Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Χαιρετίζω τους Ελεύθερους Έλληνες! Καλή Λευτεριά!

Χαιρετίζω τους Ελεύθερους Έλληνες του Ελεύθερου Πνεύματος των έργων και των μεγάλων ιδεών! διότι η Ελευθερία όπως και η Νίκη κατακτώνται από τα Ελεύθερα Πνεύματα και τους Δυνατούς!
Τις μεγάλες ψυχές που μοχθούν με κάθε μέσω για την Ελευθερία της Πατρίδος!
Τους Έλληνες της θυσιαστικής προσφοράς και της ανιδιοτέλειας!
Τους Έλληνες που δεν είναι δούλοι κανενός, που δεν προσκυνούν και δεν υπηρετούν Μνηστήρες!
Τους Έλληνες που αγαπούν την Ελευθερία για την Ελευθερία!


Χρόνια Πολλά και Καλή μας Λευτεριά
και 
ΚΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!



6 σχόλια :

  1. Χαιρετίζω κι εγώ τους Έλληνες που με δέος αντικρίζουν την γαλανόλευκη!
    Χαιρετίζω τους Έλληνες που ριγούν και δακρύζουν στο άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου!
    Καλή Λευτεριά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ριγούμε και δακρύζουμε όταν αντικρύζουμε κάθε Ελληνικό σύμβολο, σε κάθε αναδρομή της ιστορίας μας. Δάκρυα, οργή, ατελείωτα γιατί; κατακλύζουν τις ψυχές μας αλλά και μεγάλη υπερηφάνεια για το ένδοξο παρελθόν μας και τους ήρωες μας.
      Τιμή και μνήμη στους Αθάνατους Έλληνες!

      Διαγραφή
    2. Ναι καλή μου ετσι,ανάμεικτα είναι τα συναισθήματά μας....

      Διαγραφή
  2. Γεια σας Έλληνες !
    Ενωτικό είναι το μήνυμα. Κι αν επικράτησε τελικά η γαλανόλευκη, κι αν έχουμε μπερδευτεί με τους Έλληνες, τους Γραικούς και τους Ρωμηούς, κι αν κάποιοι ωρύονται σήμερα, δεν πειράζει, δεν αλλάζει αυτό που έχουμε μέσα μας, αυτό πρέπει να κοινωνούμε.
    Όπως δείχνει και το στιγμιότυπο του βίντεο, Κοραής και Ρήγας προσπάθησαν για τον ίδιο σκοπό. Κι αν μέσα στον τεράστιο, υπόγειο πόλεμο, άλλος παραπλανήθηκε περισσότερο κι άλλος λιγότερο, κι αν η απεικόνιση έγινε στο πλαίσιο της συγκόλλησης των ερειπίων μέσα στο ελληνικό κράτος που προέκυψε, η εικόνα δεν απέχει απ’ την αλήθεια. Ακόμα… κι αν η αλήθεια απέχει αρκετά απ’ την εικόνα.
    Χρόνια πολλά σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια κατάρα θέλει τους Έλληνες διχασμένους...
      Πόση αλήθεια πικρή υπάρχει στα λόγια σου αγαπητέ μου Λάμπη, όλη η ουσία της εξέλιξης της ιστορίας σε μερικές λέξεις και ας απέχει η αλήθεια από την εικόνα... Ας ήταν οι σημερινοί Έλληνες να αγωνιζόμασταν για τον ίδιο σκοπό έστω και από ξεχωριστό μετερίζι... ίσως με αυτόν τον τρόπο να δινόταν ένα τέλος σε αυτόν τον υπόγειο πόλεμο και στην πορεία να βρισκόταν η συνδετική ύλη της συγκόλλησης των ερειπίων.
      Γεια σου κι εσένα!
      Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!

      Διαγραφή
    2. Χρόνια πολλά σε όλους και καλή λευτεριά. Απελευθερωθήκαμε από τους Τούρκους αλλά είμαστε σκλαβωμένοι στους δυτικούς. Η μισή δουλειά έχει γίνει μόνο...ώρα να γίνει και η υπόλοιπη.

      Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...