Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΣΟΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ‏

 Ο  εβραίος  τοκογλύφος  Σόρος   χρηματοδοτεί  όλα  τα κυκλώματα  της  μαφίας,  που  ασχολούνται  με  τους   λαθρομετανάστες  και  θέλουν  να  πνίξουν τους  ευρωπαϊκούς λαούς. Το  ίδρυμά του  «Ανοιχτή Κοινωνία»
  (που  ο  Πούτιν εξεδίωξε  από  την  Ρωσία),   χρησιμοποιεί  τις ΜΚΟ για αποσταθεροποίηση.  Μπορούμε  να  φανταστούμε  πόσοι «έλληνες»  πολιτικοί,  υπουργοί,  βουλευτές,  καθηγητές πανεπιστημίων,  «άνθρωποι  το
υ  πνεύματος»,  δημοσιογράφοι κλπ  πληρώνονται  από  το  ίδρυμα  του  εβραίου  Σόρος  στην Ελλάδα  για  να  κουβαλούν  και   να  υπερασπίζονται  τους λαθρομετανάστες.
 Σύμφωνα με την αστυνομία  των  Σκοπίων, οι  παραπάνω  δύο Τσέχοι είχαν προσληφθεί από ΜΚΟ που χρηματοδοτεί το Ίδρυμα για την «Ανοιχτή Κοινωνία» του Σόρος  και είχαν πάρει 10.000 ευρώ για τά έξοδα της παρουσίας τους στα Σκόπια.
Η αστυνομία των  Σκοπίων  τους έπιασε στα επεισόδια στα  Σκόπια , τους ανέκριναν και τους πήγαν στο δικαστήριο που διέταξε την απέλαση τους. 

Οι δύο Τσέχοι στο δικαστήριο παραδέχθηκαν, ότι είχαν δράσει σε πολλές άλλες "επαναστάσεις" πολιτών και ανέφεραν τη Μολδαβία και την Ουκρανία.
Η αστυνομία των  Σκοπίων  αναφέρει ότι στα Σκόπια και το Μοναστήρι δρουν πάνω 150 πολίτες της Σερβίας για λογαριασμό του «Κάνβας», ότι υπάρχουν πολλοί μεταφερόμενοι ακτιβιστές , από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Τσεχία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
 Ο  εβραίος  Τζορτζ  Σόρος γεννήθηκε το 1930 στη Βουδαπέστη. Έγινε περιβόητος ως «ο άνθρωπος που κατέστρεψε την Τράπεζα της Αγγλίας» όταν αποκόμισε κέρδος ενός δις δολαρίων στη διάρκεια της νομισματικής κρίσης του 1992.  Είναι πρόεδρος του Soros Fund Management και του Ινστιτούτου Open Society. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ειρηνική μετάβαση από τον κομμουνισμό στον καπιταλισμό στην Ουγγαρία (1984-1989) και χρηματοδότησε την ίδρυση του Πανεπιστημίου Κεντρικής Ευρώπης στη Βουδαπέστη. Αργότερα, η χρηματοδότηση που εξασφάλισε στην Επανάσταση των Ρόδων στη Δημοκρατία της Γεωργίας θεωρήθηκε ο κύριος παράγοντας επιτυχίας αυτής της μεταβατικής διαδικασίας.
Έχει χρηματοδοτήσει το Κέντρο για την Αμερικανική Πρόοδο. Στην Ελλάδα κυκλοφορούν τα εξής βιβλία του: Η οικονομική κρίση και η σημασία της (εκδ. Λιβάνη), Η κρίση του παγκόσμιου καπιταλισμού (εκδ. Λιβάνη), Ο Soros για τον Soros (εκδ. Λιβάνη).
Ο   εβραίος   πρώην επικεφαλής της Οµοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ Πολ Βόλκερ είπε: «ο Τζορτζ Σόρος έχει αφήσει το στίγµα του ως ένας εξαιρετικά επιτυχηµένος κερδοσκόπος, αρκετά σοφός ώστε να αποσύρεται από τις αγορές όσο κερδίζει».
Προσέξτε  βέβαια και  ποια αριστερή, μαρξίστρια, «προοδευτική»  συγγραφέας,   
μετέφρασε  στα  ελληνικά  το  βιβλίο  του  αιματοβαμμένου  εβραίου  τοκογλύφου Σόρος.  Είναι  η  ίδια  που  έγραψε  και  το  «αριστούργημα»: «Πλουραλισμός, Πολυπολιτισμικότητα, Ενσωμάτωση, Αφομοίωση - Σημειώσεις για τη σύγχρονη ανοιχτή κοινωνία», Εκδ. Πατάκης.-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...