το πώς ο διάσημος κατακτητής Σαλαντίν (1137-1193),  ένας  σουνίτης μουσουλμάνος  στρατιωτικός διοικητής,  πολέμησε και εξόντωσε πρώτα τους  σιίτες μουσουλμάνους πριν κατακτήσει στην συνέχεια  την Ιερουσαλήμ από  τους Σταυροφόρους.
Το συμπέρασμα είναι ότι ο ISIS θα πρέπει να επικεντρωθεί στην καταπολέμηση των σιιτών μουσουλμάνων αρχικά, οι οποίοι θεωρούνται  «αποστάτες» από την ισλαμική θρησκεία ,  κατακτώντας χώρες όπως το Ιράκ και την Συρία.
Στην συνέχεια σειρά θα λάβει η Ευρώπη με τα εκατομμύρια των Χριστιανών.
Η  μετάφραση του αραβικού  δοκιμίου  Bassam αναφέρει : «Ο Αλλάχ μας προστάζει να μην πολεμήσουμε το Ισραήλ», αναφέρει η ιστοσελίδα τoυ ISIS.
Οι ίδιοι οι Τζιχαντιστές που συμμετέχουν στην  οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε (Daesh), διακηρύττουν ότι «ο  Αλλάχ στο Κοράνι δίνει εντολή να μην πολεμήσουν το Ισραήλ ή τους Εβραίους, αλλά τους αποστάτες και τους υποκριτές».
Σε ερωτήσεις σχετικά με το γιατί ο Daesh δεν αντιπαλεύεται το Ισραήλ, αλλά πολεμάει  και εξοντώνει τον λαό του Ιράκ και της Συρίας, στελέχη του Daesh έγραψαν σε σχετικό tweet: «Στο Κοράνι, ο Αλλάχ  μιλάει για τους εγγύς   εχθρούς και υποκριτές ως τους πιο επικίνδυνους ακόμη και από τους απίστους».
Η ίδια η οργάνωση του Daesh έχει διακηρύξει ότι : «Η Ιερουσαλήμ δεν πρόκειται να  απελευθερωθεί μέχρι να απαλλαγούμε από αυτά τα είδωλα, τους ομοίους του Al Alinvtaiwih και όλες αυτές τις οικογένειες και πιόνια της [δυτικής] αποικιοκρατίας που ελέγχουν την μοίρα του μουσουλμανικού κόσμου».
Έγκυροι ειδικοί αναλυτές επί θεμάτων τρομοκρατίας τονίζουν ότι , αν κάποιοι  εκτιμούν ότι ο ISIS είναι στην πραγματικότητα δημιούργημα της CIA και της Μοσάντ, τότε αυτή η στρατηγική είναι απολύτως λογική  το γιατί οι ακραίοι  ισλαμιστές δεν πολεμούν  το Ισραήλ ή τους Εβραίους.

ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΜΙΚΡΗ  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ,  ΠΟΥ  ΤΗΝ  ΞΕΡΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΕΙΔΑΜΕ  ΟΛΟΙ  ΜΑΣ,  ΟΣΟΙ  ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ  ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ
Christians in Jerusalem Want Jews to Stop Spitting on Them

A few weeks ago, a senior Greek Orthodox clergyman in Israel attended a meeting at a government office in Jerusalem's Givat Shaul quarter. When he returned to his car, an elderly man wearing a skullcap came and knocked on the window. When the clergyman let the window down, the passerby spat in his face.


Είναι "φυσιολογικό" για τους Εβραίους να φτύνουν τους χριστιανούς στους δρόμους της Ιερουσαλήμ, λέει Καθολικός κληρικός.

 

Είναι "φυσιολογικό" για τους Εβραίους να φτύνουν τους χριστιανούς στους δρόμους της Ιερουσαλήμ, δήλωσε ένας ανώτερος Καθολικός κληρικός της πόλης, ο πατέρας Pierbattista Pizzaballa, που έχει τον τίτλο ‘custos’ (στα λατινικά ο κηδεμόνας) των ιερών τόπων για λογαριασμό του Βατικανού.

Μέσα από συνέντευξη που έδωσε στην ισραηλινή εφημερίδα Haaretz μετά την νέα εμπρηστική επίθεση και τους βανδαλισμούς στο Μοναστήρι Trappist στο Latrun,  όπου  κάποιοι  έγραψαν  στα  εβραϊκά  «Ο  Ιησούς  ήταν  ένας πίθηκος»  ο  Pizzaballa υπενθυμίζει στους Ισραηλινούς το πώς αντιμετωπίζονται οι Χριστιανοί στο Ισραήλ.
Σε σχέση με τα μακροχρόνια, συνεχή περιστατικά με ορθόδοξους Εβραίους εξτρεμιστές στην Ιερουσαλήμ που φτύνουν τους χριστιανούς κληρικούς, ο Pizzaballa, δήλωσε: «Όταν ήρθα στη χώρα, μου είπαν ότι πρέπει να ξέρω ότι αν περπατώ με το ράσο στους δρόμους της πόλης [Ιερουσαλήμ], οι άνθρωποι θα με φτύνουν και εγώ δεν πρέπει να προσβάλλομαι, γιατί είναι κάτι ‘φυσιολογικό’. "

Χωρίς να έχει σημασία αν έχει υψηλή θέση, κάθε ιερέας που θα περπατήσει γύρω από την πόλη αργά ή γρήγορα θα δεχτεί τα φτυσίματα και τις κατάρες από ένα μαθητή yeshiva, (ιουδαϊκού θρησκευτικού σχολείου) πρόσθεσε.
Ο Pizzaballa, ο οποίος ζει στο Ισραήλ εδώ και 22 χρόνια, είναι ο επικεφαλής του Τάγματος των Φραγκισκανών στη Μέση Ανατολή. Ως ‘Custos’, είναι ένας από τους ιθύνοντες της Καθολικής Εκκλησίας και έχει την επιμέλεια των περισσότερων Χριστιανικών ιερών τόπων της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Εκκλησίας του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ, και της Εκκλησίας της Γεννήσεως στην Βηθλεέμ.

Μετά από περισσότερο από δύο δεκαετίες εδώ, είπε ότι γνωρίζει τις περιοχές της Ιερουσαλήμ, όπου κινδυνεύει να δεχτεί φτύσιμο, συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής της Πύλης της Γιάφας και της αρμενικής συνοικίας.

Οι βανδαλισμοί στο μοναστήρι Latrun είναι το τελευταίο περιστατικό ενός πρόσφατου σερί επιθέσεων κατά χριστιανικών ιερών τόπων.

Τον Φεβρουάριο, ύστερα από τα γεγονότα στην Ιερουσαλήμ, ο Pizzaballa έγραψε στον Πρόεδρο του Ισραήλ, Shimon Peres, ότι τα τελευταία χρόνια, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του είχαν μάθει να αγνοούν τις προκλήσεις, αλλά ότι τώρα έχουν κλιμακωθεί τόσο που έχουν γίνει αφόρητες.

Μετά την επιστολή του προς τον Πέρες, ωστόσο, ήρθε στην επιφάνεια η αντιχριστιανική εχθρότητα, ακόμη και στην Κνεσέτ, με  το  σκίσιμο  της  Καινής  Διαθήκης  μπροστά  στην  κάμερα  από τον βουλευτή της Εθνικής Ένωσης Michael Ben Ari.

«Ήταν σοκαριστικό», είπε ο Pizzaballa. "Αν εσείς ως Εβραίοι θέλετε οι άνθρωποι να σας σέβονται, θα πρέπει να σέβεστε κι εσείς τους άλλους. Υπάρχουν δισεκατομμύρια  χριστιανοί για τους οποίους αυτό το βιβλίο είναι ιερό".
Τόνισε επίσης την αδύναμη απάντηση από το πολιτικό σύστημα του Ισραήλ και το ευρύ κοινό για την πράξη του Ben Ari, λέγοντας ότι περιορίστηκε σε δηλώσεις του στυλ ότι ο Ben Ari δεν έπρεπε να κάνει αυτό που έκανε. «Είναι μια έλλειψη ευαισθησίας», δήλωσε ο κληρικός. "Ένα τέτοιο σοβαρό πράγμα συμβαίνει και κανείς δεν κάνει τίποτα. Στην πράξη, με αυτό αρνούνται την ύπαρξή μας εδώ. "-

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...