Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΜΕΛΑΝΘΙΟΣ...Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΩΣ


Ελληνες και φιλελληνες χαιρετε! 
Τον Τραϊανού τον γνωρίζετε?
Γράφει λοιπόν ο Παναγιώτης Τραϊανού σε ένα από τα τελευταία κείμενά του με τίτλο: 

“Η Μέρκελ και η λεία της”. Γράφει λοιπόν τα εξής:
Αυτό, το οποίο συμβαίνει με την ελληνική ηγεσία, είναι τόσο περίεργο, που μόνον με όρους μεταφυσικής μπορεί να εξηγηθεί. Οι άνθρωποι, οι οποίοι μας πρόδωσαν, λειτουργούν στην κυριολεξία λες και πάσχουν από "αυτοκτονικό ιδεασμό". Λειτουργούν σαν "μεθυσμένοι", που αγνοούν τις ευθύνες τους και δεν νιώθουν καν την ενστικτώδη ανάγκη να αυτοπροστατευτούν. Συμπεριφέρονται σαν να επιδιώκουν τη "λύτρωσή" τους μέσω της τιμωρίας τους. Συμπεριφέρονται σαν να θέλουν να διευκολύνουν τη Νέμεση να κάνει τη "δουλειά" της, χωρίς να αφήσει ίχνος ατιμωρησίας. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο όλα τα μελλοντικά της "θύματα" την διευκολύνουν στο έργο της, παρέχοντάς της τις απαραίτητες διευκολύνσεις σ' ό,τι τα αφορά.


Το ένα πολιτικό "τζάκι" μετά το άλλο δημιουργεί την κατάλληλη "υποθήκη",
για να τιμωρηθεί σκληρά για τη σημερινή προδοσία. Ο ένας μετά τον άλλο προδοτικός οικογενειακός "μηχανισμός" της Μεταπολίτευσης παραδίδει τον τρυφερό "λαιμό" του στο κρύο μέταλλο του "ξίφους" της Δικαιοσύνης. Μετά τους Μητσοτάκηδες, τους Καραμανλήδες και τους Παπανδρέου, οι οποίοι μας βύθισαν στο χάος της εθνικής καταστροφής, έρχεται και ο τελευταίος "κρίκος" της αθλιότητας να πάρει το "μερίδιό" του. Μετά τους εμφανείς πρωταγωνιστές της μεταπολιτευτικής μας δυστυχίας έρχεται ν' "αποκαλυφθεί" και ένας ακόμα βασικός "κρίκος" της προδοσίας.

Με την εμφάνιση του Σαμαρά στο πολιτικό προσκήνιο ολοκληρώνεται το καστ των πρωταγωνιστών. Από το πουθενά σχεδόν εμφανίστηκε ένας στην κυριολεξία χαμένος "κρίκος" της νεότερης ελληνικής ιστορίας ...Εμφανίστηκε μάλιστα οικιοθελώς και αυτοβούλως σε μια εποχή, που είναι βέβαιον ότι θα αναζητηθούν "αποδιοπομπαίοι τράγοι", για να εκτονωθεί η λαϊκή οργή. Εμφανίστηκε ως εθελοντής ο φυσικός απόγονος ενός από τους βασικούς πρωταγωνιστές τής εθνικής μας δυστυχίας και με την πράξη του αυτή αποκάλυψε ένα στην κυριολεξία "ξεχασμένο" κύκλωμα αθλιότητας ...Ένα κύκλωμα, το οποίο τις τελευταίες δεκαετίες κρυβόταν επιτυχώς πίσω από "Μουσεία", "Προσκοπισμούς" και "Υποτροφίες". Ο φυσικός απόγονος του Μπενάκη αποκάλυψε με την ύπαρξή του έναν από τους μεγαλύτερους και καλύτερα κρυμμένους "βραχίονες" του ελληνικού παρακράτους.

Αυτή ακριβώς είναι η συμβολή του Σαμαρά στη σημερινή κατάσταση. Η απροσδόκητη αυτή εμφάνιση αποκαθιστά μια "τάξη" δικαιοσύνης, εφόσον θα ήταν "αδικία" για τους ομοίους του να "γλίτωνε" την κρίση και την τιμωρία ένας τέτοιος σημαντικός παράγοντας στην αρνητική εξέλιξη των πραγμάτων. ...Ένας παράγοντας, ο οποίος συνδέει τις πρεσβείες των ιμπεριαλιστών με τα Κολέγια της "Μπανανίας", τα οποία εδώ και σχεδόν έναν αιώνα "παράγουν" δωσίλογους. Με την ενεργή πολιτική παρουσία του Σαμαρά επανενεργοποιήθηκε ολόκληρο το κύκλωμα, το οποίο κάποτε συνεργάστηκε με τους Ναζί και μας πρόσφερε το Κολέγιο Αθηνών. Εξαιτίας του αποκαλύφθηκε ένας από τους βασικούς δημιουργούς του ελληνικού παρακράτους ...Αποκαλύφθηκε ένας εκ των "πατέρων" όλων των δωσίλογων.


Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για ανεξήγητες συμπεριφορές με μεταφυσικές

 προεκτάσεις. Αυτόν τον "κρυμμένο" πρωταγωνιστικό παράγοντα του

 μεσοπολέμου επανεμφανίζει ο Σαμαράς με την παρουσία του. Τον

 αποκαλύπτει τώρα, που η ελληνική ιστορία βρίσκεται σε μια κρίσιμη "καμπή" 

και επίκειται κρίση ...Κρίση όλων των επιπέδων και όλων των προσώπων, που 

μας έφεραν σ' αυτήν την κατάσταση ...Τώρα, που το κράτος, το οποίο 

"δημιούργησαν" ο Μπενάκης με τους "κολλητούς" του, πνέει τα λοίσθια,  

ψυχορραγώντας στην κυριολεξία.  Για έναν ανεξήγητο λόγο ο ένας μετά τον 

άλλο οι πρωταγωνιστές τού ελληνικού δράματος αποκαλύπτονται οικειοθελώς.


...Παγιδευμένοι τραγικοί ήρωες σε μια τραγωδία, η οποία, εξαιτίας κάποιας μυστηριώδους "άνωθεν" πιέσεως, τείνει χωρίς καθυστέρηση πλέον προς τη δραματική της κορύφωση ...Μοιραίοι ήρωες, που δεν αντιστέκονται και φτάσουν στο σημείο να δρουν "κόντρα" στα ίδια τους τα συμφέροντα ...Άβουλες μαριονέτες στα χέρια μιας μοίρας, η οποία ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποφάσισε να δείξει και στους άχρηστους γόνους το σκληρό της πρόσωπο. Αντί —ως απόλυτοι γνώστες της κατάστασης— να κρυφτούν, ώστε να "φορτωθούν" άλλοι τις καταστροφές, λειτουργούν αυτοκτονικά κι αποκαλύπτονται. Λειτουργούν παράλογα και παίρνουν μόνοι τους το βάρος της δικής τους προδοσίας.

Δεν μιμούνται καν τους δικούς τους προγόνους, οι οποίοι μας έβαλαν στη Μικρασιατική Καταστροφή και έστησαν άλλους στον τοίχο. Δεν μιμούνται τους δικούς τους προγόνους, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους Ναζί και στη συνέχεια παρίσταναν τους υπερπατριώτες δημοκράτες, που μας έσωσαν από τον κομμουνισμό. Δεν μιμούνται τους δικούς τους προγόνους, που, αφού μας επέβαλαν την Χούντα, στο τέλος διακρίθηκαν σαν "αντιχουντικοί" αγωνιστές. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για ανεξήγητες συμπεριφορές, που παραπέμπουν σε "μυστήρια". Ενώ η λογική λύση στα θέματα που τους αφορούν είναι προφανής, βλέπουμε να επιλέγουν τον αυτοκτονικό παραλογισμό.

Εξαιτίας των λανθασμένων επιλογών τους βλέπουμε τον ακριβή "χάρτη" της προδοσίας. Βλέπουμε τους προδότες να "εκτίθενται" σε μια "βιτρίνα" ...ο καθένας με τη "σειρά" του. Βλέπουν τους γόνους να εκθέτουν και τους προγόνους τους. Ο Κωστάκης πρώτος άρχισε να μοιράζει τα δημόσια χρήματα, για να σώσει τις ιδιωτικές τράπεζες. Ο Γιωργάκης έφερε το ΔΝΤ, για να ξεπουλήσει την πατρίδα, προκειμένου αυτές οι τράπεζες να μην προκαλέσουν "ρήγμα" στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα των διεθνών τοκογλύφων. Η Ντορούλα ήταν αυτή, η οποία του επέτρεψε να το καταφέρει, όταν έξω από τη Βουλή ο κόσμος αντιδρούσε και πραγματικά μπορούσε με τις αντιδράσεις του να σταματήσει την αρνητική εξέλιξη και να ρίξει την προδοτική Κυβέρνηση, απειλώντας τη συνοχή τής κοινοβουλευτικής της ομάδας.

Όλοι πιστοί συνεχιστές του καταστροφικού έργου των φυσικών τους προγόνων. Όλοι συμμέτοχοι και συνένοχοι, για να φτάσουμε σήμερα στην απόλυτη αθλιότητα ...Για να φτάσουμε στο σημείο να απειλεί ένα κυρίαρχο κράτος και έναν ιστορικό λαό ένας κοινός λογιστής, όπως ο Τόμσεν. Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία κι ούτε προέκυψαν μέσα σε μια στιγμή. Συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια όλα τα "τζάκια" της Μεταπολίτευσης, για να μπούμε στον "εφιάλτη" του ΔΝΤ. Υπήρχε μια μακρόχρονη προδοτική διαδικασία, προκειμένου να παραδοθεί η χώρα μας "λεία" στους δανειστές και προτεκτοράτο στην πολιτική ηγεμονία της Γερμανίας.

Όλοι αυτοί οι προδότες, οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτό το πρωτοφανές έγκλημα, ακόμα και σήμερα εμφανίζονται αμετανόητοι. Ελέω κράτους —και δημοσία δαπάνη— εξακολουθούν να ζουν πολυτελώς και να συνεχίζουν τις μακροχρόνιες διακοπές τους. Ο Κωστάκης περιφέρει τη μεγάλη πολιτική "περιφέρειά" του στις ταβέρνες του Αιγαίου. Ο Γιωργάκης δεν προλαβαίνει ν' αλλάζει ξενοδοχεία και κολάν. Η "ολύμπια" Ντορούλα —με χρήματα του δημοσίου— απόλαυσε πλήρως το πανάκριβο Ολυμπιακό Λονδίνο. Σε λίγο και ο Αντωνάκης θα πάρει το "εφάπαξ" του και το αιώνιο βόλεμα ως πρώην Πρωθυπουργός. Όλοι αυτοί —και αγνοώντας πλήρως τα "μηνύματα" των καιρών— γελάνε εις βάρος του λαού μπροστά στα "μούτρα" του.

...Ξεκαρδίζονται στα γέλια και μας κάνουν ν' αναρωτιόμαστε αν είναι τόσο αφελείς ή αν κάποιος θεός τούς έχει "θολώσει" τα μυαλά, προκειμένου στην πιο κρίσιμη ώρα να τους εκθέσει όλους μαζί. Ολοένα και περισσότερο με τις πρωτοφανούς θράσους συμπεριφορές τους μας θυμίζουν το συμβάν της προφητείας του Θεοκλύμενου μέσα στο παλάτι του Οδυσσέα ...Την προφητεία της ύστατης ώρας ...Της ώρας εκείνης, όπου την αθλιότητα των εγκληματιών ήρθε να τη "στεφανώσει" η Ύβρις ...Όταν οι μνηστήρες "μέθυσαν" και όχι απλά δεν ένιωθαν την ανάγκη να σταματήσουν να καταπατούν την ξένη περιουσία, αλλά αντίθετα ένιωθαν τόσο παντοδύναμοι, που θεωρούσαν ασφαλές να κοροϊδεύουν κατάμουτρα τα θύματά τους.

Αυτήν τη συμπεριφορά "ενθάρρυνε" η Θεά Αθηνά, προκειμένου να τους "εκθέσει" ανεπανόρθωτα ...Προκειμένου να τους παγιδεύσει στα "δίκτυα" του θανάτου. Μια ανάλογη αυτοκτονική συμπεριφορά βλέπουμε και σήμερα με τη συμμορία των αθλίων που μας κυβερνά και μας πρόδωσε, προκειμένου να πλουτίσει η ίδια. Σε αυτό το προκλητικό και αμετανόητο "κλαμπ" των προδοτών της Μεταπολίτευσης εισήλθε τελευταίος και ο Σαμαράς ...Ο συμμαθητής, συμφοιτητής και ομοτράπεζος όλων αυτών στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ...Αυτός, που, μετά την προδοσία του Giorgo, θα "διευθετούσε" τα πράγματα σαν "καθαρός" ...Αυτός, ο οποίος "έκλεψε" την ψήφο του λαού, υποσχόμενος εξεταστικές για την ένταξή μας στο ΔΝΤ ...Αυτός, ο οποίος ξεγέλασε τον ελληνικό λαό, υποσχόμενος "επαναδιαπραγμάτευση" του Μνημονίου ...Αυτός, ο οποίος ενέπαιξε τον ελληνικό λαό, μοιράζοντας υποσχέσεις "ανάπτυξης".

Και η ερώτηση εδώ είναι η εξής:
Γνωρίζετε φίλοι μου ποιος ήταν εκείνος ο προδότης στο παλάτι της Ιθάκης που προμήθευε με όπλα τους μνηστήρες και συνεπικουρούσε σε όλες τους τις ενέργειες; Εκείνο το ρεμάλι λοιπόν λεγόταν Μελάνθιος. Είχε και μια αδερφή που λεγόταν Μελανθώ. Η Μελανθώ, όπως και ο αδελφός της, πήρε το μέρος των μνηστήρων και έγινε ερωμένη του μνηστήρα Ευρύμαχου. Μετά την εξόντωση των μνηστήρων, η Μελάνθη απαγχονίσθηκε μαζί με άλλες 11 άπιστες δούλες κατά διαταγή του Οδυσσέα.
Και έτσι για την ιστορία..


Ο Μελάνθιος κρεμάστηκε ανάποδα, του έκοψαν την μύτη, τα αυτιά, τα χέρια και τα πόδια, και στο τέλος του έκοψαν και τα αρχίδια και τα πέταξαν στα σκυλιά. Και όποιος δεν πιστεύει ας ρίξει μια ματιά στο λινκ που παραθέτω:



Εσείς τι λέτε; Ποιο από τα εικονίζομενα αρχίδια να πρωτοκρεμάσουμε από τα 

αρχίδια;


Mitsotakis
Samaras
KaramanlisPagkalos





Provopoulos
Pikramenos
Papakonstantinou
Papadimos





SimitisPapandreou






ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
1. Η Αλέκα δεν συμμετέχει στην λίστα για ανατομικούς λόγους.
2. Ο Παπακωνσταντίνου προπονείται για θηλειά, τον στενεύει λίγο ο κόμπος αλλά αγνοεί ότι από αλλού θα κρεμαστεί…

http://kommatoskylo.blogspot.gr

http://kopais.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3832.html


http://alfeiospotamos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...