Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Υπό τις διαταγές της Τουρκίας πολεμούν οι ισλαμιστές των Βαλκανίων

Η τζιχάντ ξεκίνησε στο Κόσοβο και θα καταλήξει στην Ελλάδα

Τόσο η ISIS όσο και η Τουρκία συνεργάζονται με τους Αλβανούς μουσουλμάνους στο Κοσσυφοπέδιο για τη δημιουργία ενός ισλαμικού κράτους στα Βαλκάνια και κατ” επέκταση σε ολόκληρη την Ανατολική Ευρώπη.Η Τουρκία συμμετέχει στην «επιχείρηση», με απώτερο στόχο τον έλεγχο των Βαλκανίων, στο πλαίσιο των προσπαθειών της να αναβιώσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Αν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν τις τρέχουσες ταραχές και διαδηλώσεις στο Κοσσυφοπέδιο ως απότοκα εθνικιστικών συμπεριφορών, αν κανείς κοιτάξει κάτω από την επιφάνεια θα διαπιστώσει ότι τα αίτια των επεισοδίων αυτών είναι παρόμοια με εκείνα που οδήγησαν στις «επαναστάσεις» της Συρίας και της Αιγύπτου.

Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζονται πλάνα και φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι οι διαμαρτυρίες στο Κοσσυφοπέδιο είναι υποκινούμενες από τους Ισλαμιστές: 

Οι τρέχουσες αναταραχές δεν είναι ειρηνικές διαδηλώσεις, αλλά αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου τζιχαντιστικού κινήματος που στοχεύει στη δημιουργία ενός ισλαμικού κράτους στα Βαλκάνια. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σιωπούν, όπως ακριβώς σιωπούσαν σχετικά με το ισλαμιστικό υπόβαθρο των αιγυπτιακών και συριακών «επαναστάσεων», όταν πρωτοξεκίνησαν.

Σύντομα θα δούμε την Τουρκία να κεφαλοποιεί τα τζιχαντιστικά αισθήματα των ισλαμιστών στα Βαλκάνια και να τα χρησιμοποιεί για να «αποκαταστήσει» την εξουσία της στην ευρύτερη περιοχή.

Η βία θα εξαπλωθεί από το Κοσσυφοπέδιο και θα διαχυθεί στη Σερβία, τα Σκόπια, το Μαυροβούνιο για να καταλήξει στην Ελλάδα…


http://olympia.gr/2015/01/31/%CE%B7-%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%87%CE%AC%CE%BD%CF%84-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...