Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ Καλούν καταθέτες, να μεταφέρουν καταθέσεις στη… ΓΕΡΜΑΝΙΑ!


ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ. ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. 
LIVE Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΔΩ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!! 

Βαστάτε ΑΔΕΡΦΙΑ!!! ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ! ...

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ, πλην του ΔΗΣΥ που θα απέχει! Βουλευτές από όλα τα κόμματα μαζί με τον κόσμο, έξω από τη Κυπριακή Βουλή.

Υπό παραίτηση τελεί ο Σαρρής!!! Να δούμε αν τελικά θα τον αποκεφαλίσουν, για να στείλουν μήνυμα στην Ευρώπη. 

Πάει ο και Υπουργός Εμπορίου, υπεύθυνος για το φυσικό αέριο στη Μόσχα, μαζί με κλιμάκιο της Λαικής Τράπεζας. 
Επιστολή η οποία πρέπει να προβληματίσει τόσο την Κυβέρνηση της Κύπρου όσο και την Κεντρική Τράπεζα έχει στα χέρια του το SigmaLive. Γερμανικό Συμβουλευτικό Γραφείο καλεί Κύπριο καταθέτη να μεταφέρει τις καταθέσεις του στη Γερμανία λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κυπριακή οικονομία. 
Ο πολίτης ο οποίος έλαβε την συγκεκριμένη επιστολή, από το γερμανικό γραφείο, επικοινώνησε έξω φρενών με το SigmaLive, καταγγέλλοντας το περιστατικό και ζητώντας από τους αρμόδιους να αναλάβουν δράση. 
Στην επιστολή προτείνεται επιτόκιο 3-4% για καταθέσεις 50 χιλιάδων ευρώ και άνω, ενώ εγγυάται την ασφάλεια τους. Μάλιστα δίνεται χρονοδιάγραμμα μέχρι τις 30 Απριλίου του 2013. 
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι «κρούση» από γερμανικά συμβουλευτικά γραφεία δέχθηκαν και άλλοι πολίτες. 
Οι εξελίξεις αυτές πρέπει να προβληματίσουν τους αρμόδιους για τις πραγματικές προθέσεις αυτών που προσπαθούν να μας επιβάλουν το νομοσχέδιο για κούρεμα των καταθέσεων. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

http://hellas-diaggeleas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...