Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

TΖΩΡΤΖ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ‏

 "ΟΙ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ  ΛΑΟΙ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ  ΓΙΑ  ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ  ΛΟΓΟΥΣ".
Έλληνας  είναι  ο  βασικός  σύμβουλος  του  Ντόναλντ Τραμπ, o TΖΩΡΤΖ   ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,  «ένας  εξαιρετικός άνθρωπος».
Στην Ελλάδα μας  κρύβουν ότι  το  25% των μαύρων θα ψηφίσουν  Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, αποκάλυψε ορισμένα από τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ομάδα του στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. 
Ο επικρατέστερος εκ των υποψηφίων για το χρίσμα του
Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, σύμφωνα με τη Washington Post, περιβάλλεται από πέντε ειδικούς με επικεφαλής τον Ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή από την Αλαμπάμα, Τζεφ Σέσιονς.

Στην ομάδα συμμετέχει επιπλέον «ο Ουάλιντ Φάρες, κάτοχος διδακτορικής διατριβής, σύμβουλος στην Βουλή των Αντιπροσώπων κι ειδικός στα θέματα αντιτρομοκρατίας», δήλωσε ο Τραμπ.

Ο μεγιστάνας, όπως είπε, θα στηριχθεί και στους «Κάρτερ Πέιτζ και Τζορτζ Παπαδόπουλος, έναν εξαιρετικό άνθρωπο, σύμβουλο σε θέματα ενέργειας και πετρελαίου», στον «έντιμο Τζο Σμιτς (πρώην) γενικό επιθεωρητή στο υπουργείο Άμυνας» και στον «στρατηγό Κιθ Κέλογκ», έναν αξιωματικό εν αποστρατεία που έγινε γνωστός από την αμερικανική επέμβαση στο Ιράκ το 2003.

Η εφημερίδα Washington Post εντάσσει όλα τα πρόσωπα στο συντηρητικό στρατόπεδο. Ο Φάρες είναι ένας Αμερικανός ερευνητής με καταγωγή από το Λίβανο, τον οποίο εξειδικευμένες εφημερίδες συνδέουν με μια παράταξη χριστιανών κατά τη διάρκεια του εμφυλίου του Λιβάνου.

Ο Σμιτς είχε επίσης εργαστεί στην κυβέρνηση του ρεπουμπλικάνου Τζορτζ Μπους, προτού αναλάβει καθήκοντα στην ιδιωτική εταιρεία Blackwater. Οι Πέιτζ και Παπαδόπουλος ασχολούνται σε τομείς ενέργειας και πετρελαίου και διετέλεσαν σύμβουλοι του πρώην υποψηφίου Ρεπουμπλικάνου Μπεν Κάρσον, ο οποίος στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ στις προκριματικές εκλογές του κόμματος.

Ο Donald Trump έχει δηλώσει ότι θα είναι   «σπουδαίος  ηγέτης  για  τους  
μαύρους».
 «Θα φέρει πίσω θέσεις εργασίας στη χώρα από την Κίνα και πολλά άλλα μέρη, και θα αφήσει τους ανθρώπους να εργαστούν και να ζουν καλά».
Η αλήθεια είναι ότι οι Αφροαμερικάνοι είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένοι από την μαζική μετανάστευση ισπανόφωνων, κυρίως Μεξικάνων, όσο και μουσουλμάνων στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια, ενώ απογοητεύτηκαν από τον Ομπάμα.
Υπολογίζεται ότι ένα ποσοστό 25% Αφροαμερικάνων ψηφίζει Τραμπ, αν και κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι πολύ μεγαλύτερο!

Λευκοί  εβραιοαριστεροί,  τα  γνωστά  σιχαμερά  ανώμαλα παρτάλια  των  ΗΠΑ,  που  οι  όμοιοί  τους,  σάπιοι   και  έκφυλοι, κυβερνούν  σαν  πρωθυπουργοί  και   υπουργοί   σήμερα  την αγαπημένη  μας  πατρίδα,  σχηματίζουν  ομάδες  και  ακολουθούν τον  Ντόναλντ Τραμπ  στις  ομιλίες  του,  σε όλη τη χώρα για να «διαμαρτυρηθούν».

Προχθές  ένας   «διαδηλωτής» ονόματι - Brian Sanders που δήλωσε ότι διαδήλωνε κατά του «φασισμού» και του «ρατσισμού», ήταν μαζί με μια ομάδα ανθρώπων από αυτούς που φορούν στολές της Κου Κλουξ Κλαν και χαιρετάνε «ναζιστικά» για να  κοροϊδεύσουν και να προκαλέσουν τους υποστηρικτές του Trump.
 Ο παραπάνω «διαδηλωτής» πάντως αν και παρουσιάστηκε ως «ανεξάρτητος» και ότι δεν ανήκει πουθενά, δήλωσε ότι πήγε σε συγκέντρωση του Δημοκρατικού προεδρικού υποψηφίου εβραϊκής καταγωγής  Bernie Sanders και πέρασε ωραία, γιατί εκεί είδε «δημοκρατία».
Τελικά  μαύροι  υποστηριχτές  του  Τραμπ  έπιασαν  τον  αντιφασίστα  Sanders 
με  την  παρέα  του  και  τους  έκαναν  «μαύρους»  στο  ξύλο.
ΚΑΛΗ  ΑΡΧΗ  ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΔΙΚΟΥΣ  ΜΑΣ

"ΟΙ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ  ΛΑΟΙ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ  ΓΙΑ  ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ  ΛΟΓΟΥΣ".

Στην  Γαλλία   ένας  σύμβουλος  του  Σοσιαλιστικού   Κόμματος  (το think tank “Terranova” -(«νέα γη», ή νέα χώρα ή νέος λαός)  δήλωσε πρόσφατα ότι:   «δεν θα πρέπει να ανησυχούμε πολύ για το Εθνικό Μέτωπο της  Γαλλίας, γιατί 
δεν θα καταφέρει να έρθει στην εξουσία για δημογραφικούς λόγους».
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ  ΠΟΥ  ΤΟ  ΠΑΝΕ; 
Θα  φέρουμε  τόσους  λαθρομετανάστες,  θα  τους  χορηγήσουμε  το δικαίωμα  ψήφου,  ώστε  οι  γνήσιοι  Γάλλοι  θα  γίνουν  μειοψηφία και  ποτέ  δεν  θα  μπορέσουν  να  εκλέξουν  την  κυβέρνηση  που θέλουν.
Κάτι  ανάλογο  είχε  πει  και  ο  Γιωργάκης  Παπανδρέου  για  την Ελλάδα  το  2010.
Αυτή είναι μια λεπτή, κυνική, συνειδητή στρατηγική. Οι «κακοί» μη επιδεχόμενοι «διόρθωσης ψήφου» Ευρωπαίοι  ψηφοφόροι θα εξαφανιστούν και  στην  
θέση τους θα έρθουν νέοι.
Αυτή η εθνοτική «μεγάλη αντικατάσταση» είναι αυτό ακριβώς που θέλουν  
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΤΥΠΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ.

ΣΠΕΡΝΟΥΝ  ΑΝΕΜΟΥΣ  ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΙ  ΣΕ  ΟΛΗ ΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ
Μας  κουβαλούν  εκατομμύρια  λαθρομετανάστες. Οι Έλληνες  και  οι  Ευρωπαίοι  που αντιστέκονται, διαδηλώνουν και προσπαθούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους, δέχονται τα κλομπ των ΜΑΤ, φυλακίζονται και διώκονται. 
Οι  παράνομοι μετανάστες που διαπράττουν παραβιάσεις μένουν ατιμώρητοι. Όποιος υπερασπίζεται την Ελληνική  και  Ευρωπαϊκή  ταυτότητα απειλείται και τιμωρείται από το  κράτος. Η ίδια καταστολή παρατηρείται στα μέσα ενημέρωσης, έντυπα, οπτικοακουστικά μέσα, ή στο διαδίκτυο.

Τα δικαστήρια και η αστυνομία είναι ανεκτικές προς τον εισβολέα και κατακτητή και ανελέητες προς την αντίσταση.
ΑΛΛΑ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΕΚΦΥΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ  ΤΟΥ   ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ:
Ξέρουμε  ότι  δεν  είναι  ούτε  η  βλακεία  τους, ούτε ο ιδεαλισμός αυτό που τους κινεί.
Είναι ένα συνειδητό μίσος για  την  πατρίδα  μας  και επιθυμία για πόλεμο.
 Είναι συνεργασία με τον κατακτητή και στοιχηματισμός  
για τη νίκη του.
Εκείνοι που σπέρνουν ανέμους  εμφυλίου πολέμου, θερίζουν θύελλες.
Κατά πάσα πιθανότητα αυτές  θα είναι αιματηρές.
 Να  ξέρουν  ότι  στην  Ελλάδα  αλλά  και  στην  Ευρώπη  θα  χάσουν τον πόλεμο που προκάλεσαν.
Εμείς  οι  αντιστασιακοί  έχουμε  περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε, επειδή υποκινούμαστε  από την πίστη στις ρίζες μας, ενώ οι  λαθρομετανάστες  
και  οι  ντόπιοι συνεργάτες  τους,  υπόκεινται σε  ξένα  αφεντικά.-

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...