Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

UCK - και το πρόβλημα της Ελληνικής δικαιοσύνης

Ένα μήνα τώρα παρακολουθούμε όλοι από τα κανάλια, το κυνήγι που έχει εξαπολύσει η αστυνομία για την ανεύρεση των πέντε Αλβανών κακοποιών στα βουνά της Ηπείρου. Πέντε κακοποιών που έχουν εξευτελίσει τα σώματα ασφάλειας και τα κάνουν να φαίνονται ανεπαρκή στα μάτια του κόσμου. Όλοι θυμόμαστε την τρομοκρατική επίθεση της πολυμελούς καταδρομικής ομάδας του UCK..............

στη φυλακή τον Τρικάλων, που με χρήση βαρέως οπλισμού (πολυβόλων, Καλάσνικοφ και χειροβομβίδων) απελευθέρωσαν έντεκα κρατούμενους βαρυποινίτες. Ήταν όλοι ντυμένοι ομοιόμορφα, έφεραν αλεξίσφαιρα γιλέκα, έδρασαν οργανωμένα και ολοκλήρωσαν την αποστολή τους. 


Είναι αυτονόητο, λοιπόν, πως οι έντεκα κακοποιοί όχι μόνο γνώριζαν, αλλά και είχαν οργανώσει από μέσα αυτήν την απόδραση. Φυσικά, δεν δυσκολεύτηκαν

και πολύ, καθώς το σύστημα ασφάλειας των φυλακών είναι διάτρητο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βρεθεί μικρά οπλοστάσια στα κελιά των φυλακών. Όμως, και οι εξωτερικοί φρουροί ήταν ανίκανοι ν’ αντιδράσουν στο δραστικό πυρ των Αλβανών, καθώς δεν διέθεταν τον κατάλληλο εξοπλισμό. 

Η ανεπάρκεια ενός ακόμη προσκυνητή των Εβραίων !.....
Μετά το πρώτο σοκ ήρθε και το δεύτερο να συμπληρώσει τη συμφορά. Ο γνωστός από το 1995 στην ελληνική αστυνομία Μάριο Κόλα, επικεφαλής πενταμελούς ομάδας, ξεκίνησε να τρομοκρατεί τη Δυτική Ελλάδα. Φυσικά, δεν πρόκειται για κοινούς κακοποιούς, καθώς η αστυνομία γνωρίζει την επιχειρησιακή ικανότητα του ίδιου και την αμάδας του. Για άλλη μια φορά η χώρα μας έγινε περίγελος, λόγω των κωμικοτραγικών καταστάσεων που έλαβαν χώρα, κυρίως με την παρουσία των δημοσιογράφων. 

Όπως έγινε το 1996 με τα Ίμια, όταν γνωστός και "έγκριτος" δημοσιογράφος έδινε σε ζωντανή σύνδεση τον απόπλου του ελληνικού στόλου, ή λίγα χρόνια μετά όταν άλλος μεγαλοδημοσιογράφος είχε αναλάβει το ρόλο του διαπραγματευτή με τον κακοποιό Σορίν Ματέι μέσω της τηλεόρασης. Αυτά, φυσικά, συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα του Σαμαρά και του Δένδια. Σε κάθε σοβαρό κράτος θα είχαν αποκλειστεί δεκάδες χιλιόμετρα πέριξ του σημείου των επιχειρήσεων και θα δινόταν ένα απλό δελτίο τύπου μετά το τέλος τους. 

Εδώ, όμως, αυτή η επιχείρηση εξολόθρευσης της καταδρομικής ομάδας των Αλβανών uckάδων έγινε καθημερινό επεισόδιο μετάδοσης ανοησιών, αλλά και πληροφοριών που είχαν διαρρεύσει στο δελτίο των οκτώμισι. Κανείς έως τώρα δεν έχει ζητήσει ευθύνες γι’ αυτές τις διαρροές, που έγιναν μέσα από την αστυνομία. Κανείς δεν ζήτησε ευθύνες για τη μετάδοσή τους στην τηλεόραση και την πληροφόρηση των κακοποιών μέσω αυτών. Μιλάμε για ευθύνες, γιατί σ’ αυτή την τιτάνια επιχείρηση πήραν μέρος και επίλεκτες στρατιωτικές μονάδες με ειδικό εξοπλισμό - κάτι που επίσης μεταδόθηκε- ειδικευμένες σ’ αυτό το είδος πολέμου και μάλιστα με ικανότητα να τελειώνουν μ’ αυτούς μια και καλή. 

Ο σκοπός ήταν συγκεκριμένος, δηλαδή, να φανούν ανίκανες οι δυνάμεις ασφαλείας στα μάτια του κόσμου, ώστε ν’ απαξιωθούν από την επερχόμενη κυβέρνηση του mister alexis, πράγμα που ήδη έγινε, μέσω των νέων εισηγήσεων που έκανε για τη διάρθρωση των ένοπλων δυνάμεων μόλις αναλάβει την εξουσία. Όλ’ αυτά έγιναν και με τη σιωπηρή ανοχή του υπουργού προστασίας του αλλοδαπού πολίτη, κύριου Δένδια, που μετά την εμφάνισή του χαμογελαστού στη συναγωγή, άφησε απροστάτευτη την αστυνομία στα νύχια των καναλιών και έκανε μόνο δηλώσεις από την Αγγλία, δίνοντας συγχαρητήρια για το θάνατο των δύο Αλβανών σε ενέδρα. 

Βεβαία, όλ’ αυτά είναι ένα από τα κομμάτια του παζλ του εγκλήματος και της τρομοκρατίας. Είναι γνωστό ότι μέλη γνωστών οικογενειών μαφιόζων είναι παράλληλα και μέλη πολιτικών κομμάτων στην Αλβανία και έχουν κάνει συγκεντρώσεις σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας. Όπως επίσης, είναι γνωστό και το ότι Σαουδάραβες κροίσοι χρηματοδοτούν τρομοκρατικές ισλαμιστικές ομάδες στα Βαλκάνια και δεν υπάρχει καλύτερο κέντρο εκπαίδευσης από το ξέφραγο αμπέλι, που ονομάζεται Ελλάς του ΔΝΤ. Μια Ελλάδα της εξαθλίωσης και της ανεργίας, όπου οι Έλληνες σε λίγο θα ζητούν μειονοτικά δικαιώματα και όπου ανά πάσα στιγμή αναμένουν τη βόμβα των ισλαμιστών να εκραγεί κάτω από τα πόδια τους. 

Με το ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, να ζητά ένοπλες ομάδες εργατών, επιτροπές φαντάρων καισυνδικαλισμό στο στρατό και στην αστυνομία, τους ισλαμιστές να μας απειλούν με τζιχάντ, τουςΑφρικανούς να οργανώνονται σε ομάδες με το όνομα μαύροι πάνθηρες και τον UCK να πραγματοποιεί επιχειρήσεις στο έδαφός μας, ένας και μόνο δρόμος μένει για όλους τους Έλληνες. Ένας δρόμος δύσκολος, δρόμος αρετής και πολέμου. Αυτός της εκπαίδευσης και της οργάνωσης στις μάχιμες γραμμές τις Πατριωτικής Πολιτοφυλακής.

Ας δουν οι Έλληνες αυτό που έρχεται κι ας αναλογιστούν το χρέος απέναντι στην οικογένεια και στην Πατρίδα τους κι ας κάνουν το βήμα να ενταχτούν στην οικογένειά μας. Κανένας Έλληνας αποφασισμένος να σώσει το Έθνος δεν περισσεύει, όταν κινείται με αγνά και άδολα αισθήματα και βάζει μπροστά το εμείς κι όχι το εγώ του.

Υποδιοικητής Πατριωτικής Πολιτοφυλακής

 Αναρτήθηκε από patriotiki politofilaki 

ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ANTINEWS KAI ΣΤΟΝ "ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ"


Οι δημοσιογράφοι ερευνητές, καλό θα ήταν να ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το έθνος μας και η Ελληνική κοινωνία και να μην δημιουργούν άρθρα "αποκαλύψεις" για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

 Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή δεν ασχολείται με παιχνίδια του διαδικτύου, ούτε κάνει παιδομάζωμα για να δημιουργήσει μελλοντικούς στρατούς μέσα από διάφορες σελίδες του facebook .
Το κίνημά μας κινείτε πάντα στα πλαίσια του νόμου και απαγορεύεται αυστηρώς η εγγραφή ανηλίκων.
Εκ της διοικήσεως.
Διαβαστε την "σοβαρη ερευνα" εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...