Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ», ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΓΚΡΕΜΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015
«Θα επιδιώξουμε  μία  ειδική  σχέση  με  την  ευρωπαϊκή  ένωση,  
αν υπάρχει  Ε.Ε.  (αμφίβολο - η  Αγγλία  θα   αποχωρήσει  
σύντομα και  την  υπόλοιπη  Ευρώπη  θα  την  καταστρέψουν  
οι λαθρομετανάστες)».  



 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

H ΠΟΛΙΤΙΚΗ, KOIΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ - Γ΄ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Θα επιδιώξουμε  μία  ειδική  σχέση  με  την  ευρωπαϊκή  
ένωση,  αν υπάρχει  Ε.Ε.  (αμφίβολο - η  Αγγλία  θα   αποχωρήσει  σύντομα   και  την  υπόλοιπη  Ευρώπη  θα  
την καταστρέψουν  οι λαθρομετανάστες)».  


Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Η  ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Στοιχεία από το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών  
της  Βρετανίας  δείχνουν ότι οι Βρετανοί όλων των ηλικιών θα γίνουν μια μειονότητα περί το 2066 με τους νέους να γίνονται μειοψηφία πολύ νωρίτερα, και τους νεαρούς Άγγλους ακόμη νωρίτερα.

Το  σχέδιο  Καλλέργη  του  1925  θα  γίνει  
πραγματικότητα  στην  Αγγλία  σε  40  χρόνια  
από σήμερα.



O  Βρετανός  πιλότος  Alex Henshaw  (1912-2007),  σε αναγνώριση των υπηρεσιών του  κατά  την  διάρκεια  του  Β΄ παγκοσμίου  πολέμου,  έγινε  μέλος  του  τάγματος  της  Βρετανικής  Αυτοκρατορίας  (MBE).  Πρόσφατα,  βλέποντας  τα  χάλια  της  πατρίδας  του  με  τους  λαθρομετανάστες,  διερωτήθηκε  μήπως  πολέμησε  για  λάθος  σκοπούς.


Alex Henshaw with Winston Churchill, Castle Bromwich 1941 

Ο  Άγγλος  πιλότος  Alex Henshaw, που  ήταν  ο  επικεφαλής πιλότος της Vickers Armstrong  κατά  την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου,  βλέποντας  σήμερα  να  αργοπεθαίνει  η  πατρίδα του  Αγγλία,  πριν πεθάνει ο  ίδιος  το 2007,  έγραψε:

«Νιώθω ακραία συναισθηματική θλίψη για τους νέους άγγλους  άνδρες που ήξερα ότι έδωσαν τη ζωή τους το  1939  με  1945,  με προθυμία για μια αιτία που όλοι πίστευαν. Και το λέω πολύ συχνά στον εαυτό μου τώρα αν αυτά τα νεαρά αγόρια κατέβαιναν τώρα και περπατούσαν μέσα από τα χωριά  μας, μέσα από τις πόλεις και τις κωμοπόλεις  μας  και κοίταζαν γύρω τους και έβλεπαν τι συμβαίνει με μας, θα έλεγαν ότι κάπου στην πορεία κάποιοι μας πρόδωσαν.  Μήπως  τελικά είχαν  
δίκαιo οι  αντίπαλοί  μας;»


 

Πριν  30 χρόνια,  δύο  γνωστοί  μου  μασόνοι,  με  πρότειναν  να  γίνω  μέλος  μιας  στοάς.  Μου  έδωσαν  μάλιστα  και  την  αίτηση  εισδοχής.   Η  αίτηση  ήταν  πάνω  από  20  σελίδες,  πολύ  λεπτομερής,  όπου  ζητούσε  η  στοά  να  μάθει  τα  πάντα  για  μένα.  Τέτοιο  υπερλεπτομερειακό  ατομικό  δελτίο  δεν  είδα  ποτέ.  Η  Ασφάλεια  ποτέ  δεν  έχει  τέτοια  στοιχεία.


 Ζητούσαν  π.χ.  να  μάθουν  σε  ποια  γειτονιά  κάθισα  από  μικρός,  δύο  ονόματα  γειτόνων   από  κάθε διεύθυνση  που  έμενα  στην  ζωή  μου,  λεπτομερές  ιστορικό  των  σπουδών  και  των  ασχολιών  μου,  πολύ  αναλυτική  έκθεση  των  κοινωνικών,  πολιτικών,  θρησκευτικών,  φιλοσοφικών  και  κοσμοθεωρητικών  απόψεών  μου.


Δεν  ήθελα  να  γίνω  μασόνος.


Πιστεύω  όμως  τα  εξής:  Υπάρχουν  μέσα  στην  ελληνική  μασονία  αξιόλογα  άτομα  που  αγαπούν  την  χώρα  τους,  αγαπούν  και  πιστεύουν  στις  ικανότητες  του  λαού  που  τους  γέννησε.  Δεν  μπήκαν  όλοι  στην  Μασονία  για  κοινωνική  και οικονομική  άνοδο,  δεν  είναι  όλοι  αριβίστες.


Σ´  αυτούς  απευθύνομαι  τώρα  (Ιούνιος  2016 – ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ).  Υποθέτω  να  μην  είμαι  φωνή βοώντος  εν  τη  ερήμω.


Αγαπητοί  έλληνες  πολίτες,  δεν  βλέπετε,  με  ανοιχτά  μάτια  πλέον,  πού  μας  οδήγησαν  όλοι  οι  (αριστεροί  και  δεξιοί)  πολιτικοί  που  επιβάλατε  40  χρόνια  τώρα  στις  πλάτες  του  ελληνικού  λαού;   Τόσο  τυφλοί  ήσαστε;  Γιατί  δεν  αφήνετε  τους  ικανούς  και  αξιόλογους  έλληνες  να  αναδειχτούν  και  επιτρέπετε  μόνο  τους  γνωστούς  πράκτορες,  ανίκανους,  κλέφτες  και  απατεώνες;   Δεν  βλέπετε  σε  τι  κατάσταση  έχουν  φέρει  την  αγαπημένη  μας  πατρίδα  οι  προωθούμενοι  από  σας  «έλληνες  πολιτικοί»,  «έλληνες  δικαστές»,  «έλληνες  δημοσιογράφοι»,  «έλληνες  ιερωμένοι»,  «έλληνες  επιχειρηματίες»,  «έλληνες  πανεπιστημιακοί»,  όλοι  αυτοί  οι  ανίκανοι  που  μας  βούλιαξαν  όλους  μας;  Τι  σας  δένει  έτσι  με  την  καταστροφή;  Δεν  μπορείτε  και  σεις  να  κάνετε  την  υπέρβαση,  να  κάνετε  την  επανάστασή  σας,  να  φανείτε  γενναίοι  μια  φορά  στην  ζωή  σας;


Κοιτάξτε  τι  γίνεται  στις  άλλες  χώρες. 


Θα  σας  φέρω  ένα  χθεσινό  παράδειγμα  από  την  Ισπανία.
Ξεφτίλισε τον Τσίπρα ο “φίλος” του, Πάμπλο Ιγκλέσιας: Η Ισπανία δεν είναι μνημονιακό προτεκτοράτο όπως η Ελλάδα!   



Συγκεκριμένα, ο Ιγκλέσιας δήλωσε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα El Mundo αναφερόμενος στην Ελλάδα:

 «Μιλάμε για ένα προτεκτοράτο και είναι τρομερό το γεγονός ότι στο πλαίσιο της Ε.Ε. υπάρχει χώρα χωρίς κυριαρχία στα χέρια αυτών που την κυβερνούν. Δεν είναι αυτή η περίπτωση της Ισπανίας και ούτε πρόκειται να γίνει».

Ο «σύντροφος» Ιγκλέσιας εξευτελίζει, επί της ουσίας, τον Τσίπρα παρομοιάζοντας την Ελλάδα ως ένα προτεκτοράτο, το οποίο δεν έχει έστω και ελάχιστη κυριαρχία.

Το γεγονός ότι αυτή η επισήμανση γίνεται από έναν πολιτικό πολύ φιλικά προσκείμενο προς τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει το μέγεθος της ξενοδουλείας και της εξάρτησης που διέπει (και) αυτή την αριστερή  μασονική  κυβέρνηση  του  Σόρος.
 

Ο  ΝΟΜΟΣ  ΚΑΙ  Η  ΜΑΣΟΝΙΑ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ  2015

ΣΑΛΟΣ  ΣΤΟΝ  ΝΟΜΙΚΟ  ΚΟΣΜΟ  ΠΑΤΡΩΝ


Μασόνοι δικηγόρος και Δικαστής

Στο Δικαστικό Μέγαρο και στους κύκλους των επιχειρηματιών επικρατεί σάλος! Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες δικαστικός λειτουργός… υποβάλει τα σέβη του σε γνωστό δικηγόρο της πόλης!
Τι συμβαίνει όμως όταν ο πρώτος δικάζει υπόθεση του δεύτερου; Και που υποβάλει τα σέβη του;
Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία Μασονική Στοά της Πάτρας. Όσοι γνωρίζουν καλά τα πράγματα αναφέρουν πως ο δικηγόρος έχει μεγαλύτερο τεκτονικό βαθμό από τον δικαστικό λειτουργό και στις «συνεστιάσεις» των Τεκτόνων… του υποβάλει τα σέβη του!


ΕΚΚΛΗΣΙΑ  ΚΑΙ  ΜΑΣΟΝΙΑ


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του 1999, ο τότε δεσπότης Διαυλείας κ.Δαμασκηνός, χοροστατεί εν μέσω πλήθους Τεκτόνων και εκπροσώπων κορυφαίων Στοών της Ελλάδος σε επιμνημόσυνη δέηση για τον θεμελιωτή της Ιδρυτικής Τεκτονικής Στοάς της Νεώτερης Ελλάδος, της Φιλικής Εταιρείας.


Στις 28 Μαρτίου του 1999 στο Α’ Νεκροταφείο(διαβάζουμε από τον «Πυθαγόρα» που δημοσίευε τα Τεκτονικά Δελτία), ο Άγιος Δαμασκηνός τελεί υπό την αιγίδα της «ΣΤ’ Στοάς Όσιρις» και της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο του Φιλικού Εμμανουήλ Ξάνθου.


«Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών
Ειδήσεων»

ΜΥΗΣΗ  ΕΞΕΧΟΝΤΟΣ  ΙΕΡΩΜΕΝΟΥ  ΣΤΗΝ  ΜΑΣΟΝΙΑ

«Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 έλαβε χώρα στην έδρα του Υπάτου Συμβουλίου του 33ο διά την Ελλάδα, παρουσία του Υπάτου Μεγ. Ταξιάρχου Κραταιοτ. αδ. Ραφαήλ ντε Σιγούρα, η εγκατάσταση νέων αρχών του Υπερτάτου Περιστυλίου των «Τεσσάρων Εστεμμένων» υπ’ αρ. 5 το οποίο εργάζεται κατά το τυπικό του Ερεδώμ (Heredom).
Στον κατάμεστο Τεκτονικό Ναό παρεκάθησαν αδελφοί από όλα τα εν Αθήναις Περιστύλια του Σκωτικού Τύπου, καθώς και επισκέπτες από τα Ύπατα Συμβούλια της Κύπρου και της Αγγλίας. Ο νέος Σοφώτατος Ηγεμών μετά την ενθρόνισή του διεξήγαγε -συνεπικουρούμενος από το Συμβούλιο των Αξιωματικών του- υποδειγματική μύηση στον 18ο βαθμό του ΑΑΣΤ κατά το Τυπικό του Πρίγκηπος Ροδοσταύρου του Ερεδώμ.
Η βραδιά πλην της ιδιαίτερης συγκίνησης απάντων των παρευρισκομένων είχε δύο μοναδικά χαρακτηριστικά: αφ’ ενός τη μύηση εξέχοντος Έλληνος ιερωμένου και αφ’ ετέρου τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου τυπικού Ροδοσταυρικής μυήσεως για πρώτη φορά στην Ηπειρωτική Ελλάδα από της εγκαθιδρύσεως του Υπάτου Συμβουλίου της Ελλάδος το 1872».

«Secret» στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012:

 «Στοιχεία που αποδεικνύουν την σχέση μητροπολίτη με τη μασονική στοά των Αθηνών άρχισαν να καταφθάνουν τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για ιεράρχη που προσφάτως εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής».


Την Τετάρτη 22/02/12 και ώρα 12:30 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση  της ηγεσίας του Υπάτου Συμβούλιου της Μεγάλης Επικράτειας της Ελλάδος με τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.  Με τον Μακαριότατο συζητήθηκαν θέματα όπως η Οικονομική Δωρεά των 100.000 $ του τάγματος για την αποκατάσταση ζημιών της Μητρόπολης Αθηνών που έχουν υποστεί από τους σεισμούς του 1999.-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ






9 σχόλια :

  1. ολοι αυτοι οι προδοτες σατανιστες θα εχουν ξεχωριστη θεση στην κολαση προσωπικα λατρευω εκεινο το κειμενο στην ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ που λεει και ο καπνος της αβυσσου θα ανεβαινει στους ουρανους και δεν θα εχουν αναπαυση ουτε μερα ουτε νυχτα εκει θα γινει ο σφιγμος και τριγμος των οδοντων ολοι προσκυνησαν τον σατανα αρα ειναι καμμενα χαρτια αξιολυπητα ανθρωπακια που πουλησαν την ψυχη τους για εξουσια και χρημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις




    1. «Οι προδότες σατανιστές θα έχουν ξεχωριστή θέση στην κόλαση».

      Προς το παρόν αγαπητέ αυτοί δημιουργούν την κόλαση σε μας, εδώ στην επίγεια παρούσα ζωή. Δεν φαίνεται να νοιάζονται ιδιαίτερα οι εβραίοι για την μεταθανάτια. Φαίνεται ότι κάτι παραπάνω ξέρουν γι αυτήν από μας. Έβαλαν τον Ιησού (= ο ιεχωβά σώζει) και μας πούλησε φούμαρα, μας πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Έτσι οι έλληνες γκοίμ σαν χαζοί χάνοι στράφηκαν στην ανύπαρκτη μεταθανάτια ζωή, (ποιος πήγε στον άλλο κόσμο και γύρισε;), και οι εβραίοι έμειναν οι μόνοι να εκμεταλλεύονται την εγκόσμια ζωή.
      Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα και δεν βλέπω να ξυπνούμε από αυτόν τον θανατερό λήθαργο που μας προκάλεσαν.

      ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
      ΕΒΡΑΙΟΙ: ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΓΕΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.
      ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ: ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΖΩΗ.
      Εβραϊκό κείμενο:
      «Στο σύνολό τους οι Ιουδαίοι θεωρούν πως οι πράξεις και η συμπεριφορά ενός ανθρώπου είναι βασικής σημασίας, γιατί οι πεποιθήσεις είναι αποτέλεσμα πράξεων. Αυτό έρχεται σε ρήξη με τις αντιλήψεις των χριστιανών για τους οποίους η πίστη είναι το σημαντικότερο και για τους οποίους οι πράξεις είναι αποτέλεσμα αυτής της πίστης».
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 100 Μ.Χ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΜΕ ΠΕΙΘΩ, ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΕΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑΣ
      ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

      ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΗΡΥΓΜΑ:
      «Ἡμεῖς, χριστιανοί μου, δὲν ἔχομεν ἐδῶ

      πατρίδα. Δεν είναι επίγεια η μόνιμη πατρίδα

      μας. Περαστικοί είμαστε».

      Το αποτέλεσμα: Εδώ και διακόσια χρόνια οι Εβραίοι θριαμβεύουν στην παρούσα ζωή και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ υποτίθεται ότι θριαμβεύουν στον χριστιανικό «παράδεισο».
      Οι εβραίοι προσπαθούν και γίνονται οι καλύτεροι και πλουσιότεροι επιχειρηματίες, τραπεζίτες, οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες, οι καλύτεροι επιστήμονες, γιατροί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, παίρνουν τα περισσότερα βραβεία Νόμπελ.
      Οι έλληνες, που «δεν είναι επίγεια η μόνιμη πατρίδα τους εδώ», δεν παράγουν απολύτως τίποτε και περιμένουν την σωτηρία τους από ξένους λαούς. Αυτό είναι το καταστρεπτικό πνεύμα της απραξίας, που μας εμβολίασε ο ξένος θεός Ιεχωβάς.
      ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

      Διαγραφή
  2. λυπαμαι κυριε παπαζαχο αλλα διαφωνω μαζι σας δεν με ενδιαφερουν οι εβραιοι ,προσωπικα πιστευω ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και οταν αρχισουν τα γεγονοτα θα αλλαξετε γνωμη .χλοη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φαίνεται να νοιάζονται ιδιαίτερα οι εβραίοι για την μεταθανάτια. Φαίνεται ότι κάτι παραπάνω ξέρουν γι αυτήν από μας.
      ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
      ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.


      Ἡμεῖς, χριστιανοί μου, δὲν ἔχομεν ἐδῶ
      πατρίδα. Δεν είναι επίγεια η μόνιμη πατρίδα
      μας. Περαστικοί είμαστε»
      Ε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ;
      ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ''ΜΟΝΙΜΟΣ'' ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;
      ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
      ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ .

      Οι εβραίοι προσπαθούν και γίνονται οι καλύτεροι και πλουσιότεροι επιχειρηματίες, τραπεζίτες, οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες, οι καλύτεροι επιστήμονες, γιατροί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, παίρνουν τα περισσότερα βραβεία Νόμπελ.
      ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΚΟΠΗ
      ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
      ΤΟΤΕ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.


      ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΕΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑΣ ''''

      ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ;;;
      ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
      ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ.
      ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ . ΑΣ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.

      Οι έλληνες, που «δεν είναι επίγεια η μόνιμη πατρίδα τους εδώ», δεν παράγουν απολύτως τίποτε και περιμένουν την σωτηρία τους από ξένους λαούς.
      ΚΑΛΑ ΛΕΣ .
      ΤΡΑΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΤΟ 1940 ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΑΞΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. To αντιθετο συνεβη απο αυτο που υποστηριζει ο Ζηνων.
      Αυτα που παθαμε τα παθαμε απο τη στιγμη που θεοποιησαμε το χρημα και ξεχασαμε [ δεν ασχολουμασταν καν ] με τη μεταθανατια ζωη και γενικοτερα με οπτιδηποτε πνευματικο .
      Και πραγματι καμια επιγεια πατριδα δεν ειναι μονιμη.
      Αυτο ειναι προφανες

      Διαγραφή
  3. Μπορούμε να συνομιλούμε ατελείωτα.

    Τι σημασία έχει όμως ένας διάλογος με κάποιον που «πιστεύει»;

    Βεβαίως σέβομαι κάθε πίστη. Δεν έχω σκοπό όμως να αναλωθώ σε ατελείωτες συζητήσεις με κάθε «πιστό».

    Ο εβραίος Φαρισαίος Σαούλ δίνει τον εξής ορισμό της «Πίστης»: «Πίστις ἐστίν, ἐλπιζομένων ὑπόστασις, πραγμάτων ἔλεγχος οὐ βλεπομένων» (Εβρ. ια΄ 1). "Είναι η πίστη πεποίθηση γι’ αυτά που ελπίζονται, βεβαίωση για πράγματα που δεν βλέπονται."

    Σύμφωνα με τα λεξικά «Πίστη» είναι η βεβαιότητα κάποιου για την αλήθεια ενός ισχυρισμού, ανεξάρτητα αν η βεβαιότητα αυτή είναι δικαιολογημένη ή όχι. Στην περίπτωση που η βεβαιότητα είναι δικαιολογημένη μιλάμε για γνώση και όχι για πίστη. Η ομαδική ή κοινή πίστη ορίζεται στις κοινές αλήθειες που μοιράζεται μια ομάδα πιστών ή ένα ευρύτερο σύνολο από πιστούς, που ακολουθούν για παράδειγμα μια θρησκεία.

    Η άποψη ότι η μόνιμη πατρίδα μας δεν είναι εδώ και είναι κάπου στο μεταθανάτιο υπερπέραν για μένα είναι αισχρή. Εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, δεχόμαστε ότι η αιώνια, αδιαπραγμάτευτη πατρίδα μας είναι η Ελλάδα, μία πραγματικότητα απτή και άθικτη, για την οποία θα δίναμε και την ζωή μας. Δεν έχουμε και δεν θέλουμε να έχουμε καμία άλλη, αιώνια ή προσωρινή, πατρίδα. Θέλουμε όταν φύγουμε από αυτήν την ζωή, την μοναδική ζωή που υπάρχει, να μας σκεπάσει το ελληνικό χώμα της πατρίδας μας.

    Θα αναφέρω ΜΟΝΟ ΕΝΑ παράδειγμα.

    Η "ορθόδοξη χριστιανική" Ελλάδα είναι μία από τις λίγες χώρες της Ευρώπης που έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στη αιμοδοσία. Οι "πνευματικοί ορθόδοξοι χριστιανοί" δεν δίνουν εθελοντικά αίμα. Κάθε καλοκαίρι οι λίγοι τακτικοί αιμοδότες Έλληνες φεύγουν σε διακοπές και τα κέντρα αιμοδοσίας βγάζουν απεγνωσμένες ανακοινώσεις στα κανάλια, παρακαλώντας τους πονόψυχους "ορθόδοξους χριστιανούς" Έλληνες να σπεύσουν να δώσουν λίγο αίμα. Έτσι δανειζόμαστε αίμα από την Ελβετία και από την ... Γερμανία. ΕΔΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ» ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΙΜΑ. Πολλές φορές στα κέντρα αιμοδοσίας είδα νταγλαράδες έλληνες να λιποθυμούν στην θέα της βελόνας.

    Οι "κρύοι', αιρετικοί, προτεστάντες, καλβινιστές, ατομικιστές, τραπεζίτες ελβετοί των τεσσάρων εκατομμυρίων κατοίκων δίνουν αίμα για τα δικά τους νοσοκομεία και στέλνουν δωρεάν στους θερμόαιμους, "συναισθηματικούς", "πνευματικούς", "συμπονετικούς"ορθόδοξους Έλληνες", κάθε χρόνο, εκατοντάδες χιλιάδες φιάλες αίματος.

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι οι τελευταίοι στην Ευρώπη στην αιμοδοσία και στην δωρεά οργάνων σώματος. Oι ορθόδοξοι Έλληνες είναι όμως πρώτοι και με διαφορά στο κάπνισμα, στην κατανάλωση βοδινού κρέατος, στις μολυσματικές ασθένειες (λέπρα, μελιταίος, ηπατίτιδα, εχινόκοκκος), πρώτοι στην πάχυνση των παιδιών τους, (44% των ελληνόπουλων είναι παχύσαρκα), τελευταίοι στην παιδική νοημοσύνη και πρώτη χώρα στις εκτρώσεις. Τριακόσιες χιλιάδες ελληνόπουλα σφάζονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα από τις "ορθόδοξες χριστιανές" μητέρες τους, έμβρυα, πριν γεννηθούν. Κανείς δεν μιλάει για αυτή την γενοκτονία. Η ΣΚΛΗΡΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ Θάτσερ όταν βγήκε πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι η Αγγλία των εξήντα εκατομμυρίων Άγγλων αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα: Έχει ογδόντα χιλιάδες εκτρώσεις τον χρόνο.

    Υποθέτω, η απάντηση των πιστών και εδώ, θα είναι η γνωστή καραμέλα: φταίει η έλλειψη πίστης.

    Οι πνευματικοί φαρισαίοι ατομιστές Έλληνες θέλουν ζηλότυπα να σώσουν την περιβόητη "ψυχή" τους με προσευχές, ύμνους, δοξολογίες, μετάνοιες, λιτανείες στον Ιεχωβά, φιλώντας εικόνες «αγίων», ταριχευμένων πτωμάτων και χέρια παπάδων και άλλες εξωτερικές εκδηλώσεις ψεύτικης υποκριτικής θεοσέβειας, που μόνο η Ψυχιατρική μπορεί να αναλύσει. Δεν πειράζει, αν είναι σε όλα τα άλλα τελευταίοι. Αυτοί βαυκαλίζονται ότι ζουν "πνευματική ζωή". Όπως έγραψε και ο ήρωάς μας Ίων Δραγούμης: "Αυτοί δεν είναι Έλληνες, είναι χριστιανοί". Περικλής Γιαννόπουλος: "Αδύνατον πλέον να ψευδώμεθα και να αυτοκτονούμεν Εθνικώς, κρύβοντες την δύναμιν του Ελληνισμού μας, χάριν του Χριστιανισμού μας. Ελληνική Φυλή, πάση θυσία πρέπει να μάθης δια παν ότι σε αφορά ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ελληνική Φυλή, δια να αισθανθής τον Ελληνισμόν Σου πρέπει να περιορίσης το Χριστιανικό Σου συναίσθημα εις τα λογικά και πραγματικά του όρια. Εάν δεν μπορείτε να αισθάνεσθε ότι είσθε Έλληνες, παρά μόνον από μέσα από το πάπλωμα του Χριστιανισμού Σας, τότε ΕΡΡΕΤΩ τέτοιος Ελληνισμός. Διότι τότε ο Ελληνισμός Σας είναι Νεκρός. Πας Παπάς αισθανόμενος δη είναι Πρώτα Χριστιανός και Δεύτερα Έλλην, ΞΟΥΡΑΦΙΣΘΗΤΩ".




    Σημείωση: Από φοιτητής έχω δώσει δεκάδες φιάλες αίματος εθελοντικά σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Έδινα αίμα κάθε τρίμηνο, 4 φορές τον χρόνο. Μεγαλώνοντας το περιόρισα σε δύο και σήμερα δίνω όταν οι συγγενείς και οι φίλοι μου το ζητήσουν.

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορούμε να συνομιλούμε ατελείωτα.
      Τι σημασία έχει όμως ένας διάλογος με κάποιον που «πιστεύει»;
      ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΧΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΤΕΛΙΩΤΑ....
      ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ..
      ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑΣ ΖΩΗΣ;;
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΗ Η ΓΝΩΣΗ;;
      ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΝΩΣΗ.


      ΝΤΗΣΕ Ο «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ» ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΙΜΑ.

      ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ;;;
      ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ Ο ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ ΣΟΥ.


      Η άποψη ότι η μόνιμη πατρίδα μας δεν είναι εδώ και είναι κάπου στο μεταθανάτιο υπερπέραν για μένα είναι αισχρή.
      ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ
      ΙΕΡΗ ΝΑΙ
      ΜΟΝΙΜΗ ΟΧΙ
      ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ
      ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ



      ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι οι τελευταίοι στην Ευρώπη στην αιμοδοσία και στην δωρεά οργάνων σώματος. Oι ορθόδοξοι Έλληνες είναι όμως πρώτοι και με διαφορά στο κάπνισμα, στην κατανάλωση βοδινού κρέατος, στις μολυσματικές ασθένειες (λέπρα, μελιταίος, ηπατίτιδα, εχινόκοκκος), πρώτοι στην πάχυνση των παιδιών τους,, και πρώτη χώρα στις εκτρώσεις
      ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΑΛΙ;;
      ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΙΣΤΗΣ ΕΧΟΥΝ
      ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ [ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ] ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝΕ 6 , 7 ΠΑΙΔΙΑ[ ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ] ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΝΟΙ ΑΡΑ ΟΧΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΙ , ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΒΟΔΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ [ ΛΟΓΩ ΦΤΩΧΕΙΑΣ] ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
      .ΑΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ


      . Εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, δεχόμαστε ότι η αιώνια, αδιαπραγμάτευτη πατρίδα μας είναι η Ελλάδα, μία πραγματικότητα απτή και άθικτη, για την οποία θα δίναμε και την ζωή μας.
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΈΥΤΑΙΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΩΣ ΤΩΡΑ.

      Τριακόσιες χιλιάδες ελληνόπουλα σφάζονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα από τις "ορθόδοξες χριστιανές" μητέρες τους, έμβρυα, πριν γεννηθούν.
      ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ

      Διαγραφή
  5. Ποινική δίωξη για υπεξαίρεση σε βάρος του λογιστή της Μεγάλης Τεκτονικής Στοας! – Διαρροές εκατομμυρίων! Δεν είχαν καν ΑΦΜ! 29|09|2016
    Στην άσκηση ποινικής δίωξης για τα αδικήματα της κακουργηματικής υπεξαίρεσης καθώς και για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σ’ αυτήν σε βάρος του λογιστή της μεγάλης Στοάς της Ελλάδος και των συνεργατών του, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.
    Ειδικότερα, η δίωξη ασκήθηκε μετά από έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας όσο και των εισαγγελικών αρχών. Αφορμή για τη διερεύνηση της υπόθεσης, αποτέλεσε καταγγελία μέλους της Τεκτονικής Στοάς που έκανε λόγο για παρατυπίες στη διαχείριση των συνδρομών των μελών.
    Από τον έλεγχο της οικονομικής αστυνομίας διαπιστώθηκαν διαρροές δύο εκατομμυρίων ευρώ κατά τη διάρκεια των ετών 2006-2015. Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα προέκυψε ακόμα ότι η Στοά δεν κατέβαλε ΦΠΑ και ότι δεν είχε εκδώσει ούτε καν ΑΦΜ.
    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήδη το ΣΔΟΕ προχώρησε στον άμεσο καταλογισμό απόδοσης ΦΠΑ ύψους 28.000 ευρώ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...