Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ... ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ‏


Αλήθεια ποιος προδότης από την Ελλάδα και την Κύπρο θα λογοδοτήσει που παρέδωσαν την Κύπρο ξεβράκωτη στις ύαινες και στα όρνια;;
Αλήθεια δεν προκαλεί έκπληξη ο εκβιασμός συγκεκριμένων διεθνών αρπαχτικών και η 
εγκληματική αδιαφορία του θείου ΣΑΜ -Αμερική και της ΑΡΚΟΥΔΑΣ-Ρωσία;;;;
Ο θείος ΣΑΜ κάνει τσάρκες κοντά στην Κύπρο, έχει το οικόπεδο 12 από την Κύπρο και κάνει το παπί σε μια δύσκολη στιγμή της Κύπρου για 5,5 δις, που για τον θείο ΣΑΜ είναι για στραγάλια!
Η αρκούδα υποτίθεται ότι... ήθελε να έχει σοβαρούς συμμάχους και βάση στην

μεσόγειο και το παίζει θιγμένη και αδικημένη!!! Ναι πήγαν να την φέρουν στην
Ρωσία η Γερμανία με τα τσιράκια της ή είναι σκηνοθετημένη η διχοτόμηση της Κύπρου από ποιο ψιλά κλιμάκια των δυο υπερδυνάμεων του ΟΗΕ;;;;

Όλο το σκηνικό θυμίζει καραγκιοζλίκι ανεξήγητο για τα διεθνή δεδομένα και συμφέροντα των δυο υπερδυνάμεων! Με αυτό που αφήνουν να φαίνεται!

Όλα δείχνουν Κύπρος και Ελλάδα στο βωμό του πειράματος αλυσοδεσίματος της ανθρωπότητας!!
Δεν υπάρχει λογική εξήγηση με την κοροϊδία του ποσού των 5,5 δις, ούτε η άρνηση της Ρωσίας για διακανονισμό συμφερόντων στην Μεσόγειο, η διπλωματία δεν θίγετε από κάποια λάθη οι σκοπιμότητες αρπάζει την ευκαιρία ακόμα και την ώρα που εισπράττει φτύσιμο.

Εγώ ο φαντασμένος θα σας πω ότι όταν μια χώρα, ένα έθνος, με τόσα πλούσια κοιτάσματα δεν έχει συμμάχους να ζητήσει βοήθεια δυο πράγματα συμβαίνουν, ή οι άνθρωποι που κατοικούν σε αυτό το έθνος είναι λαός προς εξαφάνιση, ή παραδειγματική τιμωρία προς αυτούς που θα απλώσουν το χέρι να προσφέρουν βοήθεια.

Και τώρα κρατηθείτε για να μπορέσετε να αφομοιώσετε καλύτερα την φρίκη που μας ετοιμάζουν οι δυο υπερδυνάμεις και αυριανοί δικτάτορες της ανθρωπότητας, Αμερική και Ρωσία.

Αμερική και Ρωσία μαζί θα κτυπήσουν Ιράν και βόρεια Κορέα και αυτό για να βγάλουν στο κλαρί την Κίνα που είναι ο τελικός στόχος!!!

Όλα αυτά τα ονομάζω πρωτοφανές παγκόσμια φρίκη για έναν λόγο διότι δεν θα γίνει με συμβατικά όπλα άλλα και με αρκετά πυρηνικά!!!

Η άρνηση της Ρωσίας να πάει στην Κύπρο και να κάνει πάρτι στην Μεσόγειο δεν είναι αμελητέα ούτε οι ηλιθιότητες για 5,5 ψωρο δις!!!

Αν ο άνθρωπος την ιστορία δεν την έλεγε μυθολογία αλλά αληθινή ιστορία με πολλά καλά και κακά παραδείγματα και δεν ξέχναγε και μελετούσε τα λάθει και τις ενέργειες των προγόνων μας δεν θα ξεχνούσε τους αιμοσταγείς βρώμικους και αχάριστους άτλαντες!

Περίεργα παιχνίδια παίζει η ιστορία, τρέχει με τον δικό της τρόπο και κάνει κύκλους γύρο από τον εαυτό της‼!

Και να, ο ΕΛΛΗΝΑΣ και ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ πάλι στο επίκεντρο‼! Να που γίνετε πάλι η προδοσία και το παγκόσμιο κτύπημα στην Ελλάδα και τους ΕΛΛΗΝΕΣ‼!

Έτσι και τότε προ-δοθήκαμε από παραδοσιακούς μας συμμάχους και υποτίθεται φίλους‼!

Μακάρι να κάνω λάθος και να είμαι φαντασμένος, όμως σκεφτείτε ΕΛΛΗΝΕΣ προσεκτικά και ήρεμα τα δεδομένα όπως διαμορφώνονται με ταχύτητα παγκοσμίως!

Η γνώση και η αλήθεια είναι άλλη που εμείς, ο απλοί θνητοί δεν μπορούμε να την φανταστούμε.

Η αλήθεια βρίσκεται καλά κρυμένη στο Άγιο Όρος, στο Βατικανό και στο Ισραήλ!

Μετρήστε πόσες φορές τα δέκα τελευταία χρόνια ήρθε ο Πούτιν να προσκυνήσει ή να δει το Άγιο Όρος;;;; Πόσες φορές οι πρόεδροι της Αμερικής ήρθαν στο Ισραήλ;;;; Πότε ξανά παραιτήθηκε Πάπας και γιατί, πριν 600 χρόνια! Γιατί σήμερα επειγόντως ξήλωσαν τον Πάπα; Ποια πλήθη θέλουν να ελέγξουν και γιατί;;;

Για ένα είμαι πεπεισμένος 100%, ότι αυτοί οι εγκληματίες γνωρίζουν κάτι συνταρακτικό που το κρύβουν διαχρονικά από τους λαούς.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...