Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Τα εμβολιασμένα παιδιά έχουν κίνδυνο ανάπτυξης νόσου μέχρι 500% περισσότερο από τα μη εμβολιασμένα



Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν για όσους είναι δύσπιστοι ώστε να εμβολιάσουν τα παιδιά τους. Μια πρόσφατη μελέτη επιβεβαιώνει ανεξάρτητες έρευνες που συγκρίνουν ανεμβολίαστα παιδιά, με τα παιδιά που έχουν εμβολιαστεί. Όλες οι μελέτες δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα παιδιά έχουν δύο έως πέντε φορές περισσότερες παιδικές ασθένειες και αλλεργίες από εκείνα που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Στην πρόσφατη μελέτη συμμετείχαν περισσότερα από 17.000 παιδιά μέχρι 19 ετών. Η μελέτη αυτή είναι επί του παρόντος υπό-έρευνα και ξεκίνησε από τον ομοιοπαθητικό Ανδρέας Bachmair.

Ωστόσο, η αναφορά για την αμερικανική μελέτη του Bachmair μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα του VaccineInjury.info η οποία πρόσθεσε ένα σύνδεσμο για τους γονείς των παιδιών που εμβολιάστηκαν, προκειμένου να συμμετάσχουν στη μελέτη. Μέχρι στιγμής αυτή η εν εξελίξει έρευνα έχει πάνω από 11.000 συμμετέχοντες.
Τα αποτελέσματα ήταν παρόμοια σε όλες τις χώρες. Βέβαια, κανένα από αυτά τα αποτελέσματα δεν επιβεβαιώθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και δεν υπήρξε καμία περαιτέρω χρηματοδότηση για τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ή οποιοδήποτε εθνικού ή διεθνή οργανισμού υγείας (http://healthimpactnews.com).
Δεν τολμούν να συγκρίνουν την υγεία των εμβολιασμένων παιδιών με τα μη εμβολιασμένα παιδιά με αντικειμενικότητα, γιατί θα υπήρχε κίνδυνος να διαταράξουν την μανία για τον εμβολιασμό. Το σημείο αναφοράς για όλες τις μελέτες ήταν ως επί το πλείστον στις παιδικές ασθένειες που εμφανίζονται.
Οι ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων ποτέ δεν ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και δικαιολογούν ένα ποσοστό πέντε τοις εκατό ή και λιγότερο, που έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ενέργειες ή παρενέργειες, ενώ μόνο οι ανεπιθύμητες ενέργειες που συμβαίνουν μετά τον εμβολιασμό λαμβάνονται υπόψη. Δεδομένου ότι τα εμβόλια είναι εθελοντικά, οι περισσότεροι γιατροί δεν θέλουν να ενοχοποιήσουν τον εμβολιασμό και να διατηρεί μία θέση άρνησης για τους κινδύνους του εμβολίου.
Ως εκ τούτου, ακόμη και οι πιο τρομερές παρενέργειες που αναγνωρίζουν μακροπρόθεσμα προβλήματα και δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία από τα εμβόλια δεν θεωρούνται σημαντικές.
Αρκετές έρευνες συνοψίζονται
Ο εντοπισμός των παιδικών ασθενειών συνήθως πραγματοποιείται με ανάλυση από ανεξάρτητες έρευνες που ασχολούνται με άσθμα, υποτροπιάζουσα αμυγδαλίτιδα, χρόνια βρογχίτιδα, ιγμορίτιδα, αλλεργίες, έκζεμα, μολύνσεις αυτιών, διαβήτη, διαταραχές του ύπνου, ενούρηση, δυσλεξία, πονοκεφάλους, υπερκινητικότητα, ADD, επιληψία, κατάθλιψη, αργή ανάπτυξη της γλώσσας ή των κινητικών δεξιοτήτων.
Το 1992, μια ομάδα από τη Νέα Ζηλανδία που ονομάζεται Ανοσοποίηση για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας πήρε συνέντευξη σε 245 οικογένειες με ένα σύνολο από 495 παιδιά. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε 226 εμβολιασμένα και 269 μη εμβολιασμένα.
Οι διαφορές ήταν δραματικές, τα μη εμβολιασμένα παιδιά έδειξαν σημαντικά μικρότερη συχνότητα εμφάνισης σε κοινές ασθένειες της παιδικής ηλικίας από ότι τα εμβολιασμένα παιδιά (http://www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf).
Άλλη έρευνα από το Νότιο Νησί της Νέας Ζηλανδίας (Κράιστσερτς) έδειξε ότι μεταξύ των παιδιών που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια ή μετά το 1977, κανένα από τα μη εμβολιασμένα παιδιά ποτέ δεν είχε επεισόδιο άσθματος, ενώ σχεδόν το 25% των εμβολιασμένων παιδιών υποβλήθηκαν σε θεραπεία για άσθμα, γύρω από την ηλικία των 10 ετών. (http:// www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf).
Πολλά από τα σχόλια που οι γονείς έχουν επιλέξει να μην εμβολιάσουν τα παιδιά τους (VaccineInjury.info) για την εν εξελίξει έρευνα Bachmair αναφέρουν τον πραγματικό κίνδυνο που αντιπροσωπεύεται από τον εμβολιασμό και την ανάπτυξη της φυσικής ανοσίας (http://www.vaccineinjury . πληροφορίες ).
Ο Δρ Tetyana Obukhanych, ανοσολόγος PhD, έχει γράψει ένα βιβλίο σχετικά με το θέμα: "Hollow εμβόλιο" με το οποίο πήγε ενάντια στο δόγμα και στο πλαίσιο της ιατρικής εκπαίδευσης του. Ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει πραγματική προστασία από τα εμβόλια. (http://www.vaccinationcouncil.org).
Μπορεί να είναι μία ανεπίσημη έρευνα αλλά βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Tim O'Shea, DC, συγγραφέα του βιβλίου "Ο εμβολιασμός δεν είναι ανοσοποίηση." Πολλές άλλες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα (http://www.thedoctorwithin.com).
http://www.apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...