Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Εξωγηινο τσιπακι στο κρανιο του Ναπολεοντα??

Στο Παρίσι οι επιστήμονες που εξετάζουν τα λείψανα του Ναπολέοντα Βοναπάρτη βρίσκονται σε βαθύ προβληματισμό ύστερα από την ανακάλυψη ενός μικροσκοπικού (μισής ίντσας) ενσωματωμένου μικροτσίπ στο κρανίο του.....

Δεδομένου ότι στην εποχή του δεν υπήρχε τέτοια τεχνολογική δυνατότητα ο Δρ Andre Dubois δεν διστάζει να δηλώσει, σε γαλλικό ιατρικό περιοδικό, ότι πρόκειται για εξωγήινο εμφύτευμα και άρα ότι κάποτε ο Γάλλος αυτοκράτορας είχε απαχθεί από UFO!

«Μέχρι τώρα, όλες οι ενδείξεις συγκλίνανε στο ότι τα θύματα απαγωγής από εξωγήινους ήταν απλοί άνθρωποι που δεν έπαιζαν κάποιο ρόλο στα παγκόσμια

γεγονότα. Τώρα έχουμε ατράνταχτες αποδείξεις ότι εξωγήινοι ενήργησαν στο παρελθόν με σκοπό να επηρεάζουν την ανθρώπινη ιστορία και ενδεχομένως να συνεχίζουν να το κάνουν!» δήλωσε.

Ο Δρ Dubois έκανε αυτή την καταπληκτική αποκάλυψη όταν εξέταζε το σκελετό του Ναπολέοντα, ύστερα από την εκταφή του, για μια επιχορήγηση 140.000 δολαρίων από τη γαλλική κυβέρνηση. Σκοπός της έρευνας ήταν διαπιστώσουν αν έπασχε από μια διαταραχή της υπόφυσης που συνέβαλε στο μικρό ανάστημα του.

Από την έκταση της οστεϊκής ανάπτυξης γύρω από το τσιπ, ο ειδικός πιστεύει ότι η εμφύτευση έγινε όταν ο Βοναπάρτη ήταν νέος. «Ο Ναπολέων εξαφανίστηκε από τα μάτια μας για μια περίοδο αρκετών ημερών, τον Ιούλιο του 1794, όταν ήταν 25 χρονών. Αργότερα ισχυρίστηκε πως ήταν κρατούμενος κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος Themidorian - αλλά κανένα αρχείο της σύλληψης δεν υπάρχει. Πιστεύω, λοιπόν, ότι τότε ήταν που έλαβε χώρα η απαγωγή».

Από εκείνη τη στιγμή, η άνοδος του Ναπολέοντα ήταν ραγδαία. Μέχρι το επόμενο έτος, είχε τεθεί επικεφαλής του γαλλικού στρατού στην Ιταλία. Ως εκ θαύματος, ήταν σε θέση να μετατρέψει τα λιμοκτονούντα γαλλικά στρατεύματα σε μια άνευ προηγουμένου μαχητική δύναμη και να συντρίψει τους Ιταλούς. Το 1804, μετά από μια σειρά από εντυπωσιακές νίκες, στέφεται αυτοκράτορας της Γαλλίας - και η αυτοκρατορία του, σύντομα επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει αυτό που είναι τώρα η Γερμανία και η Αυστρία, καθώς και την Ελβετία, την Ιταλία και τη Δανία.

«Ο Ναπολέων χρησιμοποίησε στρατιωτικές στρατηγικές που προηγούνταν εκατό χρόνια από την εποχή του», είπε ο Δρ Dubois. «Ίσως, το εμφύτευμα να ενίσχυσε, κατά ένα κάποιο τρόπο, τις ικανότητές του. Το εμφύτευμα θα μπορούσε να εξηγήσει επίσης τη γνωστή συνήθεια του Ναπολέοντα να έχει το χέρι του πάνω από την καρδιά του. Είναι πιθανό η συσκευή-εμφύτευμα να επηρέαζε τα ηλεκτρικά σήματα από τον εγκέφαλο στην καρδιά του».
Χμ… λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Το δημοσίευμα, που έχει αρχίσει να κάνει σιγά-σιγά τον γύρο του κόσμου, φαίνεται πολύ πειστικό, ωστόσο υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που φαίνεται να το αμφισβητούν: α) δεν αναφέρεται η ημερομηνία του περιστατικού, β) δεν αναφέρεται το γαλλικό ιατρικό περιοδικό, γ) δεν υπάρχει ανάλογη επίσημη αναφορά (αφού υποτίθεται δημοσιεύτηκε σε περιοδικό), δ) ο Δρ Andre Dubois φαίνεται να είναι ανύπαρκτο πρόσωπο καθώς σε αυτό το όνομα δεν αντιστοιχεί ανάλογη ιδιότητα, όπως κι αν το ψάξεις στο Google


Strange Files 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...