Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Panama Papers: Το νέο κόλπο του Σιωνισμού;...

Μια μέρα μετά το τεράστιο σκάνδαλο των Panama Papers και με βάση τους εμπλεκόμενους που μονοπωλούν την μερίδα του τύπου σε παγκόσμιο επίπεδο, διαφαίνεται πως το όλο θέμα δεν ήταν τίποτα περισσότερο απο μία καλοσχεδιασμένη επικοινωνιακή καταιγίδα που στοχεύει τους συνήθεις «κακούς» όπως ο Putin, ο Assad, ο Gaddafi, ο Mubarac και φυσικά δεν αφορά κανέναν Ισραηλινό και κανέναν περιούσιο Τοκογλύφο από τους χιλιάδες που έχουν έδρα στην Αμερική και τη Νέα Υόρκη!


Όλοι πεντακάθαροι! Σύμπτωση; Προφανώς και όχι!

Καθώς αν το θέμα αφορούσε περιούσιους δεν θα το μαθαίναμε ποτέ αφού τα ΜΜΕ χρωστάνε την ύπαρξή τους ή ελέγχονται από Τράπεζες.

Ακόμα πιο πεντακάθαροι είναι φυσικά οι χρηματοδότες της διαχείρισης των Panama Papers. 

1η και καλύτερη η ΜΚΟ του George Soros (Open Society Foundation):


Του ανθρώπου που εντελώς τυχαία αρθρογραφεί στον Guardian αποκαλώντας τον Πούτιν μεγαλύτερη απειλή για την Ευρώπη απο ότι το ISIS!


Και 2η, η οργάνωση για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της διαφθοράς που λέγεται OCCRP :


Την OCCRP που διαχειρίζεται τις «διαρροές», την χρηματοδοτούν οι πιο τίμιοι άνθρωποι του κόσμου...


Θυμίζουμε πως η USAID φρόντιζε για τον εξοπλισμό των αποκεφαλιστών του ISIS που πνίγουν στο αίμα όλη την υφήλιο...


Επίσης το ίδρυμα USAID χρηματοδοτεί με λεφτά των Αμερικανών την OTPOR/CANVAS που υλοποιεί τις ψεύτικες επαναστάσεις ανα τον κόσμο.


Μένει να δούμε ποια ΜΜΕ θα παίξουν πρόθυμα το παιχνίδι των οικονομικών δολοφόνων όπως o Soros, με την ελπίδα να αποδυναμώσουν την επιρροή όσων ηγετών θέλουν να ανατρέψουν οι σιωνιστές. 

Σ.Σ.


logiosermis.net


Το διαβάσαμε από το: Panama Papers: Το νέο κόλπο του Σιωνισμού; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/04/panama-papers_71.html#ixzz451uARNQi

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...