Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


Στο παρόν άρθρο χρησιμοποιούμε αυστηρή & σκληρή γλώσσα, διότι το απαιτούν τα γεγονότα που τρέχουν, και απειλούν την ασφάλεια & ακεραιότητα της πατρίδας. Απειλούν την εθνική μας Κυριαρχία!!!

Θα προσπαθήσουμε με απλή γλώσσα να αναλύσουμε τα Εθνικά μας θέματα. Υπενθυμίζω ότι σήμερα τελούμε υπό Γερμανική διοίκηση και κατοχή, διοικούμεθα από τα Μνημόνια που υπέγραψαν δοσίλογοι & εφιάλτες πολιτικοί. Διοικούμεθα από τους Γερμανούς κ.κ. Ράϊχενμπαχ στη κυβέρνηση, και Φούχτελο στη τοπική αυτοδιοίκηση.
Μας έχουν επιβάλλει ξένη κατοχή, με ντόπιους συνεργούς δοσίλογους πολιτικούς. Τους αποκαλούμε δοσίλογους εκ του αποτελέσματος, αφού κατάστρεψαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, οικονομικά & εθνικά.
Τους αποκαλούμε δοσίλογους διότι συνεργάζονται με τον εχθρό.
Ο Σαμαράς προστάζει τους συνεργάτες του, «Να κάτσουμε στα τέσσερα στις προσταγές της τρόϊκα». (δηλώσεις πολιτικών στη T.V.) Τέτοιους κυβερνήτες έχουμε!!! Ποίαν έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων;;;
Πιόνια & Μαριονέτες των Γερμανών & της Ν.Τ.Π. οι πολιτικοί μας.
Με Σημιτάκια, Jeffrey, Παπούλιες, Σαμαράκια, Βουβουζέλους, Ντόρες, & Ιερώνυμους, και όλο αυτό το κακό συναπάντημα, είναι ποτέ δυνατόν να προκόψει αυτή η χώρα;;;
Στους εφιάλτες & δοσίλογους πολιτικούς και άλλα αρπακτικά λέμε.  Είσαστε εκείνοι «οι φίλοι», που μας καρφώνουν στη πλάτη, και σφίγγουν το σχοινί στο λαιμό μας, οι ίδιοι που βρίσκεστε πίσω από τα δάνεια και τα μνημόνια της τρόϊκα, είσαστε πίσω από την εσωτερική μας διάσπαση, πίσω από τις ορδές των εισβολέων Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, οι ίδιοι που χρηματοδοτείτε για χρόνια κάποιους άλλους δοσίλογους εθνοπατέρες που μας έθαψαν. Οι ίδιοι που χρησιμοποιείτε τους κουκουλοφόρους αντιεξουσιαστές για να θάβεται την αντίδραση του τίμιου Έλληνα πολίτη. Οι ίδιοι που δανείζετε τους τραπεζίτες, αλλά τα παίρνετε χρεώνοντας εμάς το πόπολο.
Οι ίδιοι που μας ψεκάζετε με χημικά, για να μένουμε σε καταστολή!!!   
Στις ημέρες μας «άκρα του τάφου σιωπή» επικρατεί από τους δοσίλογους πολιτικούς γύρω από τα Εθνικά μας θέματα. Ακόμη και στη προεκλογική περίοδο αποφεύγουν να ενημερώσουν το Λαό, και εκφέρουν αερολογίες, «περί ανέμων και υδάτων», διότι έτσι έχουν διαταχθεί να πράξουν από τα αφεντικά τους,  της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Οι πολιτικοί συνεχώς ασχολούνται με τα οικονομικά θέματα, τη πιθανή χρεοκοπία, τη διαφθορά, τα «στικάκια», και με τα οικονομικά σκάνδαλα, για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Λαού, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Δικαιοσύνης, και της πνευματικής ηγεσίας του τόπου, κρατώντας έτσι αυτούς σε νάρκωση και μακριά από τα εθνικά μας θέματα. Τρομοκρατούν έτσι το Λαό με τους μισθούς και τις συντάξεις, ώστε κανείς να μην ασχολείται πλέον με τα Εθνικά μας θέματα που βράζουν, και έχουν καταστεί λίαν επικίνδυνα για την ασφάλεια και ακεραιότητα της πατρίδας μας. Η Εθνική μας Κυριαρχία,  ο ακρωτηριασμός, και διαμελισμός της πατρίδας,  είναι προ των πυλών, και οι δοσίλογοι πολιτικοί, με τα ΜΜΕ, «πέρα βρέχει», συμπεριφέρονται λες και η Ελλάς είναι δικό τους χωράφι. (Βλέπε δηλώσεις των γειτόνων Ερντογάν, Νταβούτογλου, Μπερίσα, &  Γκρούεφσκι.) Εκ του αποτελέσματος μπορούμε να πούμε ότι τεχνηέντως μας χρεοκόπησαν, (Ν.Τ.Π.), για να μας πάρουν τη Γη μας, τη πατρίδα μας. Τα εθνικά μας θέματα (τα οποία «Εκείνοι» δημιούργησαν), είναι ως γνωστόν, η Θράκη, η Μακεδονία, η Ήπειρος, η Κύπρος, το Αιγαίο με τα νησιά μας, ο ορυκτός πλούτος με την Α.Ο.Ζ. η λαθρομετανάστευση, η διαφθορά, και η οικονομία.
Αρχίζουμε με την οικονομία, διότι κάθε στιγμή οι πολιτικοί με τα ΜΜΕ, ασχολούνται με αυτή, και σε τέτοιο βαθμό που όλοι οι Έλληνες έχουν λεπτομερώς ενημερωθεί, και τρομοκρατηθεί. Ήδη από τα ΜΜΕ πληροφορούμεθα ότι η κυρία Μέρκελ, θα διαγράψει το χρέος της Ελλάδας μετά τις Γερμανικές εκλογές. Φωνάζουμε διαρκώς με όλες μας τις δυνάμεις, στους εφιάλτες πολιτικούς να διαγράψουν το χρέος, να εφαρμόσουν το διεθνή νόμο της Σεισάχθειας, αλλά δεν τολμούν.
Το οικονομικό πρόβλημα, η φτώχεια του τόπου, η ύφεση στην οικονομία, και η κρίση, έγιναν για το λαουτζίκο ή πόπολο, τα λαμόγια δεν τα αγγίζει η κρίση. Τα λαμόγια καλοπερνούν.
Έκαναν μόνο εσωτερική υποτίμηση, αντί να κάνουν στάση εξωτερικών και ΜΟΝΟ πληρωμών. Δεν τολμούν να βλάψουν τα συμφέροντα του Ρότσιλντ, και προτίμησαν να θυσιάσουν τον Ελληνικό λαό…………
Τόσο δειλοί, πιόνια, & μαριονέτες είναι, του μεγάλου αφεντικού.
Περιμένουμε από τους ξένους ηγέτες να μας σώσουν για το συμφέρον τους, και με το αζημίωτο. Τα δύο Αμερικανικά κόμματα εξουσίας συμφώνησαν να επιβάλλουν βαριά φορολογία στα υψηλά εισοδήματα, (άνω των $400.000), για να αποφύγουν μέτρα λιτότητας στα χαμηλά λαϊκά εισοδήματα, ενώ οι δικοί μας άχρηστοι, δοσίλογοι, & επικίνδυνοι πολιτικοί πράττουν ακριβώς το αντίθετο. Ήδη ευρισκόμεθα εν όψει ιστορικών εξελίξεων στη παγκόσμια οικονομία. Οι ΗΠΑ ευρίσκονται προ χρεοκοπίας, και λαμβάνουν έκτακτα μέτρα με αύξηση φόρων στους πλουσίους, για να αποφύγουν λιτότητα στο λαό, που προκαλεί ύφεση!! Τα ΜΜΕ μας πληροφορούν για ιστορικές εξελίξεις, ευρισκόμεθα εν όψει κολοσσιαίας οικονομικής ένωσης ΗΠΑ & Ε.Ε. αντίβαρο της ένωσης των κρατών BRICS,  και Ευρασιατικής ένωσης, και οι δικοί μας πολιτικοί «κοιμούνται με τα τσαρούχια» που λέει ο λαός.
Ήδη κάψανε ένα ισχυρό ατού. Ένα δυνατό χαρτί που πρόσφεραν οι Κινέζοι στην Ελλάδα, για να το παίξει στο παιχνίδι με τους δανειστές της Τρόϊκα. Αυτό το χαρτί-ατού έλεγε, «ο Κινέζος πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πριν από ένα μήνα στη Καγκελάριο της Γερμανίας ότι, αν η Ευρωζώνη δεν κρατήσει την Ελλάδα στους κόλπους της, τότε η Κίνα θα πουλήσει αμέσως όλα τα ευρωπαϊκά χρεόγραφα που κατέχει», με ότι αυτό συνεπάγεται για τη Γερμανική –και όχι μόνο- οικονομία.
Έτσι έγινε η μεταστροφή στη στάση της κυρίας Μέρκελ απέναντι στην Ελλάδα. Αυτά δημοσιεύει το Γερμανικό πολιτικό περιοδικό STERN. Το «ατού» αυτό μένει αναξιοποίητο από τους ανίκανους και δοσίλογους, «Έλληνες» πολιτικούς, από ολιγωρία, υποταγή και υποτέλεια στα μεγάλα αφεντικά της Ν.Τ.Π. (Βλέπε σκάνδαλο λίστας Λαγκάρντ, όπου προσπαθούν πάση θυσία να καλύψουν τους διάφορους δοσίλογους Jeffrey & πολιτικούς Βουβουζέλους). Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας είναι άξιοι μόνο για το κάτωθι πεντάπτυχο.
Μισθοί Βουλγαρίας, Συντάξεις Αλβανίας, Φόροι Σουηδίας, Τιμές Βερολίνου, και μυαλό Πιγκουϊνου.
Μόνο γι’ αυτά τα μέτρα είναι ικανοί οι δοσίλογοι πολιτικοί.!!!
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες δήλωσε, «Με ρωτάτε γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη κλέψανε;; Διότι κλέψανε!!!
Δεν τους τιμωρήσαμε εμείς, αλλά οι θεσμοί. Μου λένε, «γιατί άφησες να μπεί φυλακή ο υπουργός άμυνας, και δεν τον κάλυψες;;» Μα… γιατί έκλεψε.!!! Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, τη πίστη του λαού στη κυβέρνηση. Πρόδωσαν το Λαό, τη Δημοκρατία, το Στρατό, τη Πατρίδα, το Έθνος. Τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη! Αν τους αφήσεις θα διαφθείρουν και άλλους. Γιαυτό φυλακίστηκαν. Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα δημόσια ταμεία. Κρατάμε τη Παγκόσμια
Τράπεζα, το ΔΝΤ, και τη μαφία των Σιωνιστικών τραπεζών μακριά από τα πόδια μας». Αυτά μακάρι να έκαναν τα δικά μας πολιτικά λαμόγια!!!
Στις κρίσιμες αυτές στιγμές, που οι ξενοκίνητες δυνάμεις (Τρόϊκα, & Ν.Τ.Π.), καταπατούν κάθε έννοια Δικαίου, ο λαός περιμένει από την Ελληνική Δικαιοσύνη, να σταθεί αλύγιστη στο καθήκον που ορκίστηκε να υπηρετεί. Δεν θέλουμε δικαστές όργανα των δοσίλογων πολιτικών των Jeffrey No:1 &Jeffrey No:2. Ο λαός περιμένει από τον κάθε Έλληνα δικαστή να αναδειχθεί σε ένα νέο ήρωα Πολυζωϊδη & Τσερτσέτη, να τιμωρήσουν τους προδότες πολιτικούς, τους καταστροφείς της πατρίδας. Έλληνες ενωμένοι ποτέ νικημένοι.  
Τα Εθνικά μας θέματα, από ανύπαρκτα που ήταν, τα δημιούργησε η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, για τα δικά της συμφέροντα, και οι εφιάλτες τα απεδέχθησαν, αφού έχουν να κάνουν με χαζοψηφοφόρους.
Για τους Έλληνες δεν υπήρχε θέμα αμφιβολίας για τμήματα & περιφέρειες της Ελληνικής επικράτειας και Κυριαρχίας.
Όλες οι περιφέρειες αποτελούν το Ελληνικό κράτος σε Γη, Θάλασσα, και Αέρα. Όμως η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. άλλα πρεσβεύει. Υπέσκαψαν τις σχέσεις καλής γειτονίας με τους από Βορρά και Ανατολάς γείτονές μας.
Ετούτοι ενθαρυνθέντες διά της παντοδυναμίας των διεθνών ταραξιών, άρχισαν να ζητάνε και να απαιτούν κομμάτια της πατρίδας μας, ως δήθεν δικά τους. Οι Τούρκοι με τον Ερντογάν ζητάνε, υποσκάπτουν και υποβλέπουν την Ελληνική Δυτική Θράκη, με το Αιγαίο και τα νησιά, αλλά και τον ορυκτό μας πλούτο που κρύβεται μέσα στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα, και στην Ελληνική Α.Ο.Ζ., και από δώ μεριά «αγρόν ηγόρασαν», και «τσιμουδιά» που λέει ο λαός.
Οι Σκοπιανοί με τον γενίτσαρο Γκρούεφσκι, θέλουν την Ελληνική Μακεδονία για να μεγαλώσουν τη δική τους πατρίδα τα Σκόπια-Βαρντάσκα, και να βγούν στο Αιγαίο, και από εδώ μεριά «τσιμουδιά».
Οι Αλβανοί με το Μπερίσα ζητάνε τη νότιο Ήπειρο, (τη λένε Τσαμουριά). Εκεί που μας χρώσταγαν,  τη Βόρειο Ήπειρο, τώρα θέλουν και ζητάνε τη Νότιο Ήπειρο, για να ιδρύσουν τη Μεγάλη Αλβανία, επειδή κάποτε στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, κατοικούσε εκεί μια μικρή μειονότητα Αλβανών τσάμηδων, δοσιλόγων και συνεργατών των Ναζί, που πολεμούσαν τους Δυτικούς, και από δώ μεριά «τσιμουδιά»………
Εντύπωση προκαλεί η συμπεριφορά των Σιωνιστών Δυτικών, που θέλουν να υποστηρίξουν τους τσάμηδες, πρώην εχθρούς των, και συνεργάτες των Ναζί. Ενώ οι Έλληνες έγιναν ολοκαύτωμα για τη Σιωνιστική Δύση. Μπροστά σε όλες αυτές τις απαιτήσεις των αρπακτικών γειτόνων μας, οι δοσίλογοι πολιτικοί τηρούν σιγήν ιχθύος, ή κοινώς «ποιούν την νύσσα » ή «τσιμουδιά».
Ο Ερντογάν γαβγίζει σαν σκύλος για τη Θράκη, το Αιγαίο με τα νησιά, σε πείσμα των συμφωνιών της Λωζάνης, και οι εδώ δοσίλογοι πολιτικοί
«αγρόν ηγόρασαν». Ο γενίτσαρος (πρώην Έλληνας) Γκρούεφσκι παραχαράζει την Ιστορία, για να αποκτήσει τη Μακεδονία μας, και οι εφιάλτες πολιτικοί έχουν αφήσει τη τύχη της Μακεδονίας μας, στη Σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση, δηλαδή αφήνουν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Ο Μπερίσα ουρλιάζει σαν λύκος, και ζητάει Αλβανική επικράτεια μέχρι τη Πρέβεζα, και ουδείς από δώ μεριά του απαντά, ουδείς συγκινείται, τα δικά μας πιόνια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. «πέρα βρέχει». Σε κανέναν από τους εχθρικούς γείτονες δεν απαντάνε, παίζουν το διπλωματικό παιχνίδι της σιωπής, & υποτέλειας, διότι έτσι διατάσσονται να πράξουν από τα μεγάλα αφεντικά της Ν.Τ.Π.
Επιτέλους κόφτε τους το θράσος, τσακίστε τους, όπως έκαναν οι πρόγονοί μας στους Βαλκανικούς πολέμους, αλλά και αρχαιότερον.
Εδώ υπενθυμίζουμε ένα ποίημα του Κωστή Παλαμά, για τη περίπτωση.
«Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς, μήτε λεβέντες η Όσσα,
ραγιάδες έχεις μάνα Γη, σκυφτούς για το χαράτσι,
κούφιοι κι οκνοί περιγελούν τη θεία τραχιά γλώσσα,
των Ευρωπαίων περίγελα, και των αρχαίων παλιάτσοι.»
Στο Κυπριακό δεν αναφερόμαστε διότι έχει χυθεί πολύ μελάνι ενημέρωσης. Το Κυπριακό το έλυσαν οι Κοσμοκράτορες διά της βίας των όπλων, επιβάλλοντας την άθλια λύση της Διχοτόμησης του νησιού.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί κρατούν το φάκελο της Κύπρου ερμητικά κλειστό, για να μη μάθει ο λαός τη μεγάλη προδοσία……..
Στη Θράκη οι Τούρκοι μυρίστηκαν ορυκτό πλούτο, χρυσό σε Γη, και πετρέλαια στη Θάλασσα, θέλουν περισσότερη υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ στο Αιγαίο, γιαυτό υποσκάπτουν με τα προξενεία τους την εσωτερική ασφάλεια της χώρας μας, της Θράκης μας, δημιουργώντας εθνοφυλετικά προβλήματα, επειδή ελέγχουν τη «Μουσουλμανική μειονότητα» στη Θράκη μας, και οι δοσίλογοι των Αθηνών «τσιμουδιά»
Το Τουρκικό προξενείο σε Ξάνθη και Κομοτηνή οργιάζει, και οι «Έλληνες» δοσίλογοι & προδότες πολιτικοί ασκούν υψηλή διπλωματία της καρπαζιάς. Θα τολμούσαμε ποτέ εμείς με τα προξενεία μας σε Κων/πολη και Σμύρνη, να υποσκάψουμε την ασφάλεια της Τουρκίας;;;
Οι Τούρκοι βρήκανε τους εδώ εφιάλτες & δοσίλογους πολιτικούς της υποτέλειας, και διαβρώνουν τη κυριαρχία μας.
Η Θράκη μας σήμερα ζει στη σκιά του Μουσουλμανισμού.
Όπως γράφει το περιοδικό «CRASH» το Τουρκικό προξενείο Κομοτηνής είναι μια υπηρεσία με περίπου 20 άτομα προσωπικό, με 20 εκ. ευρώ διαθέσιμα, και με 3.500 περίπου αμειβόμενους, ενώ η υπηρεσία του Ελληνικού υπουργείου εξωτερικών αποψιλώθηκε από προσωπικό, στέγνωσε από κονδύλια, και απαξιώθηκε από τους αφελείς του κεντρικού ΥΠ.ΕΞ. των Αθηνών. Οι Μουσουλμάνοι της Ελληνικής Θράκης, μισθοδοτούνται από τη μητέρα Τουρκία πατρίδα, ενώ οι δικοί μας δοσίλογοι πολιτικοί κοιμούνται όρθιοι, ή εκτελούν διαταγές.
Μουφτήδες και Ιμάμηδες αποτελούν το κύριο φορέα της τουρκικής προπαγάνδας στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Οι Τούρκοι διεκδικούν στην Ελληνική Θράκη να εκλέγουν τους μουφτήδες, κάτι που δεν συμβαίνει ούτε στη Τουρκία. Ο Γενικός συντονιστής-κυβερνήτης της Ελληνικής Θράκης, είναι σήμερα ο Γερμανός Φούχτελ, ο οποίος προωθεί τα ΤουρκοΓερμανικά συμφέροντα στη Θράκη, μέσω της Ελεύθερης Οικονομικής Ζώνης, (Ε.Ο.Ζ.), χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η θέληση και τα συμφέροντα της Ελληνικής πλειοψηφίας των κατοίκων. Οι Τούρκοι δίνουν δάνεια μέσω της Τουρκικής τράπεζας ZiraatBank προς Έλληνες αγρότες της Δυτικής Θράκης, με απώτερο σκοπό να τους πάρουν τη Γη τους, αφού τα δάνεια δίδονται με εγγύηση Ελληνική Γη, και οι εδώ δοσίλογοι πολιτικοί έδωσαν την άδεια.   
Στο λεγόμενο Μακεδονικό πρόβλημα, οι Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. θέλουν να δημιουργήσουν τη Μεγάλη Μακεδονία, τη «Μακεδονία του Αιγαίου» όπως λένε, γι’ αυτό βάζουν το γενίτσαρο Γκρούεφσκι να απειλεί σαν λύκος ωρυόμενος, τη Μακεδονία μας. Θέλουν να ενώσουν το κρατίδιο των Σκοπίων,- Βαρντάσκα, αυτό το μόρφωμα, με την Μεγάλη Ελληνική Μακεδονία, και το μικρό κομμάτι της Βουλγαρίας τη «Μακεδονία του Πιρίν», όπως τη λένε οι Βούλγαροι, ώστε να ιδρύσουν τη Μεγάλη Μακεδονία με πρωτεύουσα τη Θεσ/νίκη, με κυβέρνηση εκλεκτών της Ν.Τ.Π. ,«Ελλήνων» δοσιλόγων & Σκοπιανών, και οι εδώ δοσίλογοι πολιτικοί, τσιμουδιά, «Από τη πόλη έρχομαι» λέει ο λαός.
Ασκούν βλέπετε υψηλή διπλωματία τρομάρα τους, σαν τη διπλωματία του Jeffrey με το Δρούτσα, μπουμπούκι και αυτό των Σιωνιστών (ΝΤΠ) Παντοκρατόρων. Ο Jeffrey με τους κηπουρούς του για υπουργούς, κατάστρεψαν την Ελλάδα. Διέπραξαν εθνικές προδοσίες καραμπινάτες,
(λαθρομετανάστες, Ίμια, κ.λ.π.) στα εθνικά θέματα, και στην οικονομία ΔΝΤ, Μνημόνια, και χρεοκοπία, σαν πράκτορες και πιόνια της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Όπως γράφουν και λένε τα ΜΜΕ, οι εφιάλτες πολιτικοί, νοίκιασαν το μεγάλο Ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία ΠΑΛΑΣ» σε Τούρκους επιχειρηματίες, και τις μαρίνες Γλυφάδας & Λέσβου.
Τόσο μυαλό έχουν. Γίνονται έτσι πρόδρομοι διαμελισμού της χώρας. Παραδίδουν τα πάντα στον εχθρό Τούρκο. Θαυμάστε κόσμε ποιότητα & επίπεδο πολιτικών!!! Τη παρακμή των πολιτικών ακολουθούν όλοι οι τομείς του δημοσίου, γιαυτό δίνουν τα λιμάνια και μεγάλα ξενοδοχεία  της χώρας στους Τούρκους χωρίς να αισχύνονται!!
Η ανωτάτη Ελληνική Δικαιοσύνη διστάζει να επέμβει, κάτω από το παράνομο νόμο περί ευθύνης υπουργών και ασυλίας των πολιτικών.
Οι ένοπλες δυνάμεις διστάζουν να τολμήσουν για τη προστασία της πατρίδος από εσωτερικό εχθρό, τους εφιάλτες πολιτικούς. Ουδείς αρμόδιος συγκινείται να συλλάβει τους προδότες, επειδή νομιμοποιήθηκαν με τη ψήφο αφελών απληροφόρητων ψηφοφόρων.!!!
Η μόνη διπλωματία που γνωρίζουν οι δοσίλογοι πολιτικοί, είναι να κοιμίζουν τον Ελληνικό Λαό, αποσπώντας τη προσοχή του στα οικονομικά προβλήματα επιβίωσης. Οι Κοσμοκράτορες άρχισαν το παιχνίδι με το όνομα της Μακεδονίας, πρώτος ο ΕβραιοΚροάτης Τίτο
ονόμασε αυτή τη νότια επαρχία της τότε Γιουγκοσλαβίας «Μακεδονία», ακολούθησε το όνομα «ΣλαβοΜακεδονία» & «Σλαβομακεδόνες», στα σύγχρονα χρόνια έβαλαν έναν ΑμερικανοΕβραίο διπλωμάτη σαν διαπραγματευτή, και έριξαν στο τραπέζι διάφορα ονόματα, όπως «Δημοκρατία των Σκοπίων», δεν άρεσε στους Σκοπιανούς, πήγαν στο «Δημοκρατία του Βαρδάρη», πήγαν στο όνομα «Βαρντάσκα», - (όπως ελέγετο το κομμάτι αυτό της πάλαι ποτέ νότιας Γιουγκοσλαβίας),  και επειδή δεν άρεσαν στους Σκοπιανούς, τελικά δώσανε το όνομα «FYROM» που σημαίνει πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, επειδή εμπεριέχει τη πόλη Μοναστήρι της Ελληνικής Μακεδονίας. Τώρα θέλουν οι της Ν.Τ.Π. να δώσουν όνομα σύνθετο με Γεωγραφικό προσδιορισμό, όπως «Βόρεια Μακεδονία», «Άνω Μακεδονία», «Νέα Μακεδονία» κ.λ.π. (πράγμα που απεδέχθη η Ντόρα & Jeffreyσαν ΥΠ.ΕΞ., Θαυμάστε κόσμε επίπεδο-ποιότητα ΥΠ.ΕΞ.)
για να καταλήξουν, όπως ζητάνε οι Σκοπιανοί, στο σκέτο «Δημοκρατία της Μακεδονίας», όμως οι διεθνείς ανιστόρητοι λαοί, θα τους αποκαλούν με το σκέτο, «Μακεδονία», όπως θέλουν οι Σκοπιανοί.
Οι Σλάβοι Σκοπιανοί με την υποστήριξη της Σιωνιστικής παγκόσμιας επικυριαρχίας, επιμένουν στο σκέτο όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας», λες και όλη η Μακεδονία του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου τους ανήκει. Μάλλον οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του Ρότσιλντ, Σόρος, & Ροκφέλερ τη θεωρούν δική τους, Ελληνικής αντιστάσεως μη ούσης……Αφού οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι επιτύχουν το ποθούμενο, τότε θα διώξουν τους Σλάβους Σκοπιανούς, για να εγκαταστήσουν εκεί την ελίτ του «περιούσιου Λαού του Θεού», λόγω ιδανικού κλίματος και ορυκτού πλούτου, τους δε Σλάβους Σκοπιανούς θα τους έχουν σαν δούλους, για τις βαριές εργασίες.
Γιαυτό οι «περιούσιοι» αγοράζουν ότι ακίνητο πουλιέται στη Θεσσαλονίκη, παραλιακό και γύρω από το λευκό πύργο.
Οι αφελείς Σκοπιανοί παίζουν το παιχνίδι των Σιωνιστών Εξουσιαστών.
Το θράσος των Σκοπιανών είναι μεγάλο, ενώ τα Σκόπια κατέχουν ένα μικρό τμήμα της όλης Ελληνικής Μακεδονίας, της περιοχής του Μοναστηρίου, θέλουν όλη την Ελληνική Μακεδονία δική τους, διότι έτσι τους ξεσήκωσαν και τους προστάζουν να κάνουν οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι Κοσμοκράτορες. Βρήκαν προστάτες, νταβατζήδες, και πάτρωνες, και τα κάνουν αυτά, με χωροφύλακα το Τούρκο, δεν καταλαβαίνουν ότι όταν πάψουν να τους χρειάζονται, θα βρεθούνε στα αζήτητα, πίσω στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, για να θυμηθούν ότι είναι Σλάβοι. Η Εθνική τους ταυτότητα είναι Σλάβοι, και αποτελούν ένα συνονθύλευμα Αλβανών-Σλάβων-Βουλγάρων-Αθιγκάνων, κ.λ.π. φυλών της Βαλκανικής. Δεν είναι Μακεδόνες, αυτό αποδεικνύεται από τη γλώσσα τους, την Ιστορία, και το πολιτισμό τους.
Είναι απλοί βιαστές και παραχαράκτες της Ιστορίας & του πολιτισμού.
Όταν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες άρουν την προς αυτούς στήριξη, θα καταρρεύσουν μέσα σε μια ώρα.  
Όπως λένε τα διεθνή ΜΜΕ, αυτό το μόρφωμα των Σκοπίων σήμερα είναι φέουδο του Σόρος για τις επιχειρήσεις του,  για άλλες διεθνείς Σιωνιστικές  λαμογιές, για στρατιωτικές βάσεις του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και για τα πάσης φύσεως συμφέροντα των Επικυρίαρχων του πλανήτη Γη.
Όταν η Αγγλία θέλησε να πάρει το όνομα «Μεγάλη Βρετανία», η Γαλλία αντέδρασε έντονα στα διεθνή φόρα, διότι με το όνομα Βρετανία υπάρχει η βόρειος επαρχία της Γαλλίας, κατόπιν αυτού η Αγγλία έλαβε το όνομα «Ηνωμένο Βασίλειο». Επάνω σε αυτό το δεδικασμένο της διεθνούς δικαιοσύνης, και του ΟΗΕ, μπορούν να στηριχθούν οι εφιάλτες πολιτικοί μας, και να δώσουν τη μάχη στο εθνικό μας θέμα της Μακεδονίας, και να το κερδίσουν.
Ήδη άρχισαν μυστικές ενταξιακές διαπραγματεύσεις των Σκοπίων με την Ε.Ε. με εντολή της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, για την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. με το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», με ότι αυτό συνεπάγεται, και ότι ήθελε προκύψει…………
Αυτό ήταν το αντικείμενο των πρόσφατων συνομιλιών του Σαμαρά, με τη κυρία Μέρκελ, αλλά τι μπορεί να κάνει και αυτή;;; αφού οι Γερμανοί πολιτικοί είναι και αυτοί πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, όπως όλοι οι πολιτικοί ηγέτες της Ε.Ε.
Τρώνε και αυτοί καρπαζιά, από το Ρότσιλντ……..
Στην Αθήνα ευρίσκεται ο διαπραγματευτής του Σιωνιστικού Ο.Η.Ε. Αμερικανοεβραίος ΝΙΜΙΤΣ, για να προωθήσει τις διαπραγματεύσεις, και οι αχυράνθρωποι της Ν.Τ.Π. πολιτικοί έχουν πανικοβληθεί με τις
εξελίξεις. Μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια με τα «στικάκια» και το
 σκάνδαλο Λαγκάρντ, για να περάσουν τα Σκόπια στην Ε.Ε. με το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».
Τίποτε δεν έγινε τυχαίο σε αυτή τη χώρα, από τη χρεοκοπία, μέχρι τη λαθρομετανάστευση, ήταν όλα προγραμματισμένα από τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. και βρέθηκαν δοσίλογοι και προδότες πολιτικοί που τα υλοποίησαν. Οι Σλάβοι-Σκοπιανοί εμφανίστηκαν στην Ελληνικότατη αυτή περιοχή μόλις τον 6ον μ.Χ. αιώνα, και έχουν το απύθμενο θράσος να εμφανίζονται στα διεθνή φόρα σαν δήθεν απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, πλαστογραφώντας και κλέβοντας την ιστορία μας, διεκδικώντας προαιώνια πατρογονικά μας εδάφη, διότι έτσι το θέλουν οι ανιστόρητοι και αγράμματοι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.
Τελευταία εμφανίστηκε «νέο φρούτο» στη περιοχή απαιτώντας Ελληνικά εδάφη, οι Αλβανοί που τους σώσαμε από τη πείνα, με μίσος αφάνταστο κατά των Ελλήνων, ενώ χαρακτηριστικά της φυλής τους είναι το θράσος, οι ληστείες, οι δολοφονίες Ελλήνων, και η αχαριστία.
Οι Αλβανοί σήμερα ζητάνε τη «Τσαμουριά», όπως λένε το νομό Θεσπρωτίας, μέχρι τη Πρέβεζα, αλλά ζητάνε και το νομό Ιωαννίνων, δηλαδή όλη τη νότιο Ήπειρο. Τέτοιο θράσος!!!
Άρχισαν και αυτοί να διεκδικούν τη μισή Ελλάδα πατρίδα μας!!!
Οι δε Τούρκοι ζητάνε το μισό Αιγαίο με τα Ελληνικά νησιά, λόγω των πετρελαίων. Οι Τούρκοι απαιτούν συνεκμετάλλευση των πετρελαίων του Αιγαίου, και απειλούν ακόμη και με πόλεμο την Ελλάδα.!!!
Όπως γράφει ο τούρκικος τύπος, πάμε για κρίση με ότι αυτό συνεπάγεται, σε περίπτωση που χαράξουμε την Ελληνική Α.Ο.Ζ.
Ο Νταβούτογλου δήλωσε μη τολμήσετε να οριοθετήσετε την Ελληνική Α.Ο.Ζ. δηλαδή μας απειλεί με πόλεμο, επειδή διεκδικούμε Ελληνική θαλασσινή επικράτεια!!! Και από εδώ μεριά οι μεγάλοι πολιτικοί & διπλωμάτες, σιωπή και «τσιμουδιά», ακολουθούν βλέπετε υψηλή διπλωματία, της οσφυοκαμψίας & γονυκλισίας!!!
Βρήκαν δοσίλογους πολιτικούς, αχυρανθρώπους της Ν.Τ.Π. και τα κάνουν αυτά.!!! Αυτά όλα γίνονται διότι υπάρχουν αδιάφοροι και απληροφόρητοι Έλληνες που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι σήμερα είναι η Μακεδονία, αύριο η Θράκη, μεθαύριο τα Δωδεκάνησα, η Κρήτη, η Ήπειρος, τελικά δεν θα μείνει τίποτε από τη πατρίδα μας.
Ήδη οι Τούρκοι φθάνουν κατά το δοκούν έξω από το Πειραιά, και αγοράζουν την ακτή της Γλυφάδας-Βουλιαγμένης, και οι δικοί μας σφυρίζουν αδιάφορα. Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες σχεδιάζουν σμίκρυνση της Ελλάδας με πρόφαση τους λαθρομετανάστες του Ισλάμ.
Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, οι δοσίλογοι πολιτικοί αποδυναμώνουν και αφοπλίζουν τις ένοπλες δυνάμεις, με απαίτηση της τρόϊκα, όταν οι Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π.  προγραμματίζουν διαμελισμό της χώρας.
Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. προγραμματίζει Κοσοβοποίηση περιφερειών της πατρίδας μας, και τα ανδρείκελα οι πολιτικοί «τσιμουδιά» στο λαό.!!!
Οι αγνοί Έλληνες πατριώτες αντιδρούν, αλλά παρουσιάζονται από το ντόπιο Σιωνιστικό κατεστημένο σαν ακροδεξιοί, Εθνικιστές, ρατσιστές, τρομοκράτες, και ότι άλλο αρνητικό δύναται κανείς να φανταστεί, ενώ αυτοί είναι απάτριδες, υπάλληλοι και πιόνια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Έτσι παρουσίαζαν και το Κολοκοτρώνη, το Διονύσιο Σολωμό, τον Ανδρούτσο, το Καραϊσκάκη, και γενικά όλους τους ήρωες του ’21.
Είναι οι ίδιοι πολιτικοί αχυράνθρωποι που εφαρμόζουν τα Σιωνιστικά πρωτόκολλα, κατ’ επιταγή των μεγάλων αφεντικών της Οικουμένης.
Το περιοδικό «CRASH» δημοσιεύει συνέντευξη ενός διάσημου Αμερικανού αναλυτή, μαθητή του Μίλτον Φρίντμαν, της Σχολής του Σικάγου, ο οποίος λέει, «Έλληνες είστε νεκροί, απλώς δεν σας έχουν θάψει ακόμη», και συμπληρώνει λέγοντας, «Αν τα SPREADS, και τα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS), δεν είχαν εκτοξευθεί εξαιτίας της απάτης της Goldman Sachs, σήμερα η Ελλάδα θα είχε πλεόνασμα.»
Στο βιβλίο του περιγράφει την Ελλάδα σαν τόπο εγκλήματος, και αναφέρει, η παγκόσμια ελίτ ενοχοποιεί τα θύματα σαν τους Έλληνες, γιατί δεν μπορείς να πείσεις τα θύματα να πληρώσουν, εκτός εάν αποδεχθούν πως φταίνε σε κάτι. Επίσης αναφέρει ότι οι Έλληνες ήταν θύματα μιας απάτης, για να τους πάρουν τη πατρίδα τους. Η Ελλάδα δηλώνει είναι τόπος εγκλήματος, και οι Έλληνες καλούνται να πληρώσουν το έγκλημα της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, και των «Ελλήνων» πολιτικών. Η Σιωνιστική τράπεζα Goldman Sachs δηλώνει, «Ποία Ελλάδα;;; Μόνο το πετρέλαιο μας νοιάζει!!!».
Όσα χρήματα πληρώνουμε σήμερα στην εφορία, πηγαίνουν κατευθείαν στις τράπεζες του Ρότσιλντ, της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης.
Έλληνες θα ανεχθείτε ακόμη αυτήν την απόλυτη υποδούλωση;;; Οι Σιωνιστές μας οδηγούν κατευθείαν στη κόλαση της Ν.Τ.Π. της νέας εποχής, στη κόλαση της Σιωνιστικής Παγκόσμιας Δικτατορίας.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί ηγέτες έχουν υπογράψει τη παράδοση της Ελλάδας, μέσω κρυφών μνημονίων με παρανοϊκές απαιτήσεις, σε μια δικτατορία που δεν έχει ποτέ γνωρίσει ο πλανήτης.
Μετά την οικονομική καταστροφή, κανείς δεν γνωρίζει «τι τέξεται η επιούσα», τι θα γίνει με τα εθνικά θέματα.
Που ήταν όλοι αυτοί όταν η Ελλάδα έδινε το πολιτισμό στο πλανήτη;;;
Γιατί μας φέρονται με τόση αχαριστία;;;
Aπευθυνόμενος στον Έλληνα ψηφοφόρο του λέω,
«Τώρα κλαις!! Γιατί κλαίς;; Συ δεν ήσουν που ψήφιζες χτές;;;
Κλείνουμε με ένα ποίημα του Διονυσίου Σολωμού.
«Δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ κι αγαπημένε,
Πάντα ευκολόπιστε, & πάντα προδομένε.»

                           ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                           Διεθνολόγος
                           E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...