Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Τα Ελληνικά Στρατόπεδα… Περνούν Στα Χέρια Ιδιωτών…!

Στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού του έτους 2014 προτείνεται «η απεμπλοκή μονάδων από την άσκηση οικονομικών δραστηριοτήτων με ανάθεση αυτών σε εξωτερικούς φορείς, στα πλαίσια του υφιστάμενου νομικού πλαισίου». Σε απλά ελληνικά η πρόταση αυτή του εντολοδόχου της τρόικα υπουργού Οικονομικών Στουρνάρα σημαίνει ότι ιδιωτικές εταιρίες ταχυφαγίων, πολυεθνικές, θα εισβάλλουν στις στρατιωτικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα, και στα συνοριακά στρατόπεδα (με ότι αυτό συνεπάγεται), και θα τροφοδοτούν τους στρατιώτες μας
και τα λοιπά στελέχη των στρατοπέδων με τρόφιμα και λοιπά είδη που έως τώρα ήταν ευθύνη των ΚΨΜ (Κέντρο Ψυχαγωγίας Μονάδας).

Τα αναφερόμενα στην εισηγητική έκθεση περί μειώσεως των λειτουργικών δαπανών των στρατοπέδων σε σχέση με την κατάργηση των ΚΨΜ μάλλον κλαυσίγελο προκαλούν, αφού οι μειώσεις ήδη έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που οι νεοσύλλεκτοι αναγκάζονται πλέον να αγοράζουν, εν μέσω τεράστιας οικονομικής κρίσης, τον ιματισμό που πριν λίγα χρόνια προσφερόταν από το κράτος.
Τώρα εν μέσω ανυπέρβλητων οικονομικών προβλημάτων που έχει σχεδόν κάθε ελληνική οικογένεια, οι φαντάροι και τα υπόλοιπα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα πρέπει να αγοράζουν σε πολλαπλάσιες τιμές τα είδη κυλικείου των στρατοπέδων. Το υπουργείο Οικονομικών, αλλά και το υπουργείο Άμυνας εφόσον γίνει αποδεκτή η εισηγητική έκθεση, εξυπηρετώντας συμφέροντα επιχειρηματιών του νεοφιλελεύθερου δόγματος έρχεται να ιδιωτικοποιήσει και να εμπορευματοποιήσει τα ΚΨΜ, προσφέροντας ως πελατεία τους χιλιάδες φαντάρους των στρατοπέδων. Τουτέστιν κέρδη στους ιδιώτες με την κρατική υποστήριξη της μνημονιακής κυβέρνησης και ο λογαριασμός στην πολύπαθη ελληνική οικογένεια.
Θυμίζουμε στους πολιτικάντηδες που θέλουν να πάρουν τέτοιες αποφάσεις ότι και ο «γνωστός» Παπαντωνίου, κουμπάρος με τον Στουρνάρα, ως ΥΕΘΑ είχε επιχειρήσει να ιδιωτικοποιήσει τα ΚΨΜ και αμέσως μετά ακολούθησαν τα ασθενοφόρα που πήγαν να παραλάβουν τους εκατοντάδες νεοσύλλεκτους που ασθένησαν εξ αιτίας σαλμονέλας. Φαίνεται ότι τους ανοικτούς λογαριασμούς που είχε αφήσει ο Παπαντωνίου με ιδιώτες επιχειρηματίες προσπαθεί τώρα να κλείσει ο Στουρνάρας.
Στην εποχή αυτή της δυσμενέστατης κρίσης τα προϊόντα-τρόφιμα των ΚΨΜ αποτελούν εναλλακτική διέξοδο στους φαντάρους που ολοένα συχνότερα τα επιλέγουν λόγω της ποιότητας και της ποσότητας του φαγητού που προσφέρει ο Στρατός. Να αναφέρουμε ότι στην προσπάθεια που είχε γίνει από τον Παπαντωνίου για ιδιωτικά ΚΨΜ, και που αμέσως μετά το διατροφικό σκάνδαλο ανακλήθηκε, οι τιμές των προϊόντων είχαν τουλάχιστον τετραπλασιαστεί.
Ο κάθε Έλληνας αναρωτιέται σε ποιο επίπεδο εξευτελισμού θέλουν να φτάσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις οι υποτελείς πολιτικάντηδες. Η εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού για την ανάθεση σε ιδιώτες των ΚΨΜ σε συνάρτηση με την εκ νέου μείωση των δαπανών για την Εθνική Άμυνα έχει ως σκοπό να αποσαθρώσει περαιτέρω την Εθνική μας Κυριαρχία, σύμφωνα με την γραμμή που χάραξε ο
«κόκκινος» Κοέν Μπεντίτ που θέλει κατάργηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Η ώρα της τιμωρίας των ραγιάδων πολιτικών πλησιάζει και θα είναι μη αναστρέψιμη!
 http://www.altermedia.info/hellas/


http://filosofia-erevna.blogspot.gr/2013/11/blog-post_4408.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...