Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΟΙ "ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΗΔΕΣ" ..... ΞΕΚΊΝΗΣΑΝ!

Ελλάς του 2012 ... 
και όπου και αν σταθώ, όπου και αν βρεθώ, ακούω τους Έλληνες "τραβώντας τα μαλλιά τους" και βρίζοντας να ομιλούν για χαράτσια.
Μα οι ραγιάδες πλήρωναν τα χαράτσια, εσείς γιατί τα πληρώνετε; λέω εγώ...
Βέβαια μία κουβέντα είναι αυτή, απαντώ στον εαυτό μου, καθώς στις διαφωνίες και αντιπαραθέσεις καλό είναι να έρχεσαι στην θέση του άλλου. Το θέμα αυτό, σαφώς χρήζει εκτενούς αναλύσεως, αλλά λέω να μην σταθούμε εδώ... Σαφώς δεν είναι εύκολο, και δεν διακινδυνεύεις να μην πληρώσεις "φόρους υποτέλειας" και χαράτσια όταν είσαι οικογενειάρχης, όταν διαθέτεις έναν επαγγελματικό χώρο που πρέπει να λειτουργήσει ή όταν ενοικιάζεις την περιουσία σου, σε απειλούν βλέπεις με έναν καθαρό εκβιασμό...
Μου κάνει εντύπωση όμως, που όλοι όσοι διαμαρτύρονται για τα σκληρά αυτά οικονομικά μέτρα που μας έχουν επιβάλει, φανερά εκνευρισμένοι τα βάζουν με τους υπόλοιπους πληρωτές των χαρατσιών, απανωτών φόρων επί φόρων, επιδομάτων αλληλεγγύης κ.λ.π.. Γιατί λένε οι Έλληνες υποκύπτουν και κανείς δεν αντιστέκεται; γιατί κανείς δεν διαδηλώνει;
Κανείς από όλους αυτούς που σας αναφέρω, δεν θα συμμετείχε ποτέ σε διαδήλωση όμοια με αυτή των Αγανακτισμένων και δεν έχει και σκοπό να το κάνει, το απαιτεί όμως από τους άλλους. Κανείς δεν θα ύψωνε το ανάστημα του να αντισταθεί, ενώ έχει κάθε δικαίωμα διότι εδώ διαπράττεται αδίκημα, και το λέω αδίκημα με την έννοια ότι δεν είναι δίκαιο και αποδεδειγμένα αντισυνταγματικό. Όμως ο Έλληνας εξακολουθεί να κρατά παθητική στάση, και όσο πληρώνει, τόσο θα τον υποχρεώνουν και υπερχρεώνουν. Περιμένει από τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, παραμένοντας αδρανής ενώ θα μπορούσε να οργανωθεί έστω σε ομάδες, μεγάλες ομάδες και να απαιτήσει να αποδοθεί δικαιοσύνη με νομικά μέσα και σε νομικά πλαίσια. Θα μου πείτε πια δικαιοσύνη, υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτό το κράτος; Άλλο θέμα και αυτό, φλέγον όσο και η Καταστροφή της Χίου, η νεότερη....
Και μιας που αναφερθήκαμε σε καταστροφή Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ σε όλα τα επίπεδα!

Καίγονται, τα δάση της, οι καλλιέργειες της, τα πολύτιμα και σπάνια αγαθά της Ελληνικής γης μαζί με τα όνειρα εκείνων που την φροντίζουν.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ! ναι! σε όλα τα επίπεδα! 
Δεν θα μιλήσω αυτή τη φορά για αξίες και ιδανικά που χάνονται, ούτε για τον Εθνικό μαρασμό, αλλά για την αργή γενοκτονία των Ελλήνων. Έχει χαθεί κάθε έλεγχος. Μας βιάζουν, μας κακοποιούν, μας ληστεύουν, μας σκοτώνουν, μας αυτοκτονούν και συν τοις άλλοις μας κοροϊδεύουν, μας ξεπουλούν όσο όσο και  μας πουλούν ψεύτικες ελπίδες οι κυβερνώντες και οι αντι-κυβερνώντες μας πουλούν φθηνές ρητορείες αποσκοπώντας αποκλειστικά στην εμβέλεια του κόμματος τους. Η απραξία και η αμετροέπεια σε όλο τους το μεγαλείο. 
Οι ανέκαθεν βολεμένοι φεύγουν για το εξωτερικό για να βολευτούν ακόμη περισσότερο και τα άξια Ελληνόπουλα μας, με δάκρυα στα μάτια φεύγουν και αυτά μη αντέχοντας άλλο τον εξευτελισμό προσδοκώντας έναν αξιοπρεπή βίο. 
Πολλοί φεύγουν με πίκρα βρίζοντας την Ελλάδα.
Μα δεν σας φταίει η έρημη η Ελλάδα, αλλά οι αντιεθνική θολοκουλτούρα  που πέρασε στις συνειδήσεις των Ελλήνων διαμέσου της Πολιτικής και κατέστρεψε, λεηλάτησε, και χρεοκόπησε, οικονομικά, πολιτιστικά και ηθικά αυτόν τον τόπο, που μόνο αν ξεριζωθεί από τις ρίζες της, μόνο τότε, θα ανασάνει.

Αυτές οι σκέψεις βασανίζουν το μυαλό μου αυτόν τον καιρό, δεν είναι πρωτοποριακές και ξέρω ότι αυτήν την στιγμή πολλοί σκεπτόμαστε το ίδιο. Αυτές οι σκέψεις μας βασανίζουν την ώρα που όλος ο πλανήτης, παρόλο που καίγεται, καταστρέφεται, λιμοκτονεί και αργοπεθαίνει κλιματολογικά και σε επαναστάσεις ανοιξιάτικες, φθινοπωρινές και πολεμικές συρράξεις είναι στραμμένος στο επίκεντρο του, την ΕΛΛΑΔΑ. 
Πολλοί μας παρακολουθούν χλευάζοντας μας, άλλοι με ενδιαφέρον, πολλοί λαοί με συμπόνια, βροντοφωνάζοντας ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΏ ΈΛΛΗΝΑΣ!, και άλλοι λαοί με απλή περιέργεια. Όλοι όμως περιμένουν πως θα αντιδράσει ο Έλληνας, το πειραματόζωο ως είθισται τελευταία να μας αποκαλούν. Περιμένουν να δουν πότε θα ξεσηκωθούμε και πως θα ξεσηκωθούμε. Περιμένουν πλατείες με Αγανακτισμένους! 
Όχι, ο Έλληνας δεν θα αντιδράσει έτσι. Και αν βγήκε στις πλατείες σε ένα ξενόφερτο και επιτηδευμένο κίνημα, συντονισμένο από κάποια "αγνώστου" προελεύσεως κέντρα, που μπορούμε να φανταστούμε που αποσκοπούσαν, και άναυδοι παρακολουθήσαμε ένα πανηγύρι των ζουλού με τα ταμπούρλα, του εμπορίου και παρεμπορίου που μόνο ντροπή και αηδία προκάλεσαν, των αλλιευτών των ψυχών των δυστυχισμένων Ελλήνων, με την καρδιά κομμάτια, το ηθικό σμπαράλια, το βήμα αργόσυρτο και το βλέμμα απλανές και αβέβαιο, ήταν παροδικό.
Αλήτες! πως μας καταντήσατε!
Κι ύστερα φωτιά, στάχτη και μπούρμπερη, καπνός δάκρυα και αίμα, ο θάνατος παραμόνευε παντού! την ώρα που το μέλλον του Έλληνα καταδικαζόταν σε θάνατο... ερήμην.
Αυτό δεν θα ξαναγίνει και δεν πρέπει να ξαναγίνει, ο Έλληνας όταν θα έρθει η ώρα δεν θα βγει στις Πλατείες και αν βγει πάλι στημένο θα είναι από τους γνωστούς εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες..... 
Ο Έλληνας όταν θα έρθει η ώρα, θα αντιδράσει διαφορετικά, η ώρα δεν αργεί, διότι σιγά σιγά του παίρνουν ότι του  ανήκει. Ο Έλληνας όταν θα έρθει η ώρα, θα απαιτήσει Δικαιοσύνη και θα διεκδικήσει όσα του παίρνουν όπως μόνο αυτός γνωρίζει, όπως του το υπαγορεύουν τα γονίδια του.... για τον τρόπο ίσως να πήραμε μια ιδέα από τους κατοίκους της Ύδρας, από τους απογόνους των ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΗΔΩΝ! 
Είμαστε απρόβλεπτος λαός και διόλου απίθανο να εκπλαγούμε από την ίδια μας την συμπεριφορά. Παρόλο που ζούμε σε μία μικρή χώρα και ανίσχυρη πολιτικά, έχουμε ισχυρούς συμμάχους, αυτές τις θείες δυνάμεις που και ίδιοι δεν γνωρίζουμε αλλά τις νιώθουμε. Αυτές που ανέκαθεν μας έδιναν δύναμη και μεγαλουργούσαμε.
Εμείς οι Έλληνες είμαστε γένος, πολεμιστών, φιλοσόφων και επαναστατών!
Τις επαναστάσεις μας δεν τις αντιγράφουμε, τις δημιουργούμε!
Είμαστε γένος Ηρώων, των Μαχητών της Τροίας, Μαραθωνοδρόμων και Σπαρτιατών!
Είμαστε απόγονοι του Οδυσσέα!
Είμαστε απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου!
Απόγονοι των Νικηφόρων Μαχών του 1940, των επαναστατών του 1821 της στεριάς και των Μπουρλοτιέρηδων των Θαλασσών!
Είμαστε αυτοί που μια μικρή σπίθα μπορούν να την κάνουν μπουρλότο. Αυτήν την σπίθα του νου που ανάβει με την καρδιά και αναδύει την Αδάμαστη Ψυχή του Έλληνα!

Ιφιγένεια

6 σχόλια :

  1. Σε καμιά περίπτωση εγώ προσωπικά δεν υιοθετώ καμία παρανομία...
    Εξ άλλου αυτό φαίνεται και από τον βίο και την πολιτεία μου.
    Το βλέπω όμως σαν ιδέα, σαν αφορμή, σαν ευκαιρία για να ξεκινήσει από κάπου η πολυπόθητη επιτέλους επανάσταση των σκλαβωμένων πλέον Ελλήνων και να αρχίσει από κάπου η απελευθέρωση της Πατρίδας μας της ΕΛΛΑΔΑΣ μας, είθε ο Θεός να βάλει το χέρι του...
    Βέβαια για όλα αυτά, απαιτείται κάποιος Ταγός με χρώμα, πνεύμα και αίμα Ελληνικό, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο ακόμα τουλάχιστον δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα, ελπίζω όμως και εύχομαι στο προσεχές μέλλον να εμφανιστεί κάποιος πεφωτισμένος και συνάμα αποφασισμένος για όλα όσα πρέπουν για τον Τόπο μας, για μας, για την ΕΛΛΑΔΑ μας...
    Με ιδιαίτερη εκτίμηση
    Αργύρης ...ο αναμένων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Αργύρη,
    ο Έλληνας δεν είναι έτοιμος να επαναστατήσει. Τον παρατηρώ χρόνια τώρα. Αυτή η επανάσταση θα έπρεπε να είχε ξεσπάσει εδώ και πολλά χρόνια, πριν φθάσουμε στο σημείο να απειλείται η προσωπική μας ασφάλεια, η ατομική μας ελευθερία, το βιός και η Εθνική μας κυριαρχία.
    Η κρίση που βιώνουμε δεν είναι οικονομική, έτσι όμως θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε, είναι πνευματική και ηθική, ειδάλλως αυτή η επανάσταση θα είχε ήδη γίνει.
    Πράγματι, η Πατρίδα μας χρειάζεται έναν ηγετικού νου, με ισχυρή θέληση και ψυχή και συμμάχους ιδίων προσόντων. Αν υπάρχει ή αν υπάρξει, για να δράσει θα πρέπει και ο Έλληνας να είναι έτοιμος να τον αναγνωρίσει, να τον δεχθεί και να πολεμήσει μαζί του.
    Αισθάνομαι Αργύρη ότι αυτή η επανάσταση όποτε και όταν γίνει δεν θα έχει καμία σχέση με τις επαναστάσεις του παρελθόντος, οι καιροί είναι πολύ πιο δύσκολοι, οι εχθροί περισσότεροι, το σκοτάδι που έχει απλωθεί πολύ πιο πυκνό και το πλήθος πολύ πιο δύσκολο να καθοδηγηθεί.
    Αυτό ισχύει για την Πατρίδα μας και για όλο τον πλανήτη.
    Ο Θεός να βάλει το χέρι του, ωστόσο θα αναμένουμε μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τετοιου ειδους κειμενα(θαυμασια απο καθε αποψη)δεν θα πρεπει ν'αποτελουν τα "αμορτισερ"εκτονωσης των οργισμενων Ελληνων(;).Το ερωτηματικο απευθυνεται στον προσωπικο προβληματισμο,κατα ποσον τα γονιδια μας αποτελουν συνεχεια των μοναδικων γονιδιων των προγονων που ΓΝΩΡΙΖΑΝ να τιμουν την γη που τους "γεννησε"...Η απαντηση θα δοθει στα...πεδια...της νικης η της ηττας.Αν υπαρξουν πεδια...Αυτο απομενει ν'αποδειχθει.Και οπωσδηποτε,ετσι οπως εχει διαμορφωθει η αρρωστημενη αυτη κατασταση,για την επανακτηση και αναγνωριση των χαρακτηριστικων της εν υπνωσει φυλης μας,ειναι αναποφευκτη η θυσια του αιματος.Μονον ετσι αυτοι που εμεις ονομαζουμε με περισσιο θρασος πιθηκων,"ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ"μας,γνωριζαν να υπερασπιζονται πατριδα και τιμη.Τα υπολοιπα περι "νομιμοτητας" τροπων αντιδρασης κλπ,στον κλυδωνα.Ευχαριστω για την τιμη και τον χωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Αγησίλαε,
    μόνο για νίκες πρέπει να μιλάμε και όχι για ήττες!
    οφείλουμε να εμψυχώνουμε ο ένας τον άλλον και το γένος μας!
    Είμαστε λίγοι στον αριθμό κατά την γνώμη μου, οι Έλληνες που τιμούν την γη που τους γέννησε και τα γονίδια που φέρουν, αλλά μέγιστοι στην δύναμη, στο ήθος και στις αξίες. Ανακτούμε σιγά σιγά τις μνήμες μας και το κυριότερο αρχίζουμε και συστρατευόμαστε σε ένα κοινό όραμα και αυτό είναι σπουδαίο!
    Δεν θα αργήσει ο καιρός που θα αισθανθούμε όλοι εμείς, το περίφημο " Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ" που θα μας οδηγήσει, σε αυτήν την μάχη που δίνεται και θα δοθεί σε όλα τα επίπεδα, στην τελική Νίκη! Αυτό πρέπει να το πιστέψουμε, διότι οι Έλληνες γνωρίζουν μόνο νίκες! και αυτό το οφείλουμε στους προγόνους μας, στους εαυτούς μας και στο γένος των Ελλήνων που θα μας ακολουθήσει.
    Μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή υπομονή θα κάνουμε και στρατηγική σκέψη...
    Σε ευχαριστώ εγώ για την τιμή αγαπητέ Αγησίλαε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή συνέλληνες με τα λόγια δεν γίνται τίποτα,όταν έρθη η ώρα της κάλπης προσέξτε τι θα ρίξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλοι συνελληνες.Αυτο που ζουμε ειναι μοναδικο.Ολα εχουν τη σημασια τους και τα λογια και η υπομονη και οδιαλογισμος.Μεσα μας οριμαζει η αποφαση,που θα παρουμε σαν Ελληνες.Δεν πρεπεινα ειναι επιπολαιη.Εδω και παντα οΕλληνας ηταν στοχος των βαρβαρων αρα εχουμε πειρα μεγαλη απο επιθεσεις.Τωρα ομως ηπαγιδα ειναι πολυ καλα στημενη.Χρειαζεται μεγαλη προσοχη στο πως θα αντιδρασουμε.Ισως ηδη με την υπομονη μας να εχουμε απογοητευση οσους πιστευαν οτι θα εκμεταλευτουν μια αστοχη αντιδραση μας.Δουλευεται η αποφαση μεσα σε καθε Ελληνα και τελικα θα ειναι αυτη που θα μας λυτρωση και θα διδαξη τους βαρβαρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...