Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Β' ΜΕΡΟΣ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ TOY ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;

Διαβάστε το Α' ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ

B΄ ΜΕΡΟΣ


Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ  ΠΑΠΑΣ  ΟΜΟΛΟΓΕΙ:
«ΤΟ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ  ΤΟΥ  ΙΗΣΟΥ  ΚΑΙ  Ο  ΑΓΩΝΑΣ  ΤΟΥ  ISIS  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΙΔΙΟ  ΠΡΑΓΜΑ» (!)




«ΤΟ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ  ΤΟΥ  ΙΗΣΟΥ  ΚΑΙ  Ο  ΑΓΩΝΑΣ  ΤΟΥ  ISIS  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΙΔΙΟ  ΠΡΑΓΜΑ» (!)

«Είναι αλήθεια ότι η ιδέα της κατάκτησης είναι συνυφασμένη με την ψυχή του Ισλάμ, ωστόσο, είναι επίσης δυνατό να ερμηνευθεί ο στόχος που αναφέρει το Ευαγγέλιο του Ματθαίου, όπου ο Ιησούς στέλνει τους μαθητές Του σε όλα τα έθνη, ως μια ίδια ιδέα κατάκτησης».

ΠΑΠΑΣ:  «ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ  ΡΙΖΕΣ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ.  ΕΙΝΑΙ  ΑΠΟΨΕΙΣ  ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ».

Ο Πάπας δήλωσε επίσης ότι είναι «επίφοβο» αυτό που ακούγεται σχετικά με τις «χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης», διότι, σε αυτόν, αυτό έχει μια «αποικιοκρατική χροιά» και κάλεσε τα ευρωπαϊκά έθνη να «ενσωματώσουν» τους μουσουλμάνους  μετανάστες στην ήπειρο.

«Η ενσωμάτωση αυτή είναι ακόμη πιο αναγκαία σήμερα, δεδομένου ότι, ως αποτέλεσμα της εγωιστικής αναζήτησης για ευημερία, η Ευρώπη αντιμετωπίζει το σοβαρό πρόβλημα της μείωσης του ποσοστού των γεννήσεων», δήλωσε. «Ένα δημογραφικό κενό βρίσκεται σε ανάπτυξη».
Ο  ΠΑΠΑΣ  ΤΩΝ  ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ  ΚΑΙ  Ο  ΣΕΪΧΗΣ  ΤΩΝ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ  ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ:
«ΟΙ  ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ  ΕΧΟΥΝ  ΧΑΣΕΙ  ΤΗΝ  ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ  ΤΟΥΣ.  ΘΑ  ΤΟΥΣ  ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ».


Οι απόψεις του είναι εντυπωσιακά παρόμοιες με εκείνες του κορυφαίου Ιμάμη Sheikh Muhammad Ayed (Σεΐχη Μουχάμαντ Αγιέντ), ο οποίος είπε ότι οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την «μεταναστευτική κρίση» και να αναπαραχθούν με τους Ευρωπαίους και να «κατακτήσουν τις χώρες τους».
«Η Ευρώπη έχει γίνει γερασμένη και εξαθλιωμένη και χρειάζεται ανθρώπινη ενίσχυση ... δεν οδηγούνται από συμπόνια για το Levant (Μ. Ανατολή), τους ανθρώπους του και τους πρόσφυγές του ... Σύντομα, θα τους ποδοπατήσουμε κατάχαμα, με τη θέληση του Αλλάχ», δήλωσε. «Σε όλη την Ευρώπη, όλες οι καρδιές εκφράζουν το μίσος προς τους μουσουλμάνους. Επιθυμούν να ήμασταν νεκροί, αλλά έχουν χάσει τη γονιμότητά τους, έτσι ώστε κοιτάνε να βρούνε τη γονιμότητα ανάμεσά μας».
«Εμείς θα τους δώσουμε τη γονιμότητα! Θα κάνουμε παιδιά μαζί τους, γιατί θα κατακτήσουμε τις χώρες τους!».



ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΠΟΛΗ  ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ  ΣΤΗΝΕΙ  Η  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ  ΣΤΗΝ  ΛΑΡΙΣΣΑ.  ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ  ΤΑ  ΗΝΩΜΕΝΑ  ΑΡΑΒΙΚΑ  ΕΜΙΡΑΤΑ  (τα  οποία  δεν  θέλουν  τους  ίδιους  λαθρομετανάστες  στην  χώρα  τους). 
«Μνημόνιο Κατανόησης» για την κατασκευή, αρχικά, ενός χώρου φιλοξενίας στο "Στρατόπεδο Ευθυμιοπούλου" στο Κουτσόχερο Λάρισας, από την Ερυθρά Ημισέληνο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, υπεγράφη στο ΓΕΕΘΑ (Καμμένος) από τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνιο Αυγερινό και τον γενικό γραμματέα της Ερυθράς Ημισελήνου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Dr. Mohammed Ateeq Al-Falahi.Το κέντρο φιλοξενίας, το οποίο θα κατασκευαστεί, θα μπορεί να φιλοξενήσει σε προκατασκευασμένους οικίσκους μέχρι 1.700 «προσφυγάκια».Επίσης, θα διαθέτει χώρους ιατρικών εξετάσεων, παιδότοπους  και χώρους για το διοικητικό προσωπικό.  (Οι  χώροι για  τις  χατζάρες  θα  φυλάγονται  σε  ιδιαίτερο  οίκημα). 

Ειδησεογραφία  και  σχολιασμός  από  τον  «Κόκκινο  Ουρανό»:
«Καταρχάς το «δημογραφικό πρόβλημα» από ποια άποψη απασχολεί τον Πάπα ως «χριστιανό» ηγέτη; Από άποψη «οικονομική», όπως τους εργοστασιάρχες στην Γερμανία που ζήτησαν από την Μέρκελ να ανοίξει τα σύνορα για τα νέα (φτηνά) εργατικά χέρια; Από άποψη «κοινωνική», αποκλείεται να το ζήτησε, καθώς γνωρίζει ότι «ενσωμάτωση» και κοινωνική ειρήνη με τεράστιους μουσουλμανικούς πληθυσμούς είναι έξω από κάθε (ακόμα και επιστημονική) φαντασία. Το ρεαλιστικό είναι οι Ευρωπαίοι να ενσωματωθούν στις αντιλήψεις και τις ορέξεις των μωαμεθανών και όχι το αντίθετο. Από άποψη «πνευματική;» Εδώ γελάνε και οι πέτρες (του Βατικανού).   Εάν εκπροσωπούσε, έστω και για το θεαθήναι, τους χριστιανούς θα καλούσε τους Ευρωπαίους να εγκαταλείψουν, λοιπόν, την «αναζήτηση της ευημερίας» (λες και οι μουσουλμάνοι μετανάστες / εισβολείς δεν ήρθαν ακριβώς γι’ αυτήν) και να επιστρέψουν στις χριστιανικές αξίες και παραδόσεις και να κάνουν πολλά παιδιά και θα πίεζε τις κυβερνήσεις να ενισχύσουν την πολύτεκνη οικογένεια. Θα ζητούσε ενίσχυση της χριστιανικής ταυτότητας της Ευρώπης όχι περαιτέρω διάλυσή της. Αλλά τι περιμένεις από τον πιστό υπηρέτη της Νέας Τάξης, που ήρθε στα υπό κατάληψη νησιά μας και πήρε με το αεροπλάνο του μια ντουζίνα μουσουλμάνους «πρόσφυγες» («παιδιά του Θεού» όπως του χαρακτήρισε) και όχι χριστιανούς (που διώκονται κιόλας). Απορώ με τα πλήθη των καθολικών που τον ακούνε και τον ακολουθούνε».-    




Το  «Πηδάλιο»  είναι  η  επιτομή  των   νόμων  

και  κανόνων  της  Ορθοδοξίας.



« Εί  τις  κληρικός  ή  ΛΑΪΚΟΣ  εισέλθοι  εις  

συναγωγήν  Ιουδαίων  προσεύξασθαι, 

καθαιρείσθω  και  αφοριζέσθω».  



65ος  Αποστολικός  Κανών  – Πηδάλιον – 

Κανόνες  των Αγίων  Αποστόλων, Εκδόσεις  

Παπαδημητρίου,  σελίς  84. 






ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ:  «ΕΒΡΑΙΟΙ  ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ 

 ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ  ΚΑΙ  ΠΑΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ  
 ΤΟΝ  ΙΕΧΩΒΑ».

Τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων των 

μεγαλύτερων  Αμερικανοεβραϊκών Οργανώσεων 

επισκέφθηκαν  την 11 Φεβρουαρίου 2011  τον   

 «Μακαριότατο». Στη συνάντηση που έγινε σε 

εγκάρδιο κλίμα και διήρκεσε μία ώρα, ο 

«Μακαριότατος» αναφέρθηκε στη συνεργασία 

και   τους στενούς δεσμούς που συνδέουν τους 

δύο λαούς. 

 

"Ο Απόστολος Παύλος  έχει κοινή καταγωγή μ' 

εσάς", είπε ο «Μακαριότατος».




ΟΤΑΝ  Η  ΑΒΡΑΑΜΙΚΗ  «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»   

ΓΙΝΕΤΑΙ  Ο  ΔΟΥΡΕΙΟΣ  ΙΠΠΟΣ  ΤΟΥ   

ΑΒΡΑΑΜΙΚΟΥ  ΙΣΛΑΜ. 



ΤΜΗΜΑ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ 


ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΠΘ




Οι  «Ορθόδοξοι  Θεολόγοι» πληρώνονται   

από  τον  ελληνικό  λαό  (ορισμένοι  και   

από  τον  Σόρος)  και  τώρα,   «εις το 

όνομα  του  Ιησού Χριστού τού Ναζωραίου,  

 θέλουν να διδάξουν Μωάμεθ και Κοράνι !


Eντός  του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα μπορούν να "καταρτίζονται" για τέσσερα χρόνια στις Μουσουλμανικές Σπουδές οι ενδιαφερόμενοι

Η απόφαση για την ίδρυση «Εισαγωγικής Κατεύθυνσης Μουσουλμανικών Σπουδών» στο Τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ ελήφθη στις 7 Μαρτίου  2014. Τα μέλη ΔΕΠ την ενέκριναν με μεγάλη πλειοψηφία.  Σύμφωνα με τον Χρυσόστομο Σταμούλη, πρόεδρο του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ έως τα τέλη Οκτωβρίου του 2015 και εισηγητή της πρότασης για τις Μουσουλμανικές Σπουδές, θα οργανωθεί στο ΑΠΘ ανεξάρτητο 4ετές πρόγραμμα  κα  θα  προκηρυχθούν πέντε θέσεις διδασκόντων με οκτάμηνη σύμβαση (γι’ αυτό απαιτείται η έγκριση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους), οι οποίοι θα διδάξουν Μουσουλμανική Θεολογία, δηλαδή το Κοράνι, και Αραβική Γλώσσα.  Eντός  του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα μπορούν να καταρτίζονται για τέσσερα χρόνια στις Μουσουλμανικές Σπουδές οι ενδιαφερόμενοι .



Eντός  του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα μπορούν να "καταρτίζονται" για τέσσερα χρόνια στις Μουσουλμανικές Σπουδές οι ενδιαφερόμενοι







Eντός  του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα μπορούν να "καταρτίζονται" για τέσσερα χρόνια στις Μουσουλμανικές Σπουδές οι ενδιαφερόμενοι





Εντός  του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα μπορούν να "καταρτίζονται" για τέσσερα χρόνια στις Μουσουλμανικές Σπουδές οι ενδιαφερόμενοι




Το Ισλάμ θα διδάσκεται από τον φετινό Οκτώβριο 

στην ελληνική τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς το 

«πράσινο φως» του υπουργείου Παιδείας έλαβε η 

πρόταση για λειτουργία, για πρώτη φορά, 

τετραετούς προγράμματος Μουσουλμανικών 

Σπουδών εντός του Τμήματος Θεολογίας του 

Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η 

«Εισαγωγική Κατεύθυνση Μουσουλμανικών 

Σπουδών», όπως θα είναι ο τίτλος, θα 

λειτουργήσει το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 

2016-2017 και, άρα, θα συμπεριληφθεί στο 

μηχανογραφικό δελτίο των υποψηφίων των 

φετινών πανελλαδικών εξετάσεων. Η λειτουργία 

της έχει υπογραφεί από τους συναρμόδιους 

υπουργούς, δύο χρόνια μετά την απόφαση ίδρυσής 

της που έλαβε στις 7 Μαρτίου 2014 το Τμήμα 

Θεολογίας ΑΠΘ.



Β. Νικόπουλος (πρώην Πρόεδρος Ἀρείου Πάγου): 

«Ἡ ψῆφος τῶν 23 καθηγητῶν εἶναι ἀντεθνική   

και   ἀντισυνταγματική.  Τὸ Ἑλληνικὸ 

Σύνταγμα  δὲν ἐπιτρέπει τὴν ἵδρυση Τμήματος 

Μουσουλμανικῶν Σπουδῶν».





Χθεσινή  είδηση:  Οργή από τους 

πολίτες στην Ολλανδία- Το κράτος 

 (Σόρος - Ρότσιλντ - Ροκφέλερ)  δίνει 

10.000 ευρώ σε κάθε πρόσφυγα.

Πολλοί από τους ντόπιους ζουν κάτω  από το όριο της φτώχειας.





ΜΕ  ΠΟΙΟΝ  ΤΡΟΠΟ   Ο  ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ     

ΓΙΝΕΤΑΙ  Ο  ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ  ΤΟΥ  ΙΣΛΑΜ  ΣΤΗΝ   


ΓΕΡΜΑΝΙΑ





Προχθές  σε μια εκκλησία στο Αμβούργο, ένας προτεστάντης πάστορας και ένας ιμάμης χοροστάτησαν σε μια «διαθρησκευτική» λειτουργία για να τιμήσουν έναν νεαρό άνδρα ο οποίος προσχώρησε στην τζιχάντ και πέθανε στη Συρία πέρυσι.



Η ιστορία περιγράφεται από την προτεσταντική Evangelische Zeitung.





Ο πάστορας Sieghard Wilm και η Florence K., μητέρα του Florent 'Bilal' K.  Ο ΕΒΡΑΙΟΠΑΠΑΣ  ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ:  «ΤΟ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ  ΤΟΥ  ΙΗΣΟΥ  ΚΑΙ  Ο  ΑΓΩΝΑΣ  ΤΟΥ  ISIS  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΙΔΙΟ  ΠΡΑΓΜΑ». 
Ο Florent Prince N., όπως ήταν το όνομά του αρχικά, βαφτίστηκε χριστιανός και προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ αργότερα.
Γεννήθηκε στο Καμερούν, ήρθε στη Γερμανία βρέφος και μεγάλωσε στο St. Pauli [μια περιοχή του κέντρου της πόλης του Αμβούργου]. Όταν ήταν 14, ήρθε σε επαφή με ριζοσπαστικούς σαλαφιστές και προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ. Τον Μάιο του περασμένου έτους, ταξίδεψε με πλαστό διαβατήριο στη Συρία να πολεμήσει για το Ισλαμικό Κράτος.
Η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε στην Προτεσταντική Εκκλησία του St. Pauli και πραγματοποιήθηκε από τον πάστορα Sieghard Wilm και τον Αλβανό ιμάμη Abu Ahmed Jakobi
Σχόλιο από την διαδικτυακή πλατφόρμα "Heise":
[...] Για να συνοψίσουμε, σε μια χριστιανική εκκλησία, στην καρδιά ενός παραδοσιακά αριστερού μέρους της πόλης [St. Pauli], θα υπάρξει μια νεκρώσιμη ακολουθία ενός αποθανόντος που προσχώρησε στην ισλαμική φονταμενταλιστική τρομοκρατική πολιτοφυλακή και ο οποίος έχασε τη ζωή του κάτω από άγνωστες συνθήκες. Μια λειτουργία στην οποία θα κηρύξει ένας ισλαμιστής ιεροκήρυκας, του οποίου η φιλοδοξία προφανώς είναι η ενίσχυση του φονταμενταλιστικού Ισλάμ.


Πάπας  Φραγκίσκος:  «Οι Εβραίοι, σε επίπεδο 

πίστης, είναι τα μεγαλύτερα αδέρφια μας».




Ο  ΑΡΧΗΓΟΣ  ΤΗΣ  «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ»






"Στην Κέρκυρα όπου έζησα κάποτε (ως 

Μητροπολίτης) λειτούργησα αρκετές φορές ως 

ραββίνος για τους Εβραίους φίλους μου".

Πατριάρχης Αθηναγόρας. 


« Εί  τις  κληρικός  ή  ΛΑΪΚΟΣ  εισέλθοι  εις  

συναγωγήν  Ιουδαίων  προσεύξασθαι, 

καθαιρείσθω  και  αφοριζέσθω».  







 



ΔΙΔΑΧΕΣ  ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ: 

Ιγνάτιος (Βόλου):



«Όποιος αρνείται την προσφορά στους 

πρόσφυγες δεν είναι ούτε Έλληνας, ούτε 

Ορθόδοξος»!


«Ἡμεῖς, χριστιανοί μου, δὲν ἔχομεν ἐδῶ 

πατρίδα.  Δεν είναι επίγεια η μόνιμη πατρίδα 

μας. Περαστικοί είμαστε».



ΠΟΛΥ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ  ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΣΗΜΕΙΟ.


   Κάτι  τέτοια  έλεγαν  οι  εβραιοχριστιανοί  το  

1453.  Τότε  ο  Έλλην  αυτοκράτωρ  είχε  10.000  

πολεμιστές  και  1.000.000  αστράτευτους  

παπάδες  και  καλόγερους,  που  η  μόνη  

έννοια  τους  ήταν  οι  λιτανείες  προς  δόξα  

του  Ιεχωβά  και  το  μόνο  ενδιαφέρον  να  

σώσουν  την  (ανύπαρκτη)  ψυχή  τους  στον  

άλλο  κόσμο.

Ποιός χριστιανός νοιάζεται «για ένα λαό που χάριν της αγαπητικής του διάθεσης, παραχωρεί τον εθνικό του χώρο στους απέναντι που τρίβουν τα χέρια τους… και ετοιμάζονται για την ολοκληρωτική ισλαμοποίηση της χώρας μας»;




Αμερικανός  ηθοποιός  Stephen Baldwin:

«ΟΙ  ΑΓΙΟΙ  ΤΟΠΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ»!



«Με εκπλήσσει το ότι όλη η προσοχή των 

χριστιανών παγκοσμίως είναι να επισκεφτούν 

το Ισραήλ και οτιδήποτε έχει να κάνει ιστορικά 

με την Παλαιά Διαθήκη. 



Όμως βάσει της Καινής Διαθήκης και οτιδήποτε 


είναι συνδεδεμένο με την Ελλάδα είναι 

σημαντικό, οπότε μου προκαλεί μεγάλη έκπληξη 

το ότι δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο με τη χώρα 
 
σας. 

Τόσος κόσμος επισκέπτεται το Ισραήλ ως τον 

Άγιο Τόπο. Για τον ίδιο λόγο, βάσει της Καινής 

Διαθήκης, θα έπρεπε ο ίδιος και περισσότερος 

να επισκέπτεται την Ελλάδα.


 

Με γοητεύει η προοπτική του χριστιανικού 

τουρισμού στην Ελλάδα επειδή πολύ απλά 

λατρεύω τη χώρα σας. Είμαι εδώ για να 

μεταφέρω, όχι μόνο στην Αμερική, αλλά 

παγκοσμίως πως η Ελλάδα είναι ένας άγιος 


τόπος που πρέπει όλοι να τον επισκεφθούν».






 Ο  ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΟΥ  (ΣΟΡΟΣ)  ΣΥΡΙΖΑ  ΒΙΤΣΑΣ  ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ  ΕΙΚΟΝΑ.  ΕΝΑΣ  ΚΑΤΑ  ΔΗΛΩΣΗ  ΤΟΥ  ΑΘΕΟΣ  ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,  ΠΟΥ  ΕΧΕΙ   ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΣΤΡΑΤΟ  ΣΕ  ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ  ΚΑΙ  ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗ  ΤΟΥ  ΑΦΕΝΤΗ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ  ΘΕΛΕΙ  ΝΑ  ΙΔΡΥΣΕΙ  ΔΙΠΛΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΠΟΛΗ  ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,  ΤΟ  ΠΑΙΖΕΙ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ  ΣΤΗΝ  ΕΞΟΥΣΙΑ.



Ο  ΑΛΗ  ΠΑΣΑΣ  ΟΤΑΝ  ΝΟΜΙΣΕ  ΟΤΙ  ΜΠΟΡΟΥΣΕ   


ΝΑ  ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΕΙ   ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ   


ΔΗΛΩΣΕ:  «ΚΑΙ  ΕΓΩ  ΠΡΟΣΚΥΝΩ  ΤΗΝ  ΛΑΤΡΕΙΑ   


ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ  ΟΝΤΟΣ». 







Ένα παλιό tweet – από το 2012 – του Νίκου Παππά, ανέσυραν χρήστες των social media για να επικρίνουν την κυβέρνηση

Ο νυν υπουργός Επικρατείας, είχε σχολιάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ειρωνικά το γεγονός ότι το άγιο φως έρχεται στην Αθήνα με τιμές αρχηγού κράτους.
«Με τιμές αρχηγού κράτους ήρθε το άγιο φως. Με ρωτάει η γυναίκα μου αν θα κάνει και δηλώσεις…» είχε γράψει στις 14 Απριλίου του 2012. Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ακόμη αντιπολίτευση και επαγγέλλονταν τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας. Όμως φέτος, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, το άγιο φως ήρθε και πάλι με τιμές αρχηγού κράτους και το έφερε μάλιστα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη με τον υφυπουργό Εξωτερικών Γ. Αμανατίδη. Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες των social media έδωσαν ρέστα. Ιδού μια γεύση των σχολίων:


Η  ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ   

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ  ΠΗΓΕ  ΣΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ   

ΝΑ  ΜΑΣ  ΦΕΡΕΙ  ΤΟ  «ΑΓΙΟ  ΦΩΣ»   


ΠΟΥ  ΜΕΧΡΙ  ΠΡΟΤΙΝΟΣ   

ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ…  ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ  ΜΕ   

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ  ΣΕ  ΜΙΑ  ΤΕΛΕΤΗ,   

ΟΡΓΑΝΩMENΗ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΜΥΣΤΙΚΕΣ Υ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΤΟΥ  ΙΣΡΑΗΛ  ΓΙΑ  ΤΗΝ   

ΑΥΞΗΣΗ  ΤΩΝ  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ   

ΕΣΟΔΩΝ  ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ  ΤΟΥ 

ΣΟΡΟΣ.    



Ο  ΑΛΗ  ΠΑΣΑΣ  ΟΤΑΝ  ΝΟΜΙΣΕ  ΟΤΙ  ΜΠΟΡΟΥΣΕ   

ΝΑ  ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΕΙ   ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ   


ΔΗΛΩΣΕ:  «ΚΑΙ  ΕΓΩ  ΠΡΟΣΚΥΝΩ  ΤΗΝ  ΛΑΤΡΕΙΑ   


ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ  ΟΝΤΟΣ». 

   
«Ἡμεῖς, χριστιανοί μου, δὲν ἔχομεν ἐδῶ 

πατρίδα.  Δεν είναι επίγεια η μόνιμη πατρίδα 


μας. Περαστικοί είμαστε».



« Εί  τις  κληρικός  ή  ΛΑΪΚΟΣ  εισέλθοι  εις  

συναγωγήν  Ιουδαίων  προσεύξασθαι, 

καθαιρείσθω  και  αφοριζέσθω».  








Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ 

ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

«Ἡμεῖς, χριστιανοί μου, δὲν ἔχομεν ἐδῶ 

πατρίδα.  Δεν είναι επίγεια η μόνιμη πατρίδα 


μας. Περαστικοί είμαστε».


« Εί  τις  κληρικός  ή  ΛΑΪΚΟΣ  εισέλθοι  εις  

συναγωγήν  Ιουδαίων  προσεύξασθαι, 

καθαιρείσθω  και  αφοριζέσθω».  






Η  ΚΕΦΑΛΗ  ΤΗΣ  «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ»   

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ  ΤΟΥ  ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ  ΣΤΡΑΤΟΥ.




Μετά το συνέδριο της Καμπέρα, τον Οκτώβριο 

του 1991, ο τότε επίσκοπος Χαλκηδόνος 

Βαρθολομαίος τόλμησε να σπιλώσει την μνήμη 

των ηρώων της επανάστασης του 1821, με την 

εξής δήλωση: «Δυστυχώς οι δυο λαοί διέκοψαν 

την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων, όταν 

ξεσηκώθηκαν κάτι ξεβράκωτοι το 1821 και 

δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές».




Η φιλοτουρκική δήλωση του Πατριάρχη, έγινε 

μια μόλις βδομάδα πριν την ενθρόνισή του  από  

τους  τούρκους  σε Πατριάρχη 

Κωνσταντινουπόλεως στις 2 Νοεμβρίου του 1991 

και δημοσιεύτηκε από τις εφημερίδες   Αυριανή 

και Ελεύθερη ώρα – 30 Οκτωβρίου 1991.




https://youtu.be/LOpHM6CYVGs



Ανήμερα την 28η Οκτωβρίου 2009, ημέρα Τετάρτη, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πήγε και προσκύνησε τους Εβραίους, μέσα στην μεγαλύτερη Συναγωγή τής Νέας Υόρκης, την περίφημη «Park East Synagogue»!


 Κανένα ελληνικό ΜΜΕ δεν μετέδωσε αυτή 

την συγκλονιστική είδηση, ούτε καν το 

«Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων», που 

κάλυψε λεπτό προς  λεπτό το ταξίδι του 

Βαρθολομαίου στις ΗΠΑ (20 Οκτωβρίου έως 6 

Νοεμβρίου 2009).




Στην  ομιλία  του  στους  εβραίους  στην  συναγωγή  της  Νέας  Υόρκης,  ακόμη   και την  Κωνσταντινούπολη  την  αποκαλεί ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ  ο  «πατριάρχης  της  ορθοδοξίας».-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...