Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Οι Κύπριοι πολιτικοί, η οργή της Μαφίας και το ραδιενεργό ισότοπο "πολώνιο 210"

Παγωμένος είναι ο αέρας που φθάνει στην Κύπρο από τη Ρωσία! 

Η Μόσχα δεν έχει λάβει καμία απόφαση ακόμα για την επέκταση του δανείου ύψους 2,5 δισ. ευρώ προς την Κύπρο ή σε σχέση με τη συμμετοχή Ρώσων επενδυτών στην ανακεφαλαιοποίηση των κυπριακών τραπεζών του νησιού, σύμφωνα με ρωσική κυβερνητική που επικαλείται το πρακτορείο Reuters. ........................

«Δεν υπήρξε καμία απόφαση ακόμα», ανέφερε η πηγή. 

Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης δήλωσαν ότι αναμένουν τη Ρωσία να επεκτείνει το δάνειο που παραχωρήθηκε στην Κύπρο για πέντε χρόνια μέχρι το

2021 και ενδεχομένως να αναθεωρήσει τους όρους του.Οι Ρώσοι είναι έξαλλοι με τους Κύπριους και σύντομα οι συνέπειες του θυμού της ρώσικης αρκούδας θα κάνουν την εμφάνισή τους. 

Στα 18,3 δις δολάρια υπολογίζονται οι ρωσικές καταθέσεις στην Κύπρο σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο RT. Το κόστος που θα έχει το κούρεμα για τους Ρώσους πολίτες εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα 2 δις δολάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" η οργή της Ρώσικης Μαφίας για την βίαιη αρπαγή των κεφαλαίων, δεν έχει προηγούμενο.
Οι Κύπριοι πολιτικοί που θα ψηφίσουν υπέρ του κουρέματος θα πρέπει να σκεφθούν πρώτα τις συνέπειες των πράξεών τους καθώς και τα αντίποινα της Ρώσικης Μαφίας τις μεθόδους της οποίας είδαμε στην περίπτωση Λιτβινένκο.
-"Δεν είναι δυνατόν να βρεθεί κάποιος να κλέψει τη Ρωσική Μαφία και να μείνει ατιμώρητος...", λένε οι μυημένοι.
Πριν από 7 χρόνια, τον Νοέμβριο του 2006, τρεις άνδρες συναντήθηκαν στο μπαρ του ξενοδοχείου Millennium στην περιοχή Μέιφερ του Λονδίνου. Ηταν Ρώσοι, γνωρίζονταν καλά μεταξύ τους και είχαν κοινό παρελθόν στην KGΒ, τη ρωσική μυστική υπηρεσία πληροφοριών. Το περιεχόμενο της συνάντησης ήταν αυστηρά επαγγελματικό. 

Αυτό που ακολούθησε ξεπερνά τη ζοφερή φαντασία σεναριογράφων κατασκοπευτικών ταινιών, αλλά και εξομολογήσεων πρακτόρων του Ψυχρού Πολέμου: Σύμφωνα με τη Σκότλαντ Γιαρντ, ο Αντρέι Λουγκοβόι δηλητηρίασε τον Αλεξάντερ Λιτβινένκο με πολώνιο-210, ένα σπάνιο ραδιενεργό ισότοπο, ρίχνοντας την ουσία στο τσάι του. Το ίδιο βράδυ ο Λιτβινένκο, που στο μεταξύ είχε επιστρέψει σπίτι του, ένιωσε φοβερή αδιαθεσία. 

«Οταν ο Σάσα συναντήθηκε μαζί τους, ο Λουγκοβόι τού προσέφερε αλκοόλ. Ο Σάσα ξαφνιάστηκε και του απάντησε “αφού ξέρεις, δεν πίνω ποτέ αλκοόλ”. Τότε εκείνος του προσέφερε τσάι. Ο Σάσα αργότερα μου εξομολογήθηκε ότι το τσάι ήταν έτοιμο, κρύο και άγευστο. Ηπιε μερικές γουλιές χωρίς να το τελειώσει» αφηγείται η Μαρίνα Λιτβινένκο, χήρα του «Σάσα», όπως αποκαλεί τον άνδρα της, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές εκείνης της ημέρας. 

«Ηταν 1η Νοεμβρίου, η έκτη επέτειος της εγκατάστασής μας στο Λονδίνο, μια συμβολική ημερομηνία, και είχα μαγειρέψει δείπνο για τους δυο μας. Ξαφνικά, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ο Σάσα άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Εμοιαζε με τροφική δηλητηρίαση, δεν είχαμε ιδέα ότι μπορεί να ήταν κάτι τόσο σοβαρό. Επειτα από λίγες ώρες, ο πόνος δεν σταματούσε και μου είπε: “Μαρίνα, αισθάνομαι κάτι περίεργο. Πονάω τόσο πολύ, που δεν μπορεί να είναι μια απλή τροφική δηλητηρίαση”. Κάποια άλλη στιγμή μού είπε: “Νομίζω πως η καρδιά μου σταμάτησε να χτυπά”. Η θερμοκρασία του σώματός του ήταν πολύ χαμηλή. Ολα έμοιαζαν ακατανόητα. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε».) Ποιος Κύπριος πολιτικός θα τολμήσει να πιει ουίσκι, τσάι, η κρασί-ακόμη και νερό-καθώς θα βρίσκεται στην Ρωσία εάν έχει "κλέψει" τόσα δις από τη Ρώσικη Μαφία αλλά και έντιμους Ρώσους επιχειρηματίες που επέλεξαν να διατηρούν τις καταθέσεις τους στο νησί;
πηγη


http://hellas-diaggeleas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...