Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΒΙ ΜΑΡΜΑΡΑ

ΤΙ  ΘΑ  ΚΑΝΕΙ  ΤΩΡΑ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΚΑΙ  Ο  ΚΑΜΜΕΝΟΣ;
ΤΙ  ΑΛΛΟ.  ΘΑ  ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ,  ΟΡΘΙΟΙ  ΓΙΑ  ΩΡΕΣ,  ΣΤΟΝ  ΙΕΧΩΒΑ,  ΣΕ  ΜΙΑ  ΣΥΝΑΓΩΓΗ. 
 ΟΛΟΙ  ΟΙ  "ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ"  ΚΑΙ  ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ  ΗΓΕΤΕΣ  ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ  ΜΕ  ΤΙΣ  ΩΡΕΣ  ΠΡΟΣΟΧΗ  ΣΤΗΝ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΤΩΝ  ΕΒΡΑΙΩΝ  ΡΑΒΙΝΩΝ
ΣΥΝΑΓΩΓΗ  ΑΘΗΝΩΝ  ΜΠΕΘ  ΣΑΛΟΜ.
ΤΕΤΟΙΑ  ΑΦΟΣΙΩΣΗ  ΔΕΝ  ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ  ΠΟΤΕ  ΑΛΛΟΥ.  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΣΤΗΝ  ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ  ΤΟΥ  ΕΘΝΙΚΟΥ  ΜΑΣ  ΥΜΝΟΥ  ΕΞΥΝΕ  ΤΟΥΣ  (ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ)  ΟΡΧΕΙΣ  ΤΟΥ. 


IΣΡΑΗΛ - ΤΟΥΡΚΙΑ  ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ  ΚΑΙ  ΜΥΣΤΙΚΟ  ΣΥΜΦΩΝΟ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Ο αποκλεισμός των  Παλαιστινίων μένει ως έχει.


Στην πλήρη αποκατάσταση των διπλωματικών τους σχέσεων προχώρησαν Ισραήλ και Τουρκία έξι χρόνια μετά την αιματηρή επέμβαση Ισραηλινών κομάντο στο πλοίο Mavi Marmara που έληξε με τον θάνατο δέκα Τούρκων ακτιβιστών.

Η συμφωνία την οποία ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι Μπενιαμίν Νετανιάχου και Μπιναλί Γιλντιρίμ προβλέπει αποζημιώσεις ύψους 18 εκατ. ευρώ προς τις οικογένειες των θυμάτων και επιτρέπει στην Τουρκία να παραδώσει ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας.

Η τουρκική πλευρά υποστηρίζει πως η συμφωνία αίρει «σε μεγάλο βαθμό» τον ναυτικό αποκλεισμό της Γάζας, ωστόσο το Ισραήλ ξεκαθαρίζει πως ο αποκλεισμός παραμένει ως έχει.

Η Τουρκία και το Ισραήλ, στρατηγικοί σύμμαχοι τη δεκαετία του 1990, βρέθηκαν στα πρόθυρα πολεμικής σύρραξης μετά την επέμβαση του ισραηλινού στρατού στη νηοπομπή που επιχείρησε να σπάσει τον ναυτικό αποκλεισμό της Γάζας μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια τον Μάιο του 2010.

Η ισραηλινή επιχείρηση κόστισε τη ζωή σε δέκα Τούρκους υπηκόους που επέβαιναν στη ναυαρχίδα του στολίσκου, το πλοίο «Mavi Marmara». Η επίσημη ισραηλινή συγγνώμη ήλθε τρία χρόνια μετά διά στόματος του Μπενιαμίν Νετανιάχου και υπήρξε αρχική συμφωνία για την αποζημίωση των οικογενειών των θυμάτων, ωστόσο οι διμερείς σχέσεις ουδέποτε αποκαταστάθηκαν πλήρως.

Τη συμφωνία -η οποία υπογράφεται επίσημα την Τρίτη- ανακοίνωσαν ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο Τούρκος ομόλογός του Μπιναλί Γιλντιρίμ σε χωριστές ομιλίες τους στη Ρώμη και την Άγκυρα αντίστοιχα.

Ο Νετανιάχου υπογράμμισε ότι πρόκειται για σημαντικό βήμα το οποίο θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ισραηλινή οικονομία και θα βοηθήσει στη σταθερότητα στη Μέση Ανατολή. Οι δηλώσεις του έγιναν από την ιταλική πρωτεύουσα κατόπιν συνάντησης με τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Τζον Κέρι.

Σε κάθε περίπτωση ξεκαθάρισε πως ο ναυτικός αποκλεισμός της Γάζας παραμένει σε ισχύ μετά την αποκατάσταση των πολιτικών και διπλωματικών σχέσεων με την Τουρκία.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός τόνισε ότι διατηρείται ο «αμυντικός ναυτικός αποκλεισμός» του θύλακα που διοικείται από τη Χαμάς. Αλλά επισήμανε ότι μπορεί να συνεχίσει να φθάνει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα μέσω των ισραηλινών λιμανιών.

«Αυτό είναι ύψιστο ζήτημα ασφαλείας για εμάς. Δεν ήμουν πρόθυμος να συμβιβαστώ επ' αυτού» υπογράμμισε.

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ υποστήριξε αντίθετα ότι με τη συμφωνία αίρεται «σε μεγάλο βαθμός» ο ναυτικός αποκλεισμός της Γάζας.

Η Τουρκία θα παραδώσει ανθρωπιστική βοήθεια και μη στρατιωτικό υλικό στη Γάζα και το πρώτο φορτίο 10.000 τόνων ανθρωπιστικής βοήθειας θα σταλεί την επόμενη Παρασκευή, ανέφερε μιλώντας από την τουρκική πρωτεύουσα.

Παράλληλα ανακοίνωσε πως συστήνεται ταμείο 18 εκατ. ευρώ για την αποζημίωση τραυματιών και συγγενών των θυμάτων της ισραηλινής επίθεσης του 2010.

Ερωτηθείς για την προοπτική ενεργειακής συνεργασίας ο Γιλντιρίμ επισήμανε πως προτεραιότητα είναι η αποκατάσταση των πολιτικών και διπλωματικών σχέσεων. Η συμφωνία θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο σε συμφωνίας μεταφοράς φυσικού αερίου στη Μεσόγειο, έχουν δηλώσει αξιωματούχοι.

Εντός εβδομάδων επιστρέφουν σε Άγκυρα και Τελ Αβίβ πρεσβευτές των δύο χωρών.



Τα βρήκαν οι «αιώνιοι σύμμαχοι» Τουρκία και Ισραήλ μετά από 6 χρόνια.


 Στην όξυνση των διπλωματικών σχέσεων τα τελευταία ολίγα χρόνια οι ΗΠΑ τήρησαν ίσες αποστάσεις αφού και οι δυο χώρες, μαζί με την Σαουδική Αραβία, είναι οι βασικότεροι σύμμαχοι των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή.


Το Ισραήλ δεν μπορεί και δεν θέλει να έχει τεταμένες σχέσεις με την Τουρκία, την μοναδική μουσουλμανική χώρα της περιοχής που τον τελευταίο μισό αιώνα έχει εξελιχθεί σε στρατιωτικό του σύμμαχο. Η Τουρκία και το Ισραήλ έχουν κοινά στρατηγικά συμφέροντα στην Μέση Ανατολή. Επ’ αυτού προστίθενται και τα κοινά δομικά στοιχεία των δυο κρατών. Και τα δυο κράτη ενεργούν στην περιοχή ως δυνάμεις κατοχής με βάση την ρατσιστική τους αυτοκατανόηση, το μεν Ισραήλ ως «κράτος των εβραίων» η δε Τουρκία ως «κράτος των τουρκογενών λαών». Οι εντάσεις τα τελευταία πέντε χρόνια μεταξύ των δυο χωρών ποτέ δεν θα μπορούσαν, και ούτε το έκαναν, να υποσκάψουν 60 χρόνια εξαιρετικών σχέσεων στους τομείς   Άμυνα και Ασφάλεια.


Έτσι προ ολίγων ωρών η Άγκυρα και το Τελ Αβίβ κατέληξαν σε συμφωνία για την εξομάλυνση των σχέσεων τους και την ανταλλαγή πρέσβεων. Η συμφωνία περιλαμβάνει αποζημίωση εκ μέρους του Ισραήλ για τον θάνατο των Τούρκων «ακτιβιστών», ενώ η Τουρκία υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να απελευθερώσει τα σώματα δυο ισραηλινών στρατιωτών που κρατούνται από την οργάνωση Χαμάς στην Λωρίδα της Γάζας καθώς και δυο άλλους ισραηλινούς πολίτες. Η συμφωνία η οποία θα επικυρωθεί εντός της εβδομάδας από το ισραηλινό υπουργικό συμβούλιο και από τον πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν περιλαμβάνει και κάποιες άλλες λεπτομέρειες ανθρωπιστικού χαρακτήρα για τους Παλαιστινίους της Γάζας, αλλά η ουσία είναι ότι ο ισραηλινός αποκλεισμός της Λωρίδας παραμένει σε ισχύ, τουτέστιν οι Παλαιστίνιοι θα εξακολουθήσουν να σφαγιάζονται και να είναι έρμαια της ρατσιστικής βίας των Ισραηλινών.


Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου και του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ δήλωσαν ότι η συμφωνία για την εξομάλυνση των σχέσεων έγινε εφικτή επειδή η Τουρκία και το Ισραήλ συνειδητοποίησαν τα κοινά συμφέροντα ασφαλείας και άμυνας που έχουν στην Μέση Ανατολή, όπως και τα κοινά οικονομικά συμφέροντα. Επιπροσθέτως οι ίδιοι αξιωματούχοι διαβεβαίωσαν ότι οι δύο χώρες θα συνεργαστούν και πάλι στενά στους τομείς μυστικών πληροφοριών και στρατιωτικής τεχνολογίας.

Μετά το επεισόδιο του Μαΐου 2010 οι διπλωματικές σχέσεις των δυο χωρών είχαν μεν διακοπεί, αλλά το βαθύ τουρκικό κράτος-κατεστημένο ποτέ δεν διέρρηξε τις επαφές του με το Ισραήλ. Ακόμη και κατά το διάστημα διακοπής των διπλωματικών σχέσεων λόγω του επεισοδίου με τους ακτιβιστές, το στρατιωτικοπολιτικό κατεστημένο της Άγκυρας δεν έπαψε να συνεργάζεται με το Ισραήλ, οι δε μυστικές υπηρεσίες των δυο χωρών είχαν άμεση και τακτικότατη επικοινωνία.


Ο  ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΜΕΤΑ  ΤΗΝ  ΣΥΜΦΩΝΙΑ  ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΙΣΡΑΗΛ  ΕΜΕΙΝΕ  ΜΕ  ΤΟ  ΚΙΠΑ  ΣΤΟ  ΧΕΡΙ.  Ο  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ  ΤΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ,  Ο  ΔΕΝΔΙΑΣ,  ΤΙ  ΕΧΕΙ  ΝΑ  ΠΕΙ  ΤΩΡΑ;



Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, είχε νωρίτερα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο του πρωθυπουργού ο ισραηλινός ομόλογός του τού τηλεφώνησε προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά με την συμφωνία Ισραήλ-Τουρκίας για την αποκατάσταση των σχέσεών τους.
Επιπλέον, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία συζητήθηκε η πορεία των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Ισραήλ.
 


 
28.06.2016

Το είδαμε κι αυτό! Ο κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος αρθρογραφεί στη σημερινή κομμουνιστική  "Αυγή"!
 

Το είδαμε κι αυτό! Ο μεγαλύτερος κερδοσκόπος του κόσμου Τζωρτζ Σόρος… αρθρογραφεί στην «Αυγή»!

 Η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ φιλοξενεί στο σημερινό του φύλλο κείμενο του Αμερικανού μεγαλοεπιχειρηματία που κέρδισε τη φήμη ως «ο άνθρωπος που κατέστρεψε την Τράπεζα της Αγγλίας» καταφέρνοντας να αποκομίσει κέρδος ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων κατά την κρίση του βρετανικού νομίσματος το 1992, το οποίο αναφέρεται στο Brexit και το επακόλουθο μέλλον της Ευρώπης. Σύμφωνα με τον ίδιο, «η ευρωπαϊκή μεταναστευτική κρίση και η αντιπαράθεση για το Brexit τροφοδότησαν η μια την άλλη»! 

Ο ανθέλληνας Τζόρτζ Σόρος, το αγαπημένο φιλαράκι του Παπανδρέου,  του  Σαμαρά  και  του  Τσίπρα, ομιλητής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ο δισεκατομμυριούχος Τζόρτζ Σόρος, γνωστό αρπακτικό και κερδοσκόπος σε βάρος λαών και κρατών, ο «μέγας ανθρωπιστής», ο οποίος μέσω των 100 και πλέον ΜΚΟ χρηματοδοτεί την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Προϋπολογισμού, Εξωτερικών Υποθέσεων, Ανάπτυξης και Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Θα παραδώσει λοιπόν μαθήματα ανθρωπισμού, αλληλεγγύης και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αυτός, που ενισχύει μέσω  χρηματοδότησης, τη μεταφορά χιλιάδων λαθρομεταναστών και τζιχαντιστών, με απώτερο σκοπό τη διάλυση των ευρωπαϊκών κοινωνιών και ειδικότερα της Ελληνικής.
Θα κατηγορήσει ο Σόρος όλους όσους αντιστέκονται στον λαθραίο εποικισμό της Ευρώπης, μιλώντας για φασισμό, εθνικιστικές εξάρσεις, ρατσισμό και απάνθρωπη μεταχείριση των «προσφύγων», αλλά μάλλον θα «ξεχάσει» να αναφέρει το σκοτεινό ρόλο του στην προώθηση της πολιτικής «ανοιχτών συνόρων» της ΕΕ, τη διαπλοκή του με όλους τους πολιτικούς χώρους, πλην των εθνικιστικών κινημάτων αλλά και στην ανατροπή νόμιμων κυβερνήσεων, μέσω της χρηματοδότησης «χρωματιστών επαναστάσεων».
Μεγαλύτερη μνεία για το ανθελληνικό μένος του Σόρος και το ρόλο των ΜΚΟ δεν χρειάζεται.
Αρκεί να υπενθυμίσουμε τις διάφορες εκθέσεις των ΜΚΟ που χρηματοδοτεί, οι οποίες συχνά κάνουν αναφορά περί ύπαρξης «τουρκικής», «μακεδονικής», «τσάμικης» και «βλάχικης» μειονότητας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Δυστυχώς όμως, το εγχώριο "ελληνικό"  πολιτικό σύστημα, του παρέχει απόλυτη κάλυψη, παρόλες τις αδιαφανείς και παράνομες διαδικασίες χρηματοδότησης των ΜΚΟ.




ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016


"ΑΠΟ 26 ΕΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ";


Όπως  καταλαβαίνει κανείς,  όλα  τα  προσωπικά  δεδομένα  των  Ελλήνων  πολιτών,  όλες  οι  διαβαθμισμένες  πληροφορίες  του  ελληνικού  κράτους,  όλα  τα εθνικά  μυστικά, πρώτα  ταξιδεύουν  στο  Ισραήλ, αξιολογούνται  και  αποθηκεύονται  και  μετά  επανέρχονται  στο  κυρίαρχο  ελληνικό  κράτος.  Οι εβραϊκές  μυστικές υπηρεσίες  γνωρίζουν  ακόμη  και  πόσα  σφραγίσματα  στα  δόντια  έχει  κάνει  κάθε Έλληνας  στρατιωτικός.  Όλα  αυτά τα στοιχεία  ταξιδεύουν πολύ  εύκολα  στις  τουρκικές  μυστικές  υπηρεσίες, με  τις  οποίες  διατηρούσαν  στενές  σχέσεις  οι  εβραϊκές.    

Η Μοσάντ αναδιοργανώνει την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών

Ο Ρομάν Πέτκο, ανώτερος αξιωματούχος του βουλγαρικού κόμματος «Εναλλακτική για τη Βουλγαρική Αναγέννηση» έγραψε προχθές  στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter τα  παρακάτω σχετικά με τη συνεργασία μεταξύ της διαβόητης ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ με την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ. 
«Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μετά από μια μυστική συνάντηση μεταξύ του διευθυντή της Μοσάντ (Yossi Cohen) και του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας (Synyrly Davutoglu) στη Σουηδία, οι διελεύσεις εμπειρογνωμόνων της Μοσάντ από τα αεροδρόμια της Τουρκίας έχουν αυξηθεί περισσότερο από ποτέ και σημαντικοί ισραηλινοί αξιωματικοί φέρεται να έχουν αναλάβει την αναδιοργάνωση των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας. Ειδικότερα, προτάθηκε η αύξηση κατά 7% του ανθρωπίνου δυναμικού και της οργανωτικής δομής της MİT. Κατά το παρελθόν έτος υπήρξε άμεσο αποτέλεσμα των μέτρων που ελήφθησαν μετά από τις διαβουλεύσεις με τους εμπειρογνώμονες της Μοσάντ».


 ΟΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΤΟ  ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ  ΑΣΜΑ:

"ΘΑ  ΦΟΡΕΣΩ  ΣΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ  ΜΟΥ  ΚΙΠΑ
ΓΙΑ  ΝΑ  ΒΡΩ  ΤΟΝ  ΔΡΟΜΟ  ΜΟΥ  ΜΕΤΑ". 



"ΘΑ  ΦΟΡΕΣΩ  ΣΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ  ΜΟΥ  ΚΙΠΑ
ΓΙΑ  ΝΑ  ΒΡΩ  ΤΟΝ  ΔΡΟΜΟ  ΜΟΥ  ΜΕΤΑ". 



"ΘΑ  ΦΟΡΕΣΩ  ΣΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ  ΜΟΥ  ΚΙΠΑ
ΓΙΑ  ΝΑ  ΒΡΩ  ΤΟΝ  ΔΡΟΜΟ  ΜΟΥ  ΜΕΤΑ". 


"ΘΑ  ΦΟΡΕΣΩ  ΣΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ  ΜΟΥ  ΚΙΠΑ
ΓΙΑ  ΝΑ  ΒΡΩ  ΤΟΝ  ΔΡΟΜΟ  ΜΟΥ  ΜΕΤΑ". 


"ΘΑ  ΦΟΡΕΣΩ  ΣΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ  ΜΟΥ  ΚΙΠΑ
ΓΙΑ  ΝΑ  ΒΡΩ  ΤΟΝ  ΔΡΟΜΟ  ΜΟΥ  ΜΕΤΑ". 




"ΘΑ  ΦΟΡΕΣΩ  ΣΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ  ΜΟΥ  ΚΙΠΑ
ΓΙΑ  ΝΑ  ΒΡΩ  ΤΟΝ  ΔΡΟΜΟ  ΜΟΥ  ΜΕΤΑ". 


ΟΙ  ΔΥΟ  ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ  ΠΟΥ  ΠΡΟΩΘΕΙ  Η  ΜΑΝΤΟΝΑ



ΚΑΤΑ  ΤΟΝ  ΚΑΜΜΕΝΟ,  ΠΙΟ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ  ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ;



ΟΙ  ΑΓΑΠΕΣ  ΤΩΝ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ
 
ΕΒΡΑΙΟΥΣ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ  ΔΕΝ  ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ
  
O  KOMMOYNIΣTHΣ  ΧΡΟΥΣΤΣΩΦ  ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ  ΜΕ  ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ  ΤΗΝ  ΕΒΡΑΪΚΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ  ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ  ΣΤΗΝ  ΜΟΣΧΑ


ΕΒΡΑΙΟΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ  ΤΡΟΤΣΚΥ:
«ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.  ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ 
ΜΙΑ  ΚΟΚΚΙΝΗ  ΤΥΡΑΝΝΙΑ. 

Μέσω της  τρομοκρατίας και  των λουτρών αίματος, θα υποβιβάσουμε τη ΡΩΣΙΚΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ σε μια κατάσταση  πλήρους αποβλάκωσης και ηλιθιότητας και σε μια ΖΩΩΔΗ ύπαρξη.

Θα φέρουμε  ΤΕΤΟΙΕΣ  ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ,  που θα κάνουν κάθε ανθρώπινη απώλεια που έγινε στους καπιταλιστικούς πολέμους, ΑΔΥΝΑΤΗ  ΣΕ  ΣΥΓΚΡΙΣΗ.

 Οι μεγαλύτεροι τραπεζίτες πέρα από τον ωκεανό   θα εργαστούν όσο το δυνατόν πιο στενά μαζί μας».


O  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΛΕΣΙΝ,  Ο  ΑΡΧΙΝΟΝΟΣ  ΤΩΝ  ΜΜΕ  ΤΗΣ  ΜΟΣΧΑΣ  (ΚΑΤΙ  ΣΑΝ  ΤΟΝ  ΛΑΜΠΡΑΚΗ). 


 




Πολλοί  στις  Δυτικές  χώρες  νομίζουν  ότι  η  κυριαρχία  των  Ιουδαίων  στις  εφημερίδες  και  στα  ΜΜΕ   υπάρχει  μόνο  στην  Δύση.  Και  όμως  στην   κομμουνιστική  περίοδο  η  κυριαρχία  των  ιουδαίων  ήταν  απόλυτη.  Ποιος  δεν  γνωρίζει  τον  σπουδαιότερο  δημοσιογράφο  της  Σοβιετικής  Ένωσης,  τον  ιουδαίο  Ηλία  Έρενμπουργκ; 




 Το  πικρό  παράπονο  του   Σολζενίτσιν:  


"70.000.000  ρώσοι  και  άλλες εθνότητες   (και  500.000  Έλληνες)   εξοντώθηκαν  βάρβαρα  από  το  καθεστώς  των  ιουδαίων  κομμουνιστών   και  σήμερα  που  απελευθερώθηκε  από  τους  ιουδαίους  η  Ρωσία,  κανείς  δεν  μιλάει  για  τις  σφαγές,  κανείς δεν  ζητάει  τιμωρία  των  ενόχων,  κανείς  δεν  ζητάει  να  αποδοθεί  δικαιοσύνη». 

Σήμερα  τις   εφημερίδες και  τα  ΜΜΕ  της  Ρωσίας  πάλι  εβραίοι  τα  διευθύνουν.


 IΣΡΑΗΛ - ΤΟΥΡΚΙΑ  ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ  ΜΥΣΤΙΚΟ  ΣΥΜΦΩΝΟ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΠΡΟΧΘΕΣ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ  ΑΥΤΟ  ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ  ΚΑΤΑ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ. 
Τώρα  που  οι  εβραίοι  θα  κλωτσήσουν  με  σιχασιά  τους  βρωμερούς  "έλληνες  πολιτικούς",  τον  Σαμαρά,  τον  Τσίπρα,  τον  Καμμένο,  τον  Κουτσούμπα,  τον Μητσοτάκη  και  όλα  τα  υπόλοιπα  σκουπίδια,  που  νόμιζαν  ότι αν παραδώσουν  τον  εαυτό  τους  και  τον  ελληνικό  λαό  χειροπόδαρα  δεμένο  στους  εβραίους,  θα  εξασφαλίσουν  την  ισόβια  εξουσία  πάνω  στον  ελληνικό  λαό,  ΤΩΡΑ  ΠΟΥ  ΤΟΥΣ  ΠΟΥΛΗΣΑΝ  ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ,  ΠΟΙΟΣ  ΘΑ  ΤΟΥΣ  ΣΤΗΡΙΞΕΙ;
ΤΩΡΑ  ΗΡΘΕ  Η  ΩΡΑ  ΤΟΥ  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.
ΤΩΡΑ  ΔΕΝ  ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ  ΜΕ  ΤΙΠΟΤΕ  ΤΗΝ  ΟΡΓΗ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ.-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...