Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Με τραγούδια για "Μεγάλη Αλβανία" η συγκέντρωση Ράμα στο Σπόρτινγκ


Με μια τεράστια αλβανική σημαία, διαστάσεων γηπέδου, και με τραγούδια για "Μεγάλη Αλβανία" έως την Πρέβεζα, γιόρτασαν Αλβανοί μετανάστες  στην Αθήνα, την επέτειο συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ανεξαρτησία της πατρίδας τους.
Περισσότεροι από 800 Αλβανοί, κατέκλεισαν το γήπεδο του Σπόρτνιγκ, στον Άγιο Ελευθέριο, όπου κεντρικός ομιλητής στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης, ήταν ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας Έντι Ράμα, συνεργάτης του οποίου υποσχέθηκε δημόσια, πως εφόσον το ΣΚΑ κερδίσει τις επόμενες εκλογές, θα χρηματοδοτήσει τη λειτουργία αλβανικών σχολείων στην Ελλάδα και τηλεοπτικού σταθμού για τους Αλβανούς μετανάστες.

Διαβάστε περισσότερα (δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την προκλητική εκδήλωση) στην aftonomi.gr
protothema.gr

http://geopoliticsdailynews.blogspot.gr

3 σχόλια :

  1. Aπ'άκρη σ'άκρη οργανώνονται οι γείτονές μας!Κι εμείς πέρα βρέχει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς, δεν είναι τυχαίο ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο αγαπητή μου Καλλιστώ...
    Χαίρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας θα περιοριστούν για χάριν της είρήνης και της ευημερίας...θυμάσαι την ανακοίνωση της Αννας Ψαρούδα Μπενάκη και ποιός δεν τη θυμάται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...