Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

WHAT ABOUT EARTH?

Η Ελλάδα καίγεται μεταφορικά και κυριολεκτικά και εκεί βαρκούλες αρμενίζουν με λιτανείες στην Ηλιούπολη από την μία και επικλήσεις με συντονισμό στο Δωδεκάθεο από την άλλη. Ποιος θεός δεν θα ντρεπόταν για αυτήν την κατάντια. 

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΤΟΥ! 



1 σχόλιο :

  1. Μακάρι ένα δάκρυ να μπορούσε να δροσίσει αυτήν την Γη...
    «Αυτό οπού μας φοβερίζεις, να μας κόψης και κάψης τα καρποφόρα δέντρα μας, δεν είναι της πολεμικής έργον, διατί τα άψυχα δένδρα δεν εναντιώνονται εις κανένα, μόνον οι άνθρωποι οπού εναντιώνονται έχουνε στρατεύματα και σκλαβώνεις, και έτσι είναι το δίκαιον του πολέμου…όχι τα κλαδιά να μας κόψης, όχι τα δένδρα, όχι τα σπίτια που μας έκαψες, μόνον πέτρα απάνω στην πέτρα να μην μείνη, ημείς δεν προσκυνούμεν. Τι τα δένδρα μας αν μας τα κόψης,
    και κάψης την γην δεν θέλει την σηκώσης και η ίδια η γης που τα έθρεψε, αυτή η ίδια γη μένει δική μας και τα ματακάνει. Μόνον ένας Έλληνας να μείνη, πάντα θα πολεμούμε και μην ελπίζης πως την γην μας θα την κάμης δική σου, βγάλτο από το νου σου».

    Θεόδωρος Κολοκοτρώνης - 1826; (για τα γεγονότα του 1825-26, Απομνημονεύματα

    ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...