Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Tι κρύβουν οι «κλειστές» ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

Τα τζάμια ήταν πράσινα και το κτίσμα θύμιζε…πύργο Ελέγχου, στην κορυφή του Κιθαιρώνα!

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΛΙΑΡΟΥ

Θα είχαμε ξεχάσει την ημιπαράνομη εισβολή μας στο χώρο από μια ανθρωποθυρίδα της εγκαταλειμμένης βάσης του ΝΑΤΟ στον Κιθαιρώνα,εάν δύο χρόνια αργότερα δεν βλέπαμε στο γνωστό φιλμάκι «Ατσαλένιος Αετός» την Αμερικανική Διοίκηση να δίνει στο αεροσκάφος την εντολή «Κατευθύνσου προς τη βάση του… Ελικώνα»!

Θα πείτε, μπερδεύτηκαν με το Ελληνικό;Την Τανάγρα; Ανάλογη εγκατάσταση υπάρχει και σε γκρεμό της Βαρυμπόπης μετά τα Βασιλικά Κτήματα. Προφανώς θα επιτηρεί τους διερχόμενους κότσυφες τους λευκόστερνους, κοινώς κοτσυφότσιχλες…

Έτσι είναι αν έτσι πιστεύετε, μερικές φορές. Όταν, όμως, δείτε σταθμό και θόλο ραντάρ, π.χ. στην Αταλάντη, να βρίσκεται επί… κοιλώματος του εδάφους, περίπου στο επίπεδο της θάλασσας, μην απορήσετε. Όλες οι άλλες εγκαταστάσεις ραντάρ βρίσκονται επί κορυφών ορέων.

Τα μυστήρια είναι πολλά για τους λάτρεις της λεγόμενης «πολεμικής Αρχαιολογίας» ή και τους λάτρεις της Στρατιωτικής Τεχνολογίας.


Στρατόπεδα εγκαταλειμμένα που για κάποιον λόγο φυλάσσονται αυστηρά από το Μεγάλο βουνό έως τον Αυλώνα, τον Ωρωπό, τον Υμηττό, μαρτυρίες για έντονη δραστηριότητα σε ώρες κατά τις οποίες στα βουνά ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας (π.χ.στον ανατολικό και κεντρικό Υμηττό) ή ακόμη και για πυροβολισμούς που ακούγονται τις νύχτες σε περιοχές όπου δεν λείπουν και τα περιστατικά συλλήψεων ή διακριβώσεων παρανόμως εισελθέντων ή διερχομένων.

Η έρευνα της ομάδας που μίλησε στοPRESSing δεν σταμάτησε εδώ, αφού εντόπισε και πρώην (;) αμερικανικές βάσεις επί αντικλίνων με κατασκευές που είχαν πύλες εισόδου μεγαλύτερο από 2,5 x 15 μέτρα, υπερυψωμένες σκοπιές αμερικανικού τύπου, συστήματα ασφαλείας και… απόλυτη έλλειψη,ορατών τουλάχιστον, σκοπών.

οποίο, όταν ακούσαμε για τις έρευνες μιας άλλης ομάδας με σχετικό αντικείμενο, δεν θεωρήσαμε τα μέλη της «τρελούς» και «γραφικούς» όπως πολλοί, συνήθως άσχετοι με το αντικείμενο, άλλοι.

Για παράδειγμα, ο Δρ Ησαΐας Κωνσταντινίδης έγραψε ένα ερευνητικό άρθρο όπου αναφέρεται ότι « …μετά το 1990 και το πέρας του Ψυχρού Πολέμου, με τη φαινομενική νίκη των Αμερικανών και των συμμάχων τους, οι Αμερικανοί αναθεώρησαν το καθεστώς των βάσεών τους σε μια σειρά χωρών ανά τον κόσμο,μεταξύ άλλων στην Ελλάδα και την Τουρκία».

Τι συμβαίνει, όμως, με τις βάσεις τους στον ελληνικό χώρο που υποτίθεται ότι έκλεισαν οι ΗΠΑ την πενταετία 19851990;

Στην έκδοση «Ελλάδα  Άκρως Απόρρητο» μπαίνει το ερώτημα «έκλεισαν οι βάσεις ή συμβαίνει κάτι άλλο;»…

Ένα άλλο ζήτημα που κατά καιρούς έχει τεθεί σχετίζεται με την άλλοτε αμερικανική βάση της Δράμας. Η εκεί εγκατάσταση των ΗΠΑ, όπισθεν του Κορύλοβου που δεσπόζει ως ορεινός όγκος δίπλα στην πόλη, έχει τεθεί εκτός λειτουργίας. Πολλοί παρατήρησαν ότι εκείνη ακριβώς την εποχή της ανακοίνωσης του κλεισίματός της,τον Οκτώβριο του 1985, γνωστοποιήθηκε πως οι Αμερικανοί ξεκινούν την οικοδόμηση υπόγειου κτίσματος εντός του χώρου όπου φιλοξενούνταν η βάση! Πολλοί βέβαια αναρωτήθηκαν γιατί, καθώς η βάση έπαυε τη λειτουργία της, ενώ και οι συζητήσεις των χωρικών για «έρευνες για χρυσό και πολύτιμους λίθους στην περιοχή»αναζωπυρώθηκαν.

Σε επιστολή προς τον ΥΠ.ΕΘ.Α. του κ. Γ.Πάλμου τονίζεται ότι στην περιοχή μεταξύ Πεταλιών και Μαραθώνος « …διαπιστώσαμε ύπαρξη βυθιζόμενου στρατιωτικού υλικού,και ολοκληρώνοντας την έρευνά μας με συνομιλία με εντοπίους πληροφορηθήκαμε ότι κάτοικοι της περιοχής ήταν αυτόπτες μάρτυρες της καταπόντισης υλικού 35 κοντέινερ από σκάφος προφανώς του Αμερικανικού Ναυτικού…».

Τα προαναφερθέντα, εξηγεί ο Δρ Ησαΐας Κωνσταντινίδης, συναποτελούν «ένα τεράστιο και πολύπλοκο ζήτημα… Στο παρόν,όμως, πρέπει να αναφέρουμε όσα τονίζει μια τελευταία ενημέρωση που είχαμε από πηγή μας. Σύμφωνα με αυτή, οι αμερικανικές επίγειες βάσεις σε διάφορα σημεία της ελληνικής επικράτειας, συμπεριλαμβανομένων του Μαραθώνα, της Ν. Μάκρης αλλά και της Δράμας, έχουν μεν εκκενωθεί αλλά αντικαταστάθηκαν από άλλες, πολύ πιο υπερσύγχρονες που βρίσκονται καλά κρυμμένες στο υπέδαφος! Είναι, δηλαδή,υπόγειες (μυστικές βάσεις), οι οποίες κατά την πηγή μας πρόκειται να φέρουν τη γεωπολιτική ανάπλαση της εποχής μας, προετοιμάζοντας το δρόμο για τη Νέα Εποχή…».

Ας αναλογιστούμε ότι κατά τις έρευνες φίλων και συνεργατών του PRESSing, προς επίρρωσιν των ανωτέρω, μελετήσαμε τις φωτογραφίες και από το πολυσυζητημένο θέμα της σπηλιάς της Πεντέλης, απ’ όπου οι εργαζόμενοι έφυγαν τόσο βιαστικά ώστε άφησαν στον χώρο ενδύματα εργασίας και τσιγάρα!

Η βάση του ΝΑΤΟ, ή χώρος αποθήκευσης πυρηνικών, ή νατοϊκό καταφύγιο για τις οικογένειες των αξιωματούχων σε περίπτωση πιθανού πυρηνικού πολέμου, απασχόλησε και το Ελληνικό Κοινοβούλιο με σειρά επερωτήσεων (Β. Τσουδερού κ.ά.).

Οι απαντήσεις δεν έπεισαν κανέναν,αφού απαγορεύεται άλλωστε ακόμη η είσοδος στο χώρο, ο οποίος είναι φραγμένος με μπετόν και από τον οποίο φέρεται να πήρε μόνο τις λατύπες γνωστή ελληνική κατασκευαστική εταιρεία, ύστερα από σχετική συμφωνία με τις αρχές του ΝΑΤΟ!

Υπενθυμίζουμε ότι με τη λήξη του Ψυχρού Πολέμου δημοσιεύτηκαν σε αποκαλυπτικό σατιρικό περιοδικό τα δύο σημεία της Ελλάδας που στοχεύονταν από σοβιετικούς πυρηνικούς πυραύλους.

Ο ένας ήταν πλησίον των Αθηνών, ευνόητο γιατί. Ο δεύτερος ήταν στην περιοχή Νερατζιών ακρωτήριο Μαλέας, όπου δεν υπήρχε καμία ελληνική ή νατοϊκή βάση (η πλησιέστερη ήταν στα Κύθηρα για την παρακολούθηση των σκαφών του εκεί… Σοβιετικού Ναυτικού Αγκυροβολίου). Πάσα εξήγηση δεκτή, για να μην ακούμε μόνο τις εύκολες κατηγορίες αλλά και κάποιες σοβαρές απαντήσεις από όσα τόσοι πολλοί, τόσο εύκολα πιστεύουν ότι μπορεί να αποκρύπτουν.

Πηγή: Pressing Magazine


http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...