Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Έκρηξη έξω από την Πρεσβεία της Ρωσίας στη Δαμασκό



Ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο ανατινάχθηκε σήμερα, Πέμπτη, δίπλα στην Πρεσβεία της Ρωσίας στο κέντρο της Δαμασκού, κοντά στην έδρα του κυβερνώντος κόμματος της Συρίας Μπάαθ. 
Το κτήριο της Πρεσβείας υπέστη ζημιές, ανακοίνωσε στέλεχος της διπλωματικής αντιπροσωπείας. Μετά την έκρηξη υπήρξε ανταλλαγή πυρών με αυτόματα όπλα. 
Τα συριακά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι είναι μεγάλος ο αριθμός των θυμάτων της έκρηξηςΜέχρι στιγμήςέχει ανακοινωθεί ότι υπάρχουν 4 νεκροί. Από το σημείο της έκρηξης, που έχει περικυκλωθεί, υψώνεται στήλη καπνού σε μεγάλο ύψος. 
(Aνανέωση)

Ο αριθμός των νεκρών από έκρηξη βόμβας σε παγιδευμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Δαμασκού, κοντά στη Ρωσική πρεσβεία, μεταξύ των οποίων και παιδιά, αυξήθηκε σε 31 άτομα, μετέδωσε σήμερα Πέμπτη η κρατική τηλεόραση της Συρίας.

Επίσης μετέδωσε τη σύλληψη ενός πιθανού βομβιστή αυτοκτονίας, στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκαν πέντε βόμβες, μία εκ των οποίων ζύγιζε 300 κιλά. Σύμφωνα με το προσωπικό του Εποπτικού Συμβουλίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Συρία έπειτα από την πρώτη έκρηξη, στα βόρειο-ανατολικά της Δαμασκού εξερράγησαν άλλα δύο αυτοκίνητα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...